Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2009 13:07
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Tak pokračujem..

Zuzi, prosimtě, co všechno si mám vzít s sebou? mám nějaké tepláky na zítra, pak nákej asi svetr a to stačí, ne?!

27.2.2009 13:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Zuzi, prosimtě, co všechno si mám vzít s sebou? mám nějaké tepláky na zítra, pak nákej asi svetr a to stačí, ne?!

stydím se, jsem ani nevložila fotečku...

27.2.2009 13:09
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Hele , hele, kde vy dvě se chystáte?????????? Vím, že Zuzajda jde na trening, ale co dál????????

27.2.2009 13:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):
Hele , hele, kde vy dvě se chystáte?????????? Vím, že Zuzajda jde na trening, ale co dál????????

no já jedu Zuzikoj splácet dluh...
poprosila mě, zda bych nejela s ní a nedála třeba vrchního fotografa či kameramana... tak jsem samozřejmě nemohla odmítnout potom, co pro mě udělala ona už dvakrát..

pozdrav

27.2.2009 13:18
molly

XXX.XXX.159.239

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Týnuš, na galavečer už nepůjdem, když to nestíháme, tak jen něco pohodlného pro sebe, eventuelně na umazání
Lenušku, kdybys byla blíž, určo bych zajela ochutnat palačinky aji k Tobě.. Ta kombinace s tunou šlehačky je víc než lákavá

27.2.2009 14:57
remonek

XXX.XXX.162.107

molly napsal(a):
Týnuš, na galavečer už nepůjdem, když to nestíháme, tak jen něco pohodlného pro sebe, eventuelně na umazání
Lenušku, kdybys byla blíž, určo bych zajela ochutnat palačinky aji k Tobě.. Ta kombinace s tunou šlehačky je víc než lákavá

ty jo holky nechci se řadit mezi prudiče, který lověj na netu nehezký obrázky a pak se pohoršujou,ale tohle mi moc hlava nebere

2.3.2009 06:37
molly

XXX.XXX.144.88

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Dobré ránko...Jsem K.O, po víkendu, ale musím pochválit Molčí...
Včera jsem si probodla chodidlo hřebíkem, tak to beru do práce přes doktorku!
Mějte krásný den...

Molča jakoby říkala : Nechcete jí to někdo rozmluvit ?

2.3.2009 06:47
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Dobré ránko...Jsem K.O, po víkendu, ale musím pochválit Molčí...
Včera jsem si probodla chodidlo hřebíkem, tak to beru do práce přes doktorku!
Mějte krásný den...

Molča jakoby říkala : Nechcete jí to někdo rozmluvit ?

tak, ještě jednu v pohybu a frčím... Zatím jsou "neupravené", musím si na ně udělat čásek...
Tak pa... Ode dneška máme v ordinaci na nějakou dobu jen 2 doktory, tak se asi neutrhnu k PC

2.3.2009 07:22
remonek

XXX.XXX.162.107

molly napsal(a):
tak, ještě jednu v pohybu a frčím... Zatím jsou "neupravené", musím si na ně udělat čásek...
Tak pa... Ode dneška máme v ordinaci na nějakou dobu jen 2 doktory, tak se asi neutrhnu k PC

Dobrý ráno holky, tak jak je po skoro jarním víkendu? U nás teda v sobotu počasí nic moc, ale neděle byla suprová, sice zataženo, ale venku krásný teplo a hlavně cesty byli jakž takž suchý, tak jsme s mlaďochem vyrazili na špacíc. Opět se choval jako největší profík a přebíhajících srnek jsem se spíš lekla já než on. Jo a chtěla jsem se zeptat nevíte kolik se platí poštovný když posíláte balík jako dobírku.

2.3.2009 07:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

ahoj holky, jenom chci pozdravit po vcelku hrozném weekendu doma...sebe už jsem zvládla odstěhovat a teď už zvažuju i odstěhování koní...do toho Kerka...
nic se mi nechce, jenom blbě čumím...včera jsme ani trénink neměla, akorát sjem 5 a půl hodiny uklízela ohradu a přístřešek v těch největších sračkách...boty úplně umřely, pak bylo jedno, jestli je mám na sobě nebo ne...
no, holt jak se sere, tak se sere..a to sjem myslela, že už by se i mohlo začít blýskat.....
tak zatím asi spíše smůla....

2.3.2009 07:32
cheyenne

XXX.XXX.132.193

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Dobre pondelni ranko vsem, ja mam spis stredu po pracovnim vikendu... jinak se vam hlasim z vlaku smer Bohumin, ale bohuzel vystupuju v Olomouci, skoda, ze me neposlali jeste o kus dal, abych mohla zajet na navstevu...

2.3.2009 07:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

akorát ejndu radost teda mám, dělá mi ji Vica - šlape jenom na ohlávce, už i na svižné vyjížďce s jinýma koňma a chová se líp jak na udidle...hrozně milé překvápko..:))

2.3.2009 07:38
strelish

XXX.XXX.142.166

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Dobré ranko, zas ten víkend utekl nějak rychle, ale tentokrát mi to neva Tam, kde jsme minulou sobotu řádili na sáňkách, tak tam jsme pro změnu tuhle neděli řádili v mega loužích Leňuchu u vás ještě musí být sníh, co?

2.3.2009 07:40
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Dobré ranko, zas ten víkend utekl nějak rychle, ale tentokrát mi to neva Tam, kde jsme minulou sobotu řádili na sáňkách, tak tam jsme pro změnu tuhle neděli řádili v mega loužích Leňuchu u vás ještě musí být sníh, co?

Cvalem to nemělo chybu, voda cákala všude kolem, ale já to odnesla jen trochu mokrým kolenem, takže pohoda

2.3.2009 07:41
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Cvalem to nemělo chybu, voda cákala všude kolem, ale já to odnesla jen trochu mokrým kolenem, takže pohoda

No a aby to drahé spolujezdecké polovičce nebylo líto

2.3.2009 07:42
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
No a aby to drahé spolujezdecké polovičce nebylo líto

Ten flek ve vodě je labuť. Ta nás teda posléze opustila

2.3.2009 07:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

tak vidím kaťuch, že jsme řádily podobně, já takhle na Vicuně lítala v těch jezerech, co jsou na loukách... víc jak tříhodinová vyjížďka a užívaly sjme si fest obě..akorát teda boty a pantalony to fest odnesly..:))

2.3.2009 07:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

remonek napsal(a):
ty jo holky nechci se řadit mezi prudiče, který lověj na netu nehezký obrázky a pak se pohoršujou,ale tohle mi moc hlava nebere

Šáry to neřeš, takových ještě potkáš, já nemusím chodit daleko i ve stáji je spousta věci které mě hlava nebere...a taky koukám jsou lanka zaplá nejspíš do ohlávky, udidlo nevidím...ale chudák hříbátko...

2.3.2009 08:03
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
tak vidím kaťuch, že jsme řádily podobně, já takhle na Vicuně lítala v těch jezerech, co jsou na loukách... víc jak tříhodinová vyjížďka a užívaly sjme si fest obě..akorát teda boty a pantalony to fest odnesly..:))

Akorát tys pak asi nevypadala, jako že jedeš na ovci - já měla po tom rochnění chlupatou kouli na tenkých špejlích

2.3.2009 08:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Nazdár ženksý já jsem po mega prokaláným víkendu, kdy s ženskejma paříme už od čtvrtka, chodili jsme spát kolem třetí a sobota to zavšila pátou ráno, ale zase jsme si pěkně zablbli...koníky jsem vyvětrala v sobotu včetně s bílou a mýma bereajtrama a hurá aspon mě se podařilo sestavit team bezva lidiček...jinak 12.dubna má termín odjezdu malá bůčková, pojede si užívat a já si užiju minimálně 14 dní jen s jedním koněm a výletama za ní aby ji nebylo smutno...

2.3.2009 08:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Nazdár ženksý já jsem po mega prokaláným víkendu, kdy s ženskejma paříme už od čtvrtka, chodili jsme spát kolem třetí a sobota to zavšila pátou ráno, ale zase jsme si pěkně zablbli...koníky jsem vyvětrala v sobotu včetně s bílou a mýma bereajtrama a hurá aspon mě se podařilo sestavit team bezva lidiček...jinak 12.dubna má termín odjezdu malá bůčková, pojede si užívat a já si užiju minimálně 14 dní jen s jedním koněm a výletama za ní aby ji nebylo smutno...

Hej a ka´tuxhu hustý, u nás je kupodivu v lese ještě sníh...
Januli nepochybuju že aspon ryzoid ti bude dělat radost...
Zuzík už mi referoval včera u mě, tož mám radost že jedna paní bůčková takhle pěkně reprezentuje...jela bych též jen musím domluvit kobyle, vozík už je doma, tak snad si na mě sestřička udělá čas a potrenujem madam...a třeba se mi ten další termín podaří dopravit taky ke Kmíňasovi na trenink...

2.3.2009 08:21
cheyenne

XXX.XXX.132.193

klawdie napsal(a):
Zuzík už mi referoval včera u mě, tož mám radost že jedna paní bůčková takhle pěkně reprezentuje...jela bych též jen musím domluvit kobyle, vozík už je doma, tak snad si na mě sestřička udělá čas a potrenujem madam...a třeba se mi ten další termín podaří dopravit taky ke Kmíňasovi na trenink...

Babky, ty kaluze vam tez zavidim, doufam, ze o vikendu vyjde nejak slusny pocasi, at muzu byt se Saxoidem taky akcni
Ja uz jsem kus za Ceskou Trebovou, vsude je snih a ja frajerka jsem si vyjela v novejch teniskach taky uz scitam veci, co jsem zapomnela doma to bude asi tim balenim v pul sedmy rano

2.3.2009 08:22
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Zdarec, tak u nás je teda ještě všude bílo, v pátek jsme vylezli s koňuchami trochu víc do kopců a to jsme neměli dělat. koníci si mákli, až jse m měla strach, Honzajsovi bylo po břicho a místy až nad, nemohl se ani postavit a ležel v tom. Fakt to byl masakr....
JInak v sobotu mám opět historku, tentokráte jsme se máčeli v řece. Scházeli jsme z kopce následoval přechod přs širokou řeku, ale vody max do kolen, ani ne.....No a já už jsem teda byla na druhé straně a Markétka jela poslední. Jenže Oskišon ji dal hlavu dolů, že se chce napít a Markís přeletěla přes krk do te ledové vody. Byla statečná, nasedla znovu , jenže opět následoval pád a přímo tváři do vody. Pak už ji povolili nervy, plakala a stála uprostřed te řeky, tož jsem pustila Honzajse a běžela pro ní.....Dala jí svoje suché oblečení a chvátala domů. se divím že jsem to já nebo ona neodnesla zdravím.....

2.3.2009 09:39
cheyenne

XXX.XXX.158.108

lanika napsal(a):
Zdarec, tak u nás je teda ještě všude bílo, v pátek jsme vylezli s koňuchami trochu víc do kopců a to jsme neměli dělat. koníci si mákli, až jse m měla strach, Honzajsovi bylo po břicho a místy až nad, nemohl se ani postavit a ležel v tom. Fakt to byl masakr....
JInak v sobotu mám opět historku, tentokráte jsme se máčeli v řece. Scházeli jsme z kopce následoval přechod přs širokou řeku, ale vody max do kolen, ani ne.....No a já už jsem teda byla na druhé straně a Markétka jela poslední. Jenže Oskišon ji dal hlavu dolů, že se chce napít a Markís přeletěla přes krk do te ledové vody. Byla statečná, nasedla znovu , jenže opět následoval pád a přímo tváři do vody. Pak už ji povolili nervy, plakala a stála uprostřed te řeky, tož jsem pustila Honzajse a běžela pro ní.....Dala jí svoje suché oblečení a chvátala domů. se divím že jsem to já nebo ona neodnesla zdravím.....

Leni, ty bys mohla sepsat akcni knizku, nebo natocit film, kam by se hrabal Zarikavac koni teda ale ti tu akci ani nezavidim takhle v mrazu.
Ja uz jsem v Olmu, jako spravna blondyna jsem na nadrazi resila kterou salinou jet, ale zmakla jsem to a ted jeste relaxuju v kavarnicce. V deset jdu do akce na zdejsi prodejne tak na me myslete, at neudelam pracantkam ostudu
Klary a kam pojede buckova za sexem?

2.3.2009 10:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Leni, ty bys mohla sepsat akcni knizku, nebo natocit film, kam by se hrabal Zarikavac koni teda ale ti tu akci ani nezavidim takhle v mrazu.
Ja uz jsem v Olmu, jako spravna blondyna jsem na nadrazi resila kterou salinou jet, ale zmakla jsem to a ted jeste relaxuju v kavarnicce. V deset jdu do akce na zdejsi prodejne tak na me myslete, at neudelam pracantkam ostudu
Klary a kam pojede buckova za sexem?

Evi budem, jsi statečná sama ve velkém městě....
No a Lenička co dodat, s Evčou souhlasím...
Eví jedem do Libchav....kousek od její domoviny

2.3.2009 10:11
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Evi budem, jsi statečná sama ve velkém městě....
No a Lenička co dodat, s Evčou souhlasím...
Eví jedem do Libchav....kousek od její domoviny

Klári tak nám tam zkontroluj Prcka, měl by tam taky někde být - teda pokud si to myslím dobře a jsou to ty Libchavy u Ústí nad Orlicí

2.3.2009 10:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Klári tak nám tam zkontroluj Prcka, měl by tam taky někde být - teda pokud si to myslím dobře a jsou to ty Libchavy u Ústí nad Orlicí

jo jo přesně tak pojedem k Cejpovi, kde ho máte?

2.3.2009 10:22
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
jo jo přesně tak pojedem k Cejpovi, kde ho máte?

Nějaká Iva Kovářová

2.3.2009 10:34
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
Nějaká Iva Kovářová

Jo ženské, byl to docela masakr....Hlavně ten strach , že bude nemocná v představě, že od te řeky to bylo domů ještě min. 20 min
Ale psala jsem, tak prý je vpohodě. A já si přijednom vyprala boty
Evi obdivuju sama se pustit někam do neznáma, je to hnusný pocit. mi stačilo, jak jsem jela sama za váma a 3x přestupovala, jak naschvál v Pardubicích předělávka nádraží, tak vlaky stáli úplně někde jinde a zmatky, zmatky, zmatky......Nebo jak jsem byla s Januškou v Ově a přesedaly na tramvajky z čísla na číslo, no sama bych se ztratila. My máma na Bocankách jednu kolej, jednu hlavní silnici a to mi dostatečně vyhovuje

2.3.2009 10:45
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Jo ženské, byl to docela masakr....Hlavně ten strach , že bude nemocná v představě, že od te řeky to bylo domů ještě min. 20 min
Ale psala jsem, tak prý je vpohodě. A já si přijednom vyprala boty
Evi obdivuju sama se pustit někam do neznáma, je to hnusný pocit. mi stačilo, jak jsem jela sama za váma a 3x přestupovala, jak naschvál v Pardubicích předělávka nádraží, tak vlaky stáli úplně někde jinde a zmatky, zmatky, zmatky......Nebo jak jsem byla s Januškou v Ově a přesedaly na tramvajky z čísla na číslo, no sama bych se ztratila. My máma na Bocankách jednu kolej, jednu hlavní silnici a to mi dostatečně vyhovuje

Vesničan ve městě

Leňuch to chce tréning, zvykneš si Musíš jezdit vlakem a šalinou častějš

2.3.2009 11:28
rocky

XXX.XXX.125.150

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Zdravím holky, mám zas noční, tak budu moct přijít občas včas pozdravit. Tady pár foteček z Víkendu s Rockym. Ten můj prďola obří si mě musel prověřit, tak jsem zvzpomínala na jedinečné Rockyho kozlíky!!
Ale svezení naprosto famozní, na malíčkach a většinou zahozené otěže a ten kůň vyšlapoval jak na pružinách!!!Proč nemůže mít Bílá něco z něho!!!Pro mě bude vždycky vzor mého ideálního koně!!!!

