"ty z moderky králíků 2 "

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2006 11:00

tak tady druihá řada !

Tady v létě narozená kobylka ApH od Franczescy. Tady neměla ani 24 hodin.

19.3.2006 11:03

lucky napsal(a):
tak tady druihá řada !

tady ještě ta samá kobylka...nemohu si vzpomenout, po kom je.

19.3.2006 11:03

lucky napsal(a):
tady ještě ta samá kobylka...nemohu si vzpomenout, po kom je.

.

19.3.2006 11:04

lucky napsal(a):
.

a tady poslední fotka malé kobušky

19.3.2006 11:06

lucky napsal(a):

.... Nádhera

19.3.2006 11:07

lucky napsal(a):

ahojky, tak tady posílám foto kobylky a její hříbě hřebečka...

19.3.2006 11:07

blanche napsal(a):
.... Nádhera

hřebeček QH, myslím, že je po Pure Dunnit POwer

19.3.2006 11:08

lucky napsal(a):
hřebeček QH, myslím, že je po Pure Dunnit POwer

ještě hřebeček

19.3.2006 11:09

lucky napsal(a):
ještě hřebeček

..

19.3.2006 12:01

veronika20 napsal(a):
ahojky, tak tady posílám foto kobylky a její hříbě hřebečka...

Baruš

19.3.2006 12:03

blanche napsal(a):
.

A ještě jedna ... něco je dost tmavý ...

19.3.2006 16:54

blanche napsal(a):
A ještě jedna ... něco je dost tmavý ...

Baruška je moc krásná hafoška. Já ji tady stále sleduji...moje oblíbenkyně, samozřejmě, že jich mám tady více! Jinak ty fotky by chtělo trochu upravit v počítači, než je tady dáš. Je to hrozně tmavé.
Tady letní romantika...Usa a mámina růže

19.3.2006 17:24

lucky napsal(a):
Baruška je moc krásná hafoška. Já ji tady stále sleduji...moje oblíbenkyně, samozřejmě, že jich mám tady více! Jinak ty fotky by chtělo trochu upravit v počítači, než je tady dáš. Je to hrozně tmavé.
Tady letní romantika...Usa a mámina růže

. . . Usince to taky moooc sluší - vlastně jako vždy

Ty fotky jsou focené večer - zbytek západu slunce ... jsem bohužel v práci a nejdou tady nijak upravit ...

Ale za chvíli jdu domůůůůů

19.3.2006 17:49

blanche napsal(a):
. . . Usince to taky moooc sluší - vlastně jako vždy

Ty fotky jsou focené večer - zbytek západu slunce ... jsem bohužel v práci a nejdou tady nijak upravit ...

Ale za chvíli jdu domůůůůů

jinak máš ty fotky moc hezké. Při západu je to těžké nafotit dobře světelně, ale hodně se dá udělat v počítači.
Tady Usa loni v zimě..

19.3.2006 17:55

lucky napsal(a):
jinak máš ty fotky moc hezké. Při západu je to těžké nafotit dobře světelně, ale hodně se dá udělat v počítači.
Tady Usa loni v zimě..

tady už něco letního....arabská sekačka Pustíme ji na zahradu a za dva tři dny je anglický trávník. Vypleje růže, utrhá trávu kolem stromů...prostě sekačka

Dnes jsme byly za koníky, Usinka má první jarní říji, naparovala se a předváděla i před valachy, na které jindy dlabe. V kruhovce byla super.....budeme dnes spinkat jako mrtvolky!

20.3.2006 19:22

lucky napsal(a):
tady už něco letního....arabská sekačka Pustíme ji na zahradu a za dva tři dny je anglický trávník. Vypleje růže, utrhá trávu kolem stromů...prostě sekačka

Dnes jsme byly za koníky, Usinka má první jarní říji, naparovala se a předváděla i před valachy, na které jindy dlabe. V kruhovce byla super.....budeme dnes spinkat jako mrtvolky!

Tak koukám, že jsem o hodně přišla, když jsem tu den nebyla. Mrknu se po nějaké mé starší fotce, co tu má ten můj v PC...

20.3.2006 19:27

zviratkova napsal(a):
Tak koukám, že jsem o hodně přišla, když jsem tu den nebyla. Mrknu se po nějaké mé starší fotce, co tu má ten můj v PC...

Ahoj, tak dneska přidávám fotečku mě a Báry

20.3.2006 19:28

blanche napsal(a):
Ahoj, tak dneska přidávám fotečku mě a Báry

. . . a ještě jedna

20.3.2006 19:29

blanche napsal(a):
. . . a ještě jedna

. . . jinak dneska bylo nááádherně, tak jsem fotila jako divá

Něco jsem pak určo nastrkám ...

20.3.2006 19:31

blanche napsal(a):
. . . jinak dneska bylo nááádherně, tak jsem fotila jako divá

Něco jsem pak určo nastrkám ...

