Jaké vám chodí odpovědi na inzeráty?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2008 18:54
dado

XXX.XXX.159.226

Tak nevim jestli se my podaří prodat hříbě prodávám křížence ČT x chladas za 8000 kč podle mě to neni vysoká cena a odpovědi co my chodí tak to už fakt nechápu například: máme zájem můžete nám ho darovat do společnosti haflinga?, vyměnili by jsme ho za sedlo nebo podbřišák a starší deku,jiný by v ceně chtěli i dopravu,dalšímu se zdá cena nízká tak at dá klidně víc já se zlobyt nebudu atd...

15.12.2008 19:50
bednarik petr

XXX.XXX.186.252

dado napsal(a):
Tak nevim jestli se my podaří prodat hříbě prodávám křížence ČT x chladas za 8000 kč podle mě to neni vysoká cena a odpovědi co my chodí tak to už fakt nechápu například: máme zájem můžete nám ho darovat do společnosti haflinga?, vyměnili by jsme ho za sedlo nebo podbřišák a starší deku,jiný by v ceně chtěli i dopravu,dalšímu se zdá cena nízká tak at dá klidně víc já se zlobyt nebudu atd...

Ahoj Dado,a to ještě nejsou schopni napsat -dobrý den mám zájem.... rovnou píší" jaká je cena koně,byl by na splátky a nejlépe zdarma i s vybavením.

15.12.2008 20:18
ladys

XXX.XXX.26.142

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Dado,a to ještě nejsou schopni napsat -dobrý den mám zájem.... rovnou píší" jaká je cena koně,byl by na splátky a nejlépe zdarma i s vybavením.

Ahoj.
Tak u mě je to podobné, prodávala jsem valacha poloviční appa s papírama v USA a všichni by ho chtěli za 20 tis. a to ho ještě k tomu prodávám podle mě pod cenou. Koně radši neprodávat , fakt...
Taky jsem prodávala kobylku, kříženec pony, 148 cm, pro děti do sportu, byla to čtyřletka, ježděná dětmi a lidi, že dají maximálně 8 tis., že víc za ní nemůžu chtít. Nakonec ji koupila ženská na splátky za 20 tis. a kobylu za 2 měsíce prodala za 35 tis..... A to se mi zdála rozumná a celkem v pohodě.... No jo, to jsou lidi.
Mimochodem valacha pořád mám a dost vážně uvažuju nad tím, že mi zůstane
A Vaše cena se mi zdá celkem nízká, už jsem ho posílala přes bazoš kamarádce, ale ona je tvrdohlavá a chce prostě 100% chlaďáka .

15.12.2008 20:23
ladys

XXX.XXX.26.142

ladys napsal(a):
Ahoj.
Tak u mě je to podobné, prodávala jsem valacha poloviční appa s papírama v USA a všichni by ho chtěli za 20 tis. a to ho ještě k tomu prodávám podle mě pod cenou. Koně radši neprodávat , fakt...
Taky jsem prodávala kobylku, kříženec pony, 148 cm, pro děti do sportu, byla to čtyřletka, ježděná dětmi a lidi, že dají maximálně 8 tis., že víc za ní nemůžu chtít. Nakonec ji koupila ženská na splátky za 20 tis. a kobylu za 2 měsíce prodala za 35 tis..... A to se mi zdála rozumná a celkem v pohodě.... No jo, to jsou lidi.
Mimochodem valacha pořád mám a dost vážně uvažuju nad tím, že mi zůstane
A Vaše cena se mi zdá celkem nízká, už jsem ho posílala přes bazoš kamarádce, ale ona je tvrdohlavá a chce prostě 100% chlaďáka .

Jo a to jsem ještě nenapsala.
Psala mi holka něco v tom smyslu : Je mi třináct a fynance mám, nepočkáte do jara?
Já napsala, že ne, že ho prodám jen člověku nad 18 let..
A ona: Když nemáte zájem tak ne jzdila jsem koně, kterýho jezdil váňa a umím jezdit hodně dobře....
Tak přemýšlejte, jestli jsem jí to spapala nebo ne .

Pak mi volá holka, ani nepozdraví a prej:
Prodáváte koně? Já, že jo... A za kolik? řekla jsem cenu pak 3 minuty ticho domlouvala se s další holkou a pak řekla, hmmmm tak nazdar ty krávo!! A ještě napsala smsku, že valach vypadá jako tlustý ČT a že nikdy určitě nebude skákat 130 ... Já myslela, že omdlim

15.12.2008 20:31
sabina

XXX.XXX.64.178

ladys napsal(a):
Jo a to jsem ještě nenapsala.
Psala mi holka něco v tom smyslu : Je mi třináct a fynance mám, nepočkáte do jara?
Já napsala, že ne, že ho prodám jen člověku nad 18 let..
A ona: Když nemáte zájem tak ne jzdila jsem koně, kterýho jezdil váňa a umím jezdit hodně dobře....
Tak přemýšlejte, jestli jsem jí to spapala nebo ne .