2.3.2009 11:31
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Zdravím holky, mám zas noční, tak budu moct přijít občas včas pozdravit. Tady pár foteček z Víkendu s Rockym. Ten můj prďola obří si mě musel prověřit, tak jsem zvzpomínala na jedinečné Rockyho kozlíky!!
Ale svezení naprosto famozní, na malíčkach a většinou zahozené otěže a ten kůň vyšlapoval jak na pružinách!!!Proč nemůže mít Bílá něco z něho!!!Pro mě bude vždycky vzor mého ideálního koně!!!!

2.3.2009 11:32
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
trocha pohybu

pozujem

2.3.2009 11:35
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
...

No a takhle to dopadlo, když jsme si chtěli zavzpomínat na staré časy!!!Byli jen 3 za sebou a UF useděla jsem to!!

2.3.2009 11:37
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
No a takhle to dopadlo, když jsme si chtěli zavzpomínat na staré časy!!!Byli jen 3 za sebou a UF useděla jsem to!!

Teda Péťo, máš můj obdiv

2.3.2009 11:39
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):

To je sviňa hnědá, jako vždycky...

2.3.2009 11:39
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):

Tak to stačííí
A tady je můj "krasavec". No překližkový to sice není, ale patřím k těm méně náročnejm a lepší mít nějaký na ježdění než žádný!!!! Skoro neježděný, stavěný na dostiháky, takže snad se tam Sesce pojede dobře. Je lehkej takže utáhne ho hodně aut!

2.3.2009 11:41
rocky

XXX.XXX.125.150

strelish napsal(a):
Teda Péťo, máš můj obdiv

Hele Káťo já na sebe byla taky pyšná, však jsem byla vysraná jak sviň..

2.3.2009 11:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Ty brďo, Peti, on je takový nádhenrý macek furt:))
a vidím, že zatím vůbec nic nezapomněl..super, že víš, že se má dobře..

2.3.2009 12:06
atlanta

XXX.XXX.164.155

rocky napsal(a):

Tak to kloubouk dolů, to je ale hajzl. Fakt nezávidím

2.3.2009 12:07
atlanta

XXX.XXX.164.155

atlanta napsal(a):
Tak to kloubouk dolů, to je ale hajzl. Fakt nezávidím

myslela jsem ty kočičáky, mi to hodilo sem

2.3.2009 12:17
rocky

XXX.XXX.125.150

kukinatost napsal(a):
Ty brďo, Peti, on je takový nádhenrý macek furt:))
a vidím, že zatím vůbec nic nezapomněl..super, že víš, že se má dobře..

Jojo má se zlate!!! ted mu budou delat nove rentgeny aby jsme vedeli jak se mu to zvetsuje..ale moc pozitivni to asi nebude

2.3.2009 12:21
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Jojo má se zlate!!! ted mu budou delat nove rentgeny aby jsme vedeli jak se mu to zvetsuje..ale moc pozitivni to asi nebude

Peti, mazec....je to pořád krasavec, o tom nelze debatit. Kus koňa A co sním vůbec ted dělají????, jezdí nějak pravidelně???? Nebo občas ho vytáhnou pod sedlo?????

2.3.2009 13:16
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Peti, mazec....je to pořád krasavec, o tom nelze debatit. Kus koňa A co sním vůbec ted dělají????, jezdí nějak pravidelně???? Nebo občas ho vytáhnou pod sedlo?????

Chodí tak 2x tydne pod sedlo, pouze rekreace..jen ja ho mela 5 dni odstatyho..ale uslo to, ynechala jsem cvalani, protoze jsem cejtila jak je nachystanej

Peta obsedla jeste jednoho koníka

2.3.2009 13:42
cheyenne

XXX.XXX.168.154

rocky napsal(a):
Chodí tak 2x tydne pod sedlo, pouze rekreace..jen ja ho mela 5 dni odstatyho..ale uslo to, ynechala jsem cvalani, protoze jsem cejtila jak je nachystanej

Peta obsedla jeste jednoho koníka

Peto, hnedymu to nehorazne slusi, je fakt fesnej... nektery vzpominky si mohl klidne nechat pro sebe, co?
Ja jsem zrovna na obede u mekace, rozmazluju se za statecnost jeste me nepresla hruza z ciziho mesta. Rano me Lukin hodil autem do Pardubic, abych nemusela presedat, tak jsem byla rada, vlakem nejsem moc zvykla...
A babky, zas jedna prijemnejsi zpravicka, vypada to, ze jsem asi poprvy v zivote vyhrala v nejaky soutezi a dokonce asi nejspis vcelku naslaplej mobil

2.3.2009 14:12
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Peto, hnedymu to nehorazne slusi, je fakt fesnej... nektery vzpominky si mohl klidne nechat pro sebe, co?
Ja jsem zrovna na obede u mekace, rozmazluju se za statecnost jeste me nepresla hruza z ciziho mesta. Rano me Lukin hodil autem do Pardubic, abych nemusela presedat, tak jsem byla rada, vlakem nejsem moc zvykla...
A babky, zas jedna prijemnejsi zpravicka, vypada to, ze jsem asi poprvy v zivote vyhrala v nejaky soutezi a dokonce asi nejspis vcelku naslaplej mobil

že by klapnul ten sonáč´????? tak to gratulace:)
ty teda srší optimismem,jen tak dál

2.3.2009 14:18
rocky

XXX.XXX.125.150

cheyenne napsal(a):

Mohl no Evčo..ale tak jsme zavzpomínali a gratulace k výýhře,letím na koně.ahoj

2.3.2009 14:21
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Mohl no Evčo..ale tak jsme zavzpomínali a gratulace k výýhře,letím na koně.ahoj

Já vživotě ještě nic nevyhrála, takže docela závist Tak se pochlub co za mobilek???? Péti, myslela jsem, že má ten plyšák bandáže

2.3.2009 14:40
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Já vživotě ještě nic nevyhrála, takže docela závist Tak se pochlub co za mobilek???? Péti, myslela jsem, že má ten plyšák bandáže

nene to jsou ponožky,hehe řehtal a cválal, do 100kg takže mě unesl

2.3.2009 20:56
molly

XXX.XXX.144.88

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

čauec...
Přes den jsem absolutně nestíhala Molinatá byla dnes poskočit v sadu, měla "volno" po víkendu a přišla mi absolutně v pohodě... A já se bála, aby to s ní nezamávalo..
Ráno jsem dostala "pro jistotu" tetanovku, hřebíci jsou prevíti Ale jak jsem tam dřepěla v čekárně kašlajících lidí, doufám, že na mě neskočil nějakej bacil Mám nějako "divno" v krku..
Týnuša, měla jsi vytasit nějaké své foto
Jinak ještě jednou, soustředko bylo vážně fajnééé.

