"Ty z moderky králíků 216"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

10.11.2008 15:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Teda, já dneska padnu, pořád tu drnčí telefony, až mi z toho už drnčí hlava, člověk nic neudělá a ještě máme nějak zpomalený účetnictví

10.11.2008 15:39
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Teda, já dneska padnu, pořád tu drnčí telefony, až mi z toho už drnčí hlava, člověk nic neudělá a ještě máme nějak zpomalený účetnictví

my si zrovna dali palačinky a jdu se oblíknout a jedu s tím dědou za babi do nemocnice..pak po tmě ještě musím pro Usu. Už má nastláno, vykydáno, seníčko..ještě ji jídlo nachystám..navařila jsem zase lněné semínko..baští to nyní Usa i psi

sadzi saj

10.11.2008 15:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
my si zrovna dali palačinky a jdu se oblíknout a jedu s tím dědou za babi do nemocnice..pak po tmě ještě musím pro Usu. Už má nastláno, vykydáno, seníčko..ještě ji jídlo nachystám..navařila jsem zase lněné semínko..baští to nyní Usa i psi

Jé ňam, taky bych si dala

No já ještě 45 min., asi zdechnu a praskne mi hlava, ale potom razím za Elí a jdeme na prochajdu po vsi, ať se projde po tréninku, ven nemůžeme, tak snad se provětrá i moje škeble a přestane třeštit

zvířátková

10.11.2008 15:46
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Jé ňam, taky bych si dala

No já ještě 45 min., asi zdechnu a praskne mi hlava, ale potom razím za Elí a jdeme na prochajdu po vsi, ať se projde po tréninku, ven nemůžeme, tak snad se provětrá i moje škeble a přestane třeštit

Já tu ještě taky trčim. A ještě asi půl hodiny budu. Ach jo. Venku už skoro tma a člověk tady trčí, fakt za trest.

sadzi saj

10.11.2008 16:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Já tu ještě taky trčim. A ještě asi půl hodiny budu. Ach jo. Venku už skoro tma a člověk tady trčí, fakt za trest.

Tak já už se pomalu chystám k odchodu, kolegyně zrovna ne a ne vypadnout už, chjo, to snad fakt budu trčet do půl, no nic, tak se zatím mějte.

10.11.2008 18:42
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak já už se pomalu chystám k odchodu, kolegyně zrovna ne a ne vypadnout už, chjo, to snad fakt budu trčet do půl, no nic, tak se zatím mějte.

sorry...jen si hraji..mám radost, babi vypadá lépe

10.11.2008 20:44
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):

sorry...jen si hraji..mám radost, babi vypadá lépe

To je dobře, že máš o babičce pozitivní zprávy.
Už máme koníky u domu, je to velká úleva. A dneska se mi ozval jeden kluk na ježdění.Byl hodně nemocný, a tak musel svého koně prodat. Nyní už je naštěstí v pořádku. Jeho tchyně viděla, že by potřeboval nový náboj do života, a tak mu ježdění dohodla u nás a také prý nějakou výpomoc.
Už mi volal a zítra se má stavit mrknout na koně. Už se moc těší.
Jinak jsem se zase v práci rozčilila. Už se skoro nemůžu normálně bavit. Jak něco normálního prohodím, vidím pošklebky mých kolegyň za zády. Dneska jsem zvedla hlavu a načapala jsem kolegyni, jak se mi směje a gestikuluje na druhou .A zrovna s ní se znám dlouho a člověk by neřekl, jak se může chovat inteligentní člověk. Jo holt se snesu s šéfem, nedonáším na něj, protože mi nikdy nic neudělal. Takže jsem ta špatná a to se zřejmě netrpí. No nic, tak se mi ulevilo.

zvířátková

10.11.2008 21:51
zvířátková

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
To je dobře, že máš o babičce pozitivní zprávy.
Už máme koníky u domu, je to velká úleva. A dneska se mi ozval jeden kluk na ježdění.Byl hodně nemocný, a tak musel svého koně prodat. Nyní už je naštěstí v pořádku. Jeho tchyně viděla, že by potřeboval nový náboj do života, a tak mu ježdění dohodla u nás a také prý nějakou výpomoc.
Už mi volal a zítra se má stavit mrknout na koně. Už se moc těší.
Jinak jsem se zase v práci rozčilila. Už se skoro nemůžu normálně bavit. Jak něco normálního prohodím, vidím pošklebky mých kolegyň za zády. Dneska jsem zvedla hlavu a načapala jsem kolegyni, jak se mi směje a gestikuluje na druhou .A zrovna s ní se znám dlouho a člověk by neřekl, jak se může chovat inteligentní člověk. Jo holt se snesu s šéfem, nedonáším na něj, protože mi nikdy nic neudělal. Takže jsem ta špatná a to se zřejmě netrpí. No nic, tak se mi ulevilo.

No tak to je super zpráva, Lucí

10.11.2008 22:10
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No tak to je super zpráva, Lucí

Děkuji. Jsem moc ráda.
Jinak Markétko, to je mi moc líto, že to v práci neklape. Možná by bylo vhodné se poohlížet někde jinde, kdyby se něco naskytlo...

Já jdu do postele malovat a ráno si zase jedu pro dědu.
Tak dobrou..

11.11.2008 06:19
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
Děkuji. Jsem moc ráda.
Jinak Markétko, to je mi moc líto, že to v práci neklape. Možná by bylo vhodné se poohlížet někde jinde, kdyby se něco naskytlo...

Já jdu do postele malovat a ráno si zase jedu pro dědu.
Tak dobrou..

V práci si snad rozumím jedině se šéfem a jednou holčinou, která tam chodí na pár hodin ob týden. No jo, všude je něco, jak se říká. Pokud to tam bude hodně neúnosný, tak se opravdu začnu poohlížet jinde. Ten problém asi bude, že jsem nekonfliktní člověk, který se holt snese s každým a to dámy nemůžou rozdýchat.

zvířátková

11.11.2008 06:45
zvířátková

XXX.XXX.240.157

marketka napsal(a):
V práci si snad rozumím jedině se šéfem a jednou holčinou, která tam chodí na pár hodin ob týden. No jo, všude je něco, jak se říká. Pokud to tam bude hodně neúnosný, tak se opravdu začnu poohlížet jinde. Ten problém asi bude, že jsem nekonfliktní člověk, který se holt snese s každým a to dámy nemůžou rozdýchat.

