Fotbalový míč pro koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2008 09:25
kovbojka

XXX.XXX.212.142

http://www.youtube.com/watch?v=GpGjlXomH5Y Myslíte že by se takový míč dal někde sehnat?

28.10.2008 18:30
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=GpGjlXomH5Y Myslíte že by se takový míč dal někde sehnat?

tak jsem nezjistila kde by se takový míč dal sehnat ale použila jsem jinačí a zjistila jsem že koně se toho nedotknou ale že před ním chudáci budou splašeně utíkat. Jo hold mám koně strašpytle..ten můj byl nejhorší ti dva cizí se toho na poprví aspoň dotkli..ale askítkovi se nezamlouval vůbec natož aby si s ním hrál jako na videu

28.10.2008 18:31
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
tak jsem nezjistila kde by se takový míč dal sehnat ale použila jsem jinačí a zjistila jsem že koně se toho nedotknou ale že před ním chudáci budou splašeně utíkat. Jo hold mám koně strašpytle..ten můj byl nejhorší ti dva cizí se toho na poprví aspoň dotkli..ale askítkovi se nezamlouval vůbec natož aby si s ním hrál jako na videu

28.10.2008 18:34
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):

tak kdyby chodil i pod sedlem tak by to vypadalo hned jinak než když se někdy plazí jak zdechlinka

lucky

XXX.XXX.230.77

kovbojka napsal(a):

Teda ti prchající koně jsou dobří. Já mám taky doma velký tyrkysový, ale nenapadlo mě ho dát Use..kdo ví, co by na to říkala

kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
tak kdyby chodil i pod sedlem tak by to vypadalo hned jinak než když se někdy plazí jak zdechlinka

28.10.2008 18:37
kovbojka

XXX.XXX.212.142

lucky napsal(a):
Teda ti prchající koně jsou dobří. Já mám taky doma velký tyrkysový, ale nenapadlo mě ho dát Use..kdo ví, co by na to říkala

no třeba by z toho byla nadšená nebo naprosto zničená jak tihle... askítek si z malým míčem kdysik hrál ale pak ho to omrzelo a mě napadlo že by ho mohl zaujmout tenhle..mamka jeden měla prasklý a zalepený ale nikdo už ho nepoužíval tak jsem myslela že z něho budou mít radost..ale neměli

28.10.2008 18:38
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):
no třeba by z toho byla nadšená nebo naprosto zničená jak tihle... askítek si z malým míčem kdysik hrál ale pak ho to omrzelo a mě napadlo že by ho mohl zaujmout tenhle..mamka jeden měla prasklý a zalepený ale nikdo už ho nepoužíval tak jsem myslela že z něho budou mít radost..ale neměli

28.10.2008 18:47
cizluc

XXX.XXX.211.115

kovbojka napsal(a):

Máme takovýto...

28.10.2008 18:54
kovbojka

XXX.XXX.212.142

cizluc napsal(a):
Máme takovýto...

jé pěknej..a koník se toho ani nebojí... taky bych takového koně chtěla.. ale ten můj se bojí totálně všeho ale stejně ho mám najradši

29.10.2008 10:24
cizluc

XXX.XXX.211.115

kovbojka napsal(a):
jé pěknej..a koník se toho ani nebojí... taky bych takového koně chtěla.. ale ten můj se bojí totálně všeho ale stejně ho mám najradši

On je po filmovejch rodičích, takže tyhle kravinky má v genech. Tahat pneumatiku, skákat po míči, hrát si s ním... a takové ty "super-přiřozeně-komunikační" věci, to nám příjde jako normální. Ono, u obou koní. Máme ještě teplasku a u té jsou tyhle věci, chození po plachtě a podobné, uplně normál. Asi si začnu brát koně na převýchovu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík