PRACANTKY..láme se týden :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2008 07:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Dobré ráno

Segra super foto...
No a já mám foto od tatínka...tak hurá...

22.10.2008 07:52
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Dobré ráno

Bré ranko...u mě je středa vždycky dlouhá :(( takže ať už je večer...

22.10.2008 07:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Bré ranko...u mě je středa vždycky dlouhá :(( takže ať už je večer...

jídlo....

22.10.2008 07:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
jídlo....

holky se cpou

22.10.2008 07:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
holky se cpou

matka netuší

22.10.2008 07:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
matka netuší

jerík v jeho pyžámku

22.10.2008 08:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
jerík v jeho pyžámku

tady ta dvojka byla boží, Honzík spal a Helpík se popásal kolem něj a vazák tahal na volno za sebou ale od pánička se nehnul...

22.10.2008 08:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
tady ta dvojka byla boží, Honzík spal a Helpík se popásal kolem něj a vazák tahal na volno za sebou ale od pánička se nehnul...

tady naše banda..

22.10.2008 08:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
tady naše banda..

Péta to přepískla

22.10.2008 08:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Péta to přepískla

no a já bylo grogy, pásla jsem v leže...mařena mi akorát chodila na pívo!

22.10.2008 08:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
no a já bylo grogy, pásla jsem v leže...mařena mi akorát chodila na pívo!

sisters duo

22.10.2008 08:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
sisters duo

Roudničská groupa

22.10.2008 08:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Roudničská groupa

odjezd

22.10.2008 08:08
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
sisters duo

Hej to jsou hezké fotky. líbí se mi sistr duo

Běloučká a její otrávený výraz když ji fotím při krmení

22.10.2008 08:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
odjezd

a tohle po nás zbylo...

22.10.2008 08:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Hej to jsou hezké fotky. líbí se mi sistr duo

Běloučká a její otrávený výraz když ji fotím při krmení

Jojo ta se moc povedla, si dáme někam za rámeček dám to an roudničská rajče tak to omrkni ve velkým....

22.10.2008 08:24
cheyenne

XXX.XXX.159.233

rocky napsal(a):
Dobré ráno

Čus babky.... pěkný fotky, počasíčko krásně vyšlo.... my jsme se tou dobou tahali se dřevem, aby bylo v zimě teplíčko
Mám pro vás vtip - Machruje žirafa před myší:
To je tááák super mít dlóóóuuuhej krk. To pak když něco jím, tak to
tak dlóóóuuuho jde krkem, že si to můžu pořádně vychutnat."
Myš jen kouká a žirafa dál namyšleně pokračuje: "No a když je
teplo, tak ta studená voda jde tak dlóóóuuuho tím krkem, že mě krásně
ochladí..."
V tom myš už nevydrží a říká: "A už si někdy blila?! ... "

22.10.2008 08:26
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Jojo ta se moc povedla, si dáme někam za rámeček dám to an roudničská rajče tak to omrkni ve velkým....

Čaves holky,
luxusní fotky máte...tatínek se činil.
Hele mám takovej problém, Gaston je tak línej že se člověk může upobízet a on neudělá ani krok navíc...ani bič nepomáhá, vůbec nevíme jak na něj. Oves nedostává ale přemýšlela jsem že bychom mu hrstku dávat mohly aby se trochu probudil...
Nebo co radíte vy? rajťačky?
S takhle línym poněm jsem se fakt ještě nesetkala, spíše opak jsme řešili...

22.10.2008 08:32
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):
Čus babky.... pěkný fotky, počasíčko krásně vyšlo.... my jsme se tou dobou tahali se dřevem, aby bylo v zimě teplíčko
ochladí..."

22.10.2008 08:34
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

Danny vůbec bych se nebála mu přihodit oves, pokud je tak línej, rozhodně bych neváhala..prostě se mu nechce, tak ho trochu podpořit tím co má nejradši- žradlem..

22.10.2008 08:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Danny vůbec bych se nebála mu přihodit oves, pokud je tak línej, rozhodně bych neváhala..prostě se mu nechce, tak ho trochu podpořit tím co má nejradši- žradlem..

