Zdravim vsechny,chtela bych aby jste mi rekli,vas nazor co mam stimhle delat.Znam jednoho cloveka(nebudu jmenovat,zatim),u ktereho konska kopyta vypadaji,tak jak sem dam fotky.Chtela bych,aby jste mi napsali kam bych to mela poslat,myslela jsem na ochranu zvirat,ale nevim jestli by se timhle zabyvali.Nemate jeste na nekoho kontakt,kdo by s tim moh neco delat,treba mu kone zabavit,jestli by to slo nebo nevim co jeste.Diky za nazory,doufam,ze me tu nebudete kritizovat,nejsou to mije kone.
Prvni kopyto je petilete kobyli CT,jsou to zadni nohy
kiki2
napsal(a):
Zdravim vsechny,chtela bych aby jste mi rekli,vas nazor co mam stimhle delat.Znam jednoho cloveka(nebudu jmenovat,zatim),u ktereho konska kopyta vypadaji,tak jak sem dam fotky.Chtela bych,aby jste mi napsali kam bych to mela poslat,myslela jsem na ochranu zvirat,ale nevim jestli by se timhle zabyvali.Nemate jeste na nekoho kontakt,kdo by s tim moh neco delat,treba mu kone zabavit,jestli by to slo nebo nevim co jeste.Diky za nazory,doufam,ze me tu nebudete kritizovat,nejsou to mije kone.
Prvni kopyto je petilete kobyli CT,jsou to zadni nohy
Jeste obe dve
kiki2
napsal(a):
Jeste obe dve
Druhe kopyto je 5leteho hrebce CT,predni noha
kiki2
napsal(a):
Druhe kopyto je 5leteho hrebce CT,predni noha
A posledni to nejhorsi,jsou to kopyta 16lete kobyli A1/1,nejen ze kone maji kopyta strasne prerostle,ale nekteri maji i hnilobu,a mam podezreni,ze i jeden konik ma rakovinu strelky.
kiki2
napsal(a):
A posledni to nejhorsi,jsou to kopyta 16lete kobyli A1/1,nejen ze kone maji kopyta strasne prerostle,ale nekteri maji i hnilobu,a mam podezreni,ze i jeden konik ma rakovinu strelky.
a zadni
sabina
napsal(a):
to by mě zajímalo, co způsobilo tak obrovské praskliny
praskliny?....zanedbaná kopyta, přerostlé stěny, sukně, tlak, stěny se začnou lámat , praskat .... taky znám takové....zachraňovali jsme málem chromé koníky atd. atd. ... mnoho lidí si myslí, že mustangové taky nepotřebují úpravu, ale že nachodí desítky km denně a tihle jen šmatlají po měkké pastvině, to už neslyší...
kiki2
napsal(a):
posouvam,opravdu nikdo nemate na nikoho cislo,kdo by s tim moh neco delat.
Při jedné vyjížďce jsme s kámoškama objevili poníka ve strašném stavu a řeším to jedině přes www.konevnouzi.cz, je tam kontakt apod. Ihned pomůžou
kiki2
napsal(a):
tak ty ty kone znas??a nepripada ti divny jak vypadaj jejich kopyta???nebo se ti to zda normalni??
To máš pravdu, Zuzano, že je známe, bylo mi divné, že by byl ještě někdo kdo má koně s takovými kopyty, ale asi nebude dobré říkat, kdo je ten chovatel, tak si to prosím nech pro sebe.
vargo
napsal(a):
To máš pravdu, Zuzano, že je známe, bylo mi divné, že by byl ještě někdo kdo má koně s takovými kopyty, ale asi nebude dobré říkat, kdo je ten chovatel, tak si to prosím nech pro sebe.
ale,tak uz s tim nekdo zacal neco delat??chtela bych vedet kdo si,klaro??ale jestli nechces,tak to nemusis psat,ale sem rada,ze s tim nekdo neco dela.
kati
napsal(a):
ale,tak uz s tim nekdo zacal neco delat??chtela bych vedet kdo si,klaro??ale jestli nechces,tak to nemusis psat,ale sem rada,ze s tim nekdo neco dela.
To je taky dost Jituš, že jsi se tady ukázala. Taky by mě zajímalo kdo to je, jestli to nejni někdo z těch holek, který k němu chodí. Ale nakonec to taky může být kdokoli jiný, prostě to vyfotil a dal to sem. Je to dobře, třeba se s tím už začne něco dělat.
vargo
napsal(a):
To je taky dost Jituš, že jsi se tady ukázala. Taky by mě zajímalo kdo to je, jestli to nejni někdo z těch holek, který k němu chodí. Ale nakonec to taky může být kdokoli jiný, prostě to vyfotil a dal to sem. Je to dobře, třeba se s tím už začne něco dělat.
Nezačalo :(, samozřejmě že nejsem blbá aby jsem tu psala jména. Pochybuju že zrovna holky by něco dělaly, a navíc by se nepodivovaly že ho znám a taky by nepopletly roky že, tak já tiše doufám už pár let no....
zazika
napsal(a):
Nezačalo :(, samozřejmě že nejsem blbá aby jsem tu psala jména. Pochybuju že zrovna holky by něco dělaly, a navíc by se nepodivovaly že ho znám a taky by nepopletly roky že, tak já tiše doufám už pár let no....
pro petankaa: jestli tohle je lízina, ( z karpentné) tak té je přes 30 zlato, má špatné zuby, a byla přes 10 let týrána,takže ten majitel ji zachránil asi před 2 rokamaměla jít do salámu, a následky ji zůstanou. přivezli ji ze slovenska kde stála přes 10 let na vlečce v hnoji bez možnosti pohybu,takže se nediv jak vypadá, na to že jí je 34...divím se že potom čím prošla je stále mezi námi, a to ještě před 2 rokama vozila majitelova synka. P.s. ne že mě tu sežerete,jen říkám co mi říkali ostatní, o její minulosti vím jen z povídání,pokud teda myslíš ji. protože na vyjížďce bys mohla potkat ji,taky tak vypadá.