Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2008 14:54
red and white

XXX.XXX.125.26

teť na začátku listopadu budu odčervovat koníky... potřebovala bych doporučit odčervovačku ..

V létě jsem měla koně ve stáji kde se objevili střečci, některým koníkům jsme našli na nohou vajíčka, ale ani jeden z mých koní to neměl. Přeci jen chci preventivně odčervit něčím pořádným co zafunguje i na tyhle potvory - kterou odčervovačku by jste mi doporučili?? A jak se jmenuje to odčervení co je i proti tasemnici? Vím že jsme tím minulý rok na podzim odčervovali ale nepamatuji se název ..

16.10.2008 14:56
strelish

XXX.XXX.142.166

red and white napsal(a):
teť na začátku listopadu budu odčervovat koníky... potřebovala bych doporučit odčervovačku ..

V létě jsem měla koně ve stáji kde se objevili střečci, některým koníkům jsme našli na nohou vajíčka, ale ani jeden z mých koní to neměl. Přeci jen chci preventivně odčervit něčím pořádným co zafunguje i na tyhle potvory - kterou odčervovačku by jste mi doporučili?? A jak se jmenuje to odčervení co je i proti tasemnici? Vím že jsme tím minulý rok na podzim odčervovali ale nepamatuji se název ..

Equimax.

16.10.2008 14:57
monca

XXX.XXX.210.3

red and white napsal(a):

jedině equimax,co jsem slyšela je i na strečky,ale v praxi to nemam vyzkoušené

16.10.2008 15:04
thesis

XXX.XXX.151.2

red and white napsal(a):

Nejlépe Equimax jak radí holky, je to i v té tabulce čím kdy se má odčervovat. Zrovna jich pár prodávám. Taky mi vychází odčervení na listopad a taky Equimaxem.

16.10.2008 17:56
ghajariy

XXX.XXX.20.152

thesis napsal(a):
Nejlépe Equimax jak radí holky, je to i v té tabulce čím kdy se má odčervovat. Zrovna jich pár prodávám. Taky mi vychází odčervení na listopad a taky Equimaxem.

Thesis, jestli ho máš na víc a prodáváš, jak píšeš, vzala bych si jeden...

16.10.2008 18:05
zazika

XXX.XXX.161.9

ghajariy napsal(a):
Thesis, jestli ho máš na víc a prodáváš, jak píšeš, vzala bych si jeden...

To jste mě udělali radost teď jsem řešila stejnej problém, a nevědomky jsem to vyřešila výběrem odčervení. Když jsem ho kupovala nevěděla jsem že ho budu až takhle potřebovat.

16.10.2008 18:37
red and white

XXX.XXX.125.26

zazika napsal(a):
To jste mě udělali radost teď jsem řešila stejnej problém, a nevědomky jsem to vyřešila výběrem odčervení. Když jsem ho kupovala nevěděla jsem že ho budu až takhle potřebovat.

Děkuji holky moc
Thesis: to je pasta nebo prášek?? pokud prodáváš možná bych si vzala .. kolik bych toho potřebovala pro dva koníky??

16.10.2008 19:03
thesis

XXX.XXX.151.2

red and white napsal(a):
Děkuji holky moc
Thesis: to je pasta nebo prášek?? pokud prodáváš možná bych si vzala .. kolik bych toho potřebovala pro dva koníky??

Holky jestli chcete pasty tak mi písněte na mail, vše tam zodpovím. thema@email.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík