Doufám,že to nevadí,že založím nové...nevešla se mě tam 3 kobuu a uplně sem na to zapoměla
Lady shetland x Wpr
125 cm
luda
napsal(a):
Doufám,že to nevadí,že založím nové...nevešla se mě tam 3 kobuu a uplně sem na to zapoměla
Lady shetland x Wpr
125 cm
a tady všichni
red and white
napsal(a):
Já musim tedy rict, ze v lete je Omarek peknej, ale tet v zimě mám doma velký chlupatý morče místo koně Nojo, tyhle malý odlolný koníci to je síla... netěšim se až bude na jaře línat
Je děkuji,je to prcek,ale ten nej...teď ji teda dohání Aranka,je suprr
luda
napsal(a):
Je děkuji,je to prcek,ale ten nej...teď ji teda dohání Aranka,je suprr
Však oni mají tyhle koníci svoje kouzlo ... .. viď ?
a jak je stará ?
red and white
napsal(a):
Však oni mají tyhle koníci svoje kouzlo ... .. viď ?
a jak je stará ?
A tady moje kobylka - asi 160KV už sice nepatří mezi ty malinký, ale je to moje nej nej zlato
luda
napsal(a):
Lady shetland x Wpr
125 cm
Pro Lucky (reakce z minulé diskuze) : Můj Ajda je zase v létě takovej víc do hněda, takovej zlatavej, v zimě jen šedej, ono je to i tou zimní srstí že není takovej moc pěknej, ale v létě když je na sluníčku nádhera
...
karwen
napsal(a):
Pro Lucky (reakce z minulé diskuze) : Můj Ajda je zase v létě takovej víc do hněda, takovej zlatavej, v zimě jen šedej, ono je to i tou zimní srstí že není takovej moc pěknej, ale v létě když je na sluníčku nádhera
...
No mě se ta barva strašně líbí. Právě jsem koukala i na ty QH třeba, že mají koníky grullo a jsou úplně jak ti huculáci. Mě se moc tahle barva líbí... jsou prost ěbarvičky, které jsou zajímavé. Je fakt, že hnědáků a ryzáků jsou spousty, ale každý koník je něčím zajímavý
tady grullo QH hřebec.... Jaz Poco Goldun Blue
lucky
napsal(a):
No mě se ta barva strašně líbí. Právě jsem koukala i na ty QH třeba, že mají koníky grullo a jsou úplně jak ti huculáci. Mě se moc tahle barva líbí... jsou prost ěbarvičky, které jsou zajímavé. Je fakt, že hnědáků a ryzáků jsou spousty, ale každý koník je něčím zajímavý
tady grullo QH hřebec.... Jaz Poco Goldun Blue
Tenhle QH grullo je skvělej
Ten můj koník taky mění barvu podle ročních období. V létě je takový ten světlejší šedý plavák, na zimu tmavne až do hnědoplava a když začne línat, tak v dubenu/květnu je skoro bílý, kromě těch černých nohou, hlavy a tak. Tady dávám letní fotku.
stieberova
napsal(a):
Tenhle QH grullo je skvělej
Ten můj koník taky mění barvu podle ročních období. V létě je takový ten světlejší šedý plavák, na zimu tmavne až do hnědoplava a když začne línat, tak v dubenu/květnu je skoro bílý, kromě těch černých nohou, hlavy a tak. Tady dávám letní fotku.
a tady zimní
stieberova
napsal(a):
a tady zimní
Fjordi .. zdá se že to jsou koně mího života :-)
sibelik
napsal(a):
Fjordi .. zdá se že to jsou koně mího života :-)
Šejla
luda
napsal(a):
Lady shetland x Wpr
125 cm
Lindička
sibelik
napsal(a):
Lindička
Tak my se přidáváme,my jsme exXxtra malí Moji 2 koníci jsou rozdílní,prvního co jsem měla má asi +,- 160 cm KVH,a druhá necelí 1 metr
ponyka
napsal(a):
Tak my se přidáváme,my jsme exXxtra malí Moji 2 koníci jsou rozdílní,prvního co jsem měla má asi +,- 160 cm KVH,a druhá necelí 1 metr
A tady ty dva s kamoškou
ponyka
napsal(a):
A tady ty dva s kamoškou
já jezdim většinou na poníkách,,,,Na Rozince 137cm vkh, a Na Jerrym cca 136cm vkh
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
red and white
napsal(a):
sibeelik-ahojík, ráda Tě tu mezi námi vidím.....
olga visnakova
napsal(a):
sibeelik-ahojík, ráda Tě tu mezi námi vidím.....