Tak ju a začít asi opravdu na té hrstičce a po týdnu přihodit druhou? Až se dostaneme tak na půl litr? Jako nechceme z něco mít magůrka ale fakt to nejde...mám pocit, že mi po včerejším rajtování asi upadnou nohy...
Co to je za kůzle?

22.10.2008 08:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

hlavně to chce kondičku udělat, hodně klus...se nedivím že ho přes ty špeky neupobízíte...ovsa bych se vubec nebála, hrstku ani nepocítí, a tak se neboj po týdnu dávání hrstky pak navýšit na pul litru a klidně i na vyšší dávku pokračujte než se v něm trochu elánu projeví, ale musí chodit!

22.10.2008 08:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
hlavně to chce kondičku udělat, hodně klus...se nedivím že ho přes ty špeky neupobízíte...ovsa bych se vubec nebála, hrstku ani nepocítí, a tak se neboj po týdnu dávání hrstky pak navýšit na pul litru a klidně i na vyšší dávku pokračujte než se v něm trochu elánu projeví, ale musí chodit!

danny nemusíš se toho bát, já si myslím že pro něj bude třeba optimální dávka po 0,5-1 litru ráno a večer...ale to musíte pomalu otestovat a uvidíte se kam se dopracujete, ovšem po hrstce asi nic moc efekt nečekej, ale je s tím dobré začít na navykání...

22.10.2008 08:41
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
ochladí..."

Zdar ďouchy, fotečky suprové, počasí vám vyšlo, závidím Mi se zase líbí to sesterské duo. Fakt bomba
A na pauze jde vidět, jak jste si toho sluníčka užívaly ....
Jinak já včera cestovala a zařizovala, k večeru jsem stihla vzít Honzíka na procházku aspon na chvíli. Sice jsme se táhli, opatrně našlapuje a prozatím stále kulháme, ale bordel jde rychle ven, ráno to už bylo zase lepší.
Nikdy jsem si nemylsela, kolik se tam toho může utvořit. Maras Vymývám mu to tou betadinou, bordelu spoustu, dnes ráno jsem dostala málem kopačku do hlavy, chápu, pořád ho to bolí a já mu tam dávám ještě něco štiplavého....Ale černá mast taky dělá své si myslím, ještě dnes večer to namažu celé a pak už budu asi jen desinfikovast. Hele holky, tak jak jsem to pořádně od toho hnisu umyla, šla perfektně vidět ta prasklina, je to marasnicky velké si myslím. Takových 6 cm, určitě Ted musím sehnat ještě tu skalici, snad se to stáhne.......Ráno jsem ho vyhodila do ohrady, jen ať chodí a odpoledne pujdem zase šmatlat po tvrdým. Už aby to bylo za námi...

22.10.2008 08:45
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
danny nemusíš se toho bát, já si myslím že pro něj bude třeba optimální dávka po 0,5-1 litru ráno a večer...ale to musíte pomalu otestovat a uvidíte se kam se dopracujete, ovšem po hrstce asi nic moc efekt nečekej, ale je s tím dobré začít na navykání...

JJ, tak jsem to myslela...alespoň týden jen tak na chuť a navykání a pak to zvednout. Myslím, že mu bude stačit ten půl litr ráno a půl litr večer...hlavně se s ním musí opatrně...aby se nám neschvátil. Klasickej poncl, no. Mno uvidíme, řeknu to Evině...aby zainvestovala do aktivky

22.10.2008 08:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Zdar ďouchy, fotečky suprové, počasí vám vyšlo, závidím Mi se zase líbí to sesterské duo. Fakt bomba
Jinak já včera cestovala a zařizovala, k večeru jsem stihla vzít Honzíka na procházku aspon na chvíli. Sice jsme se táhli, opatrně našlapuje a prozatím stále kulháme, ale bordel jde rychle ven, ráno to už bylo zase lepší.
Nikdy jsem si nemylsela, kolik se tam toho může utvořit. Maras Vymývám mu to tou betadinou, bordelu spoustu, dnes ráno jsem dostala málem kopačku do hlavy, chápu, pořád ho to bolí a já mu tam dávám ještě něco štiplavého....Ale černá mast taky dělá své si myslím, ještě dnes večer to namažu celé a pak už budu asi jen desinfikovast. Hele holky, tak jak jsem to pořádně od toho hnisu umyla, šla perfektně vidět ta prasklina, je to marasnicky velké si myslím. Takových 6 cm, určitě Ted musím sehnat ještě tu skalici, snad se to stáhne.......Ráno jsem ho vyhodila do ohrady, jen ať chodí a odpoledne pujdem zase šmatlat po tvrdým. Už aby to bylo za námi...

6cm? Leni? a kudy mu to vlastně vylezlo? horem asi vid???
fota jsou na místě můžete je zkouknout ve velkém na www.roudnicka.rajce.idnes.cz

22.10.2008 08:48
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Teda Leni, tak to musel být hodně velký otlak...fuj ble.
Hlavně že se Honzíkovi postupně ulevuje a že už může chodit...tyjo 6 cm ...to je mazec
Hele nechceš mi to informativně nafotit? Fakt si to nějak neumím představit...

22.10.2008 08:49
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Já taky souhlasím jen at mu dá klidne pul litru, kdyz jsme meli ve staji tri poniky vsichni dostavali, tak 3/4 plechacku a bylo to ideal, jen pred hubertama trebas se trochu pridalo. ale hrstka bude bez efektu

Leni to je fajnze to jde ven, vubec si to tak nejak nedokazu predstavit jak to vypada, jen matne kdyz to mel Saxula..A v kterych mistech to ma Honzula?? preji brzke vyleceni

To kuzle je kámoš Rockyho

22.10.2008 08:50
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Já taky souhlasím jen at mu dá klidne pul litru, kdyz jsme meli ve staji tri poniky vsichni dostavali, tak 3/4 plechacku a bylo to ideal, jen pred hubertama trebas se trochu pridalo. ale hrstka bude bez efektu

Leni to je fajnze to jde ven, vubec si to tak nejak nedokazu predstavit jak to vypada, jen matne kdyz to mel Saxula..A v kterych mistech to ma Honzula?? preji brzke vyleceni

To kuzle je kámoš Rockyho

Jsem taky asi morbidní ale taky bych to chtela videt na fotce pro predstavu

22.10.2008 08:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Jsem taky asi morbidní ale taky bych to chtela videt na fotce pro predstavu

teda Gračenka ti pěkně pózovala..

22.10.2008 08:57
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
teda Gračenka ti pěkně pózovala..

zrovna čuměla na vás , jinak do té doby to vypadalo asi takto

22.10.2008 08:58
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
zrovna čuměla na vás , jinak do té doby to vypadalo asi takto

22.10.2008 09:00
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

včera jsem si dobře ujížděla na malejch holkách... Oni na mě: Kolik je Grace? Tak říkám 32...A kolika se dožívá kůň?? ..34...Cožeee????To už za dva roky umře...
Oni zbaštěj fakt všechnooo

Pak na mě Ivča, to si ji fotíš protože ti za dva roky už umře nebo co

22.10.2008 09:01
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):

Jsem bez foťáku holky. Bohužel

22.10.2008 09:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Jsem bez foťáku holky. Bohužel

no já v podstatě taky... nejradši bych si napsala ježíškovi, ale ještě víc toužím po čočkách...takže asi smůla, včera mi dorazil ten roubíček, tak ho musím otestovat...včera jsem testovala sedýlko a super...jsem si hrála na kovboje ...malou na laně s prckem a za námi jerík s další malou, uplná školka...koníci byli zlatí...myslím že byli za takovou pocházku vděční...pač se po nich nic nechtělo

22.10.2008 10:22
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
no já v podstatě taky... nejradši bych si napsala ježíškovi, ale ještě víc toužím po čočkách...takže asi smůla, včera mi dorazil ten roubíček, tak ho musím otestovat...včera jsem testovala sedýlko a super...jsem si hrála na kovboje ...malou na laně s prckem a za námi jerík s další malou, uplná školka...koníci byli zlatí...myslím že byli za takovou pocházku vděční...pač se po nich nic nechtělo

Copak, zase všeci usli????? V rádiu jsem slyšela, že by u vás mělo pršet.....Chcete naštvat????? Tady máme azuro

22.10.2008 10:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Copak, zase všeci usli????? V rádiu jsem slyšela, že by u vás mělo pršet.....Chcete naštvat????? Tady máme azuro

nenaštveš počasáři kecaj u nás je krásně...