Dobré ránko!

Tak už zase v terorcentru . Nějak jsem v noci nemohla usnout, takže jestli jsem spala 5 hodin, tak je to hodně, no a přede mnou ještě 9 a půl hodiny tady. Kdyby mě aspoň všechno nebolelo...

11.11.2008 08:05
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

Tak už zase v terorcentru . Nějak jsem v noci nemohla usnout, takže jestli jsem spala 5 hodin, tak je to hodně, no a přede mnou ještě 9 a půl hodiny tady. Kdyby mě aspoň všechno nebolelo...

Ahojky! Teda tady je povichr..a to o půl 2 máme ten trénink..no mě trefí..teda Usu trefí. Ta vylezla teď ze stáje, fouklo ji do zadku, zařvala a byla honem zpátky.

Teď jedu zase pro dědečka, doufám, že mi ho neodfoukne než ho dostanu do auta.

sadzi saj

11.11.2008 09:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahojky! Teda tady je povichr..a to o půl 2 máme ten trénink..no mě trefí..teda Usu trefí. Ta vylezla teď ze stáje, fouklo ji do zadku, zařvala a byla honem zpátky.

Teď jedu zase pro dědečka, doufám, že mi ho neodfoukne než ho dostanu do auta.

Dobré ráno,

Lucky, super, že je babička na tom lépe a jsem zvědavá na další Vaše pokroky

Jinak Markét, to je šílený, v tomhle bych asi moc dlouho nevydržela pracovat

Leo, terorcentrum, to je super, to si mě pobavila

No já o víkendu, když jsem mohla spát, jsem byla brzo ráno vzhůru a teď v týdnu se mi vstvávat nechce, bych se z toho pos.....

Včera jsme s Elčí absolvovali prochajdu po tmě, no byla to sranda, ale byla hodná, popásala se, kus jsem dokonce vedle ní klusala, aby se protáhla a domů jsme se vzali přes vesnici, tak se aspoň po tréninku protáhla a dneska jdeme zase na jízdárnu mučinkat

U nás teda v noci asi pršelo, pač bylo ráno mokro a od zítra má být hnusně a ochladit se, fuj

zvířátková

11.11.2008 10:14
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

Lucky, super, že je babička na tom lépe a jsem zvědavá na další Vaše pokroky

Jinak Markét, to je šílený, v tomhle bych asi moc dlouho nevydržela pracovat

Leo, terorcentrum, to je super, to si mě pobavila

No já o víkendu, když jsem mohla spát, jsem byla brzo ráno vzhůru a teď v týdnu se mi vstvávat nechce, bych se z toho pos.....

Včera jsme s Elčí absolvovali prochajdu po tmě, no byla to sranda, ale byla hodná, popásala se, kus jsem dokonce vedle ní klusala, aby se protáhla a domů jsme se vzali přes vesnici, tak se aspoň po tréninku protáhla a dneska jdeme zase na jízdárnu mučinkat

U nás teda v noci asi pršelo, pač bylo ráno mokro a od zítra má být hnusně a ochladit se, fuj

Si teď tady tak připadam .

No to já právě nemám kdy dospat. V týdnu vstávám takhle nechutně, v sobotu k mámě, takže musim vyrazit brzy, abych od ní mohla po obědě ke koním, no a v neděli většinou luxusně z těch předchozích dnů vyspalý přítel vstane brzy, začne datlovat do klávesnice, zvířata mají poplach, králík začne lítat a kousat klec, že chodí kolem a nedal jí nažrat a anduláci řvou jako o život. Takže se tak převaluju a převaluju, ale nevyspim se pořádně.

U nás teda v noci nepršelo a ani vítr není vůbec. Je teda šedivo, dost zataženo, ale nevypadá to, že by lilo.

sadzi saj

11.11.2008 10:20
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Si teď tady tak připadam .

No to já právě nemám kdy dospat. V týdnu vstávám takhle nechutně, v sobotu k mámě, takže musim vyrazit brzy, abych od ní mohla po obědě ke koním, no a v neděli většinou luxusně z těch předchozích dnů vyspalý přítel vstane brzy, začne datlovat do klávesnice, zvířata mají poplach, králík začne lítat a kousat klec, že chodí kolem a nedal jí nažrat a anduláci řvou jako o život. Takže se tak převaluju a převaluju, ale nevyspim se pořádně.

U nás teda v noci nepršelo a ani vítr není vůbec. Je teda šedivo, dost zataženo, ale nevypadá to, že by lilo.

No to já o víkendu vstávám k Elí, ale v sobotu jel manžílek do kolbenky chudák, tak jsem mohla spinkat a co myslíš, vzbudila jsem se v půl osmé, že jako jsem vyspalá no a v neděli jsem taky mohla spinkat, pač přijel švára a hrabali se stejně celý den v autě a milost pán v 8 hod. vstal, takže mě vzbudil, ale když má člověk vstávat do práce, to se mu nechce

Tady zataženo, ale pršet snad nebude

11.11.2008 11:47
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
No to já o víkendu vstávám k Elí, ale v sobotu jel manžílek do kolbenky chudák, tak jsem mohla spinkat a co myslíš, vzbudila jsem se v půl osmé, že jako jsem vyspalá no a v neděli jsem taky mohla spinkat, pač přijel švára a hrabali se stejně celý den v autě a milost pán v 8 hod. vstal, takže mě vzbudil, ale když má člověk vstávat do práce, to se mu nechce

Tady zataženo, ale pršet snad nebude

Holky, mě trefí. Zrovna jsem v tom povichru byla dát Usu na pastvinu k Dvořákovi. Usa s Atíkem lítali jako tryskáči v tom větru, Usa má říji, tak piští a lítá jako magor..to bude veselý trénink dneska.
Jenomže průser, Bettyna je asi schvácená, pochybuji že si toho majitel všimnul, musím mu okamžitě zavolat, pajdá, má prolomené stěny, hlavně teda pravou přední....ale hlavně je to, že má kopyta jak lopaty přerostlá. Ovšem nevšimla jsem si, že by ji hřála ši pulzovala, požmá to má už od včera...to jsem tam nebyla...