Jeden maly priznivce lidi Vam preje krasne a pohodove Vanoce
mokasin
napsal(a):
Jeden maly priznivce lidi Vam preje krasne a pohodove Vanoce
... vlastne my vsichni...
to renata- nadherny konik!
mokasin
napsal(a):
... vlastne my vsichni...
to renata- nadherny konik!
Poníci jsou nejlepší Mám jednoho nevyměnitelného doma, a toho nikdy v životě nevyměním ani za nejlepšího skokana světa
je to milášek :-**
Jessulka ( Jezabel )
po Gwenllan Ben z Jitřenky 133KVH
jezabel
napsal(a):
Poníci jsou nejlepší Mám jednoho nevyměnitelného doma, a toho nikdy v životě nevyměním ani za nejlepšího skokana světa
je to milášek :-**
Jessulka ( Jezabel )
po Gwenllan Ben z Jitřenky 133KVH
Přesně tak, ach ti poníci :) Muj ceskej sportovni pony Piskot
red and white
napsal(a):
lapata - já Českolipsko s kobylou ČT a valachem křížencem arab x hucul x fjord
Jinak zdravím všechny příznivce malých koníků Jak jste prožili Vánoce??
red and white
napsal(a):
pro katuska: ano je to jeho jménoUž ho měl, když jsme ho kupovali. Máme ho z Kněžic u Vrchlabí.
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
katuska
napsal(a):
Ale je nádherný
Já se přidám ke katušce a Piškotek je opravdu fešák
red and white
napsal(a):
No my jsme Vánoce prožili tak nějak normálně, akorát mohlo teda víc nasněžit, u nás byl jen takovej poprašek a padal spíš takovej polystyren Takže se tomu ani nedalo říkat sníh...
Dávám fotečku aspoń z loňské zimy...
happyhvezda
napsal(a):
Já se přidám ke katušce a Piškotek je opravdu fešák
jojo přidávámse k vám holky, je to fešounéQ
taky dávám jednu fotečku Belindy
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
sibelik
napsal(a):
jojo přidávámse k vám holky, je to fešounéQ
taky dávám jednu fotečku Belindy
Tak unas toho sněhu taky není moc a koníci protestantně jen stáli ve výběhu a žádny pohyb ... chtěli zpátky do suché stáje , takže ani fotečky nejsou ... Rachelka
karwen
napsal(a):
No my jsme Vánoce prožili tak nějak normálně, akorát mohlo teda víc nasněžit, u nás byl jen takovej poprašek a padal spíš takovej polystyren Takže se tomu ani nedalo říkat sníh...
Dávám fotečku aspoń z loňské zimy...
No vážení u nás na Vánoce pršelo takže jsme šli ještě za deště zdobit pamlskama koním smrček ve výběhu
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
red and white
napsal(a):
No vážení u nás na Vánoce pršelo takže jsme šli ještě za deště zdobit pamlskama koním smrček ve výběhu
U nás na vánoce sněžilo a ta trošička sněhu krásně doladila vánoční náladu
red and white
napsal(a):
Nojo a to slibvali na štědrý den sněžení po celé ČR ... a nic
Ahoj tak já tu taky hodím ty svoje ropuchy. Je to tu skoro jak poníkáři. Jak psala Jana, tady na Třinecku sněžilo. V Těšíně sice nic moc ale u nás fujalo furt, dneska taky něco malinko spadlo tak jsme vytáhli děcka na sáňky, dlouho jsem se tak dobře nezasmála
Foto ještě v bahně tlouštík Lupínek 125KVH a teplokrevná ponička Sheila zhruba 140KVH (zatím snad)
thesis
napsal(a):
Ahoj tak já tu taky hodím ty svoje ropuchy. Je to tu skoro jak poníkáři. Jak psala Jana, tady na Třinecku sněžilo. V Těšíně sice nic moc ale u nás fujalo furt, dneska taky něco malinko spadlo tak jsme vytáhli děcka na sáňky, dlouho jsem se tak dobře nezasmála
Foto ještě v bahně tlouštík Lupínek 125KVH a teplokrevná ponička Sheila zhruba 140KVH (zatím snad)
A ustájená kolegyně Dafné, okolo 110 cm asi a zatím, má 8 měsíců.
