nicolll
napsal(a):
Dobrý večer.
Tak by mě zajímalo jak vypadají vaši koníci, kteří budou mít letos 2 roky.
Prosím o původ, datum narození, povaha a nějaké další info.
Tak já přidám.Sice není moje,ale je od nás ze stáje...no a sic ebud mít letos už 3,ale fotky jsou z loňska,kdy byla 1,5-2letá
Takže Velveta(o: Pinot Grigio,m:Vesna po Topas-13)
Je to ta ryzule uplně vlevo....uprostřed je letos 4letá polokrevná klisna a uplně v pravo letos 5letý chladnokrevný valach
petas
napsal(a):
Tak já přidám.Sice není moje,ale je od nás ze stáje...no a sic ebud mít letos už 3,ale fotky jsou z loňska,kdy byla 1,5-2letá
Takže Velveta(o: Pinot Grigio,m:Vesna po Topas-13)
Je to ta ryzule uplně vlevo....uprostřed je letos 4letá polokrevná klisna a uplně v pravo letos 5letý chladnokrevný valach
Velveta
Jo a autorkou všech fotek je Katka
petas
napsal(a):
Velveta
Jo a autorkou všech fotek je Katka
A do třetice
petas
napsal(a):
A do třetice
Doufám, že nevadí že už máme 2 roky za sebou, ale jen chvíli. Měla dva v listopadu.
Sheila - pokřížený kříženec. Mám ji od jejího půl roku.
thesis
napsal(a):
Doufám, že nevadí že už máme 2 roky za sebou, ale jen chvíli. Měla dva v listopadu.
Sheila - pokřížený kříženec. Mám ji od jejího půl roku.
Trošku chody
thesis
napsal(a):
A poslední z loňského léta
Tak přidá se ještě někdo?
Mě se můj prďoch zdá takový nijaký oproti ostatním.
Tady 1,5roku stará.Letos v červnu 2letý.
o:629 Fetyš, m:15/318 Sisi po 462 Echor 65
Tak co si myslíte?
nicolll
napsal(a):
Tak přidá se ještě někdo?
Mě se můj prďoch zdá takový nijaký oproti ostatním.
Tady 1,5roku stará.Letos v červnu 2letý.
o:629 Fetyš, m:15/318 Sisi po 462 Echor 65
Tak co si myslíte?
Jr. Dakota Vall.....ns Valentýna je to dva roky co jsem našla tohodle černýho dáblíka ve slámě...protože jako obvykle jsem porod nestihla. mamka čt..tatka QH-arab
umí základy stojí uvázaná...
dakotka
napsal(a):
Jr. Dakota Vall.....ns Valentýna je to dva roky co jsem našla tohodle černýho dáblíka ve slámě...protože jako obvykle jsem porod nestihla. mamka čt..tatka QH-arab
umí základy stojí uvázaná...
běh...
dakotka
napsal(a):
a poslední kukuč))
Tak my budem v květnu dvouletí
Regent - H
O: 2646 Robik
M: Jula po Diktant II - 26
Je to moje zlatíčko..prozatím známe jen vodítko a zvedání nožiček
Nové fotky nemám ale tady na té má něco málo přes rok
Později dodám novější..
magulka
napsal(a):
Tak my budem v květnu dvouletí
Regent - H
O: 2646 Robik
M: Jula po Diktant II - 26
Je to moje zlatíčko..prozatím známe jen vodítko a zvedání nožiček
Nové fotky nemám ale tady na té má něco málo přes rok
Později dodám novější..
magulka
napsal(a):
Jé,tak my máme sestřičku,8.srpna 2 roky.Matka:Jessica-am.klusačka,táta:Robik
Kobylka je moc hodná,dominatní ve stádu,temperamentní.A taková barbína a slečinka,i se tak nosí !Od malička je mazlená,ničeho se nebojí...co ten váš?
eliska84
napsal(a):
Jé,tak my máme sestřičku,8.srpna 2 roky.Matka:Jessica-am.klusačka,táta:Robik
Kobylka je moc hodná,dominatní ve stádu,temperamentní.A taková barbína a slečinka,i se tak nosí !Od malička je mazlená,ničeho se nebojí...co ten váš?
Jinak Josefína je celej táta
eliska84
napsal(a):
...