Barča je vážně krásně, taková statná, fakt kus ženský... Jo a to hříbátko na začátku je rozkošný. Sice nevycválanej hubeňourek, ale určitě z něho bude krásný koník. Tady přikládám nějaké starší fotky...

20.3.2006 19:31

zviratkova napsal(a):
Barča je vážně krásně, taková statná, fakt kus ženský... Jo a to hříbátko na začátku je rozkošný. Sice nevycválanej hubeňourek, ale určitě z něho bude krásný koník. Tady přikládám nějaké starší fotky...

.

20.3.2006 19:32

zviratkova napsal(a):
.

Čiko a otravné mouchy...

20.3.2006 19:32

zviratkova napsal(a):
Čiko a otravné mouchy...

koníci u vody...

20.3.2006 19:34

zviratkova napsal(a):
koníci u vody...

a tady nějaká se mnou, s koníkama a pejskama...

20.3.2006 19:35

zviratkova napsal(a):
a tady nějaká se mnou, s koníkama a pejskama...

a ještě jedna, jak mi Grantík položil hlavu na rameno...

21.3.2006 18:40

zviratkova napsal(a):
a ještě jedna, jak mi Grantík položil hlavu na rameno...

všechny fotky jsou hezké, ale jem mě zajímá.....po čem to ta Bára jde? Jak je to vysoké? Není to tam nebezpečné? Ale jinak to vypadá na fotce dobře...

22.3.2006 18:39

lucky napsal(a):
všechny fotky jsou hezké, ale jem mě zajímá.....po čem to ta Bára jde? Jak je to vysoké? Není to tam nebezpečné? Ale jinak to vypadá na fotce dobře...

Teeeda, Lucky! Teď jsem viděla Usku ve fotečkách hříbátek a musím uznat, že je to super fotka - ta z prvního dne. Je jako lama , ale tak nádherná. To musel být ale krásnej dárek!!!

22.3.2006 19:40

zviratkova napsal(a):
Teeeda, Lucky! Teď jsem viděla Usku ve fotečkách hříbátek a musím uznat, že je to super fotka - ta z prvního dne. Je jako lama , ale tak nádherná. To musel být ale krásnej dárek!!!

Ahojky, jsem ráda, že se Baruška líbí Je to opravdu kousek pořádný ženský

Nebezpečné je to spíš pro mě ... kdyby šla dolu - tak to hravě seběhne, ale nevim nevim, jak bych to useděla já ... Ona zase tolik hrrr dopředu naštěstí není

Mám hromadu fotek, ale nechala jsem je doma ... Tak až zítra ... Taky mám super úlovky Fida - máte se určitě na co těšit

22.3.2006 19:53

blanche napsal(a):
Ahojky, jsem ráda, že se Baruška líbí Je to opravdu kousek pořádný ženský

Nebezpečné je to spíš pro mě ... kdyby šla dolu - tak to hravě seběhne, ale nevim nevim, jak bych to useděla já ... Ona zase tolik hrrr dopředu naštěstí není

Mám hromadu fotek, ale nechala jsem je doma ... Tak až zítra ... Taky mám super úlovky Fida - máte se určitě na co těšit

Tak to se těším, však Michala jsem taky pěkně nafotila! Jinak Usinka byla rozkošná, když jsem ji přivezla....byl to dárek, který jsem si nadělila.

22.3.2006 19:55

lucky napsal(a):
tak tady druihá řada !

Tady je Usa loni na jaře...ještě v línání.

22.3.2006 20:01

lucky napsal(a):
Tady je Usa loni na jaře...ještě v línání.

Jo tak Ty jsi si jí pořídila sama? Já myslela, že to bylo překvápko. Ale je fakt, že bych si taky někdy chtěla udělat takovouhle radost

23.3.2006 10:54

zviratkova napsal(a):
Jo tak Ty jsi si jí pořídila sama? Já myslela, že to bylo překvápko. Ale je fakt, že bych si taky někdy chtěla udělat takovouhle radost

Ne, ne, to nebylo překvápko...ale taky by se mi to líbilo. Ovšem doma to bylo koně jen přes mrtvolu, hlavně máma byla proti. Postupně, když viděli, že není východisko, tak to bylo "tak si ho koupíš sama a budeš si ho živit"....no a já je vzala za slovo.
Prošla jsem několik chovatelů, výstavy a jednoho krásného dne jsem se byla podívat na dvě kobylky na prodej a ta mladší, osmiměsíční.....prostě láska na první pohled.

Tady foto Usinky v osmi měsících....

23.3.2006 10:56

lucky napsal(a):
Ne, ne, to nebylo překvápko...ale taky by se mi to líbilo. Ovšem doma to bylo koně jen přes mrtvolu, hlavně máma byla proti. Postupně, když viděli, že není východisko, tak to bylo "tak si ho koupíš sama a budeš si ho živit"....no a já je vzala za slovo.
Prošla jsem několik chovatelů, výstavy a jednoho krásného dne jsem se byla podívat na dvě kobylky na prodej a ta mladší, osmiměsíční.....prostě láska na první pohled.