2.3.2009 20:58
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
čauec...
Přes den jsem absolutně nestíhala Molinatá byla dnes poskočit v sadu, měla "volno" po víkendu a přišla mi absolutně v pohodě... A já se bála, aby to s ní nezamávalo..
Ráno jsem dostala "pro jistotu" tetanovku, hřebíci jsou prevíti Ale jak jsem tam dřepěla v čekárně kašlajících lidí, doufám, že na mě neskočil nějakej bacil Mám nějako "divno" v krku..
Týnuša, měla jsi vytasit nějaké své foto
Jinak ještě jednou, soustředko bylo vážně fajnééé.

Peťo, Rocky má taky pěknou kreaci

jedna noha sem, jedna tam

3.3.2009 06:54
molly

XXX.XXX.144.88

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Dobré ránko... Je mi zle, vůbec nevím, co se děje Mám mít dnes do 18hod., snad to zvládnu...
Mějte lepší den !

3.3.2009 07:56
cheyenne

XXX.XXX.107.106

molly napsal(a):
Dobré ránko... Je mi zle, vůbec nevím, co se děje Mám mít dnes do 18hod., snad to zvládnu...
Mějte lepší den !

Tez preju dobre ranko vsem, ja se chystam vykopat z postele a vyrazit na snidani, to si na pobytu v hotelu uzivam Zuzi, snad bude fajne..

3.3.2009 08:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Tez preju dobre ranko vsem, ja se chystam vykopat z postele a vyrazit na snidani, to si na pobytu v hotelu uzivam Zuzi, snad bude fajne..

Zdárec holky po ránu, dneska se mi jako každý den vubec nechtělo z postele....
dneska budu u koní plno lidí tak nemusím hnout brvou:))))to se mám....

3.3.2009 08:11
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Baby, bré ránko...
tak já mám dneska dovolenou, měli jsme jet s Kulášem na lyže, včera nám ale volali, že ten zájezd zrušili, takže když se sere, tak se sere..:(
a venku je bestyjálně hnusně, u stáje můžu plavat, ohrada totál zatopená a to včil zase leje...:(mě trefí...
a Zuziku, snad ti to pořádně vyčistili..mi se tohle povedlo naštěstí tak před 15 lety a furt jsem nechápala, že jsem tu desku nebyla schopnan sundat z nohy - on mi ten hřebík projel skrz naskrz...ale akorát mi to taky pořádně vyčistili a tetanovku...

3.3.2009 08:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
Baby, bré ránko...
tak já mám dneska dovolenou, měli jsme jet s Kulášem na lyže, včera nám ale volali, že ten zájezd zrušili, takže když se sere, tak se sere..:(
a venku je bestyjálně hnusně, u stáje můžu plavat, ohrada totál zatopená a to včil zase leje...:(mě trefí...
a Zuziku, snad ti to pořádně vyčistili..mi se tohle povedlo naštěstí tak před 15 lety a furt jsem nechápala, že jsem tu desku nebyla schopnan sundat z nohy - on mi ten hřebík projel skrz naskrz...ale akorát mi to taky pořádně vyčistili a tetanovku...

Janušo uzž aby jsi tohle období měla za sebou...ch jo.......sakriš zejtra má narozky šedivák a já tam ani nejdu

3.3.2009 09:03
cheyenne

XXX.XXX.107.106

kukinatost napsal(a):
Baby, bré ránko...

Janusko, myslime na tebe, aby bylo brzo fajn... Fakt me mrzi, ze nejsem jeste aspon o kousek bliz, abych mohla tam za vami...
Sedivakovi preju vsechno nej, jemu hlavne to zdravicko...

3.3.2009 09:30
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Tož baby, vy mi to fšecky přejete, ale někomu asi fakt musím ležet žaludku a fest..
akorát mě mrzí, že si to musí vybrat Kerka...on si to fakt nezaslouží a já zase tu bezmocnost...
Klárko, šedivákovi fšecko nej, já jsem včera rezavicu celou omuckala a dostala double porci chleba a mrkvičky:)
dneska musím zajet pro ječmen a silně koketuju s myšlenkou, že bych jí koupila ovsa, ať může dělat hopsa:))
akorát nevím, jeslti je to rozumné, za dob ovsa měla temperamentu na rozdávání:)

3.3.2009 09:48
strelish

XXX.XXX.142.166

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Bré dopoledne vespolek.

Jsem po dlouhé době náhodně zavítala na stránky Cyteku, no fakt zírám :

http://www.cytek.cz/index_soubory/Page322.htm

3.3.2009 09:50
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
Tož baby, vy mi to fšecky přejete, ale někomu asi fakt musím ležet žaludku a fest..
akorát mě mrzí, že si to musí vybrat Kerka...on si to fakt nezaslouží a já zase tu bezmocnost...
Klárko, šedivákovi fšecko nej, já jsem včera rezavicu celou omuckala a dostala double porci chleba a mrkvičky:)
dneska musím zajet pro ječmen a silně koketuju s myšlenkou, že bych jí koupila ovsa, ať může dělat hopsa:))
akorát nevím, jeslti je to rozumné, za dob ovsa měla temperamentu na rozdávání:)

Máš recht i rezavici zpětně vše nej...hlavně to zdraví, v poslední době je ho u nás nějake pomálu...

3.3.2009 09:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

strelish napsal(a):
Bré dopoledne vespolek.

Jsem po dlouhé době náhodně zavítala na stránky Cyteku, no fakt zírám :

http://www.cytek.cz/index_soubory/Page322.htm

co je to za novinu? to neznám, ale přijde mi, že to má podobnu funkci jak ty naše pulměsíčkové podkovy...

3.3.2009 09:57
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
co je to za novinu? to neznám, ale přijde mi, že to má podobnu funkci jak ty naše pulměsíčkové podkovy...

to je jeden takový (místně) specifický podkovářský styl...mě fascinujou už i ty kecy okolo

http://www.cytek.cz/index_soubory/Page782.htm

a tu trochu z jiného pohledu: http://www.machvet.wz.cz/abces.htm

3.3.2009 11:56
jenysimons

XXX.XXX.68.34

strelish napsal(a):
to je jeden takový (místně) specifický podkovářský styl...mě fascinujou už i ty kecy okolo

http://www.cytek.cz/index_soubory/Page782.htm

a tu trochu z jiného pohledu: http://www.machvet.wz.cz/abces.htm

ahojda holky...se omluvuju, mohla jsem přispívat už před 2 hodinami, ale vzhledem k tomu, že jsem dnes šla spát ve 3 hodiny ráno a dost slušeně opilá a přišla do školy ještě navátá, tak jsem se raději neangažovala..ted už je mi přecijen lépe, ale i tak moc nic...všichni se mi tu tlemí, ale co no..naše kaše...

4.3.2009 05:31
rocky

XXX.XXX.189.86

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Dobré ráno přeji,
dnes se hlásím v jiném čase, za chvilku mě končí noční a jedu spinkat, Kolem poledne ale budíček a frčíme s kámoškou na prkna na hory!!! Ať Vám to v práci rychle utíká !!
A SAHIBOVI PŘEJI K DNEŠNÍM NAROZENINÁM ŠECHNO NEJLEPŠÍ, AŤ SE MU KONEČNĚ VŠECHNY NEMOCI VYHÝBAJÍ A MÁ SE JEN K SVĚTU!!!

4.3.2009 06:56
molly

XXX.XXX.144.88

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Dobré ráno, Klári Sabulkovi jen to NEJ však Ty víš

4.3.2009 07:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

dobré ránko, slečinky moje:)
Mi se dneska hrozně nic nechce...:(a vylézt z postele už vůlbec nee..
no, ale když musíš, tak musíš..
Klárko, Sabulovi taky přeju hlavně kupu koňozdraví..mě dneska čekají kopyta od rezatice, ty patky nám rostou, jak kdyby je někdo dopoval..
a navíc místo ježděné bude strouhání, páč jezdit se fakt nedá nikde...