11.11.2008 12:33
marketka

XXX.XXX.28.105

lucky napsal(a):
Holky, mě trefí. Zrovna jsem v tom povichru byla dát Usu na pastvinu k Dvořákovi. Usa s Atíkem lítali jako tryskáči v tom větru, Usa má říji, tak piští a lítá jako magor..to bude veselý trénink dneska.
Jenomže průser, Bettyna je asi schvácená, pochybuji že si toho majitel všimnul, musím mu okamžitě zavolat, pajdá, má prolomené stěny, hlavně teda pravou přední....ale hlavně je to, že má kopyta jak lopaty přerostlá. Ovšem nevšimla jsem si, že by ji hřála ši pulzovala, požmá to má už od včera...to jsem tam nebyla...

No právě Andy přemýšlím, že se mrknu někde jinde. Kdyby se aspoň ta práce dala v pohodě zvládnout a nebylo toho tolik za tu směšnou almužnu. Ještě jsem se tu od začátku nezastavila. Stále plný stůl, fakt děs. A do toho ty příjemné kolegyně.
Jenže lidi kolem mi říkají, že si nevyberu.

sadzi saj

11.11.2008 12:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
No právě Andy přemýšlím, že se mrknu někde jinde. Kdyby se aspoň ta práce dala v pohodě zvládnout a nebylo toho tolik za tu směšnou almužnu. Ještě jsem se tu od začátku nezastavila. Stále plný stůl, fakt děs. A do toho ty příjemné kolegyně.
Jenže lidi kolem mi říkají, že si nevyberu.

Nedávej na lidi, ale na svůj pocit, ty tam pracuješ a ne lidi a že si nevybereš si myslím, že není až tak pravda. Ano, všude je něco, jak s prací, tak třeba s ustájením, ale ve špatném kolektivu se fakt těžko pracuje, takže být tebou, projedu inzeráty, pracák a začnu chodit na pohovory a poohlížet se po něčem jiném a uvidíš, jaká bude nabídka a co se ti bude kde zdát.

Já nejdřív jezdila až do Prahy - super kolektiv, samo sem tam se něco najde, ale byla jsme tam dobrá babská sešlost myslím a práce, která mě fakt bavila, ale ta dálka a to dojíždění a ty peníze a velkou část jsem jich projela, nakonec, když na konci roku opět ČD měnili jízdní řády a nezklamaly za podporu teď už manžela jsem dala výpověď, šla na pracák a nakonec po měsíci nastoupila do nynější firmy. Z baráku to mám 10 km do práce autem, pracovní doba horší, ale blíž, aspoň se vyspím a víc peněz, sice mě ta práce tak nebaví jako ta předešlá, ale zase to není, že bych to nesnášela a kolektive sice ne tak super, jako tam, ale myslím, že si nemám až tak na co stěžovat, takže bych to tak černě neviděla

Uf, to jsem se rozepsala.

11.11.2008 12:49
marketka

XXX.XXX.179.23

sadzi saj napsal(a):
Nedávej na lidi, ale na svůj pocit, ty tam pracuješ a ne lidi a že si nevybereš si myslím, že není až tak pravda. Ano, všude je něco, jak s prací, tak třeba s ustájením, ale ve špatném kolektivu se fakt těžko pracuje, takže být tebou, projedu inzeráty, pracák a začnu chodit na pohovory a poohlížet se po něčem jiném a uvidíš, jaká bude nabídka a co se ti bude kde zdát.

Já nejdřív jezdila až do Prahy - super kolektiv, samo sem tam se něco najde, ale byla jsme tam dobrá babská sešlost myslím a práce, která mě fakt bavila, ale ta dálka a to dojíždění a ty peníze a velkou část jsem jich projela, nakonec, když na konci roku opět ČD měnili jízdní řády a nezklamaly za podporu teď už manžela jsem dala výpověď, šla na pracák a nakonec po měsíci nastoupila do nynější firmy. Z baráku to mám 10 km do práce autem, pracovní doba horší, ale blíž, aspoň se vyspím a víc peněz, sice mě ta práce tak nebaví jako ta předešlá, ale zase to není, že bych to nesnášela a kolektive sice ne tak super, jako tam, ale myslím, že si nemám až tak na co stěžovat, takže bych to tak černě neviděla

Uf, to jsem se rozepsala.

Pro mě je výhoda, že to mám 2 minuty od baráku autem. Vše si s dětma zařídím, i když Markétka je ve školce 10 km od nás v ML-Boleslavi. Kdybych dělala tam, taky mi to nevadí. To už vyjde nastejno.
Za 6 hodin mám 11.500 Kč hrubého. Někomu to přijde dost, ale mě to přijde žalostně málo na to, za co je člověk zodpovědný a že se celé dny nezastaví.

sadzi saj

11.11.2008 12:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
Pro mě je výhoda, že to mám 2 minuty od baráku autem. Vše si s dětma zařídím, i když Markétka je ve školce 10 km od nás v ML-Boleslavi. Kdybych dělala tam, taky mi to nevadí. To už vyjde nastejno.
Za 6 hodin mám 11.500 Kč hrubého. Někomu to přijde dost, ale mě to přijde žalostně málo na to, za co je člověk zodpovědný a že se celé dny nezastaví.

No teda Markét, nic ve zlém, ale to si myslím, že ohledně peněz si nemáš na co stěžovat Já brala poslední výplatu o cca 600,- Kč víc za každodenních 8,5 hod. práce, na jaře týdenní veletrh v čoudu, přesčasy se neplatí, ale to je základ bez prémií a to jsem letos dostala po roce přidáno, většinou teda jsou prémie, takže je o nějakou kačku navíc, díky bohu , ale v Praze jsem dělala a dostávala za to o pár TISÍCOVEK míň a z toho 2 tis. projela a co jsem se poohlížela po něčem jiném, třeba s lepší pracovní dobou, všude nabízí míň peněz, než beru tady, já mluvím teda o čistém

11.11.2008 13:39
marketka

XXX.XXX.28.105

sadzi saj napsal(a):
No teda Markét, nic ve zlém, ale to si myslím, že ohledně peněz si nemáš na co stěžovat Já brala poslední výplatu o cca 600,- Kč víc za každodenních 8,5 hod. práce, na jaře týdenní veletrh v čoudu, přesčasy se neplatí, ale to je základ bez prémií a to jsem letos dostala po roce přidáno, většinou teda jsou prémie, takže je o nějakou kačku navíc, díky bohu , ale v Praze jsem dělala a dostávala za to o pár TISÍCOVEK míň a z toho 2 tis. projela a co jsem se poohlížela po něčem jiném, třeba s lepší pracovní dobou, všude nabízí míň peněz, než beru tady, já mluvím teda o čistém

No nevím, já to porovnávám asi s ostatními kolegy.Já tu s přestávkou pracuji 5.rokem a holt jsem hluboko pod průměrem ostatních.

sadzi saj

11.11.2008 13:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
No nevím, já to porovnávám asi s ostatními kolegy.Já tu s přestávkou pracuji 5.rokem a holt jsem hluboko pod průměrem ostatních.