thesis
napsal(a):
Tak to se taky přidám se svou haflingeří bandou,začalo to dvěma valachy.Arnetem a azurem,pak se přidali další...jsou prostě nejkrásnější,nejúžasnější a nejvychytralejšíííí....
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
thesis
napsal(a):
Thesis , Sindy je teš naše teplokrevná ponička ale ta už zustane tak 140 ... více podle mě neporoste
happyhvezda
napsal(a):
Thesis , Sindy je teš naše teplokrevná ponička ale ta už zustane tak 140 ... více podle mě neporoste
No Sindy je mladší než Sheila ne? Ještě mají obě nějaký čas na růst tak uvidíme. Mě by stačilo aby měla jako matka těch 147cm.
Kurňa co bych dala za ty prostory co mají ti hafloši, bych dala kupu sena na dvě strany, tak by se u toho ještě nachodili
thesis
napsal(a):
No Sindy je mladší než Sheila ne? Ještě mají obě nějaký čas na růst tak uvidíme. Mě by stačilo aby měla jako matka těch 147cm.
Kurňa co bych dala za ty prostory co mají ti hafloši, bych dala kupu sena na dvě strany, tak by se u toho ještě nachodili
Jsem zapoměla dodat foto
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
thesis
napsal(a):
Jj , Sindy je mladší , ale tak Hvězda ma jen 138 a Twistr teš nebyl nějak vysoký ... Hafloška Lindička ( rozmazleny prcek ... )
thesis
napsal(a):
Jsem zapoměla dodat foto
Thes ja bych radsi ohrady nez hafo mista vevnitr, pekne bych je vykopla ven ke krmelci a bylo by
strelish
napsal(a):
Thes ja bych radsi ohrady nez hafo mista vevnitr, pekne bych je vykopla ven ke krmelci a bylo by
Pro strelish-venku mají velkou ohradu,ale na noc chodí domů,všechno mají volné a jsou spokojení a my taky.Seno v ohraě bylo spíš zlikvidované,jen doma jedli a lidi jsou tu občas jiní-jako že nám pár milých dětiček o prázdninách rozbilo kus plotu u ohrady směrem na cestu..Takhle máme přehled a je to,i když je už po problémech.
happyhvezda
napsal(a):
Jj , Sindy je mladší , ale tak Hvězda ma jen 138 a Twistr teš nebyl nějak vysoký ... Hafloška Lindička ( rozmazleny prcek ... )
Naše málá velká hvězda trošku neupravená............ :-) furt sem cpu jen ty hezký a přitom Gipsy se občas slastně vyválí a pak.........
olga visňakova
napsal(a):
Naše málá velká hvězda trošku neupravená............ :-) furt sem cpu jen ty hezký a přitom Gipsy se občas slastně vyválí a pak.........
pro katuska:děkujeme
pro happyhvezda: máš krásnou ohlávku, takovou jsem chtěla na Piškotakde jsi ji zakoupila?asi neodolám....
luda
napsal(a):
Lady shetland x Wpr
125 cm
Ahoj holky! Můžem se taky přidat? Máme cca 145 cm
evka
napsal(a):
Ahoj holky! Můžem se taky přidat? Máme cca 145 cm
Bady, hucul x A 1/1
red and white
napsal(a):
ahoj no je to krasavec ten tvůj Oř
To teda, fešák ... Jak se vám jezdí holky? My jsme chtěly jít něco dělat do kruhajdy, jenže nemůžem, dolíky v otm jsou šíleně zmrzlé, malej nechtěl ťpat ani v těch malejch tak jsme museli vyrazit na louku
Jak jste na tom vy?Máte někdo halu?Co já byhc za ní dala..