4.3.2009 07:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
dobré ránko, slečinky moje:)
Mi se dneska hrozně nic nechce...:(a vylézt z postele už vůlbec nee..
no, ale když musíš, tak musíš..
Klárko, Sabulovi taky přeju hlavně kupu koňozdraví..mě dneska čekají kopyta od rezatice, ty patky nám rostou, jak kdyby je někdo dopoval..
a navíc místo ježděné bude strouhání, páč jezdit se fakt nedá nikde...

Holky díky já mu to vyřídím... šest let pane jo...letos v černu spolu budm tři roky, to je můj nejdelší vztah v kuse

4.3.2009 08:07
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Holky díky já mu to vyřídím... šest let pane jo...letos v černu spolu budm tři roky, to je můj nejdelší vztah v kuse

Hojte všem. Ke gratulacím se samozřejmě připojuji i já Budeš mít co dělat, Kláruš, abys to všechno vzkázala Sábkovi.....A ne , že na někoho zapomeneš

4.3.2009 09:03
cheyenne

XXX.XXX.147.39

lanika napsal(a):
Hojte všem. Ke gratulacím se samozřejmě připojuji i já Budeš mít co dělat, Kláruš, abys to všechno vzkázala Sábkovi.....A ne , že na někoho zapomeneš

Dobre ranko vsem, pripojuju se ke gratulacim a jeste jednou preju klukovi to zdravicko... Ja jsem dneska nejak za nemakacenko, vydejchanej vzduch na prodejne v kombinaci nekolika dalsich faktoru zpusobil, ze v pracovni dobe sedim u kafe...

4.3.2009 09:05
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Jo jo, tez vsecko nej Hlavne to zdravi !!!!

4.3.2009 09:21
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):

Holky mi je zle, jsem včera opět bumbala......To víte, akce z Radegastu Ale kšiltovka i ledvimka je doma

4.3.2009 09:22
klawdie

XXX.XXX.100.124

strelish napsal(a):

No jak bych zas šla rovnou dělat hají, spánku jsem moc nedala, jsem trochu vce popíjela a jsem zničená, sabulka je zlatí ted se skámošuje s novou kamarádkou a jde jim to dobře...super holka mám radost že jsem na ní narazila!

4.3.2009 09:24
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
No jak bych zas šla rovnou dělat hají, spánku jsem moc nedala, jsem trochu vce popíjela a jsem zničená, sabulka je zlatí ted se skámošuje s novou kamarádkou a jde jim to dobře...super holka mám radost že jsem na ní narazila!

tak jsme na tom stejně Leňuchu

4.3.2009 09:26
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
tak jsme na tom stejně Leňuchu

Ble, ble, ble, ble, ble........
Nemůžu se na nic soustředit, žaludek je fakt na tom bídně....Hlava mě bolí, už dlouho takový stav nebyl......Nejhorší na tom je, že ani po práci spát jít nemůžu, jedem k mamce.....Takže a ž večer, to budu mrtvááááááááááááááááá

4.3.2009 09:35
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Ble, ble, ble, ble, ble........
Nemůžu se na nic soustředit, žaludek je fakt na tom bídně....Hlava mě bolí, už dlouho takový stav nebyl......Nejhorší na tom je, že ani po práci spát jít nemůžu, jedem k mamce.....Takže a ž večer, to budu mrtvááááááááááááááááá

A nikdo nekomunikuje Holky, sníh rychle mizí pryč. Jsem ten nejštastnější člověk na světe, teda ještě ne, až uschne úplně, pak budu

4.3.2009 09:41
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
A nikdo nekomunikuje Holky, sníh rychle mizí pryč. Jsem ten nejštastnější člověk na světe, teda ještě ne, až uschne úplně, pak budu

V sobotu se jedem kuknout na Pohár žen, jede tam kámoška a taky trenérka.....Tak se těším jak malé děcko, sezóóóóóó´´oóóna začíná

4.3.2009 09:46
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
V sobotu se jedem kuknout na Pohár žen, jede tam kámoška a taky trenérka.....Tak se těším jak malé děcko, sezóóóóóó´´oóóna začíná

Vím, samomluva bolí

4.3.2009 09:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

no mě už se podažilo zvorat fakturu tak jdu opravovat...a ještě mi zkolaboval fakturační program..fakt dobrý, Leni heč ke koním dnes nemusím, takže se po práci doma natáhnu než přijde kámoška na nehty...

4.3.2009 10:10
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
no mě už se podažilo zvorat fakturu tak jdu opravovat...a ještě mi zkolaboval fakturační program..fakt dobrý, Leni heč ke koním dnes nemusím, takže se po práci doma natáhnu než přijde kámoška na nehty...

Tsssssssssssssssss, to se ti to hauří, že si pujdeš nynnout Honzík už druhý den stojí, dnes snad posbírám veškeré síly a pujdu ho vylonžovat....a pak tradá za maminkou na předváděčku. Ona si nedá říct Tentokráte to jsou parní čističe.....

4.3.2009 10:17
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tsssssssssssssssss, to se ti to hauří, že si pujdeš nynnout Honzík už druhý den stojí, dnes snad posbírám veškeré síly a pujdu ho vylonžovat....a pak tradá za maminkou na předváděčku. Ona si nedá říct Tentokráte to jsou parní čističe.....

Oskárkův výraz zcela vyjadřuje můj dnešní stav

4.3.2009 10:22
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Oskárkův výraz zcela vyjadřuje můj dnešní stav

Parní čističe...ehm to bych jen řekla promiň maminko
joo a morčoid už má konenčě kamaráda, chvilku nám to trvao enž přesun dopadl a kluci si rozumí tak jsem ráda...

4.3.2009 10:26
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Parní čističe...ehm to bych jen řekla promiň maminko
joo a morčoid už má konenčě kamaráda, chvilku nám to trvao enž přesun dopadl a kluci si rozumí tak jsem ráda...

No jo, když ona za to až tak nemůže, to volají pořád Milanovi a ten vždycky souhlasí.....Ono to bývá vždycky sranda, ale pak je nejhorší ta minuta ticha co následuje po otázce tak kdo si co koupí?

4.3.2009 11:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
No jo, když ona za to až tak nemůže, to volají pořád Milanovi a ten vždycky souhlasí.....Ono to bývá vždycky sranda, ale pak je nejhorší ta minuta ticha co následuje po otázce tak kdo si co koupí?

Joo a holky včera mi volal známej, že doveze plemenýho andaluskýho hřebce, černýho jak uhel, charakter, pouští prej na všechno...tož budem muset vyrazit na kukandu...

4.3.2009 11:50
cheyenne

XXX.XXX.150.195

klawdie napsal(a):
Joo a holky včera mi volal známej, že doveze plemenýho andaluskýho hřebce, černýho jak uhel, charakter, pouští prej na všechno...tož budem muset vyrazit na kukandu...

Leni, moje mamka nam zarizuje predvadecky doma taky dost casto, ted vcelku dlouho nic, tak jsem zvedava, co zas nastane
Klary, kdyztak se pak podel o blizsi info k hrencakovi, kdybyste meli volny mistecko, rada bych mrkla s vama, na tyhle jsem ujeta

4.3.2009 12:07
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

babky, tak jenom rychlé info ode mě...před chvilkou mi volal vet, täkže zítra nás čeká endoskopické vyšetření...snad budeme konečně moudřejší a budeme vědět, co dál...
a Klárušon, teda docela dráždíš...páč jedno z plemen, pro které mám slabost, a kor v té barvě navíc..:))
když já ybhc se zase chtěla prohánět na keruškovi...už sjem nejela pořádně víc ajk měsíc...občas jsem si zkusila sednou, než bylo házení neúnosné a bubák úplně zlatý,v životě by nevyhodil...prostě jako kdyby žádná pauza nebyla..akorát umět už toho moc nebudem...

