Šikovní malíři-nenamalovali byste mi koníka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2009 20:13
marketka

XXX.XXX.179.23

Nedávno tu byl dotázek, zfa by někdo z vás šikovných nenamaloval někomu koníka jako dárek. Rozhodla jsem se, že bych od někoho chtěla namalovat svého milého koníka. Pokud jste někdo ochoten mi pomoci, budu moc ráda.
Fotky svých prací a cenovou nabídkou zasílejte prosím na níže uvedenou
adresu-díky
brouk@dobrovice.cz

7.1.2009 20:29
lucaf

XXX.XXX.143.250

marketka napsal(a):
Nedávno tu byl dotázek, zfa by někdo z vás šikovných nenamaloval někomu koníka jako dárek. Rozhodla jsem se, že bych od někoho chtěla namalovat svého milého koníka. Pokud jste někdo ochoten mi pomoci, budu moc ráda.
adresu-díky
brouk@dobrovice.cz

Zkus to na diskusi pejsků...nechala jsem si od holčiny nakreslit svého prcka se psem,určitě ti nakreslí i koně.Email:SEE-BEE@seznam.cz

Koukni se na tu diskusi,jsou tam její kresby.Já byla tedy moc spokojená.

7.1.2009 20:31
lucaf

XXX.XXX.143.250

lucaf napsal(a):
Zkus to na diskusi pejsků...nechala jsem si od holčiny nakreslit svého prcka se psem,určitě ti nakreslí i koně.Email:SEE-BEE@seznam.cz

Hledej diskusi "portréty vašich psích mazlíčků"

7.1.2009 20:45
marketka

XXX.XXX.179.23

lucaf napsal(a):

Jakého formáte je ten obrázek a cena?

7.1.2009 20:51
lucaf

XXX.XXX.143.250

marketka napsal(a):
Jakého formáte je ten obrázek a cena?

Zkus napsat email....neměřila jsem ho a už se nepamatuji co mi Nikča říkala
Zřejmě nemá co dělat tak se domluvteDej pak vědět.Já jsem spokojená i s cenou,s Nikčou je supr domluva.

8.1.2009 10:12
nikootin

XXX.XXX.9.207

lucaf napsal(a):
Zkus napsat email....neměřila jsem ho a už se nepamatuji co mi Nikča říkala
Zřejmě nemá co dělat tak se domluvteDej pak vědět.Já jsem spokojená i s cenou,s Nikčou je supr domluva.

ahoj Lucko, dík za reprezentaci, nechceš mi dělat manažera? slečna už se ozvala tak uvidíme

8.1.2009 10:44
lucaf

XXX.XXX.143.250

nikootin napsal(a):
ahoj Lucko, dík za reprezentaci, nechceš mi dělat manažera? slečna už se ozvala tak uvidíme

Jasně,proč ne,ale beru 90%

8.1.2009 14:04
marketka

XXX.XXX.28.105

lucaf napsal(a):

Moc pěkný,. Ten koník má duši. Ještě se porozmýšlím a napíšu. Mám víc nabídek .

8.1.2009 16:31
nikootin

XXX.XXX.118.69

lucaf napsal(a):

sakra, to ale ze mě bude žebrák

8.1.2009 19:07
lucaf

XXX.XXX.143.250

nikootin napsal(a):
sakra, to ale ze mě bude žebrák

No jistě...však od toho jsou manažeři ne

8.1.2009 19:38
mili

XXX.XXX.7.85

lucaf napsal(a):
No jistě...však od toho jsou manažeři ne

Pardon že se do toho pletu, ale jaká by byla cena obrázku? Možná bych si nechala jednou namalovat malého Bantendera, ale zatím nevím jestli mám nějakou hezkou, zaostřeno fotečku- fotím mobilem...

8.1.2009 20:17
marketka

XXX.XXX.179.23

Jestli nevadí, že se do toho vložím taky. Nikča už se mi ozvala, že cena je dle formátu.

8.1.2009 20:18
lucaf

XXX.XXX.143.250

marketka napsal(a):
Jestli nevadí, že se do toho vložím taky. Nikča už se mi ozvala, že cena je dle formátu.