simishek
napsal(a):
To teda, fešák ... Jak se vám jezdí holky? My jsme chtěly jít něco dělat do kruhajdy, jenže nemůžem, dolíky v otm jsou šíleně zmrzlé, malej nechtěl ťpat ani v těch malejch tak jsme museli vyrazit na louku
No my na tom taky nejsme nejlíp... včera jsme jeli na vyjížďku, ale jak to bylo všude zamrzlý, tak se to nedalo, polňačky samá ledovice a pole zamrzlý hrbolatý... a když jsme šli kousek přes vesnici a na silnici byl led, taky žádná sláva, jsem se bála že uklouznem a spadnem
Ale jinak v lese a na loukách pohoda
Dneska bych chtěla s miláčkem pěkně pracovat pod sedlem, uvidíme jak to tam bude vypadat, dneska mrzne ještě víc než včera...
Jinak halu nemáme, vlastně ani pořádnou jízdárnu, jezdím normálně ve výběhu...
karwen
napsal(a):
No my na tom taky nejsme nejlíp... včera jsme jeli na vyjížďku, ale jak to bylo všude zamrzlý, tak se to nedalo, polňačky samá ledovice a pole zamrzlý hrbolatý... a když jsme šli kousek přes vesnici a na silnici byl led, taky žádná sláva, jsem se bála že uklouznem a spadnem
Dneska bych chtěla s miláčkem pěkně pracovat pod sedlem, uvidíme jak to tam bude vypadat, dneska mrzne ještě víc než včera...
šílený všune tvrdo, rozdupený výběh zmrzlej jak beton... chudáci koně
karwen
napsal(a):
To máte taky jak u nás Akorát s itm rozdílem že my ještě pod sedýlko ne-e
Ale pokud razíme na prochajdy to samí...ted přez zimu mu hrozně hrabe
red and white
napsal(a):
šílený všune tvrdo, rozdupený výběh zmrzlej jak beton... chudáci koně
Ještě bych chtěla dodat že naštěstí máme travnatej výběh, nemáme tam hlínu ani zamrzlý bahno Takže aspoň mám kde s lumpíkem pracovat
karwen
napsal(a):
A jak je starej koník?
Ahoj, neznáte někdo tuhle kobylku? Má cca 120 cm KVH, hnědý mourek-straka. Nemá ráda děti, na jízdárně automaticky shazuje, na vyjížďkách teď už dobrá, skvělě tahá. Cca 10 let, je ze středních Čech. Mám zájem o info z její minulosti. Díky.
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
karwen
napsal(a):
A jak je starej koník?
No s těmi výběhy máte pravdu ... ale co máme travnate výběhy tak ty jsou prozatím OK .
simishek : tu Ohlávku jsem kupovala na www.kamir.cz i s vodítkem a třásněmi a piškotkovi by určitě slušela
Foto : Ráchel s Alojzkem
happyhvezda
napsal(a):
No s těmi výběhy máte pravdu ... ale co máme travnate výběhy tak ty jsou prozatím OK .
simishek : tu Ohlávku jsem kupovala na www.kamir.cz i s vodítkem a třásněmi a piškotkovi by určitě slušela
Foto : Ráchel s Alojzkem
ZDRAVÍM, můžu se přidat? Posílám foto z dneška
red and white
napsal(a):
Helu : samozdřejmně, copak to je za haflinga?
Moje holčičky - ta s lysinou je Lancia a její dcera Lianca
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
helu
napsal(a):
Holky vy se rozjíždíte....Pěkní koně
olga visnakova
napsal(a):
Holky vy se rozjíždíte....Pěkní koně
Díky, begánci.
helu
napsal(a):
Díky, begánci.
pro karwen: rok a šet měsíců :) na jaře bude kastrace ten tvůj koník mi připomíná naši kobču, uplně stejná barvinda!
je krásnej
pro happyhvezda: jéé díky moc, ale na černém koníkovi to prostě vynikne, tomu tvému to fakt moc sluší!