4.3.2009 12:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Leni, moje mamka nam zarizuje predvadecky doma taky dost casto, ted vcelku dlouho nic, tak jsem zvedava, co zas nastane
Klary, kdyztak se pak podel o blizsi info k hrencakovi, kdybyste meli volny mistecko, rada bych mrkla s vama, na tyhle jsem ujeta

Evi kupodivu je to Běla, ale určo se chci zajeet mrknout,a určo dám vědět...říkal že ho během 14 dnů přiveze...

4.3.2009 12:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
babky, tak jenom rychlé info ode mě...před chvilkou mi volal vet, täkže zítra nás čeká endoskopické vyšetření...snad budeme konečně moudřejší a budeme vědět, co dál...
a Klárušon, teda docela dráždíš...páč jedno z plemen, pro které mám slabost, a kor v té barvě navíc..:))
když já ybhc se zase chtěla prohánět na keruškovi...už sjem nejela pořádně víc ajk měsíc...občas jsem si zkusila sednou, než bylo házení neúnosné a bubák úplně zlatý,v životě by nevyhodil...prostě jako kdyby žádná pauza nebyla..akorát umět už toho moc nebudem...

Januše už nemám slova, jen držím pěsti...na černýho bubáka jsem zvědavá...na živo jsem tyhle zvířátka viděla pouze na appasionátě.....

4.3.2009 15:50
molly

XXX.XXX.144.88

klawdie napsal(a):
Januše už nemám slova, jen držím pěsti...na černýho bubáka jsem zvědavá...na živo jsem tyhle zvířátka viděla pouze na appasionátě.....

Jani, už se to přece musí otočit k dobrému!!! Jinak to snad ani není možné! Safra...

V práci opět mazec, ve dvou se to hůře táhne... Do toho jsem kolem poledního zas lehla a byla "chvíli nepoužitelná", už z toho začínám mít nerva , chjo...
Tak se držte a vy co můžete, užívejte volna a pohody..

5.3.2009 07:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Jani, už se to přece musí otočit k dobrému!!! Jinak to snad ani není možné! Safra...

V práci opět mazec, ve dvou se to hůře táhne... Do toho jsem kolem poledního zas lehla a byla "chvíli nepoužitelná", už z toho začínám mít nerva , chjo...
Tak se držte a vy co můžete, užívejte volna a pohody..

Zdar Baby, Terezka mě zasypala novejma fotkama Sabulína, tak vám něco ukážu... já měla včera odpočinkovej day, viděla jsem jen oba berajtry a na koníky pěly chválu tož jsem ráda že jsou hodní...

5.3.2009 07:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

ahoj fšecky ďouchy mooje:)
Tak jájsem včera slíbila ryzcovi nové obutí, a tak sjem také splnila...něoc přes hodinu rašplování, fakt mazec..bestyji to nechutně roste, halvně ty patky..akorát jsem vám chtěla udělat pret a porter...a samozřejmě sjem si zapomněla foťák, tkaže žádné srovnávací fotky nebudou...:(
a jinak moje vepořoňové zřejmě hrajou soutěž - kolik vrstev máš, tolikrát jsi prasetem..by se to dalo odsekávat pomalu dlátem...tekže je kašlu a týrám špínou:))

5.3.2009 07:26
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
ahoj fšecky ďouchy mooje:)
Tak jájsem včera slíbila ryzcovi nové obutí, a tak sjem také splnila...něoc přes hodinu rašplování, fakt mazec..bestyji to nechutně roste, halvně ty patky..akorát jsem vám chtěla udělat pret a porter...a samozřejmě sjem si zapomněla foťák, tkaže žádné srovnávací fotky nebudou...:(
a jinak moje vepořoňové zřejmě hrajou soutěž - kolik vrstev máš, tolikrát jsi prasetem..by se to dalo odsekávat pomalu dlátem...tekže je kašlu a týrám špínou:))

no fuj že se nestydíš.....Ještě že hnědá madam se válí jen v čisté slámě nebo pilinách, Sabulák je prase jak vyšitej...

5.3.2009 07:59
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
no fuj že se nestydíš.....Ještě že hnědá madam se válí jen v čisté slámě nebo pilinách, Sabulák je prase jak vyšitej...

Bré ránko Jse dnes plná svěžesti a optimismu, chrlíci ze sebe vynikající náladu......Dlouho jsem tento stav nepociťovala
Kláruško, Sábulik už má takovej dospěláckej výraz A okopytech mi raději nic nemluvte, Oskarnikatý má zase místo nich lyže. Mu furt říkám jako že sníh už končí, ať neblbne, ale asi to nechápe
Jo a sám pán velký Honzatý mi dal zase včera zabrat. Jsem si naivka myslela, že pujdu lonžovat, pche......Viděl ohradu a daval lítal jak pominutý ( přes ty sněhy vedle v ohradě nebyli ) no a tak jsem vždy šla až doooooooolu pro něho a on zase s pískotem letěl nahooooooru. A tam zase počkal. Evidentně ho to bavilo, každopádně jsem taklens za ním špacírovala asi 20 min.......A kdybyste viděli to oko, když jasem se blížila k němu Jako by si v duchu mluvil, pojď, jen pojď blíž a frnnnnnnnnnnnnnnnnn Pak asi uznal že to nikam nevede, tak ke mně sám přišel, strčil hlavu do náruče a šlo se lonžovat.

5.3.2009 08:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Bré ránko Jse dnes plná svěžesti a optimismu, chrlíci ze sebe vynikající náladu......Dlouho jsem tento stav nepociťovala
Kláruško, Sábulik už má takovej dospěláckej výraz A okopytech mi raději nic nemluvte, Oskarnikatý má zase místo nich lyže. Mu furt říkám jako že sníh už končí, ať neblbne, ale asi to nechápe
Jo a sám pán velký Honzatý mi dal zase včera zabrat. Jsem si naivka myslela, že pujdu lonžovat, pche......Viděl ohradu a daval lítal jak pominutý ( přes ty sněhy vedle v ohradě nebyli ) no a tak jsem vždy šla až doooooooolu pro něho a on zase s pískotem letěl nahooooooru. A tam zase počkal. Evidentně ho to bavilo, každopádně jsem taklens za ním špacírovala asi 20 min.......A kdybyste viděli to oko, když jasem se blížila k němu Jako by si v duchu mluvil, pojď, jen pojď blíž a frnnnnnnnnnnnnnnnnn Pak asi uznal že to nikam nevede, tak ke mně sám přišel, strčil hlavu do náruče a šlo se lonžovat.

tohle mi šedivák taky občas, udělá takový to a nepujdu a děsná sranda, tak na něj preliho lopatu, začnu ho odhánět já a po čase si přijde sám..to je dareba ten honzajz...
Leňucho však už jsme šestiletý, kobyla má narozky v květnu jí bude 5:) samá omladina...
No a Oskišovi se ted ty lyže dos něhu hodí čím ho prosímtě cpeš že mu to tak roste...
máma...

5.3.2009 08:59
cheyenne

XXX.XXX.83.249

klawdie napsal(a):
tohle mi šedivák taky občas, udělá takový to a nepujdu a děsná sranda, tak na něj preliho lopatu, začnu ho odhánět já a po čase si přijde sám..to je dareba ten honzajz...
Leňucho však už jsme šestiletý, kobyla má narozky v květnu jí bude 5:) samá omladina...
No a Oskišovi se ted ty lyže dos něhu hodí čím ho prosímtě cpeš že mu to tak roste...
máma...

