Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2008 17:15
pilgrisek

XXX.XXX.47.176

Ahoj scháním easyboot ale nevím jestli to jde i na zadní nohy potřebuju na jednu zadní tak jestli to jsou stejné jako na předky nebo jiné? Nevíte někdo?? Prosím prosím

26.11.2008 19:38
chypi

XXX.XXX.105.248

pilgrisek napsal(a):
Ahoj scháním easyboot ale nevím jestli to jde i na zadní nohy potřebuju na jednu zadní tak jestli to jsou stejné jako na předky nebo jiné? Nevíte někdo?? Prosím prosím

Ahoj, jsou stejné, musíš kopyto změřit. Easyboot dělají několik typů botiček.. Koukni na www.easycareinc.com (snad dobře)

26.11.2008 19:44
pilgrisek

XXX.XXX.47.176

chypi napsal(a):
Ahoj, jsou stejné, musíš kopyto změřit. Easyboot dělají několik typů botiček.. Koukni na www.easycareinc.com (snad dobře)

jj tam uz jsem koukala. Dostala jsem ještě nabídku na Cavallo Simple Boot nemáte skušenosti někdo s těmihle?

26.11.2008 20:03
bospor

XXX.XXX.193.16

pilgrisek napsal(a):

taky přemýšlím že koupím botky, ale je velký výběr a já nevím který si vybrat

26.11.2008 20:14
pilgrisek

XXX.XXX.47.176

pilgrisek napsal(a):

No já přemýšlím právě nad těma cavallo simple boots nebo Easyboot Epic ...

4.12.2008 20:15
rokimondo

XXX.XXX.16.87

pilgrisek napsal(a):
No já přemýšlím právě nad těma cavallo simple boots nebo Easyboot Epic ...

no ja tiez uvazujem nad kupou tych cavallo simple boot,,,daju sa objednat z ciech?lebo ja som zo slovenska a tu sa tusim nedaju

5.12.2008 07:24
djpepe2

XXX.XXX.160.2

rokimondo napsal(a):
no ja tiez uvazujem nad kupou tych cavallo simple boot,,,daju sa objednat z ciech?lebo ja som zo slovenska a tu sa tusim nedaju

Prodávám easy boot vel. 1 cena dohodou kdo ma zajem at napise na email : DjPepe2@seznam.cz , jsou ojeté ale plně funkční :o))

5.12.2008 16:18
pilgrisek

XXX.XXX.104.22

rokimondo napsal(a):

. Kdyžtak tu máš odkaz na jednu myslim že to je ale jediná v ČR (mezery)
http://www.rpskone.cz/prodtype.asp? cookiecheck=yes&PT_ID =1975&strPageHistory=cat

Přidejte reakci

Přidat smajlík