No jasně, jestli ostatní berou všichni o hromadu navíc, tak je to pak k na........ to chápu. Já když nedávno náhodou omylem viděla výplatní pásku kolegyně, která dělá na půl úvazku a má sakra o dost víc, než já s plným, taky jsem zírala

zvířátková

11.11.2008 13:56
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
No jasně, jestli ostatní berou všichni o hromadu navíc, tak je to pak k na........ to chápu. Já když nedávno náhodou omylem viděla výplatní pásku kolegyně, která dělá na půl úvazku a má sakra o dost víc, než já s plným, taky jsem zírala

No tak to pak taky na pěst, když děláte stejnou práci každá za neporovnatelnou výplatu. To tady dělám výplaty já, takže vim, kdo kolik má a taky vim, že mám nejmíň ze všech .

11.11.2008 14:05
marketka

XXX.XXX.28.105

sadzi saj napsal(a):

No víš co. Jsme tady podstav dva měsíce, takže dělám ještě za další kolegyni a když má šéf dovču, či odjede služebně, jsem jeho zástupce. Práce nemá zrovna málo a je nutné dělat to a to. Ještě dělám za další kolegyni, když denně odjede s papíry na úřady poslat elektronicky nějaké dokumenty. A pak člověk přemýšlí, jestli není podhodnocen. Někdy nemám ani čas si dojít na Wc.

zvířátková

11.11.2008 14:15
zvířátková

XXX.XXX.240.157

marketka napsal(a):
No víš co. Jsme tady podstav dva měsíce, takže dělám ještě za další kolegyni a když má šéf dovču, či odjede služebně, jsem jeho zástupce. Práce nemá zrovna málo a je nutné dělat to a to. Ještě dělám za další kolegyni, když denně odjede s papíry na úřady poslat elektronicky nějaké dokumenty. A pak člověk přemýšlí, jestli není podhodnocen. Někdy nemám ani čas si dojít na Wc.

Je to těžký no, koukám, že všude situace podobná. By mě zajímalo, kdo že má tu průměrnou mzdu ČR.

sadzi saj

11.11.2008 14:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Je to těžký no, koukám, že všude situace podobná. By mě zajímalo, kdo že má tu průměrnou mzdu ČR.

Jj Markét, tak tohle je mazec, proto myslím, že nemáš co ztratit, když se poohlídneš, kde co jinde je či není, práci máš, tak tě to tak tížit nemusí, ale mrknout můžeš

Leo souhlas, taky by mě zajímalo, kdo že to bere těch 20 tis., ale třeba moje kolegyně, co jde na mateřskou

11.11.2008 14:31
marketka

XXX.XXX.28.105

sadzi saj napsal(a):
Jj Markét, tak tohle je mazec, proto myslím, že nemáš co ztratit, když se poohlídneš, kde co jinde je či není, práci máš, tak tě to tak tížit nemusí, ale mrknout můžeš

Leo souhlas, taky by mě zajímalo, kdo že to bere těch 20 tis., ale třeba moje kolegyně, co jde na mateřskou

No to jo. Nemám co ztratit, to si taky říkám. Peníze nejsou špatný, ale kdyby člověk dělal jen sám za sebe, tak to jde, ale dělá za další 2-3 lidi, takže je to nápor. A kolegyně, za kterou budu dělat, až bude na dovče, bere přes 30 tis. a hádejte, jak se moje práce ohodnotí? Pořád stejný.
Je tu další paní na recepci. Jen zvedá telefony, občas uvaří kafe návštěvě a bere o tisícovku míň, než já.

sadzi saj

11.11.2008 14:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
No to jo. Nemám co ztratit, to si taky říkám. Peníze nejsou špatný, ale kdyby člověk dělal jen sám za sebe, tak to jde, ale dělá za další 2-3 lidi, takže je to nápor. A kolegyně, za kterou budu dělat, až bude na dovče, bere přes 30 tis. a hádejte, jak se moje práce ohodnotí? Pořád stejný.
Je tu další paní na recepci. Jen zvedá telefony, občas uvaří kafe návštěvě a bere o tisícovku míň, než já.

Hm, tak tomu říkám spravedlnost a nezkoušela si hodit řeč se šéfem

11.11.2008 15:03
marketka

XXX.XXX.179.23

sadzi saj napsal(a):
Hm, tak tomu říkám spravedlnost a nezkoušela si hodit řeč se šéfem

Nezkoušela, a tedˇ jsem to chtěla udělat. Nikdo v kanclu nebyl, jenže přišli s nějakým problémem, tak se řešil a nebyl čas.
Promluvím si s ním o tom, i když on do toho nemá moc co mluvit. I když, chtělo by to udělat bububu. Hlavní slovo je na finanční ředitelce. Ale pokud nebude nějaké zlepšení na platu, fakt se mrknu jinde.
Já vím, asi na mě všude nečekají, ale zkusit to můžu. Lepší, než dělat za 3 lidi práci, kterou se musíš sama naučit a vydedukovat.

sadzi saj

11.11.2008 15:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
Nezkoušela, a tedˇ jsem to chtěla udělat. Nikdo v kanclu nebyl, jenže přišli s nějakým problémem, tak se řešil a nebyl čas.
Promluvím si s ním o tom, i když on do toho nemá moc co mluvit. I když, chtělo by to udělat bububu. Hlavní slovo je na finanční ředitelce. Ale pokud nebude nějaké zlepšení na platu, fakt se mrknu jinde.
Já vím, asi na mě všude nečekají, ale zkusit to můžu. Lepší, než dělat za 3 lidi práci, kterou se musíš sama naučit a vydedukovat.

