Nedávno tu byl dotázek, zfa by někdo z vás šikovných nenamaloval někomu koníka jako dárek. Rozhodla jsem se, že bych od někoho chtěla namalovat svého milého koníka. Pokud jste někdo ochoten mi pomoci, budu moc ráda.
Fotky svých prací a cenovou nabídkou zasílejte prosím na níže uvedenou
adresu-díky
brouk@dobrovice.cz
marketka
napsal(a):
Nedávno tu byl dotázek, zfa by někdo z vás šikovných nenamaloval někomu koníka jako dárek. Rozhodla jsem se, že bych od někoho chtěla namalovat svého milého koníka. Pokud jste někdo ochoten mi pomoci, budu moc ráda.
adresu-díky
brouk@dobrovice.cz
Zkus to na diskusi pejsků...nechala jsem si od holčiny nakreslit svého prcka se psem,určitě ti nakreslí i koně.Email:SEE-BEE@seznam.cz
Koukni se na tu diskusi,jsou tam její kresby.Já byla tedy moc spokojená.
lucaf
napsal(a):
Zkus napsat email....neměřila jsem ho a už se nepamatuji co mi Nikča říkala
Zřejmě nemá co dělat tak se domluvteDej pak vědět.Já jsem spokojená i s cenou,s Nikčou je supr domluva.
ahoj Lucko, dík za reprezentaci, nechceš mi dělat manažera? slečna už se ozvala tak uvidíme
mon
napsal(a):
Ahojky, nezlob te se,že se takto připojuji, ale měla bych zájem Nikčo o Tvé malování.
Chtěla bych si nechat namalovat 2 obrazy ve velikosti A1. A zda by to bylo možné tedy řešit poštou pokud vím tak jsi někde od Prahy a já z Jižních Čech.Díky
Poštou jsem dárek dostala taky
lucaf
napsal(a):
Viď.....se na něj nemůžeme vynadívat...ono to ve skutečnosti vypadá ještě lípUž jenom čekáme na ten strejdův origo rám
Hele Nikčo, jestli budeš malovat Mon, tak bys tam mohla přibalit tu Daisy, co si strašně přeju a nemůžu se rozhoupat jakou fotku.....jsem tragéd Marlét jsi malovala holky taky na A2? Mě by možná stačil ten A3
ash
napsal(a):
Hele Nikčo, jestli budeš malovat Mon, tak bys tam mohla přibalit tu Daisy, co si strašně přeju a nemůžu se rozhoupat jakou fotku.....jsem tragéd Marlét jsi malovala holky taky na A2? Mě by možná stačil ten A3
markétka: záleží na tom kdy začnu :) pak jsem schopná být do dvou dnů hotová. jsem závislá pouze na dodání fotky a koupení papíru :)
mon: nikdo se nezlobí, já jsem jedině ráda ;) určitě by to šlo :) stačí poslat fotky na see-bee@seznam.cz a zbytek už domluvíme, posílám to poštou v tubusu takže se nemusíš bát že by se to zničilo ;)
pétě: tak vyber fotku a můžeš ji mít ;) markét jsem dělala A2, je to takovej neideálnější formát, ale udělám jakýkoli ;)
jinak, nahlížet na celé fotoalbum zatím udělaných zakázek mám zde: http://nikootin.rajce.idnes.cz/ prehled_mych_praci/ je to tam dost napřeskáčku, něco je i 4 roky starý, to je ale poznat ;)
marketka
napsal(a):
adresu-díky
brouk@dobrovice.cz
Ahoj,já maluju koníky od mala.Přivýdělávám si portrétováním zvířat a expert jsem především na koně.Pokud budeš chtít ráda ti namaluju co budeš chtít.Pa pa. zlata.svobodova@seznam.cz
filou
napsal(a):
Ahoj,já maluju koníky od mala.Přivýdělávám si portrétováním zvířat a expert jsem především na koně.Pokud budeš chtít ráda ti namaluju co budeš chtít.Pa pa. zlata.svobodova@seznam.cz
Holky pokud se chcete domlouvat není problém, ale jakmile to tu chcete řešit cenově budu mazat, na podnikání jsou inzerce jinde, nebylo by to vůdči ostatním spravedlivé,domlouvejte se prosím po mailu. díky za pochopení Klaw
klawdie
napsal(a):
Holky pokud se chcete domlouvat není problém, ale jakmile to tu chcete řešit cenově budu mazat, na podnikání jsou inzerce jinde, nebylo by to vůdči ostatním spravedlivé,domlouvejte se prosím po mailu. díky za pochopení Klaw
ahoj Market. Já mám namalovaného Tymiána od Alexandry Ravel, je to kamarádka. Na obrázku to svoje zvíře zaručeně poznáš. kukni na www.kresby.byznysweb.cz. Má tam i psi a kočky a jsou nádherní. podle fota ti namaluje cokoliv. Soňa