Pak mi volá holka, ani nepozdraví a prej:
Prodáváte koně? Já, že jo... A za kolik? řekla jsem cenu pak 3 minuty ticho domlouvala se s další holkou a pak řekla, hmmmm tak nazdar ty krávo!! A ještě napsala smsku, že valach vypadá jako tlustý ČT a že nikdy určitě nebude skákat 130 ... Já myslela, že omdlim

WOuw lidi, máte docela zajímavé zážitky...

To já když scháněla svého koně poprvé...cca v 13 chovala jsem se teda krapet jinak..
no nazdar...fakt dneska ty děcka...sekec mazec matko představená

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.12.2008 20:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

dado napsal(a):

tak vo vacsine chodili veci akoze, za 30 aj s vybavenim, na splatky, pockat do jari, kym dedo postavi staj a ona zozenie krmivo, doviezt 300km aby si holcina mohla doma na jazdiarni vyskukat(ale apson sa tvarila, ze by cestu preplatila)...Ale kamoske prisla na jej dvojrocka genialna odpoved. Pisala baba, ze s nim maju prist vtedy a vtedy na to a to miesto(cca. 200km od miesta, kde kon stal), ze holcina si ho chce vyskusat pod sedlom(kamaratka ho predavala ako neobsadnuteho samozrejme), ze konickovi ponuka jablka a pre majitela kafe joo a chcel zanho dat 10.000 aj s vybavou, lebo, ze nemaju vela penazi.....

15.12.2008 21:35
kaculka

XXX.XXX.93.216

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak vo vacsine chodili veci akoze, za 30 aj s vybavenim, na splatky, pockat do jari, kym dedo postavi staj a ona zozenie krmivo, doviezt 300km aby si holcina mohla doma na jazdiarni vyskukat(ale apson sa tvarila, ze by cestu preplatila)...Ale kamoske prisla na jej dvojrocka genialna odpoved. Pisala baba, ze s nim maju prist vtedy a vtedy na to a to miesto(cca. 200km od miesta, kde kon stal), ze holcina si ho chce vyskusat pod sedlom(kamaratka ho predavala ako neobsadnuteho samozrejme), ze konickovi ponuka jablka a pre majitela kafe joo a chcel zanho dat 10.000 aj s vybavou, lebo, ze nemaju vela penazi.....

Zdravím,
Tak vidim, že je to u všech stejné. My, když jsme prodavali kobylu tak ńa emaily teda odpovědi hrozné. Vždy jen "jaka je cena" nebo je mi 11 a chtela bych konika za 10tis kolik stoji ta vase . Hovory jsem teda nechávala na mém otci, protože ja jsem nevýřečná a navíc když vyřizuje dospělý a ještě chlap, který s lidmi komunikovat umí tak je to přecejenom efektivnější a zdvořilejší tudíž na mobil nám "POŠUCI" nevolali ale je to masakr teda

15.12.2008 21:58
janiska

XXX.XXX.67.14

kaculka napsal(a):
Zdravím,
Tak vidim, že je to u všech stejné. My, když jsme prodavali kobylu tak ńa emaily teda odpovědi hrozné. Vždy jen "jaka je cena" nebo je mi 11 a chtela bych konika za 10tis kolik stoji ta vase . Hovory jsem teda nechávala na mém otci, protože ja jsem nevýřečná a navíc když vyřizuje dospělý a ještě chlap, který s lidmi komunikovat umí tak je to přecejenom efektivnější a zdvořilejší tudíž na mobil nám "POŠUCI" nevolali ale je to masakr teda

vítejte v inzertním ráji,tohle už mám za sebou,nedávn o mně dojal inzerát z jiného ranku-páč chovám kozy,mám tu anglonubijské plemeníky,taky chtěli arovat kozu s papírama,připuštěnou a jiné,nekomentuju to,ale ten inzerát zněl-darujte mi kozy a ovce ,které nepotřebujete,tak jsem drsně odpověděla a dotyčný mi oznámil-proč to nezkusit...,vždycky se nějaký blbec najde.Prostě ignorovat a nevnímat

16.12.2008 08:23
redbla

XXX.XXX.169.27

dado napsal(a):