Tak uvidíš, zkus s ním promluvit a třeba to pomůže

zvířátková

11.11.2008 15:59
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):

Jo, to já tohle znám, 3 měsíce jsem hledala a zkoušela, než jsem se dostala sem. Tady je mi naprd vzdělání, ještě k tomu tady uklízím, abych si přilepšila. Ono ale v kraji, kde je největší nezaměstnanost žádný div, že práce prostě nejsou.

zvířátková

12.11.2008 06:43
zvířátková

XXX.XXX.240.157

zvířátková napsal(a):
Jo, to já tohle znám, 3 měsíce jsem hledala a zkoušela, než jsem se dostala sem. Tady je mi naprd vzdělání, ještě k tomu tady uklízím, abych si přilepšila. Ono ale v kraji, kde je největší nezaměstnanost žádný div, že práce prostě nejsou.

Dobré ránko! Tak už se nám to půlí. Držím mě teda jenom myšlenka na to, že teď bude 3-denní víkend, balada .

12.11.2008 07:51
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Tak už se nám to půlí. Držím mě teda jenom myšlenka na to, že teď bude 3-denní víkend, balada .

Ahojky,

tak jsem tu taky - pracovně

12.11.2008 08:06
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu taky - pracovně

Ahoj! Já tady na skok..musím letět pro dědu...budu tady za 3/4 hodinky

zvířátková

12.11.2008 08:34
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Ahoj! Já tady na skok..musím letět pro dědu...budu tady za 3/4 hodinky

Nazdárek Blaní! Vítej mezi dnešní pracující .

U mě už práce od rána, nějak mě bolí levá ruka, takže díky tomu, že už jsem dneska sepsala hotové romány, nic moc.

12.11.2008 08:37
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

U mě už práce od rána, nějak mě bolí levá ruka, takže díky tomu, že už jsem dneska sepsala hotové romány, nic moc.

JJ, dneska tu vytvářím také hodnoty ,,,
Včera jsem si mákla pěkně na koních a dneska mě bolí celá já ,,, ale spokojenost ,,,
Krásně si i zajezdila

sadzi saj

12.11.2008 08:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

Dobré ranko,

tak koukám, že jsme se tu dneska pěkně sešli

A Leo, máš recht, taky se těším na prodloužený víkend a ten můj chudáček musí sobota i pondělí do práce, to mu nezávidím

12.11.2008 09:10
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko,

tak koukám, že jsme se tu dneska pěkně sešli

A Leo, máš recht, taky se těším na prodloužený víkend a ten můj chudáček musí sobota i pondělí do práce, to mu nezávidím

JJ, to jsme se tu fakt sešli
Mě se dneska nechce nic dělat
Já mám vík volný i s pátkem - ale to PON makám

sadzi saj

12.11.2008 09:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, to jsme se tu fakt sešli
Mě se dneska nechce nic dělat
Já mám vík volný i s pátkem - ale to PON makám

Jo tak to mě se nechce makat snad nikdy

Hele, ale zase svátky, tak nějaký korunky navíc

zvířátková

12.11.2008 09:36
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Jo tak to mě se nechce makat snad nikdy

Hele, ale zase svátky, tak nějaký korunky navíc

To jo, volné 3 dny máš, stihneš i třeba nějaké krámy a tak, které v pondělí jsou zavřené, no a ještě příplatek, to stojí za to .

12.11.2008 09:38
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To jo, volné 3 dny máš, stihneš i třeba nějaké krámy a tak, které v pondělí jsou zavřené, no a ještě příplatek, to stojí za to .

JJ, v ten příplatek fakt doufám

12.11.2008 09:43
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
JJ, v ten příplatek fakt doufám

Ták jsem tady...dědu jsem dovezla...tež člověk zabije hodinu..než tam dojedu a než dědu výbec dostanu z baráku a apka zase než zpátky..tady je rozkopaný Frýdek na všech stranách, takže všüde nějaké zácpy a semafory..člověka by trefil šlak..a když už jsme jeli, tak jsme zase v Bašce stáli na přejezdu...

sadzi saj

12.11.2008 09:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ták jsem tady...dědu jsem dovezla...tež člověk zabije hodinu..než tam dojedu a než dědu výbec dostanu z baráku a apka zase než zpátky..tady je rozkopaný Frýdek na všech stranách, takže všüde nějaké zácpy a semafory..člověka by trefil šlak..a když už jsme jeli, tak jsme zase v Bašce stáli na přejezdu...

Lucky a co trénink??

Mrkejte ty uši

12.11.2008 09:49
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Lucky a co trénink??

Mrkejte ty uši

JJ, to jsem pak taky čučela, co s těma ušima prováděla

sadzi saj

12.11.2008 09:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, to jsem pak taky čučela, co s těma ušima prováděla

Ona dovede věci s těma ušima, to vždycky zírám, co všechno na těch fotkách zachytíš

12.11.2008 09:54
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ona dovede věci s těma ušima, to vždycky zírám, co všechno na těch fotkách zachytíš

12.11.2008 09:56
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

trénink? Sranda.......včera Usa málem vzteky padla za vlast

12.11.2008 09:58
ditule28

XXX.XXX.212.163

lucky napsal(a):

Omlouvám se, že vstupuju do vaší diskuze, ale Luci potřebovala bych se tě na něco zeptat, můžu ti zavolat? Psala jsem ti i na mobil. Jedná se o Šimlíka. díky

sadzi saj

12.11.2008 10:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

to si nám toho teda řekla

12.11.2008 10:23
lucky

XXX.XXX.230.77

ditule28 napsal(a):
Omlouvám se, že vstupuju do vaší diskuze, ale Luci potřebovala bych se tě na něco zeptat, můžu ti zavolat? Psala jsem ti i na mobil. Jedná se o Šimlíka. díky

jj..klidně. Jsem tady a makám

12.11.2008 10:40
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

No, třeba by nám Usa řekla víc

sadzi saj

12.11.2008 10:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, třeba by nám Usa řekla víc

12.11.2008 11:13
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Jééé..holky, já nestíhám! Děda, práce, Usa čučí do kuchyně...

12.11.2008 11:17
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Jééé..holky, já nestíhám! Děda, práce, Usa čučí do kuchyně...

Tak nám dej Usu alespoň k netu - my jí vyzpovídáme

sadzi saj

12.11.2008 11:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak nám dej Usu alespoň k netu - my jí vyzpovídáme

12.11.2008 11:19
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

No už vidím Usdu, jak sedí na Ifauně

12.11.2008 11:20
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No už vidím Usdu, jak sedí na Ifauně

sakra..už zase neumím ani psát...prsty lítají kde nemají ...... přečtěte si westernová plemena a jezdci 11... tam jsem psala o tréninku....

sadzi saj

12.11.2008 11:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
sakra..už zase neumím ani psát...prsty lítají kde nemají ...... přečtěte si westernová plemena a jezdci 11... tam jsem psala o tréninku....