Ano to vímJen vážně nevím co to máme za velikost

8.1.2009 20:58
lucaf

XXX.XXX.143.250

Ách...moc děkuji...jsem se v tom malinko ztratila

8.1.2009 21:26
mon

XXX.XXX.75.223

Ahojky, nezlob te se,že se takto připojuji, ale měla bych zájem Nikčo o Tvé malování.
Chtěla bych si nechat namalovat 2 obrazy ve velikosti A1. A zda by to bylo možné tedy řešit poštou pokud vím tak jsi někde od Prahy a já z Jižních Čech.Díky

8.1.2009 21:28
lucaf

XXX.XXX.143.250

mon napsal(a):
Ahojky, nezlob te se,že se takto připojuji, ale měla bych zájem Nikčo o Tvé malování.
Chtěla bych si nechat namalovat 2 obrazy ve velikosti A1. A zda by to bylo možné tedy řešit poštou pokud vím tak jsi někde od Prahy a já z Jižních Čech.Díky

Poštou jsem dárek dostala taky

8.1.2009 21:29
marketka

XXX.XXX.179.23

lucaf napsal(a):

Jak dlouho asi bude trvat malování?

8.1.2009 21:36
mon

XXX.XXX.75.223

lucaf napsal(a):

A že je to nádherný dáreček

8.1.2009 21:48
lucaf

XXX.XXX.143.250

mon napsal(a):
A že je to nádherný dáreček

Viď.....se na něj nemůžeme vynadívat...ono to ve skutečnosti vypadá ještě lípUž jenom čekáme na ten strejdův origo rám

8.1.2009 21:55
ash

XXX.XXX.132.106

lucaf napsal(a):
Viď.....se na něj nemůžeme vynadívat...ono to ve skutečnosti vypadá ještě lípUž jenom čekáme na ten strejdův origo rám

Hele Nikčo, jestli budeš malovat Mon, tak bys tam mohla přibalit tu Daisy, co si strašně přeju a nemůžu se rozhoupat jakou fotku.....jsem tragéd Marlét jsi malovala holky taky na A2? Mě by možná stačil ten A3

8.1.2009 22:27
nikootin

XXX.XXX.118.69

ash napsal(a):
Hele Nikčo, jestli budeš malovat Mon, tak bys tam mohla přibalit tu Daisy, co si strašně přeju a nemůžu se rozhoupat jakou fotku.....jsem tragéd Marlét jsi malovala holky taky na A2? Mě by možná stačil ten A3

markétka: záleží na tom kdy začnu :) pak jsem schopná být do dvou dnů hotová. jsem závislá pouze na dodání fotky a koupení papíru :)

mon: nikdo se nezlobí, já jsem jedině ráda ;) určitě by to šlo :) stačí poslat fotky na see-bee@seznam.cz a zbytek už domluvíme, posílám to poštou v tubusu takže se nemusíš bát že by se to zničilo ;)

pétě: tak vyber fotku a můžeš ji mít ;) markét jsem dělala A2, je to takovej neideálnější formát, ale udělám jakýkoli ;)

jinak, nahlížet na celé fotoalbum zatím udělaných zakázek mám zde: http://nikootin.rajce.idnes.cz/ prehled_mych_praci/ je to tam dost napřeskáčku, něco je i 4 roky starý, to je ale poznat ;)

17.8.2009 08:27
filou

XXX.XXX.56.202

marketka napsal(a):
adresu-díky
brouk@dobrovice.cz

Ahoj,já maluju koníky od mala.Přivýdělávám si portrétováním zvířat a expert jsem především na koně.Pokud budeš chtít ráda ti namaluju co budeš chtít.Pa pa. zlata.svobodova@seznam.cz

17.8.2009 08:32
klawdie

XXX.XXX.100.124

filou napsal(a):
Ahoj,já maluju koníky od mala.Přivýdělávám si portrétováním zvířat a expert jsem především na koně.Pokud budeš chtít ráda ti namaluju co budeš chtít.Pa pa. zlata.svobodova@seznam.cz

Holky pokud se chcete domlouvat není problém, ale jakmile to tu chcete řešit cenově budu mazat, na podnikání jsou inzerce jinde, nebylo by to vůdči ostatním spravedlivé,domlouvejte se prosím po mailu. díky za pochopení Klaw

17.8.2009 16:54
ruliks

XXX.XXX.244.34

klawdie napsal(a):
Holky pokud se chcete domlouvat není problém, ale jakmile to tu chcete řešit cenově budu mazat, na podnikání jsou inzerce jinde, nebylo by to vůdči ostatním spravedlivé,domlouvejte se prosím po mailu. díky za pochopení Klaw

ahoj Market. Já mám namalovaného Tymiána od Alexandry Ravel, je to kamarádka. Na obrázku to svoje zvíře zaručeně poznáš. kukni na www.kresby.byznysweb.cz. Má tam i psi a kočky a jsou nádherní. podle fota ti namaluje cokoliv. Soňa

Přidejte reakci

Přidat smajlík