Tady foto Usinky v osmi měsících....

ještě jedno...v pozadí její maminka

23.3.2006 19:32

lucky napsal(a):

Teeda, já bych osobně nevěřila, že z takového "ušmudlánka" vyroste tak nádherně bílý koník. Jak je to možné? Každý koník mění barvu a nebo je to záležitost jen těch bílých?

23.3.2006 19:35

lucky napsal(a):

Ahojky, super fotečky - Usinku bych fakt nepoznala

Dnes přidávám nějaké fotečky

23.3.2006 19:36

blanche napsal(a):
Ahojky, super fotečky - Usinku bych fakt nepoznala

Dnes přidávám nějaké fotečky

.

23.3.2006 20:05

blanche napsal(a):
.

Už aby vyrostla ta travička, tohle bahnité pozadí je na nic, co?

23.3.2006 20:10

zviratkova napsal(a):
Už aby vyrostla ta travička, tohle bahnité pozadí je na nic, co?

To jo, ale lepší jak led ... už se dá i něco pomalu dělat ...

Dnes tu mám i fotečky Fidouška

23.3.2006 20:24

zviratkova napsal(a):
Teeda, já bych osobně nevěřila, že z takového "ušmudlánka" vyroste tak nádherně bílý koník. Jak je to možné? Každý koník mění barvu a nebo je to záležitost jen těch bílých?

Usinka se narodila jako ryzáček. Vyběluje. Tady dám fotku jak byla malinká...tak jsem ji bohužel neviděla. Až v těch osmi měsících. Domů jsme ji přivezli jako bílé kafe a postupně vyběluje. Nyní má nazrzlé chlupy ještě v hřívě, ocase a na stehnech. Jinak je bílá. Ale vybělila proto tak rychle, že bude pstružák. Objevují se jí již tečky na těle....zrovna dnes jsem našla novou na krku (línáme totiž jako o závod!). Takže bude pstružatá. Jinak bělouši většinou vybělují pomaleji. Takoví tmavší či grošáci. Pstružáci bělí rychleji.

23.3.2006 20:28

blanche napsal(a):
To jo, ale lepší jak led ... už se dá i něco pomalu dělat ...

Dnes tu mám i fotečky Fidouška

Páni, vy už nemáte sníh? Tady je ještě sněhu! Dnes jsme brouzdali ohromná pole kolem vlaku a kouklai na nádraží na lidi, ale sněhu je tak deset cenťáků....místy sem tam to už roztálo, ale jen taková místečka.

23.3.2006 20:34

lucky napsal(a):
Páni, vy už nemáte sníh? Tady je ještě sněhu! Dnes jsme brouzdali ohromná pole kolem vlaku a kouklai na nádraží na lidi, ale sněhu je tak deset cenťáků....místy sem tam to už roztálo, ale jen taková místečka.

No, třeba u nás je sníh jen místy. Tam, kde je větší vrstva, tak zůstal. Ono to sluníčko má pěknou sílu...

23.3.2006 20:41

zviratkova napsal(a):
No, třeba u nás je sníh jen místy. Tam, kde je větší vrstva, tak zůstal. Ono to sluníčko má pěknou sílu...

Přesně - kolem Prahy je sníh jen místy - bylo na čase

24.3.2006 08:34

lucky napsal(a):
tak tady druihá řada !

Tady Usinčin tatínek Utrecht...zde mladší

24.3.2006 08:37

lucky napsal(a):
Tady Usinčin tatínek Utrecht...zde mladší

tato fotka je myslím z Equichanellu

24.3.2006 08:45

lucky napsal(a):
tato fotka je myslím z Equichanellu

Teda, nikdy bych nevěřila, že se dokáže narodit rezáček a vyklube se z něho bělouš. To je paráda, ale kdyby byla rezavá celý život, tak by taky byla pěkná, měla pěknou lysinku. Mě se ale ti bílí líbí moc, jenže ta úprava je asi těžká, máš štěstí, že je Usa tak čistotná.

24.3.2006 09:22

zviratkova napsal(a):
Teda, nikdy bych nevěřila, že se dokáže narodit rezáček a vyklube se z něho bělouš. To je paráda, ale kdyby byla rezavá celý život, tak by taky byla pěkná, měla pěknou lysinku. Mě se ale ti bílí líbí moc, jenže ta úprava je asi těžká, máš štěstí, že je Usa tak čistotná.

no to jo, to je štěstí...třeba Utrecht je prasátko a stále v maskovacím zbarvení! Naštěstí Usa zdědila čistotnost po mamině (a není sama). Mě se pstružáci hrozně líbí a taky tmaví ryzáci, na ty jsem zatížená. Tady Usinčin praděd Morhaf ...

25.3.2006 18:01

lucky napsal(a):
no to jo, to je štěstí...třeba Utrecht je prasátko a stále v maskovacím zbarvení! Naštěstí Usa zdědila čistotnost po mamině (a není sama). Mě se pstružáci hrozně líbí a taky tmaví ryzáci, na ty jsem zatížená. Tady Usinčin praděd Morhaf ...

