Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2009 08:36
kesau

XXX.XXX.172.35

ahojky, naši hřebčáci budou mit v nejbližších dnesch a měsících 2roky a tak je chci pomalu navykat na udidlo. Ale nevím jakou velikost...co myslíte, jakou velikost máte vy? Jsou to tedy dvouletí hafloši

4.2.2009 09:28
strelish

XXX.XXX.142.166

kesau napsal(a):
ahojky, naši hřebčáci budou mit v nejbližších dnesch a měsících 2roky a tak je chci pomalu navykat na udidlo. Ale nevím jakou velikost...co myslíte, jakou velikost máte vy? Jsou to tedy dvouletí hafloši

No, za sebe radím kašli na to, on si ten kůň na udidlo zvykne během ani ne týdne. Takže pokud ho vyloženě nepotřebuješ kvůli nějaké práci, ještě počkej. Jinak my měli na hafloše 12,5.

4.2.2009 09:39
minik

XXX.XXX.68.38

kesau napsal(a):

100% souhlas , 12,5, času dost, zvykne si při obsedání během chvilky.

4.2.2009 10:17
ferdice

XXX.XXX.106.163

minik napsal(a):
100% souhlas , 12,5, času dost, zvykne si při obsedání během chvilky.

tak já měla na haflinga ve třech letech taky 12,5cm,po roce sme přešli na 13,5cm.asi mu vyrostla huba

4.2.2009 14:46
kesau

XXX.XXX.123.249

ferdice napsal(a):
tak já měla na haflinga ve třech letech taky 12,5cm,po roce sme přešli na 13,5cm.asi mu vyrostla huba

díky. Až se oteplí, chtěli bychom pomalu začít s přípravou do zápřeže, jen takové základní návyky, oťukávání apod.,žádné tahání nebo podobně ..Jen abych pak s halamama hřebčáckejma neměla tolik práce. A v květnu valime na výstavu, kde hřebci samozřejmě musí být na uzdečkách a chci aby byli na něj 100% zvyklí a reagovali s klidem sobě (zaplaťpánbůh zatím) vlastním. Takže proto, na ježdění mají hafec času....

4.2.2009 20:56
monchess

XXX.XXX.68.138

kesau napsal(a):
díky. Až se oteplí, chtěli bychom pomalu začít s přípravou do zápřeže, jen takové základní návyky, oťukávání apod.,žádné tahání nebo podobně ..Jen abych pak s halamama hřebčáckejma neměla tolik práce. A v květnu valime na výstavu, kde hřebci samozřejmě musí být na uzdečkách a chci aby byli na něj 100% zvyklí a reagovali s klidem sobě (zaplaťpánbůh zatím) vlastním. Takže proto, na ježdění mají hafec času....

No já mám sice staršího haflinga, ne takovýho mlaďoška, ale mám 13,5 a je mu to akorát že by menší mít určitě nemohl

Přidejte reakci

Přidat smajlík