22.10.2008 10:39
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):

potvrzuji

22.10.2008 10:42
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Bohužel, taky je pod mrakem a asi ceďáček přijde...
dneska se chytám na houby, prej rostou...tak vezmu Arnošta a půjdem
Včera jsme měli poradu ohledně stavby, zase jsme se pěkně upravili...
Ale už to máme pěkně vychytané a v pátek se objednává dřevo na pile...tak jsem šťastná jako blecha...

22.10.2008 10:42
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
potvrzuji

Pche U nás určitě krásněji
Aspon jsem vás vzbudila......Holky co dál? Máte ještě nějaký hubert?????

22.10.2008 10:51
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Ale už to máme pěkně vychytané a v pátek se objednává dřevo na pile...tak jsem šťastná jako blecha...

Dany, ale už musíš mít fajnový pocit, že se něco děje, no ne? Vzpomínám jak jsi tady dlouho jen básnila o svém domečku pro zvířectvo a že snad se dočkáš o podopně a už je to tu. Ted si říkáš, už aby bylo hotové, ani se nenazdáš a už ti tam bude řehtat tvůj uník

22.10.2008 10:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

Tak to vypadá že na rekonvalescenci nakonec pojede Sabulka k tobě:)
Hele ještě jeden hubert nás čeká jede tam plno kamarádů, tak razíme....myslím že to bude mnohem mírnější po tom co se stalo...spíš taková pohodová vyjíždka...

22.10.2008 10:52
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Dany, ale už musíš mít fajnový pocit, že se něco děje, no ne? Vzpomínám jak jsi tady dlouho jen básnila o svém domečku pro zvířectvo a že snad se dočkáš o podopně a už je to tu. Ted si říkáš, už aby bylo hotové, ani se nenazdáš a už ti tam bude řehtat tvůj uník

Hubert nás čeká poslední tuto sobotu u kamarádů ..a pak už na to kašlem..

22.10.2008 11:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Tak to vypadá že na rekonvalescenci nakonec pojede Sabulka k tobě:)
Hele ještě jeden hubert nás čeká jede tam plno kamarádů, tak razíme....myslím že to bude mnohem mírnější po tom co se stalo...spíš taková pohodová vyjíždka...

Kdyby to šlo tak ho beru Klárko...
budu šéfovat ještě pronájem stráně, která navazuje na naši...je souseda a snad se nějak domluvíme...a to bude vůbec luxus...koník bude pěkně makat...
tady aby jste byly v obraze

22.10.2008 11:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Kdyby to šlo tak ho beru Klárko...
budu šéfovat ještě pronájem stráně, která navazuje na naši...je souseda a snad se nějak domluvíme...a to bude vůbec luxus...koník bude pěkně makat...
tady aby jste byly v obraze

Holky tak aspon napište čím se dneska cpete..já pizzuuuu

22.10.2008 12:05
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Holky tak aspon napište čím se dneska cpete..já pizzuuuu

Já měla špagety se skvělou omáčkou..mňam

22.10.2008 12:10
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Já měla špagety se skvělou omáčkou..mňam

Já měla rajskou s knedlíkem a pěkně hnusným hovězím vařeným. YBle. ještě že mám všehojedoucího šéfíka, co to za mě sní

22.10.2008 12:22
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Já měla rajskou s knedlíkem a pěkně hnusným hovězím vařeným. YBle. ještě že mám všehojedoucího šéfíka, co to za mě sní

Hm, tož u mě studená kuchyně. Jako skoro vždycky. Za tu půl hoďku by mi to jídlo stihli tak sotva donést :(