Teda, ty nás ale odbýváš a to jsme tu dýl

12.11.2008 11:36
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Teda, ty nás ale odbýváš a to jsme tu dýl

ale jo no...tož já nevím..kopírovat to z jednoho do druhého

Aspoň jsem vám ji vyfotila na zahradě...

12.11.2008 11:38
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ale jo no...tož já nevím..kopírovat to z jednoho do druhého

Aspoň jsem vám ji vyfotila na zahradě...

kuk

sadzi saj

12.11.2008 11:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
kuk

Teda, už je z ní pěkný méďánek

Přečetla jsem si to. Možná by to chtělo ji i začít lonžovat na chambonu, ať si zvykne

12.11.2008 11:46
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Teda, už je z ní pěkný méďánek

Přečetla jsem si to. Možná by to chtělo ji i začít lonžovat na chambonu, ať si zvykne

No, budu muset. Jo, je z ní méďa Béďa

No nic..jdu ji dát ke koním.

sadzi saj

12.11.2008 12:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No, budu muset. Jo, je z ní méďa Béďa

No nic..jdu ji dát ke koním.

Tak jsem dorazila z města, v salátovým nic neměli , tak koupila nějaký blbosti k obídku a začlo tam venku krápat, chjo, snad nebude pršet, chci jít dneska ven s hafinou

12.11.2008 12:41
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem dorazila z města, v salátovým nic neměli , tak koupila nějaký blbosti k obídku a začlo tam venku krápat, chjo, snad nebude pršet, chci jít dneska ven s hafinou

No Leo fůůůj! ten mail....jsem se lekla...brrr...v noci budu mít děsivé sny!!

12.11.2008 12:50
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No Leo fůůůj! ten mail....jsem se lekla...brrr...v noci budu mít děsivé sny!!

Usa je pomalu tuleňovitá, co ?
Já byla v Glbou, mám pro Fida i mrkev
Věřím, že se už mooooOOOOC těší

12.11.2008 12:55
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Usa je pomalu tuleňovitá, co ?
Já byla v Glbou, mám pro Fida i mrkev
Věřím, že se už mooooOOOOC těší

JJ, Usa už je hoodně chlupatá
Jsme dolezly k Čipovi, šla se hned vykadit a pást, vůůůbec se ji nechce totálně nic

12.11.2008 12:57
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
JJ, Usa už je hoodně chlupatá
Jsme dolezly k Čipovi, šla se hned vykadit a pást, vůůůbec se ji nechce totálně nic

se jí nedivím ,,, mě se taky nechce nic

sadzi saj

12.11.2008 13:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
se jí nedivím ,,, mě se taky nechce nic

to asi nikomu.

Bych do toho kopla, holky šli na oběd, tak že myši mají pré a přijde účetní

12.11.2008 13:08
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
to asi nikomu.

Bych do toho kopla, holky šli na oběd, tak že myši mají pré a přijde účetní

já bych spala až bych brečelaaaaaa

zvířátková

12.11.2008 13:19
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
já bych spala až bych brečelaaaaaa

Viď? Tu bych nebrala, ani kdybych byla totální alergik na chlupy a ještě mě podpláceli .

No já jsem tu taky totálně otrávená, tolik práce na mě, fuj tajblík. Už aby se to hnulo ke třetí.

O spánku ani nemluvě.

12.11.2008 13:21
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Viď? Tu bych nebrala, ani kdybych byla totální alergik na chlupy a ještě mě podpláceli .

No já jsem tu taky totálně otrávená, tolik práce na mě, fuj tajblík. Už aby se to hnulo ke třetí.

O spánku ani nemluvě.

úplně se mi udělalo zle...no teda ani kdyby mi platili. Brrr....bych se jich bála dotknout

12.11.2008 14:07
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
úplně se mi udělalo zle...no teda ani kdyby mi platili. Brrr....bych se jich bála dotknout

Copak copak ?
Nelíbí micinka ?

No, já jsem tu snad už i usla ,,, A i tu poprchávalo

12.11.2008 14:38
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Copak copak ?
Nelíbí micinka ?

No, já jsem tu snad už i usla ,,, A i tu poprchávalo

brrr..micinka..sem se lekla.

nooo..já bych spala až bych brečela. jsem se ještě k tomu přežrala polívky..výýýborné a jdu si lehnout do postele malovat..bolí mě záda, tak mi tam bude lépe

12.11.2008 14:42
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
brrr..micinka..sem se lekla.

nooo..já bych spala až bych brečela. jsem se ještě k tomu přežrala polívky..výýýborné a jdu si lehnout do postele malovat..bolí mě záda, tak mi tam bude lépe

No, do postýlky bych si taky lehla, ale bez toho malování

12.11.2008 14:48
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

no to já taky

zvířátková

12.11.2008 14:50
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):

Mě to povídejte, a dokonce bych i předtím brala tu baštu, když by mi jí někdo udělal...

12.11.2008 14:53
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Mě to povídejte, a dokonce bych i předtím brala tu baštu, když by mi jí někdo udělal...

No, to by nebylo marnééé
A třeba i příjemná masáž zad, co ?

12.11.2008 15:00
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, to by nebylo marnééé

no jo..a teď budou brzy kuřecí řízky a bamborová kaše...děda to má rád a mamka zabalí ještě řízek a trochu kaše babičce, protože ta v nemocnici nic nejí a umírá hlady..včera ji máma poslala takovou mooc dobrou rýži v vajíčkem a hráškem co vždycky dělá a výborné masíčko, takže babi to všechno snědla, máma s ní pak mluvila večer s říkala, že konečně nepůjde hladná spát. Takže ji dneska pošle řízek a kaši

zvířátková

12.11.2008 15:00
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
No, to by nebylo marnééé

No tu bych potřebovala, jsem furt jak zlámanej metr, sice je to drobet lepší, ale furt nic moc. No nic, jdu to rozhejbat, jdu na bus a příteli naproti do práce. Mám zabitou hodinu v buse...Pa

12.11.2008 15:08
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No tu bych potřebovala, jsem furt jak zlámanej metr, sice je to drobet lepší, ale furt nic moc. No nic, jdu to rozhejbat, jdu na bus a příteli naproti do práce. Mám zabitou hodinu v buse...Pa