Dobre ranko vsem, zdravim ze snidane, dnes mam rano hodne casu, tak se uz pul hodiny pomalu laduju snad vsim slibila jsem, ze si dam po snidani kaficko, aby se neopakovala moje vcerejsi prihoda s nizkym tlakem
Leni, taky jsem se vzbudila vcelku dobre naladena, i kdyz jsem nespala zavratne dlouho, skoro do pulnoci jsem visela na telefonu
To bude asi tim pocitem, ze uz se jen jednou vyspim a pojedu domu.

5.3.2009 09:07
remonek

XXX.XXX.162.107

cheyenne napsal(a):
Dobre ranko vsem, zdravim ze snidane, dnes mam rano hodne casu, tak se uz pul hodiny pomalu laduju snad vsim slibila jsem, ze si dam po snidani kaficko, aby se neopakovala moje vcerejsi prihoda s nizkym tlakem
Leni, taky jsem se vzbudila vcelku dobre naladena, i kdyz jsem nespala zavratne dlouho, skoro do pulnoci jsem visela na telefonu
To bude asi tim pocitem, ze uz se jen jednou vyspim a pojedu domu.

Dobré ráno holky, doufám, že je u vás taky tak krásně jako tady. Venku od rána svítí Lojza, se mi ani do práce nechtělo. Nejradši bych celý den byla s koniskem. Teď je chudák už tejden bez kámoše, tak je to na něm znát. Začíná mě oďobávat a pořád vymejšlí nějaký blbosti. Tak dneska asi zajdu za jedněma lidma co mají u nás ve vesnici hafloše jestli by se ten muj prďus nemohl aspoň s nima prolítat v ohradě.

5.3.2009 11:42
klawdie

XXX.XXX.100.124

remonek napsal(a):
Dobré ráno holky, doufám, že je u vás taky tak krásně jako tady. Venku od rána svítí Lojza, se mi ani do práce nechtělo. Nejradši bych celý den byla s koniskem. Teď je chudák už tejden bez kámoše, tak je to na něm znát. Začíná mě oďobávat a pořád vymejšlí nějaký blbosti. Tak dneska asi zajdu za jedněma lidma co mají u nás ve vesnici hafloše jestli by se ten muj prďus nemohl aspoň s nima prolítat v ohradě.

Zdar ženský kde jste zas zašitý, jsem do sebe narvala obdek od maminky...mám tenhle tejden nějak přenehtováno, ale makat se musí...včera dvoje dnes jedny a zítra další...jsem unavená, ale snad se mi podaří v patek si odpočínou a trochu víc se prospat, jinak padnu za vlast a hodím tu brzo čelo..
Káti jaký lepší odčervení by jsi doporučila pro kobylu, než ji odvezem chceme ji pochopitelně odčervit...

5.3.2009 11:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Zdar ženský kde jste zas zašitý, jsem do sebe narvala obdek od maminky...mám tenhle tejden nějak přenehtováno, ale makat se musí...včera dvoje dnes jedny a zítra další...jsem unavená, ale snad se mi podaří v patek si odpočínou a trochu víc se prospat, jinak padnu za vlast a hodím tu brzo čelo..
Káti jaký lepší odčervení by jsi doporučila pro kobylu, než ji odvezem chceme ji pochopitelně odčervit...

no, já makám...
a dneska odpoledne snad vyjde vyjížďka s Vicou a navíc, Hin sa hukáže, co a jak s Keruškou...
baby, si asi budu muset vzít půjčku, z čehož teda moc radost nemám, konenčně doplácím poslední splátky a do toho teď ty prachy za všechny vyšetření, léky atd...a dneska tohle...plus, pokud bude opravdu operace, tak si snad založím nadaci Pomozte Kerkovi:)))
Když vidím, kolik ludí chce furt něco zadarmo, nebo ať jim přispějou...:)

Jinak Klárko, teď by se mělo odčervit něčím kvalitním, aby to bylo i na tasemnici, takže já sjem do smradů narvala equimax...

5.3.2009 12:18
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
no, já makám...
a dneska odpoledne snad vyjde vyjížďka s Vicou a navíc, Hin sa hukáže, co a jak s Keruškou...
baby, si asi budu muset vzít půjčku, z čehož teda moc radost nemám, konenčně doplácím poslední splátky a do toho teď ty prachy za všechny vyšetření, léky atd...a dneska tohle...plus, pokud bude opravdu operace, tak si snad založím nadaci Pomozte Kerkovi:)))
Když vidím, kolik ludí chce furt něco zadarmo, nebo ať jim přispějou...:)

Jinak Klárko, teď by se mělo odčervit něčím kvalitním, aby to bylo i na tasemnici, takže já sjem do smradů narvala equimax...

Jo jo, buďto Equimax nebo jestli seženeš Equest Pramox :)

5.3.2009 13:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

strelish napsal(a):
Jo jo, buďto Equimax nebo jestli seženeš Equest Pramox :)

Jo jasan, no vím že sjem už jak pitomá ale na podzim jsme měli equimaxy? ty názvy jsou tka podobný....no tak snad by vet mohl sehnat ten equest...díky za tip...!

5.3.2009 13:19
jenysimons

XXX.XXX.88.12

klawdie napsal(a):
Jo jasan, no vím že sjem už jak pitomá ale na podzim jsme měli equimaxy? ty názvy jsou tka podobný....no tak snad by vet mohl sehnat ten equest...díky za tip...!

ahoooj..máme geodezii a kámoš tu má notáka s netem, takže notáka pod lavicí a jsem na netu...takhle by mě ty hodiny bavili pořád...

jak to jde, babuchy?

Jani, přeju hlavně at to dobře dopadne...

5.3.2009 13:23
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Tak já jsem měla boží zapékaný těstovinový salát s brokolicí a nivou Fakt jsem myslela , že to i vylížu
Jinak dneska jedem s Markétkou ven, snad Oskarník nebude moc vymýšlet, minule ji po tom sprchování v řece dával na louce neustále hlavu dolů aby ji sundal . Lump

5.3.2009 13:25
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tak já jsem měla boží zapékaný těstovinový salát s brokolicí a nivou Fakt jsem myslela , že to i vylížu
Jinak dneska jedem s Markétkou ven, snad Oskarník nebude moc vymýšlet, minule ji po tom sprchování v řece dával na louce neustále hlavu dolů aby ji sundal . Lump

To je ohebnost, co????? Kerka kouzelník Budu na vás myslet

5.3.2009 13:25
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Není blbej

Leni tak doufej, že nebude pršet, cosi se sem hrne :-((

5.3.2009 13:26
jenysimons

XXX.XXX.88.12

lanika napsal(a):

Já dnes dostala přikázáno od Ludvíka jet ven někam vyklusat na chvilku, aby mi nevytuh...přemejšlím, že příští týden bysme tam s Kíšou zase jeli na trénink....

Jinak usoudila jsem po tom, co jsem psala na *** že s Kíšou raději pojedu k Ludvoj na soustřo než do Měníka, protože to je minimálně o hodinu kratší cesta pro koníka, takže vzhledem k problému to tak udělám..navíc Ludvík je Ludvík, že?! Osobní důvody...

No a s obědem moc neprovokujte, asi budu ještě dlouho o hladu...

5.3.2009 13:27
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
To je ohebnost, co????? Kerka kouzelník Budu na vás myslet

......zkus se pohnout a zakousnu se .....

5.3.2009 13:28
molly

XXX.XXX.159.239

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Čaute všichni..Jen jsem krátce pročetla, nějak více nestíhám...
mějte fajný den a Evčó, Ty se ozvi, ju? Díkes

5.3.2009 13:32
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
Čaute všichni..Jen jsem krátce pročetla, nějak více nestíhám...
mějte fajný den a Evčó, Ty se ozvi, ju? Díkes

Hej baby, moje oblíbená, jen jsem na ní zapoměla

5.3.2009 13:34
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Berany, berany buc

5.3.2009 13:48
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Ta s těma kopytama je boží!!!

