Koupím koně pro začátečníka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2009 18:43
dominika

XXX.XXX.224.8

Nemohla sem najít jiné,tak snad mě Klárka nesmaže.
Koupím koně,menšího vzrůstu pro začátečníka,na rekreaci,zdravého do 60ti tisíc.

Nabídky s fotem a cenou na email Dominika.nemcova5@seznam.cz

nebo sem...

3.2.2009 10:39
dominika

XXX.XXX.224.8

dominika napsal(a):

nebo sem...

posunuji

3.2.2009 10:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

dominika napsal(a):

nebo sem...

juva, tka si ymslím, že za tyhle peníze už by rozhodně mělo být něco na skladě...
možná bych ještě více rozepsala vaše požadavky - přes stáří, výkonnost, barvu, pohlaví atd..:))
držím palce a mylsím si, že já mít tyhle peníze, určitě se dá vybrat hodně slušný koník..:)

3.2.2009 10:44
dominika

XXX.XXX.224.8

kukinatost napsal(a):
juva, tka si ymslím, že za tyhle peníze už by rozhodně mělo být něco na skladě...
možná bych ještě více rozepsala vaše požadavky - přes stáří, výkonnost, barvu, pohlaví atd..:))
držím palce a mylsím si, že já mít tyhle peníze, určitě se dá vybrat hodně slušný koník..:)

Jen aby byl menší,nejlépe asi valach ale sháním opravdu hodného,trpělivého koně a kterým by kamarádka mohla ject SAMA ven a pak se na něm učit skákat,až se vyjezdí.Zvládá krok,klus,cval,bez problémů. Koukám nějak po inzerci ale tak sem to hodila i sem...

3.2.2009 11:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

dominika napsal(a):
Jen aby byl menší,nejlépe asi valach ale sháním opravdu hodného,trpělivého koně a kterým by kamarádka mohla ject SAMA ven a pak se na něm učit skákat,až se vyjezdí.Zvládá krok,klus,cval,bez problémů. Koukám nějak po inzerci ale tak sem to hodila i sem...

Písla jsem Ti tip,určitě na něj zajeďte s kámoškou juknout,třeba se do sebe zamilujou.

3.2.2009 11:07
dominika

XXX.XXX.224.8

jaruska napsal(a):
Písla jsem Ti tip,určitě na něj zajeďte s kámoškou juknout,třeba se do sebe zamilujou.

Děkuji,ještě dnes tam zavolá

3.2.2009 11:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

dominika napsal(a):
Děkuji,ještě dnes tam zavolá

Není zač.

3.2.2009 11:30
sajma

XXX.XXX.144.98

jaruska napsal(a):
Není zač.

já nabízím koníka není sice menší ale pro začátečníka uplně supr!!! jedná se o černou čmb je březí termín v květnu-koncem. KHV cca 160, má 4 roky, codila v lese, ve voze v páře...pod sedlem 100%!!!

3.2.2009 11:36
dominika

XXX.XXX.224.8

sajma napsal(a):
já nabízím koníka není sice menší ale pro začátečníka uplně supr!!! jedná se o černou čmb je březí termín v květnu-koncem. KHV cca 160, má 4 roky, codila v lese, ve voze v páře...pod sedlem 100%!!!

Březí bohužel né,majitelka si platí ustájení a nemá prostory pro hříbě ani zkušenost ho vychovat. Jelikož sem chovatel ,tak nějak vímco to obnáší, do toho být jí bych nešla. Krom toho ona je malinká tak chce něco malého.

3.2.2009 18:37
andrys

XXX.XXX.1.35

dominika napsal(a):
Březí bohužel né,majitelka si platí ustájení a nemá prostory pro hříbě ani zkušenost ho vychovat. Jelikož sem chovatel ,tak nějak vímco to obnáší, do toho být jí bych nešla. Krom toho ona je malinká tak chce něco malého.

Dominiko a co tohle?

3.2.2009 18:39
andrys

XXX.XXX.1.35

andrys napsal(a):
Dominiko a co tohle?

ještě jedna

3.2.2009 18:40
dominika

XXX.XXX.224.8

andrys napsal(a):
Dominiko a co tohle?

Copak je to za buclátko?

3.2.2009 18:44
andrys

XXX.XXX.1.35

dominika napsal(a):
Copak je to za buclátko?

je to koník z polska nemá PP ale jenom očkovácí průkaz mám ho rok a dva měsíce. Jenomže tet není práce v lese tak asi zůstanu u jednoho.

3.2.2009 18:58
sajma

XXX.XXX.185.208

andrys napsal(a):
je to koník z polska nemá PP ale jenom očkovácí průkaz mám ho rok a dva měsíce. Jenomže tet není práce v lese tak asi zůstanu u jednoho.

andrys-můžu poprosit o bližší info???? klidně na mail: sajmig@seznam.cz

4.2.2009 14:53
andrys

XXX.XXX.1.35

sajma napsal(a):
andrys-můžu poprosit o bližší info???? klidně na mail: sajmig@seznam.cz

Tak koník má 8let.Tahal sem sním v lese je moc hodnej kovář , doktor bez problémů. Cena je 44tis.

Přidejte reakci

Přidat smajlík