Tak papa Leo ,,,
Lucky, nedělej chutě ,,, bych spala a žrala až bych brečela

12.11.2008 15:11
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak papa Leo ,,,
Lucky, nedělej chutě ,,, bych spala a žrala až bych brečela

no jo..co je tady děda, se i hoodně najím..nejsem zvyklá tolik jíst

12.11.2008 15:13
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no jo..co je tady děda, se i hoodně najím..nejsem zvyklá tolik jíst

já jsem měla párek a sýr s dalamánkem a pak mlsku ,,,
ale ještě bych si něco dala

12.11.2008 15:14
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
já jsem měla párek a sýr s dalamánkem a pak mlsku ,,,
ale ještě bych si něco dala

sadzi saj

12.11.2008 15:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Teda, vy jste to tu rozjeli s tím jídlem, to bych si nechala líbit řízeček s kaší

Já měla dvě nožičky párku, tm. pečivo a ňamku a jabko vlastně

12.11.2008 15:32
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Teda, vy jste to tu rozjeli s tím jídlem, to bych si nechala líbit řízeček s kaší

Já měla dvě nožičky párku, tm. pečivo a ňamku a jabko vlastně

Já měla dalamánky a vídeňské párky s hořčicí

12.11.2008 15:37
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Tááák..jsem se najedla a teď puknu...ale děda dlabe nadšený a babička už má nabalené jídlo a za chvíli si pro dědu přijede strejda a odveze ho do nemopcnice za babi
tááákhle se nažrat..to by mělo být trestné..takové dobré jídlo dělat...vykrmí mě na porážku

12.11.2008 15:37
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tááák..jsem se najedla a teď puknu...ale děda dlabe nadšený a babička už má nabalené jídlo a za chvíli si pro dědu přijede strejda a odveze ho do nemopcnice za babi
tááákhle se nažrat..to by mělo být trestné..takové dobré jídlo dělat...vykrmí mě na porážku

fňuk ,,, a co my ?

12.11.2008 15:40
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):

dobrou chuť!!!!
já se tedy přidám, já měla hoveží na pepři s těstovinama a zmrzlinu.

sadzi saj

12.11.2008 15:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Já se tady dneska pořád cpu teda

12.11.2008 15:44
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

no, to já taky, ale řízeček bych taky vdechla

12.11.2008 15:44
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):

no já se taky ted nacpala, celej den jsem nejedla lítala kolem koní a kolem psa a ted jsem se hezky nafutrovala

12.11.2008 15:51
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
no já se taky ted nacpala, celej den jsem nejedla lítala kolem koní a kolem psa a ted jsem se hezky nafutrovala

Zuzi, co činčila ?
Jak se vůbec má ?

12.11.2008 18:40
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Zuzi, co činčila ?
Jak se vůbec má ?

Tak se blížím i já do finiše ,,,
HuvááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

12.11.2008 20:11
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Tak se blížím i já do finiše ,,,
HuvááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

je Blanka mi už asi utekla, já jsem si krapet zdřímla

12.11.2008 20:44
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
je Blanka mi už asi utekla, já jsem si krapet zdřímla

Jůůů..taky bych si zdřímla
Já musela nakonec dědu zase odvést do nemocnice a pak domů..strejda to nestihl, úplně na dědu zapoměl, ten už tady chudák stepoval kde má dopravce

12.11.2008 20:52
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Jůůů..taky bych si zdřímla
Já musela nakonec dědu zase odvést do nemocnice a pak domů..strejda to nestihl, úplně na dědu zapoměl, ten už tady chudák stepoval kde má dopravce

No tak strejda je teda taky dobrej!!!!
No bylo to dobrý, jsem se krásně vyspinkala na zemi v obejváku

zvířátková

13.11.2008 06:42
zvířátková

XXX.XXX.240.157

naftalinka napsal(a):
No tak strejda je teda taky dobrej!!!!
No bylo to dobrý, jsem se krásně vyspinkala na zemi v obejváku

Dobré ránko!

Jako vždy na místě . U nás vcelku zimina, mlha, že by se dala krájet.

13.11.2008 07:33
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

Jako vždy na místě . U nás vcelku zimina, mlha, že by se dala krájet.

Ahoj! Tady je docela kosa...dneska jsem vstala dřív, ještě musím rychle něco dodělat. Koukla jsem že Usa je vzadu u hráze a odpočívá...čeká na snídni.

13.11.2008 07:45
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Ahoj! Tady je docela kosa...dneska jsem vstala dřív, ještě musím rychle něco dodělat. Koukla jsem že Usa je vzadu u hráze a odpočívá...čeká na snídni.

ahojky,

já jsem tu už od 7h ,,,
ale sem se dostala až teď

u nás bez mlhy, ale kosa nechutná

zvířátková

13.11.2008 07:47
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
ahojky,

já jsem tu už od 7h ,,,
ale sem se dostala až teď

u nás bez mlhy, ale kosa nechutná

Teda, nevim, jak vás, ale mě to tu totálně netankuje, to je otrava, už mi to leze na mozek. Ale do čtyř daleko ...

13.11.2008 07:49
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Teda, nevim, jak vás, ale mě to tu totálně netankuje, to je otrava, už mi to leze na mozek. Ale do čtyř daleko ...

No, nejsi sama ,,, ale do 19:00 - sakra daleko

zvířátková

13.11.2008 07:49
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
No, nejsi sama ,,, ale do 19:00 - sakra daleko

To jo no. A zítra pré, co? Já chci už mít taky poslední den, tenhle týden se nějak vleče...

13.11.2008 08:20
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To jo no. A zítra pré, co? Já chci už mít taky poslední den, tenhle týden se nějak vleče...

JJ, zítra mám pré
Ráno Dr. a pak mastím ke koňům

zvířátková

13.11.2008 08:49
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
JJ, zítra mám pré
Ráno Dr. a pak mastím ke koňům

Jé, se máš, se těšim na 3 volné dny, doufám, že nebude pršet, ráda bych Čikimu vynahradila to, že poslední 2 víkendy byl na ocet, když jsem jezdila Granta. Včera mu zase hrabalo, podle mě dostávají moc žrádla a málo práce, jelikož zase nechtěl ohlávku, nechtěl jít na pole, pochrupkával ve výběhu, když jsem se přiblížila a mávla rukou, tak vylítnul, jak kdybych mu něco dělala. No na palici s nima, jsou poslední dobou oba nějak náladoví a vymýšlí si - kraviny.