22.10.2008 12:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Dobré ráno

tak ďouchy, já jsem dneska měla klasiku UOO - univerzální oranžovou omáčku:))ktomu zas rty čínské broky a kus masa z bizona, no, moc jsem si nepošmákla...:))
a jak jsem psala, ještě teď sjme nadšená z včerejšího tréninku, akorát jediné, co mi klaí radost, tak jsem prý na ryzca tež měkoň, že na ní nepřitlačím, dokud mi Danka neřekne...
ona včera jezdila na kámoščině oři, ať ho trochu přejezdí a vyzkouší, a tak jsme skákaly, a že to byly kombinace, nakonec ten metrový oxer, ale z pidi nájezdu, na obě strany, hlídat si odskok, dopad...
no a rezavica skáče hlavně hřbetem, tož jsem na ňu pyšná...a ani jí tam u toho moc nepřekážím..:))

22.10.2008 12:43
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
tak ďouchy, já jsem dneska měla klasiku UOO - univerzální oranžovou omáčku:))ktomu zas rty čínské broky a kus masa z bizona, no, moc jsem si nepošmákla...:))
a jak jsem psala, ještě teď sjme nadšená z včerejšího tréninku, akorát jediné, co mi klaí radost, tak jsem prý na ryzca tež měkoň, že na ní nepřitlačím, dokud mi Danka neřekne...
ona včera jezdila na kámoščině oři, ať ho trochu přejezdí a vyzkouší, a tak jsme skákaly, a že to byly kombinace, nakonec ten metrový oxer, ale z pidi nájezdu, na obě strany, hlídat si odskok, dopad...
no a rezavica skáče hlavně hřbetem, tož jsem na ňu pyšná...a ani jí tam u toho moc nepřekážím..:))

Já jsem byla s maminou na obídku. Kuřecí plátek s bramborem...šmákla jsem si.
Jani, hele tak až dorazíme tak by jsi si mohla nějakej ten trénink zajistit a mi bychom očumovali a záviděli ti tiše ryzoidici...co ty na to? Co? A pak by jsi měla spóóóóustu fotek od nás...no popřemýšlej.

22.10.2008 12:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Já jsem byla s maminou na obídku. Kuřecí plátek s bramborem...šmákla jsem si.
Jani, hele tak až dorazíme tak by jsi si mohla nějakej ten trénink zajistit a mi bychom očumovali a záviděli ti tiše ryzoidici...co ty na to? Co? A pak by jsi měla spóóóóustu fotek od nás...no popřemýšlej.

no, tak ono to už je dost pozdě, jak dorazíte v tom listopadu, a je třeba fakt, že jakmile je mokro, tak se na jízdárnu moc nedá....včera byl zcela ideální terén i na skákání....
ale je fakt,ž e to by bylo super..zkusím znásilnit Káju nebo tak, myslela jsem, že dorazí včera....

22.10.2008 12:54
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
no, tak ono to už je dost pozdě, jak dorazíte v tom listopadu, a je třeba fakt, že jakmile je mokro, tak se na jízdárnu moc nedá....včera byl zcela ideální terén i na skákání....
ale je fakt,ž e to by bylo super..zkusím znásilnit Káju nebo tak, myslela jsem, že dorazí včera....

Uvidíme podle počáska samo...ale třeba bude přijatelně. Necháme to zatím otevřené, ju? Každopádně ti jí začínám závidět...kdy že budeš připouštět

22.10.2008 13:05
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Uvidíme podle počáska samo...ale třeba bude přijatelně. Necháme to zatím otevřené, ju? Každopádně ti jí začínám závidět...kdy že budeš připouštět

Kuki pěkně potrénuj, po zimě vyšli kobylu na nějaké ty parkury, ať si zvedne výkonnost na něco lepšího jak ZL (teda aspoň todle má na schct) a hurá připouštět, ne? Máte nejvyšší čas

22.10.2008 13:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Kuki pěkně potrénuj, po zimě vyšli kobylu na nějaké ty parkury, ať si zvedne výkonnost na něco lepšího jak ZL (teda aspoň todle má na schct) a hurá připouštět, ne? Máte nejvyšší čas

no, tak to fakt nehrozí, já odjedu leda nějaké Zko:)))
a myslím, že nám to ZL stačí...páč ej vám baby zcela jansé, že to hříbě půjde na pastviny, a pak se vrátí k tetě Jance...
a já chci vyrovnaného, rozumného, všestranného oře:))
snad raději přilít tu drezurní krev a nic moc vysoko v krvi, temperamentu máme na rozdávání...)

Přidejte reakci

Přidat smajlík