Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2009 19:47
majdinka

XXX.XXX.10.2

Neznáte někdo nějakou dobrou zahraniční sportovní stáj v Německu ??Kde by brali brigádníky na 3 týdny v červenci ?a nějaké info ? pište pokud víte

4.2.2010 22:04
kamzik

XXX.XXX.107.68

majdinka napsal(a):
Neznáte někdo nějakou dobrou zahraniční sportovní stáj v Německu ??Kde by brali brigádníky na 3 týdny v červenci ?a nějaké info ? pište pokud víte

Tak po roce je to tu znovu...

Nemáte někdo nějaký typ na krátkodobou práci v zahraničí? Docela by mě lákala anglicky mluvící země. Minulý rok jsem byla ve Slovinsku a teda supééér!

Nějak přes prázdniny. Ráda bych to skloubila s praxí, tudíž mě nezajímají peníze, jen by to mělo být nějak červenec - říjen (případně jinak).

8.2.2010 14:32
kamzik

XXX.XXX.182.201

kamzik napsal(a):
Tak po roce je to tu znovu...

Nemáte někdo nějaký typ na krátkodobou práci v zahraničí? Docela by mě lákala anglicky mluvící země. Minulý rok jsem byla ve Slovinsku a teda supééér!

Nějak přes prázdniny. Ráda bych to skloubila s praxí, tudíž mě nezajímají peníze, jen by to mělo být nějak červenec - říjen (případně jinak).

???

8.2.2010 18:47
honey

XXX.XXX.138.182

kamzik napsal(a):
???

Taky bych byla vděčná za každé info o brigádě v zahraničí - u koní, popřípadě i pejsků. Vím, že loni někdo nabízel zlaté retrívry (?) v rakousku.
O prázdninách mi už bude 18 let, je mi jedno na jak dlouhé období nebo kde (v rámci AJ, NJ). Jde hlavně o zkušenosti kdyžtak prosím info na email...

10.2.2010 10:46
shantal88

XXX.XXX.250.238

majdinka napsal(a):

Tak přidávám jako pokaždé stránky z celého světa www.horseandgroom.com najdete tam všechno možné,hlavně koně,mají tam i krátkodobé brigádky a tak,stačí jen pohledat

14.2.2010 10:23
kamzik

XXX.XXX.182.201

shantal88 napsal(a):
Tak přidávám jako pokaždé stránky z celého světa www.horseandgroom.com najdete tam všechno možné,hlavně koně,mají tam i krátkodobé brigádky a tak,stačí jen pohledat

Asi neumím hledat.. Zdá se mi, že to jsou jen kavárny a hotely...?

Ale stejně dík..

14.2.2010 11:16
shantal88

XXX.XXX.250.238

kamzik napsal(a):
Asi neumím hledat.. Zdá se mi, že to jsou jen kavárny a hotely...?

Ale stejně dík..

Sorry chybička je to www.yardandgroom.com ......

14.2.2010 14:41
kamzik

XXX.XXX.182.201

shantal88 napsal(a):
Sorry chybička je to www.yardandgroom.com ......

jj, pak jsem se k tomu i přes ten předchozí odkaz taky dohrabala Díkys...

Přidejte reakci

Přidat smajlík