Tak jsem zase něco vyštrachala z archívu a nějakou tu fotečku sem přihodím...

25.3.2006 18:02

zviratkova napsal(a):
Tak jsem zase něco vyštrachala z archívu a nějakou tu fotečku sem přihodím...

Tady Daisy s Čikem v ohrádce...

25.3.2006 18:03

zviratkova napsal(a):
Tady Daisy s Čikem v ohrádce...

příroda a volnost... Snad ty 3 malinké mravenečky najdete...

25.3.2006 18:04

zviratkova napsal(a):
příroda a volnost... Snad ty 3 malinké mravenečky najdete...

.

25.3.2006 18:05

zviratkova napsal(a):
.

škoda, že ty našířku jsou tady tak malinké...

27.3.2006 15:42

zviratkova napsal(a):
škoda, že ty našířku jsou tady tak malinké...

To je sladký čumáček! Všechny ty fotky jsou hezké. Chtěla jsem dnes vyfotit Usu, ale táta jel do Prahy vybírat štěně, takže bral foťák....až zítra. Dnes ji budu zase dřít z kůže...línání

Evropský pohár Čeladná 2005 .....shagya arab z Maďarska

27.3.2006 18:24

lucky napsal(a):
To je sladký čumáček! Všechny ty fotky jsou hezké. Chtěla jsem dnes vyfotit Usu, ale táta jel do Prahy vybírat štěně, takže bral foťák....až zítra. Dnes ji budu zase dřít z kůže...línání

Evropský pohár Čeladná 2005 .....shagya arab z Maďarska

Kdyby jsi ten čumáček viděla teď, tak by jsi užasla. Zrovna jsem dofotila, když jsem šla z procházky. Všichni tři se vyváleli v bahně a člověk musí mít ohromnou představivost, aby poznal, že jsou to koníci. Zítra je sem hodím...

27.3.2006 18:45

zviratkova napsal(a):
Kdyby jsi ten čumáček viděla teď, tak by jsi užasla. Zrovna jsem dofotila, když jsem šla z procházky. Všichni tři se vyváleli v bahně a člověk musí mít ohromnou představivost, aby poznal, že jsou to koníci. Zítra je sem hodím...

JO, tak aspoň mé fotky cizích koníků...

27.3.2006 18:46

zviratkova napsal(a):
JO, tak aspoň mé fotky cizích koníků...

Tenhle má super barvu...

27.3.2006 18:46

zviratkova napsal(a):
Tenhle má super barvu...

.

27.3.2006 18:47

zviratkova napsal(a):
.

zajímalo by mě, z čeho má tenhle koníček ty jizvy na hlavičce...

27.3.2006 18:48

zviratkova napsal(a):
zajímalo by mě, z čeho má tenhle koníček ty jizvy na hlavičce...

.

27.3.2006 18:49

zviratkova napsal(a):
.

Santi (pokuď si dobře pamatuju)

27.3.2006 18:49

zviratkova napsal(a):
Santi (pokuď si dobře pamatuju)

.

27.3.2006 18:52

lucky napsal(a):
tak tady druihá řada !

JO a aby ty tři nechyběli....

27.3.2006 18:52

zviratkova napsal(a):
JO a aby ty tři nechyběli....

.

27.3.2006 19:32

zviratkova napsal(a):
drštička...

Lea říkala,že to tu zas zaplnila fotečkama ,tak jsem to šla omrknout. No jo, úžasný. Já vám holky závidím,že jste pořád u koní. Já chci taky!!!
Bohužel teď žádný nový fotečky nemám,tak jestli budete chtít,hodím sem něco staršího (převážně oskenovanýho).
Tak koukejte pohladit koně i za mě, jo?

27.3.2006 19:55

medik napsal(a):
Lea říkala,že to tu zas zaplnila fotečkama ,tak jsem to šla omrknout. No jo, úžasný. Já vám holky závidím,že jste pořád u koní. Já chci taky!!!
Bohužel teď žádný nový fotečky nemám,tak jestli budete chtít,hodím sem něco staršího (převážně oskenovanýho).
Tak koukejte pohladit koně i za mě, jo?

Ahojky, tak se dneska udělalo pěkně a já jsem s Baruš blbla

Měla jsem půjčený chomout a popruhy a tak jsme si to zkusily, ale žádné trápení - za mlada tahala, tak se chovala profesionálně - oproti mě

Obešly jsme parkrát stáje a pak popotáhly větev a byly spokojený

Mám pár foteček, tak se pochlubím ...

27.3.2006 19:56

blanche napsal(a):
Ahojky, tak se dneska udělalo pěkně a já jsem s Baruš blbla

Měla jsem půjčený chomout a popruhy a tak jsme si to zkusily, ale žádné trápení - za mlada tahala, tak se chovala profesionálně - oproti mě

Obešly jsme parkrát stáje a pak popotáhly větev a byly spokojený

Mám pár foteček, tak se pochlubím ...