Jinak umí základy,udělá kroužek na lonži,na povel nakluše,zastaví.Ustupuje zadkem,předkem,couvá.....Všechno jí jde samo,tak jen občas pro zábavu,žádný tlačení na pilu.
Na fotce s mámou
eliska84
napsal(a):
Jinak umí základy,udělá kroužek na lonži,na povel nakluše,zastaví.Ustupuje zadkem,předkem,couvá.....Všechno jí jde samo,tak jen občas pro zábavu,žádný tlačení na pilu.
Na fotce s mámou
delorto v červnu 2roky, plnokrevný arab po saturnovi, umí běhat po lese na volno honit při tom psa ave stádě být drzí a dovolovat si na starší, takový ten normální hříběcí život...
sajma
napsal(a):
delorto v červnu 2roky, plnokrevný arab po saturnovi, umí běhat po lese na volno honit při tom psa ave stádě být drzí a dovolovat si na starší, takový ten normální hříběcí život...
Tak zrovna dneska má jeden z našich haflošských kluků 2!!! To jak se tvářili na ty dobroty při krmení bylo úchvatný A v neděli bude mít 2 další z nich... a na apríla třetí z kluků.
Tady dnešní oslavenec ...haflingský hřebec Wintersturm po Winternachtovi
kesau
napsal(a):
Tak zrovna dneska má jeden z našich haflošských kluků 2!!! To jak se tvářili na ty dobroty při krmení bylo úchvatný A v neděli bude mít 2 další z nich... a na apríla třetí z kluků.
Tady dnešní oslavenec ...haflingský hřebec Wintersturm po Winternachtovi
a tady nedělní oslavenec Starfight po Startänzer.......doma mu ale říkáme Shaggy (v překladu huňatý, chlupatý)...důvod je zřejmý, je to můj hároš
nicolll
napsal(a):
Dobrý večer.
Hřebeček, dvouletý na konci března
jackie
napsal(a):
Hřebeček, dvouletý na konci března
Bellinda Viktori 16.3. 2 roky
nicolll
napsal(a):
Dobrý večer.
Tohle je Monty Doc Bar. Na jaře mu budou dva roky. Otec je King Doc Bar a matka Crazy Storm. Je to pěkný éro. Je velmi chytrý a taky na mně všechno zkouší. Ale jinak je moc hodný.
corvonero
napsal(a):
Tohle je Monty Doc Bar. Na jaře mu budou dva roky. Otec je King Doc Bar a matka Crazy Storm. Je to pěkný éro. Je velmi chytrý a taky na mně všechno zkouší. Ale jinak je moc hodný.
ahojky milovíci a asik táky majitelé dvouletků.. :) Můžu se se přidat i s 3,5 letým? :) máte moc krásný koníky.. :) á mátě někdo koníka v Čestíně? :)
jeffik
napsal(a):
ahojky milovíci a asik táky majitelé dvouletků.. :) Můžu se se přidat i s 3,5 letým? :) máte moc krásný koníky.. :) á mátě někdo koníka v Čestíně? :)
Klidně se můžeš přidat.Tak to tady uděláme pro koně do 4roků jasná.
A jestli máš tak přiho'd fotečky jak mu byly třeba 2roky nebo rok a pak tu momentální.
nicolll
napsal(a):
Dobrý večer.
Jé jak tak koukám tak mi uplně ten konouch Monty doc bar připomíná toho mojeho sice nám už jsou 4 ale zkusím pohledat něco z mladších let...
pilgrisek
napsal(a):
Jé jak tak koukám tak mi uplně ten konouch Monty doc bar připomíná toho mojeho sice nám už jsou 4 ale zkusím pohledat něco z mladších let...
a dvouletá kobča
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
mimik
napsal(a):
Mám novou klisničku ročku a pul.WPB
Tak my se přidáme se Sindy V květnu dvouletá. Matka ČSP x WPB , Otec údajny APH bez PP.
Foto: léto 08
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Tak my se přidáme se Sindy V květnu dvouletá. Matka ČSP x WPB , Otec údajny APH bez PP.
Foto: léto 08
happyhvezda
napsal(a):
Doufám,že nevadí ,že mému už je déle přez :D
Jméno :Orion Nepean River
Otec :Oscar Agramm(KWPN)
Matka:Fally(x)
Budoucí zaměření western :D
a zatím neobsedlí :D
Povaha:Uplnéj mišák,ale občas je vztelký jako jeho panička :D
wendinkah
napsal(a):