Můj názor, na minimálně sto debilů se najde jeden normální a z hrstky normálních teprav možná jeden kupec.
Moc toho teda neprodávám, ale zrovna teď mě dostala paní co chtěla mé sedlo a hrozně hrozně a nakonec psala takové nesmysly a vůbec neměla páru o čem, že jsem si říkala, proč mi to dělá (sedlo jsem totiž pozdržela v dalším nabízení) co jsem jí udělala, že je tak blbá a chová se jako idiot a na "doslovně můj účet"

17.12.2008 22:42
iveth

XXX.XXX.220.81

dado napsal(a):

Tuhle dobu prodávám hřebečka po shagy arab. no taky mi sem tam přijde mail, nejdříve výměna za jiného koně, potom lidi chtěj různé slevy a většinou mi píšou malé holky.

18.12.2008 01:10
sally

XXX.XXX.136.64

dado napsal(a):

Taky celkem fajn reakce na inzerát na prodej koně : mj. žádost o více fotek - v inzerátu přitom odkaz na estránky, kde je fotek koně hafo ( vč. matky,otce) a úplně nakonec dotaz na cenu - která je uvedena přímo v inzerátu .
Další gól byl u inzerátu na prodej odstávčete hřebečka - dotaz, bude-li k němu prodáno i vybavení ( uvedeno doslovně sedlo, uzdečka)...

18.12.2008 07:57
janulka

XXX.XXX.72.143

sally napsal(a):
Taky celkem fajn reakce na inzerát na prodej koně : mj. žádost o více fotek - v inzerátu přitom odkaz na estránky, kde je fotek koně hafo ( vč. matky,otce) a úplně nakonec dotaz na cenu - která je uvedena přímo v inzerátu .
Další gól byl u inzerátu na prodej odstávčete hřebečka - dotaz, bude-li k němu prodáno i vybavení ( uvedeno doslovně sedlo, uzdečka)...

JJ, hlavně odpovědi typu: "rychle pošlete další info a foto..." (v inzerátu je na koni popsaný každý chlup a fotek asi 20).
Nebo odpovědi typu: "Jeee, to je valach? Já ale chtěla kobylu..."
Nebo se ptají na věci co v inzerátu jsou - kolik měří, jakou má barvu, co je to za plemeno,....
Prostě mi připadne, že národ asi dementní...

18.12.2008 09:37
ladys

XXX.XXX.26.142

janulka napsal(a):
JJ, hlavně odpovědi typu: "rychle pošlete další info a foto..." (v inzerátu je na koni popsaný každý chlup a fotek asi 20).
Nebo odpovědi typu: "Jeee, to je valach? Já ale chtěla kobylu..."
Nebo se ptají na věci co v inzerátu jsou - kolik měří, jakou má barvu, co je to za plemeno,....
Prostě mi připadne, že národ asi dementní...

To jo, s těma fotkama mě taky dostávaj, přitom na bazoši jich je 5 a to je výběr těch nejhezčích a osatatní ani posílat nechci.. Nebo s cenou, která je tam v textu i pod inzerátem.

Nebo jsem chtěla vyměnit valacha za kobylu do chovu QH a PH a kdosi mi napsal, jestli by mi nastačila kobyla ČT za 20 tis. a já bych jim dala toho valacha za 70 tis. (jako, že by už nic nedopláceli, protože kobylka je fakt hodná), no taky dobrý... Akorát nevim, kdo by ode mě pak bral křížence QH s ČT, pro mě plemeno absolutně nevýznamné

18.12.2008 10:21
olga visňakova

XXX.XXX.79.90

ladys napsal(a):
To jo, s těma fotkama mě taky dostávaj, přitom na bazoši jich je 5 a to je výběr těch nejhezčích a osatatní ani posílat nechci.. Nebo s cenou, která je tam v textu i pod inzerátem.

Nebo jsem chtěla vyměnit valacha za kobylu do chovu QH a PH a kdosi mi napsal, jestli by mi nastačila kobyla ČT za 20 tis. a já bych jim dala toho valacha za 70 tis. (jako, že by už nic nedopláceli, protože kobylka je fakt hodná), no taky dobrý... Akorát nevim, kdo by ode mě pak bral křížence QH s ČT, pro mě plemeno absolutně nevýznamné

Mě na qh, kterou ani nenabízíme, přišla výhodná nabídka :-) prý by si ji děvče za 20000,- koupila a oplátkou by ji pouštěla a množila a prodávala naši krev-z klisny od nás-waw-to by byl kšeft.

18.12.2008 10:31
ambra

XXX.XXX.254.1

dado napsal(a):

Tak já vám sem přidám jednu snad pozitivní zprávu. Mě projistotu na koupi koně nikdo neodpovídá .... naštěstí.