.

27.3.2006 20:05

blanche napsal(a):
.

Baruška je moc pěknej haflošek.A ty postroje jí moc sluší.

27.3.2006 20:16

bbb napsal(a):
Baruška je moc pěknej haflošek.A ty postroje jí moc sluší.

. . . nevím, jestli sluší, občas koukala jak boží umučení ... ale měla alespoň změnu

27.3.2006 20:27

blanche napsal(a):
. . . nevím, jestli sluší, občas koukala jak boží umučení ... ale měla alespoň změnu

Falko nikdy netahal....občas taky zkoušíme něco novýho,třeba když jsme zkoušeli skijoring.....

27.3.2006 20:48

bbb napsal(a):
Falko nikdy netahal....občas taky zkoušíme něco novýho,třeba když jsme zkoušeli skijoring.....

tak jsem slíbila že sem něco dám...jsou to staré fotky
To je moje první a asi největší koňská láska Amádka. Fotka je skenovaná a jsem tam na ní ještě malej sotva desetiletej špunt.

27.3.2006 20:51

medik napsal(a):
To je moje první a asi největší koňská láska Amádka. Fotka je skenovaná a jsem tam na ní ještě malej sotva desetiletej špunt.

teď sem dám fotečku z její krátké dostihové kariéry...je to ta tmavá hnědka s bílým nánosníkem (vlevo)

27.3.2006 20:55

zviratkova napsal(a):
Tenhle má super barvu...

můžu se zeptat na toho ryzáčka ???? původ, nebo alespoň jméno ?? předem díky

27.3.2006 20:55

medik napsal(a):
teď sem dám fotečku z její krátké dostihové kariéry...je to ta tmavá hnědka s bílým nánosníkem (vlevo)

tak a další. Tohle je jediné hříbátko po Amádce... Znám jen z fotek.

27.3.2006 20:57

medik napsal(a):
tak a další. Tohle je jediné hříbátko po Amádce... Znám jen z fotek.

A moje druhá láska,už v jiné stáji. Pannochka a její syn Princ. Pannochka už je ve věčných pastvinách. Prince hledám

27.3.2006 20:59

medik napsal(a):

S Barčou jsme zkoušeli na sněhu jen boby - docela paráda - ve cvalu to pěkně svištělo

Ale musel na ní někdo sedět a druhý se vezl ...

Přidávám jednu super fotečku - co jí říkáte? Hustej kůň, co ?

27.3.2006 20:59

medik napsal(a):
A moje druhá láska,už v jiné stáji. Pannochka a její syn Princ. Pannochka už je ve věčných pastvinách. Prince hledám

A fotečky z mého posledního stanoviště - hřebčín Slatiňany. Kobyla kamarádky.

27.3.2006 21:00

blanche napsal(a):
S Barčou jsme zkoušeli na sněhu jen boby - docela paráda - ve cvalu to pěkně svištělo

Ale musel na ní někdo sedět a druhý se vezl ...

Přidávám jednu super fotečku - co jí říkáte? Hustej kůň, co ?

plemenný hřebec

27.3.2006 21:01

medik napsal(a):
plemenný hřebec

a další kobyla

27.3.2006 21:09

medik napsal(a):
a další kobyla

Barča je pěknoučká. JO, ten pohled božího umučení znám. Jo a koukám Janí, že máš těch konských lásek hodně. Úplné zástupy

27.3.2006 21:20

ajulka napsal(a):
můžu se zeptat na toho ryzáčka ???? původ, nebo alespoň jméno ?? předem díky

JO, tak to bohužel netuším. Už ani na tom stejném místě nejsou, zbyli tam jen ti dva haflošci. Ale je pravda, že líp pro ně, on ten rezáček a ty 2 černí byli na ty haflošky moc oškliví.

27.3.2006 21:32

zviratkova napsal(a):
JO, tak to bohužel netuším. Už ani na tom stejném místě nejsou, zbyli tam jen ti dva haflošci. Ale je pravda, že líp pro ně, on ten rezáček a ty 2 černí byli na ty haflošky moc oškliví.

Mrknu se, jestli ještě nějakou jeho fotečku doma nenajdu, kdyžtak jí sem zítra hodím, když je tak obdivovaný

27.3.2006 21:54

zviratkova napsal(a):
Barča je pěknoučká. JO, ten pohled božího umučení znám. Jo a koukám Janí, že máš těch konských lásek hodně. Úplné zástupy

ta fotka s vyplazeným jazykem je fakt skvělá!
Tady posílám klisnu mého známého...Appaloosa Czazy Hora Hope po Crazy Legs Luck z A /1. V červnu by měla mít hříbě po Rock Me Baby

27.3.2006 21:55

lucky napsal(a):
ta fotka s vyplazeným jazykem je fakt skvělá!
Tady posílám klisnu mého známého...Appaloosa Czazy Hora Hope po Crazy Legs Luck z A /1. V červnu by měla mít hříbě po Rock Me Baby

a tady je první hříbě od kobyly Crazy po Rock Me Baby...krásný hřebeček....šel na odbyt hned. Byl fakt hezký. Ťeď jsem zvědavá na její druhé hříbě.

