denny trikolka
napsal(a):
Zdravím, jenom mě tak zajímalo čím pusiti kobylu která je po matce A1/1 a po otci Shagya arab? Moc hezky skáče, ale chody na drzuru take nejaké má. Zkoušela jsem najít angloaraba nikde na připuštění, ale nikde nic není.
mame 2 araby hřebce oba uš připouštěli 1kvh 148cm a druhý 137cm moc pěkní
stalonek
napsal(a):
Jinak Rejk( Imray Ibn Iman ) chodí parkury skáče moc hezky.-. a je jako hřebec moc hodný,pouštěli sme je dohromady s valachem,a byl na něho jako beránek.
tohle je on v létě
stalonek
napsal(a):
ty já ted přesně nevím, ale myslím že vyhrál 1. místo s Mirkou v 100 cm , jinak co vím skočil 115 cm na jízdárně s fleku ,j inak nevím aktuálně, jinak chody má nádherné,
ale musím podotknout že na jaře neuměl vůbec skákat, všeho se bál,tryskal každou louku,neocválaný 5 letý hřebec. ted je moc šikovný,hodně se naučil,je to pokrok,nebyla šance ho k něčemu donutit, koberec na křížku,to bylo jako pro čerta kříž, ted skáče jako profík a baví ho to, sbírají s mirkou ovoce za zatracenou dřinu.
stalonek
napsal(a):
ale musím podotknout že na jaře neuměl vůbec skákat, všeho se bál,tryskal každou louku,neocválaný 5 letý hřebec. ted je moc šikovný,hodně se naučil,je to pokrok,nebyla šance ho k něčemu donutit, koberec na křížku,to bylo jako pro čerta kříž, ted skáče jako profík a baví ho to, sbírají s mirkou ovoce za zatracenou dřinu.
jinak můžu poslat i víc fotek tzřeba v akci,když tu ted mirka není
stalonek
napsal(a):
jinak můžu poslat i víc fotek tzřeba v akci,když tu ted mirka není
tady jedna v akci.. parkur,jezdec mirka
stalonek
napsal(a):
tady jedna v akci.. parkur,jezdec mirka
Jo a ten druhý hřebec je Amor jestli se nepletu . už je to pán a má svoje roky.. je mu cca. 23 nevím přesně nebo 24? o jeho kariéře moc nevím, poznala jsem ho až v jeho "sport.důchodu". jinak má chody rovněž krásné,prý to byl jako mladý hřebec nádherný silný kůň, který krásně skákal, ale vše vím jen ze slov..
lesterka
napsal(a):
Tak to je fajn :-) Já jenom, že nemá žádné výsledky na cjf...takze ofiko parkury nechodil.
ty já nevím, ale v trojanovicích chodil parkury, moc o tom nevím, jen vím že frýden,trojanky,hnojník,skoro všude byl úspěšný, a mirka má licenci, jestli jel ofiko to nevím, napíše až tu přijde
denny trikolka
napsal(a):
Zdravím, jenom mě tak zajímalo čím pusiti kobylu která je po matce A1/1 a po otci Shagya arab? Moc hezky skáče, ale chody na drzuru take nejaké má. Zkoušela jsem najít angloaraba nikde na připuštění, ale nikde nic není.
Ahoj, tak já bych byla buď pro nějakého A1/1, jenže v těch se moc neorientuji, to by musel poradit někdo jiný. Nebo právě pro plnokrevného araba, zde máš také docela veliký výběr hřebců. Ale opravdu jediný (tedy co já vím) úspěšně sportující je, jak už říkala Lenka, Shamir. V roce 2004 se stal Evropským Allround Šampionem. Ať už se rozhodneš jakkoliv, tak určitě dej vědět, jak to nakonec dopadlo.
Nemáš foto kobylky?
buggyna

XXX.XXX.81.124
denny trikolka
napsal(a):
Péťo u nás stojí plemeník Connemara pony. Má vychozený millitary a je neuvěřitelnej charakter KHV cca 150