18.12.2008 12:30
janulka

XXX.XXX.72.143

ambra napsal(a):
Tak já vám sem přidám jednu snad pozitivní zprávu. Mě projistotu na koupi koně nikdo neodpovídá .... naštěstí.

A co nabízíš?

18.12.2008 13:11
anobbona

XXX.XXX.55.50

janulka napsal(a):
A co nabízíš?

Nejsi sama, já už taky prodávám dlouho a už mi o mladého opadl zájem. Z kraje, když jsem prodávala za levno, tak se ozívaly jenom malé děcka a na splátky. Tož jsem zdvihla cenu, tak se ozívaly prozměnu dospělí, ale v podstatě stejné jako ty děti, jenom s tím rozdílem, že ti dospělí už toho ročka chtějí mít i obsedlého.....No asi už se mi na mojeho prďocha všichni poptali, protože teď už asi týden je naprostý klid.

18.12.2008 16:32
chema

XXX.XXX.48.147

anobbona napsal(a):
Nejsi sama, já už taky prodávám dlouho a už mi o mladého opadl zájem. Z kraje, když jsem prodávala za levno, tak se ozívaly jenom malé děcka a na splátky. Tož jsem zdvihla cenu, tak se ozívaly prozměnu dospělí, ale v podstatě stejné jako ty děti, jenom s tím rozdílem, že ti dospělí už toho ročka chtějí mít i obsedlého.....No asi už se mi na mojeho prďocha všichni poptali, protože teď už asi týden je naprostý klid.

To je fakt sila...jen se vždycky hrozim jak dopadnou ty koně které banda daruje nebo prodava extremě levně...to si pak ty decka asi poradne smlsnou.
No počkejte až ze mě bude ta milionářka tak si všechny ty vaše konuchy koupim, k tomu 30Ha a bude

18.12.2008 19:23
ladys

XXX.XXX.26.142

chema napsal(a):
To je fakt sila...jen se vždycky hrozim jak dopadnou ty koně které banda daruje nebo prodava extremě levně...to si pak ty decka asi poradne smlsnou.
No počkejte až ze mě bude ta milionářka tak si všechny ty vaše konuchy koupim, k tomu 30Ha a bude

No jo, těch mi je taky líto, ale bohužel jsou to většinou kříženci z nerozumného spojení.
Ale teď jsou levní i chlaďáci, jak jsem po očku koukala.
To pak špatně dopadá, koníci za pár korun...
To já, až budu milionářka, tak budete oči valit a myslím, že 30 ha stačit nebude

18.12.2008 20:44
bibina

XXX.XXX.73.164

sally napsal(a):

Z pohledu kupujícího se ale nemůžete takovým otázkám divit. Já když jsem sháněla koně, vytipovla jsem si z inrerátů 10 koní, kteří mě zajímali. Každému jsem napsala o všechny informace. Nemůžeš se divit, když si dopisuješ s pár prodávajícími, za chvilku už nevíš, kdo ke terému koni patří. Když je u mailu přiložená fotka a další údaje, tak je jasné o kterého jde.
Mě zase vadily inzeráty : Prodám koně, cena dohodou, sleva možná ... Co si mám o takovém člověku myslet? Každý snad ví, co za koně chce. Takže jsem jedna z těch, které se jako první ptali na cenu. Odpověď : Přijeďte se podívat, nějak se dohodneme ... odepsala jsem, že nemám zájem, protože to zní neseriozně (to jsem nenapsala).
Taky se hodně často píše, že je kůň CT, ale nakonec je to bezpapírák, strsklé kde co s kde čím. Strakatá kobyla v inzerátu nebyla žádný pain horse, ale strakatý poník bez jakéhokoli původu.
Nedávno jsem se koukala na inzerci (jen ze zvědavosti) a jeden prodávaný kůň tam měl vyretušovanou nohu. Málem jsem si zahrála na kupujícího, protože mě děsně zajímalo, co na té vymazané noze je za hrůzu...
Zatím co vy máte šparné zážitky s kupujícími, tak já zase s prodávajícími. Jeden ze sta inzerátu býval pravdivý a prodávající seriozní. Koupit koně bylo hodně náročné.