27.3.2006 21:56

lucky napsal(a):
a tady je první hříbě od kobyly Crazy po Rock Me Baby...krásný hřebeček....šel na odbyt hned. Byl fakt hezký. Ťeď jsem zvědavá na její druhé hříbě.

ještě jednou prcek

27.3.2006 21:58

lucky napsal(a):
ještě jednou prcek

Jsem ráda, že se líbila

Jsou tu krásní koníci

27.3.2006 22:06

blanche napsal(a):
Jsem ráda, že se líbila

Jsou tu krásní koníci

Já taky plánuji, že jednou naučím Usu tahat!

27.3.2006 22:28

lucky napsal(a):
Já taky plánuji, že jednou naučím Usu tahat!

Tak to musíš pak nafotit a pochlubit se

28.3.2006 15:50

blanche napsal(a):
Tak to musíš pak nafotit a pochlubit se

no, uvidím. Teď jsme dělali vozík pro psa....bylo by to i pro falabellu, ale Usa by se tam už nevešla. Známý říkal, že by mi klidně udělal i pro koně nějakou sulku, tak uvidím a nechám si to projít hlavou. Je to i financích. Chce to postroje a tak. Ale zaučovala jsem chlaďase, jezdila se spřežením kočárem a učili jsme teplase a psy mám taky naučené málem jako koně, takže snad bych Usu zvládla naučit tahat...arab v zápřahu vypadá užasně!
tady něco z netu

28.3.2006 15:51

lucky napsal(a):
tak tady druihá řada !

.

28.3.2006 15:51

lucky napsal(a):
.

vypadalo by to dobře, že?

28.3.2006 15:52

lucky napsal(a):
vypadalo by to dobře, že?

.arabi tandem...

28.3.2006 18:25

lucky napsal(a):
.

Tak já se k vám připojím...
Falík

28.3.2006 18:26

bbb napsal(a):
Tak já se k vám připojím...
Falík

.

28.3.2006 18:28

bbb napsal(a):
.

Radost při blbnutí v hale

28.3.2006 19:31

bbb napsal(a):
Radost při blbnutí v hale

JO, ten zápřach u bílého araba vypadá moc pěkně. Já jen nemůžu vidět, jak tahají bůhvíjaký náklad a bůhvíkolik lidí, když je mlátí při dostizích, aby div z nich nesedřeli kůži. JO, Falík je fešák. Nevím, co se mi konkrétně na něm líbí, ale je prostě úžasnej. Má pěknou barvičku... Jo a ty fotky vyválených koníků v blátě bohužel nemám. Stáhla jsem si je do počítače, ale k mé smůle se mi stáhly jen ikonky. Předtím jsem fotila pejsky a ty fotky šly, ale od první fotky koníků jsou fuč. Samozřejmě jsem viděla ikonky a vymazala to z karty z foťáku, takže jsou včudu. Ten můj se mi zítra pokusí nějak díky jakémusi programu je kdesi na té kartě najít, tak mám naději, že by to ještě mohlo jít, ale bůh ví, jestli to půjde. Přidávám ještě toho zrzečka, když té nějaké dívčině tak líbil, slíbila jsem to. Nedivte se, sebe jsem raději usekla

28.3.2006 19:31

zviratkova napsal(a):
JO, ten zápřach u bílého araba vypadá moc pěkně. Já jen nemůžu vidět, jak tahají bůhvíjaký náklad a bůhvíkolik lidí, když je mlátí při dostizích, aby div z nich nesedřeli kůži. JO, Falík je fešák. Nevím, co se mi konkrétně na něm líbí, ale je prostě úžasnej. Má pěknou barvičku... Jo a ty fotky vyválených koníků v blátě bohužel nemám. Stáhla jsem si je do počítače, ale k mé smůle se mi stáhly jen ikonky. Předtím jsem fotila pejsky a ty fotky šly, ale od první fotky koníků jsou fuč. Samozřejmě jsem viděla ikonky a vymazala to z karty z foťáku, takže jsou včudu. Ten můj se mi zítra pokusí nějak díky jakémusi programu je kdesi na té kartě najít, tak mám naději, že by to ještě mohlo jít, ale bůh ví, jestli to půjde. Přidávám ještě toho zrzečka, když té nějaké dívčině tak líbil, slíbila jsem to. Nedivte se, sebe jsem raději usekla

ještě jedna...