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
red and white
napsal(a):
Helu : super koníci
simishek : tak ani jeden z koníku nejsou přímo moji , ale starám se o ně tadyk ještě "moje" druhe stádečko poníku o které se starám
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
simishek : tak ani jeden z koníku nejsou přímo moji , ale starám se o ně tadyk ještě "moje" druhe stádečko poníku o které se starám
Tadyk někdo básnil o velkých výbězích ... tak tadyk část z největšího výběhu a cely je jen pro ty 3 špunty ...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Tadyk někdo básnil o velkých výbězích ... tak tadyk část z největšího výběhu a cely je jen pro ty 3 špunty ...
Hodim ještě jedno foto Haflošky ( no spíše pořádného tlusťocha ) z dneška
happyhvezda
napsal(a):
Juuu, a kolik to má hektarů? My máme necelý 2ha pro 2 koně a jsme spokojení a koně určitě taky
A taky v tom máme kousíček lesa...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
karwen
napsal(a):
Juuu, a kolik to má hektarů? My máme necelý 2ha pro 2 koně a jsme spokojení a koně určitě taky
A taky v tom máme kousíček lesa...
Jej tak to opravdu nevím , no my mame ten obrovský výběh bez ničeho , ten menší maji s potůčkem,kousíčkem lesu a malým přístřeškem , tam bývaji v letě ( kvuli stínu a vodě ) no a v třetím výběhu maji velky dřevěný přístřešek ale skusím to zjistit kolik hektaru maji pastviny ...
Mladá
happyhvezda
napsal(a):
Jej tak to opravdu nevím , no my mame ten obrovský výběh bez ničeho , ten menší maji s potůčkem,kousíčkem lesu a malým přístřeškem , tam bývaji v letě ( kvuli stínu a vodě ) no a v třetím výběhu maji velky dřevěný přístřešek ale skusím to zjistit kolik hektaru maji pastviny ...
Mladá
Ahojíík holky včera se nám Gipsy předvedla v dece. Normálně jsem se děsila , jak se v ní ztratí a nebude jí slušet a ejhle. Nejen že jí slušela , ale dokonce jsem usoudila , že je škoda , že jí v pobyt v dece zrovna nevyhovuje a snažila se jí sundat.
happyhvezda: myslím, že v tom sněhu ta barvička nádherně vyniká.
simishek
napsal(a):
Děkujem za pochvalu Já jí huculovi vyřídim
Jinak u nás je to taky příšerně tvrdý, jízdárna i výběhy hrbatý, venku je to sice rovnější, ale stejně chodíme tak akorát na krokovky. Kdyby alespoň napadlo trochu sněhu... Ale o tom si asi u Prahy můžem nechat zdát. Loni to u nás vypadalo takhle
evka
napsal(a):
Děkujem za pochvalu Já jí huculovi vyřídim
Jinak u nás je to taky příšerně tvrdý, jízdárna i výběhy hrbatý, venku je to sice rovnější, ale stejně chodíme tak akorát na krokovky. Kdyby alespoň napadlo trochu sněhu... Ale o tom si asi u Prahy můžem nechat zdát. Loni to u nás vypadalo takhle
evka-nádherná fotka, opravdu vydařená, díky stromům a bílu v okolí se dá až říci , že dokonce by mohla konkurovat i některým uměleckým fotografům.
happyhvezda

XXX.XXX.139.204
olga visňakova
napsal(a):
evka-nádherná fotka, opravdu vydařená, díky stromům a bílu v okolí se dá až říci , že dokonce by mohla konkurovat i některým uměleckým fotografům.
olga : jo to máš pravdu
evka : tak to my i v tom nemilem počasí lítáme po álejích ... sněhu je cice málo ale hlavní je že není bahno a neklouže to ... koníci si aspoň pořádně protáhnou nožičky a taktéž si rádi zazávodí
happyhvezda
napsal(a):
olga : jo to máš pravdu
evka : tak to my i v tom nemilem počasí lítáme po álejích ... sněhu je cice málo ale hlavní je že není bahno a neklouže to ... koníci si aspoň pořádně protáhnou nožičky a taktéž si rádi zazávodí
happyhvezda-docela Vám závidím i to málo sněhu, tady kobči brouzdaj po tvrdém výběhu..............
olga visňakova
napsal(a):
happyhvezda-docela Vám závidím i to málo sněhu, tady kobči brouzdaj po tvrdém výběhu..............