18.12.2008 21:25
juhaj

XXX.XXX.201.94

ladys napsal(a):
No jo, těch mi je taky líto, ale bohužel jsou to většinou kříženci z nerozumného spojení.
Ale teď jsou levní i chlaďáci, jak jsem po očku koukala.
To pak špatně dopadá, koníci za pár korun...
To já, až budu milionářka, tak budete oči valit a myslím, že 30 ha stačit nebude

Mi jsme už pár koní prodali a odpovědi chodili většinou celkem slušné(jasně že dívenky 10 let,co hledají koníčka zadarmo nebo do 5000,-tam byly),horší už to bylo z návštěvou.9 lidí z 10 si domluvili termín návštěvy a nikdo už se neozval,ač jsme čekali jak blbci.Běžné bylo,žepotencionální zájemci řekli,že do tří dnů zavolají a pak se nikdo neozval.Největší machr byl pán,co přijel,kobylu si zamluvil,ještě vydyndal ročka,kterého jsme si chtěli nechat a řekl,že se do týdne ozve,kdy bude krev a kdy on bude moct přijet.Za dva dny volal,že koně bere,ať mu je necháme-pak se už neozval nikdy.Když jsme mu po 10 dnech volali,co se děje,hrozně mi tehdy vynadal,že přece řekl,že koně bere,tak co ho obtěžuji,doknčuje nové boxi a pak se ozve sám.Již nikdy jsme o něm neslyšeli.

19.12.2008 06:43
marketka

XXX.XXX.179.23

juhaj napsal(a):
Mi jsme už pár koní prodali a odpovědi chodili většinou celkem slušné(jasně že dívenky 10 let,co hledají koníčka zadarmo nebo do 5000,-tam byly),horší už to bylo z návštěvou.9 lidí z 10 si domluvili termín návštěvy a nikdo už se neozval,ač jsme čekali jak blbci.Běžné bylo,žepotencionální zájemci řekli,že do tří dnů zavolají a pak se nikdo neozval.Největší machr byl pán,co přijel,kobylu si zamluvil,ještě vydyndal ročka,kterého jsme si chtěli nechat a řekl,že se do týdne ozve,kdy bude krev a kdy on bude moct přijet.Za dva dny volal,že koně bere,ať mu je necháme-pak se už neozval nikdy.Když jsme mu po 10 dnech volali,co se děje,hrozně mi tehdy vynadal,že přece řekl,že koně bere,tak co ho obtěžuji,doknčuje nové boxi a pak se ozve sám.Již nikdy jsme o něm neslyšeli.

Nyní je špatná doba. Je zima, před Vánoci, tak lidi nemají peníze, je krize, , navíc shánět seno /pokud ho nemáte někde ustájeného/, či dopředu vše připravené.
Loni jsem touto dobou prodávala valacha. Také se nikdo neozval.
Nakonec jsem prodej posunula až na léto. Ozvalo se dost lidí. Valach byl trochu problémový na ošetřování. Volal mi jeden pán, že ho chce do sportu pro 9-letého syna. Tak mu říkám, jaký valach je. Nakonec z něho vypadlo, že by koníka chlapci vždy nasedlali, aby nemusel s ním být v kontaktu a nic mu neudělal. Vymluvila jsem mu to, přestože v inzerátu plně znělo, že není vhodný k dětem.
Nicméně ozvalo se dost lidí, kdo se pozval, tak skutečně přijel. Bylo tu nakonec
5 zájemců. Jedné paní jsem ho držela 14 dní /odmítala jsem mezitím zájemce - moje blbost, což si nyní uvědomuji/.Nakonec přijela, celá nadšená a že si koníka asi vezmou. Večer psala, že ho nechtějí. Poté přijel další pán, s ním trenérka. Přestože jsme se dohodli už v telefonu na ceně, která byla i tak nízká, na místě začali smlouvat a najednou byla cena koníka ještě nižší+zdarma odvoz. Odvezl si ho pak někdo jiný.
Pak jsme si koupili jiného koníka a asi jsme měli štěstí. Dotedˇ tomu nevěřím, že existují slušní a poctiví lidé.

19.12.2008 07:33
ambra

XXX.XXX.23.1

janulka napsal(a):
A co nabízíš?

janulka nenabízím chci koupit chlaďasa, ale ve velmi slušném stavu ne ty hajtry co se inzerujou normálně.. takže na inzerát typu koupím 100% hodného a zdravého koně nejlépe klisnu chladnokrevníka do 165cm, věk do 12let, zvyklou na silniční provoz, do jednoty i páru, znalou polních prací. Se mi zatím ozval jeden pán a nabízel mi 180cm vysokou kobuchu, sice hodnou znalou všeho, ale 15ti letou a za 40tis. navíc na druhém konci republiky (takže doprava min. dalších 8tis. ne-li víc)
A jinak se dál naštěstí už nikdo neozval.

Přidejte reakci

Přidat smajlík