28.3.2006 19:53

zviratkova napsal(a):
ještě jedna...

jo jo moc se mi líbíííííííí, připomíná mi totiž koníka, kterýho sme dřív měli v klubu,ale brutálně se mu podobá !! nevíš aspoń jestli to byl valášek nebo kobča ??? moc děkuju a tady přidávám fotku valáška , omlouvám se za kvalitu, ale je to skenovaný

28.3.2006 20:24

ajulka napsal(a):
jo jo moc se mi líbíííííííí, připomíná mi totiž koníka, kterýho sme dřív měli v klubu,ale brutálně se mu podobá !! nevíš aspoń jestli to byl valášek nebo kobča ??? moc děkuju a tady přidávám fotku valáška , omlouvám se za kvalitu, ale je to skenovaný

JO, ta barva je pěkná, akorát mi všichni ti 3, co tam byli, přišli kapánek pohublí. Bohužel ani netuším, zda to byla holčina či kluk Je mi to líto, ale teď už to asi nezjistím. Ale vím, že tam byl něco jako vůdce, takže to mi spíš přijde jako valášek...

28.3.2006 20:52

zviratkova napsal(a):
JO, ta barva je pěkná, akorát mi všichni ti 3, co tam byli, přišli kapánek pohublí. Bohužel ani netuším, zda to byla holčina či kluk Je mi to líto, ale teď už to asi nezjistím. Ale vím, že tam byl něco jako vůdce, takže to mi spíš přijde jako valášek...

JO a mám pocit, že mám doma možná jeho fotku, kde je vidět to vytetované číslo. Nejsem si jistá, ale mrknu se, jestli ho znáš, bylo by to super. JO, koukala jsem na tu Tvojí fotku a vážně i ta lysinka vypadá stejně...

28.3.2006 21:09

zviratkova napsal(a):
JO a mám pocit, že mám doma možná jeho fotku, kde je vidět to vytetované číslo. Nejsem si jistá, ale mrknu se, jestli ho znáš, bylo by to super. JO, koukala jsem na tu Tvojí fotku a vážně i ta lysinka vypadá stejně...

Ahojky, Falko je mooooc pěknej koníček

Co to prováděl v té hale ?

28.3.2006 21:31

blanche napsal(a):
Ahojky, Falko je mooooc pěknej koníček

Co to prováděl v té hale ?

No, jsou oba moc krásní. Myslím si, že dát Barču s Falíkem dohromady, tak by z nich bylo opravdu nádherné hříbátko...

28.3.2006 21:36

zviratkova napsal(a):

no ono to tu není moc dobře vidět, ale právě že tu lysinu má stejnou, ale takových může být víc co to maj, jinak to na mé fotce je viking a byl to valach

28.3.2006 21:43

ajulka napsal(a):
no ono to tu není moc dobře vidět, ale právě že tu lysinu má stejnou, ale takových může být víc co to maj, jinak to na mé fotce je viking a byl to valach

No, ale to jedno bílé kopyto na jedné nožce v kombinaci s tou lysinkou mít každý nebude. Nepamatuješ si? Mrknu se na to číslo, kdyžtak zítra...

29.3.2006 09:08

zviratkova napsal(a):
No, ale to jedno bílé kopyto na jedné nožce v kombinaci s tou lysinkou mít každý nebude. Nepamatuješ si? Mrknu se na to číslo, kdyžtak zítra...

no měl jednu korunku bílou, myslím že to byla PL, ale jistá si teď nejsem. dííííííííky

29.3.2006 11:48

ajulka napsal(a):
no měl jednu korunku bílou, myslím že to byla PL, ale jistá si teď nejsem. dííííííííky

Falíka jsem tam na volno pustila.On se nejdřív jako tradičně vyválel,pak začal poskakovat,lítat,vyhazovat.....pak jsme si trochu hráli a zkusili i úklonku.

29.3.2006 14:44

bbb napsal(a):
Falíka jsem tam na volno pustila.On se nejdřív jako tradičně vyválel,pak začal poskakovat,lítat,vyhazovat.....pak jsme si trochu hráli a zkusili i úklonku.

Fotky jsou krásné, koukám, že tady máme krásnou společnost haflingů! Mě štve počasí. Usa už je druhý den chudinka ve stáji. Jsem u ní pořád, kdyžtak se muchluje s Darésem, který se taky nudí a tak stojí Use u dveří a čeká na mazlení. Leje jako z konve a to by mi měl dnes přijet kovář vystrouhat kopýtka. Nevím, zda dojede a asi to uděláme ve stáji.

Tady fotka Báry, 5l kobyly ČT mojí kamarádky

29.3.2006 14:45

lucky napsal(a):
Fotky jsou krásné, koukám, že tady máme krásnou společnost haflingů! Mě štve počasí. Usa už je druhý den chudinka ve stáji. Jsem u ní pořád, kdyžtak se muchluje s Darésem, který se taky nudí a tak stojí Use u dveří a čeká na mazlení. Leje jako z konve a to by mi měl dnes přijet kovář vystrouhat kopýtka. Nevím, zda dojede a asi to uděláme ve stáji.

Tady fotka Báry, 5l kobyly ČT mojí kamarádky

a tady jeden arábek při hře...

29.3.2006 18:07

lucky napsal(a):
a tady jeden arábek při hře...