13.11.2008 08:56
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Jé, se máš, se těšim na 3 volné dny, doufám, že nebude pršet, ráda bych Čikimu vynahradila to, že poslední 2 víkendy byl na ocet, když jsem jezdila Granta. Včera mu zase hrabalo, podle mě dostávají moc žrádla a málo práce, jelikož zase nechtěl ohlávku, nechtěl jít na pole, pochrupkával ve výběhu, když jsem se přiblížila a mávla rukou, tak vylítnul, jak kdybych mu něco dělala. No na palici s nima, jsou poslední dobou oba nějak náladoví a vymýšlí si - kraviny.

je chladno, tak ožili.

tady je nějaká kosa a tma jako v ....

zvířátková

13.11.2008 09:22
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
je chladno, tak ožili.

tady je nějaká kosa a tma jako v ....

Asi tak.

Já jsem taky vzteklá, včera večer se mi omylem podařilo vymazat jeden mail, co se mi zařadil špatně mezi spamy. Vůbec netuším, od koho to bylo, akorát, že to byla nabídka. Tak už od osmi obvolávám firmy, na jejiž nabídky čekám, no a jsem u konce a prostě nenacházim nikoho, kdo by řekl, že mi to už poslal. Takže mě to teď vytáčí o to víc, že netuším, co a jak důležitého jsem vymazala.

13.11.2008 09:25
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Asi tak.

Já jsem taky vzteklá, včera večer se mi omylem podařilo vymazat jeden mail, co se mi zařadil špatně mezi spamy. Vůbec netuším, od koho to bylo, akorát, že to byla nabídka. Tak už od osmi obvolávám firmy, na jejiž nabídky čekám, no a jsem u konce a prostě nenacházim nikoho, kdo by řekl, že mi to už poslal. Takže mě to teď vytáčí o to víc, že netuším, co a jak důležitého jsem vymazala.

A nemáš to v "koši"

13.11.2008 09:28
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
A nemáš to v "koši"

to může být průšvih..teda nezávidím

13.11.2008 09:37
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
to může být průšvih..teda nezávidím

,,, a co třeba ještě úpravy zpět, zpět, zpět, zpět ,,, to mi jednou taky bodlo

13.11.2008 09:47
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Jsem upravovala starší fotky - tak snad neva

sadzi saj

13.11.2008 10:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Jsem upravovala starší fotky - tak snad neva

Zdravím,

teda koukám, že jste se tu po ránu pěkně rozjeli

Taky je kosa řádná a koukala jsem, že na příští týden hlásí už smíšené přeháňky

zvířátková

13.11.2008 10:06
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Zdravím,

teda koukám, že jste se tu po ránu pěkně rozjeli

Taky je kosa řádná a koukala jsem, že na příští týden hlásí už smíšené přeháňky

Právě, že vymazanej spam nejde do koše, ale rovnou do háje . Není návratu...

13.11.2008 10:42
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Právě, že vymazanej spam nejde do koše, ale rovnou do háje . Není návratu...

to je fakt blbé.
No, já domalovala co jsem měla a jdu ven vyfouknout Usu a psy a musím s nimi začít něco dělat...v neděli je výstava. Takže asi vyfouknu z nich prach, vyčešu a aspoň jednoho trochu přistřihnu, zítra druhého. Usu asi hodím na pastvu a potrénujeme v kruhovce

sadzi saj

13.11.2008 10:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
to je fakt blbé.
No, já domalovala co jsem měla a jdu ven vyfouknout Usu a psy a musím s nimi začít něco dělat...v neděli je výstava. Takže asi vyfouknu z nich prach, vyčešu a aspoň jednoho trochu přistřihnu, zítra druhého. Usu asi hodím na pastvu a potrénujeme v kruhovce

Tak to je pech Leo, to už je asi nedohledatelné

13.11.2008 10:51
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
to je fakt blbé.

Hmmm, tak to je pešek
Nám i spamy chodí do koše

13.11.2008 10:53
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
to je fakt blbé.

no, jo ,,, bude vlastně ta výstava v Letňanech, co ?
Škoda, že nemám noční - to bych zůstala v Praglu ,,,
Takhle asi valim pryč

sadzi saj

13.11.2008 11:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
no, jo ,,, bude vlastně ta výstava v Letňanech, co ?
Škoda, že nemám noční - to bych zůstala v Praglu ,,,
Takhle asi valim pryč

Jo ono už je to teď

13.11.2008 11:03
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jo ono už je to teď

no, myslím, že ano ,,,

zvířátková

13.11.2008 11:37
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
no, myslím, že ano ,,,

No on se mi ten chlapík před chvílí ozval na telefonu, že jestli mi to přišlo, tak jsem jako zatloukala , takže mi to teď poslal znova, uf, uf,

Teď tady zrovna slintám po jedné westernové uzdečce na prcka, blíží se vánoce, nevím nevím no, i s udidlem bych to měla za 2 táci .

13.11.2008 11:42
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No on se mi ten chlapík před chvílí ozval na telefonu, že jestli mi to přišlo, tak jsem jako zatloukala , takže mi to teď poslal znova, uf, uf,

Teď tady zrovna slintám po jedné westernové uzdečce na prcka, blíží se vánoce, nevím nevím no, i s udidlem bych to měla za 2 táci .

no vidííííš, tak vyřešené - super
já musela pro jídlo dneska dříve, tak jsem to vzala rovnou přes poštu

zvířátková

13.11.2008 11:46
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
no vidííííš, tak vyřešené - super
já musela pro jídlo dneska dříve, tak jsem to vzala rovnou přes poštu

Mrkněte, no neslušela by mu

13.11.2008 11:46
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Mrkněte, no neslušela by mu

Jéééé, ta je super

sadzi saj

13.11.2008 11:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Jéééé, ta je super

Téééda, krásná

No vidíš, Leo, tak je po problému.

Já se ven teprve chystám, ale nějak se mi nechce, je tam mlha a hnusně.

13.11.2008 11:54
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Téééda, krásná

no, já chtěla pořádné papů od číňana, ale měli ještě zavřeno
tak jsem se zase nacpala sladkým

zvířátková

13.11.2008 11:55
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Téééda, krásná

To jo, jsem ráda, že se to dohledalo, to by pak člověk na ty nabídky mohl čekat měsíc .

Přidejte reakci

Přidat smajlík