Valentýnské fotečky :-*

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2009 12:48
monca993

XXX.XXX.6.162

Tak jak jste si užili valntýna s vašimi koňskými miláčky?

14.2.2009 14:28
proxima

XXX.XXX.104.193

monca993 napsal(a):

Co to je Valentýn???V čechách slavíme v květnu pod třešní,ne??

14.2.2009 14:35
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Co to je Valentýn???V čechách slavíme v květnu pod třešní,ne??

Joo Eviku, taky nechápu, že Češi musí pořád někomu lézt do zadku a opičit se...kdysi Rusákům, dneska se všichni můžou po..z Američanů ....dneska je to samý blbý Santa Clause, Valentýn atd. .... ..pořád to je jen kam vítr, tam plášť a národ mi připadá někdy fakt bez vlastního názoru a identity..jen přebírá pořád od cizích, a že naši předkové měli proustu krásných zvyků, na to se zapomělo....hlavně když něco slaví jiní, budeme to dělat taky...
Takže nějaký Valentýn a podobné zhovadilosti mě neberou..

14.2.2009 14:38
jessyn

XXX.XXX.0.7

lucky napsal(a):
Joo Eviku, taky nechápu, že Češi musí pořád někomu lézt do zadku a opičit se...kdysi Rusákům, dneska se všichni můžou po..z Američanů ....dneska je to samý blbý Santa Clause, Valentýn atd. .... ..pořád to je jen kam vítr, tam plášť a národ mi připadá někdy fakt bez vlastního názoru a identity..jen přebírá pořád od cizích, a že naši předkové měli proustu krásných zvyků, na to se zapomělo....hlavně když něco slaví jiní, budeme to dělat taky...

souhlasím s Lucky
posílám nevalentýnskou Epinku

14.2.2009 14:52
arnishei

XXX.XXX.80.39

lucky napsal(a):

No Lucky, nechci ti do toho kecat, ale svatý Valentýn byl římský kněz, takže žádná Amerika

14.2.2009 14:55
lucky

XXX.XXX.230.77

arnishei napsal(a):
No Lucky, nechci ti do toho kecat, ale svatý Valentýn byl římský kněz, takže žádná Amerika

To vím taky... ale nikdy se to tady neslavilo...pokud jsi nepochopila co jsem chtěla říct, to je mi líto. Heloween se tady taky nikdy neslavil a teď jak pitomci musí všichni vyřezávat dýně, aby se opičili... a vo to go

14.2.2009 14:59
bonita

XXX.XXX.93.45

lucky napsal(a):
To vím taky... ale nikdy se to tady neslavilo...pokud jsi nepochopila co jsem chtěla říct, to je mi líto. Heloween se tady taky nikdy neslavil a teď jak pitomci musí všichni vyřezávat dýně, aby se opičili... a vo to go

suhlas

14.2.2009 15:17
tadik

XXX.XXX.70.52

monca993 napsal(a):

na valentýna nehraju, ale dnešní den přinesl toto

Přidejte reakci

Přidat smajlík