Věci z LIDLu, fotečky!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2006 09:52

Tak jsem přemýšlela a chtěla ybch tady udělat "malou" reklamu věcem z LIDLu. Tak tady je ohlávka (v PLUSu prý uzda...:)) ABsolutní spokojenost

19.3.2006 09:55

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem přemýšlela a chtěla ybch tady udělat "malou" reklamu věcem z LIDLu. Tak tady je ohlávka (v PLUSu prý uzda...:)) ABsolutní spokojenost

A tady jsou rajtky, držej a po ročním nošení cca 3 x v týdnu se nechly. Jsem opravdu spokojená. Jenom je nevýhoda, že je dávám do čistírny a neperu je v pračce. Bojím se že by se jim něco stalo. Kdyžtak jestli má někdo skušenosti s praním tak dejte vědět. Díky

19.3.2006 12:17

tajemma danny napsal(a):
A tady jsou rajtky, držej a po ročním nošení cca 3 x v týdnu se nechly. Jsem opravdu spokojená. Jenom je nevýhoda, že je dávám do čistírny a neperu je v pračce. Bojím se že by se jim něco stalo. Kdyžtak jestli má někdo skušenosti s praním tak dejte vědět. Díky

Ohlávka

19.3.2006 18:11

janna napsal(a):
Ohlávka

Ta ohlávka je dobrá, ale v Brně prodávají v jezdeckých potřebách na Skořepce ulně stejné a za stejnou cenu a asi mají větší výběr. Tak proč chodit do LIDLa?

19.3.2006 19:36

janulka napsal(a):
Ta ohlávka je dobrá, ale v Brně prodávají v jezdeckých potřebách na Skořepce ulně stejné a za stejnou cenu a asi mají větší výběr. Tak proč chodit do LIDLa?

No protoze treba bydlim na praze 5...a nebudu kvuli jedny ohlavce jezdit az do brna!!

19.3.2006 19:40

janulka napsal(a):

Kdeže?

5.4.2006 08:07

tajemma danny napsal(a):

Jo já mám odtud přilbu a rukavice.Taky jsem spokojená.

Přidejte reakci

Přidat smajlík