Teda, ta hnědá kobylka je krásná. U vás prší? Tady naštěstí jen občas kápne. Nedivím se jí, že se ve stáji nudí. Přidávám ještě poslední fotky toho rezáčka. Lepší úhel na lysinku, na té druhé zase jde vidět ta bílá nožka a na třetí je to tetování...

29.3.2006 18:08

zviratkova napsal(a):
Teda, ta hnědá kobylka je krásná. U vás prší? Tady naštěstí jen občas kápne. Nedivím se jí, že se ve stáji nudí. Přidávám ještě poslední fotky toho rezáčka. Lepší úhel na lysinku, na té druhé zase jde vidět ta bílá nožka a na třetí je to tetování...

není nic moc, ale zase tolik jich nemám...

29.3.2006 18:10

zviratkova napsal(a):
není nic moc, ale zase tolik jich nemám...

a tady to tetování. Má to do čtverce, což si myslím každý koník nemá. Podle mě je to:

7 3
3 3

Možná nějaká ta trojka by mohla být osmičkou...

29.3.2006 18:11

zviratkova napsal(a):
a tady to tetování. Má to do čtverce, což si myslím každý koník nemá. Podle mě je to:

7 3
3 3

Možná nějaká ta trojka by mohla být osmičkou...

.

29.3.2006 18:40

zviratkova napsal(a):
.

Nám tu jen občas sprchne,ale dá se to.V neděli nám pod kopcem po silnici teklo dost vody.Teče to tam každý jaro z okolních polí...

29.3.2006 18:44

bbb napsal(a):
Nám tu jen občas sprchne,ale dá se to.V neděli nám pod kopcem po silnici teklo dost vody.Teče to tam každý jaro z okolních polí...

Tak aspoň si Falík pěkně zabrodí... Je fakt krásnej...

29.3.2006 19:01

zviratkova napsal(a):
Tak aspoň si Falík pěkně zabrodí... Je fakt krásnej...

Děkuju za pochvalu.Můžeš sem dát nějaké další fotečky Sejly?Je fakt krásná...
Tady se brodí kámoška s Bublou

29.3.2006 19:03

lucky napsal(a):
tak tady druihá řada !

Sebou žádnou nemám, ale zítra určitě. Nějaká se tam určitě najde. Haflošci se mi začínají líbit...

29.3.2006 19:07

zviratkova napsal(a):
Sebou žádnou nemám, ale zítra určitě. Nějaká se tam určitě najde. Haflošci se mi začínají líbit...

To já je miluju.Tak já přihodím ještě pár foteček,nějaký Falíkovo ksichtíky.....(jen se omlouvám,pokud jsem na moderku už nějaké z nich vložila dřív a dám je sem znovu)

Úsměv

29.3.2006 19:10

bbb napsal(a):
To já je miluju.Tak já přihodím ještě pár foteček,nějaký Falíkovo ksichtíky.....(jen se omlouvám,pokud jsem na moderku už nějaké z nich vložila dřív a dám je sem znovu)

Úsměv

.

29.3.2006 19:18

bbb napsal(a):
kuk do foťáku

a poslední

29.3.2006 19:30

bbb napsal(a):
a poslední

Má pěkně dvou-barevnou čuminku... Byl takhle pěkně zbarvený už od mala a nebo se vybarvil až časem? Sejlinka je ještě mladá, takže si říkám, že třeba taky přibere na kráse. Navíc je tu od listopadu, takže jsem jí ještě ani neviděla s letní srstí...

29.3.2006 19:40

zviratkova napsal(a):
Má pěkně dvou-barevnou čuminku... Byl takhle pěkně zbarvený už od mala a nebo se vybarvil až časem? Sejlinka je ještě mladá, takže si říkám, že třeba taky přibere na kráse. Navíc je tu od listopadu, takže jsem jí ještě ani neviděla s letní srstí...

To já bohužel nevím.My ho koupili jako osmiletého.Někdy by mě moc zajímalo,jak vypadal jako prcek.
Během roku ale barvy trochu mění.Přes léto je poměrně světlej a v zimě pěkně ztmavne.....
Jak je Sejlinka stará?
Tady na této fotce je Falík dost světlej-dělalo to ale i okolní osvětlení.Potom hned vložím fotku ze stejného dne,ze stejné doby,kde je z jiného úhlu a vypadá zas tmavší

29.3.2006 19:44

bbb napsal(a):
To já bohužel nevím.My ho koupili jako osmiletého.Někdy by mě moc zajímalo,jak vypadal jako prcek.
Během roku ale barvy trochu mění.Přes léto je poměrně světlej a v zimě pěkně ztmavne.....
Jak je Sejlinka stará?
Tady na této fotce je Falík dost světlej-dělalo to ale i okolní osvětlení.Potom hned vložím fotku ze stejného dne,ze stejné doby,kde je z jiného úhlu a vypadá zas tmavší

A tady je ta druhá slíbená

29.3.2006 19:50

bbb napsal(a):
A tady je ta druhá slíbená

založím třetí díl, hmm? Budu pokračovat tam...

Přidejte reakci

Přidat smajlík