Olga: Děkuji Občas se i docela slušná fotka podaří
Jana: Taky tiše závidím áleje, my tu máme tak akorát jednu louku, na který by se dalo něco málo dělat a překvapivě je tam pořád hafo lidí
luda
napsal(a):
Lady shetland x Wpr
125 cm
Ahojte lidičky, tak já už si to za chvíli razím ke koním nakrmit a potom na vyjížďku Jsem tajně doufala že bude tepleji než včera, ale te to furt stejný
Nejvíc mě štve, že nám trochu mrzne i ve stáji, takže pavouci se zase stěhujou, kdyby jste to viděli, jak jsou takoví ti škaredí velcí vyžraní, aspoň 5cm v průměru, tak jsem včera viděla ve stáji hned 3, vylítla jsem ven a už jsem se tam nechtěla vrátit
Nesnáším pavouky... ach jo, jestli tam dneska budou zase...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
karwen
napsal(a):
Ahojte lidičky, tak já už si to za chvíli razím ke koním nakrmit a potom na vyjížďku Jsem tajně doufala že bude tepleji než včera, ale te to furt stejný
Nejvíc mě štve, že nám trochu mrzne i ve stáji, takže pavouci se zase stěhujou, kdyby jste to viděli, jak jsou takoví ti škaredí velcí vyžraní, aspoň 5cm v průměru, tak jsem včera viděla ve stáji hned 3, vylítla jsem ven a už jsem se tam nechtěla vrátit
Tadyk jedna ukázka áleje v létě.
Foto : Barushák
karwen
napsal(a):
No, tak na vyjížďku jsme zase nejeli, protože než jsem dodělala všechno potřebný, vyházela box atd. tak jsem byla pěkně zmrzlá a těšila jsem se akorát domů do tepla Ach jo, jak já nesnáším zimu
Jo a dneska se zase objevil takovej velikej hnusnej pavouk, na stropě zrovna ve dveřích do stáje, takže jsem prožívala stres pokaždé když jsem musela projít
Kdyby to byli aspoň ti malincí... no a co vy ostatní, jak přežíváte?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
karwen
napsal(a):
No, tak na vyjížďku jsme zase nejeli, protože než jsem dodělala všechno potřebný, vyházela box atd. tak jsem byla pěkně zmrzlá a těšila jsem se akorát domů do tepla Ach jo, jak já nesnáším zimu
Jo a dneska se zase objevil takovej velikej hnusnej pavouk, na stropě zrovna ve dveřích do stáje, takže jsem prožívala stres pokaždé když jsem musela projít
Kdyby to byli aspoň ti malincí... no a co vy ostatní, jak přežíváte?
Taky jsme chtěli jet s holkama na výjíštku jenže kobylu jsem nedostala vic jak 200 metru od baráku přes potok nechtěla , přes příkopu taky nechtěla , kolem pštrosu nechtěla , po cestě nechtěla ... člověk ji mohl prosit , pobizet ale kobylka jen couvala a vztekala se ... tak sem se na to vykašlala kobylu vzala na lonž a pod sedlo jsem vzala begana Alojska
Na fotce běží vedle rachelky ( protestanta )
happyhvezda
napsal(a):
Taky jsme chtěli jet s holkama na výjíštku jenže kobylu jsem nedostala vic jak 200 metru od baráku přes potok nechtěla , přes příkopu taky nechtěla , kolem pštrosu nechtěla , po cestě nechtěla ... člověk ji mohl prosit , pobizet ale kobylka jen couvala a vztekala se ... tak sem se na to vykašlala kobylu vzala na lonž a pod sedlo jsem vzala begana Alojska
Na fotce běží vedle rachelky ( protestanta )
www.mondano.wbs.cz
byla bych ráda, kdyby jste mi napsali vzkazík
monchess
napsal(a):
www.mondano.wbs.cz
byla bych ráda, kdyby jste mi napsali vzkazík
iron po indian už valach
145kvh