5.3.2009 18:34
remonek

XXX.XXX.82.124

strelish napsal(a):
Ta s těma kopytama je boží!!!

Holky jedna hodinu stará příhoda. Jdu si tak s koněm na procházku a měli jsme projít jednou docela úzkou uličkou mezi barákama. Šli jsme tam snad 100 x a pokaždé ná nás z jedný strany štěkal vlčák. Nic se nezměnilo ani dnes, až na to,že se ten muj pošuk toho psa leknul, na vodítku záhadnym zposobem povolila panik karabina a kůň tradáááá do pryč. V tu chvilku by se ve mě krve nedořezal, okamžitě jsem před očima měla scénář přejetýho koně na silnici. Tak jsem nasadila sprinta za ním, letím ulicej koukám kde může být a v tom na mě volá postarší pán : slečno nehledáte koně? Já, že hledám. A on na to. No víte on mi stojí v garáži
Samozdřejmě,že tam Sobiště stálo s naprosto blaženým výrazem jakej je bourák,že to takhle zmáknul No a já se celou cestu dom řezala smíchy jak blázen a pak,že ze zvířatama nejni sranda

5.3.2009 20:54
cheyenne

XXX.XXX.176.181

remonek napsal(a):
Holky jedna hodinu stará příhoda. Jdu si tak s koněm na procházku a měli jsme projít jednou docela úzkou uličkou mezi barákama. Šli jsme tam snad 100 x a pokaždé ná nás z jedný strany štěkal vlčák. Nic se nezměnilo ani dnes, až na to,že se ten muj pošuk toho psa leknul, na vodítku záhadnym zposobem povolila panik karabina a kůň tradáááá do pryč. V tu chvilku by se ve mě krve nedořezal, okamžitě jsem před očima měla scénář přejetýho koně na silnici. Tak jsem nasadila sprinta za ním, letím ulicej koukám kde může být a v tom na mě volá postarší pán : slečno nehledáte koně? Já, že hledám. A on na to. No víte on mi stojí v garáži
Samozdřejmě,že tam Sobiště stálo s naprosto blaženým výrazem jakej je bourák,že to takhle zmáknul No a já se celou cestu dom řezala smíchy jak blázen a pak,že ze zvířatama nejni sranda

Dobry vecer vsem zavislakum u netu
Sary, jsem se zasmala, uplne vidim Sobulaka, jak parkuje a pan asi mohl byt dost prekvapen, mit kone v garazi asi neni moc bezne
Ja mam zpravy z HK, ze na Saxoida tez leze jaro a je dobrovolne velmi akcni, uz se na nej tesim, v sobotu ani nebudu vedet co driv s nim, abych si ho po tom odlouceni uzila. Ani si neumite predstavit, jak se tesim domu... jen ty snidane mi budou chybet, dneska jsem rano stopila nutelu, tak si oslazuju dalsi vecer o samote . Jo a na telefon jsem byla namlsana moc, koncim dve mista pod vyhernima pozicema, skoda, ze mi utekl zacatek souteze...

5.3.2009 22:54
rocky

XXX.XXX.189.86

cheyenne napsal(a):
Dobry vecer vsem zavislakum u netu
Sary, jsem se zasmala, uplne vidim Sobulaka, jak parkuje a pan asi mohl byt dost prekvapen, mit kone v garazi asi neni moc bezne
Ja mam zpravy z HK, ze na Saxoida tez leze jaro a je dobrovolne velmi akcni, uz se na nej tesim, v sobotu ani nebudu vedet co driv s nim, abych si ho po tom odlouceni uzila. Ani si neumite predstavit, jak se tesim domu... jen ty snidane mi budou chybet, dneska jsem rano stopila nutelu, tak si oslazuju dalsi vecer o samote . Jo a na telefon jsem byla namlsana moc, koncim dve mista pod vyhernima pozicema, skoda, ze mi utekl zacatek souteze...

Dobrý večer holky
Tak se hlásím naposled z nočnííí a zítra už volno....
Šáry máš dobrýho garážovýho koníka
Včera jsem byla na prkně na horách a dnes trpím jak pes, člověk by řekl jak sportuje na koních a svaly jsou v pohybu, ale nene na snowbordu malinko ty pády na mokrém sněhu poznamenali mé svalstvo více a není místo co by nebolelo, ale jinak tam bylo kouzelně, trochu poprchávalo, sníh mrtě nacucanej, mlha jak svin- no prostě březnové hory!!!
Dneska jsem testovala novou nepromokavou deku a je to good nepustila ani kapičku,juch!!
Evčo věřím že s blížícím se jarem to se Saxulou musí pěkně mlátit

6.3.2009 07:16
cheyenne

XXX.XXX.174.146

rocky napsal(a):
Dobrý večer holky
Tak se hlásím naposled z nočnííí a zítra už volno....
Šáry máš dobrýho garážovýho koníka
Včera jsem byla na prkně na horách a dnes trpím jak pes, člověk by řekl jak sportuje na koních a svaly jsou v pohybu, ale nene na snowbordu malinko ty pády na mokrém sněhu poznamenali mé svalstvo více a není místo co by nebolelo, ale jinak tam bylo kouzelně, trochu poprchávalo, sníh mrtě nacucanej, mlha jak svin- no prostě březnové hory!!!
Dneska jsem testovala novou nepromokavou deku a je to good nepustila ani kapičku,juch!!
Evčo věřím že s blížícím se jarem to se Saxulou musí pěkně mlátit

Dobre ranko, kde jste kdo? Ja jedu dnes domu, huraaaa.
A pro jistotu jdu zitra do prace, abych nevypadla z rytmu

6.3.2009 07:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

hoj baby, zdravím,...tak doktor včera bohužel zklamal...zas někomu umíraly koně na koliku, tak je měl u sebe na klinice..ale dneska prý už určitě...
tak sjme já odbahnila oba smrady - cca odina práce, tož mrkněte, jak včera vypadala černá věcička:)

6.3.2009 07:26
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

a ještě jednou - víte jak, je to starý pozér...:)

6.3.2009 07:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

ale vyfotit ryzoňa, aby nestál jak dement a nevypadl jak kříženec muly a čehosik, je nadlidský úkol:))

6.3.2009 07:29
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

navíc bylo hnusně a chcalo..:((
ani se mi jezdit nechtělo, tož snad se aspoň dneska dokopu..
ale byla sjem včera na squashoi, tož jsme se aspoń fajně vyřádila večer a konečně zas budu chodit pravidelně...takže pilates, squash a badminton, ať mám nějaký program:)
škoda té tmy..

6.3.2009 07:35
remonek

XXX.XXX.162.107

kukinatost napsal(a):
navíc bylo hnusně a chcalo..:((
ani se mi jezdit nechtělo, tož snad se aspoň dneska dokopu..
ale byla sjem včera na squashoi, tož jsme se aspoń fajně vyřádila večer a konečně zas budu chodit pravidelně...takže pilates, squash a badminton, ať mám nějaký program:)
škoda té tmy..

Dobré ráno holky, hlásí se garážový jedinec Škoda,že jsem ráno neměla při ruce foťák, bělouš se nám změnil na vraníka. Nechápu,že je schopnej se takhle zprasit. Myslím,že se měl narodit spíš jako divoké prase, tak by byl určitě šťastnější . U nás od rána pořád prší, tak nám asi lonžování a chvilkový pošmajdání na louce odpadne.
Jani to tvoje hnědý konisko na těch fotkách vypadá jako hrozný dobračisko.

6.3.2009 07:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

remonek napsal(a):
Dobré ráno holky, hlásí se garážový jedinec Škoda,že jsem ráno neměla při ruce foťák, bělouš se nám změnil na vraníka. Nechápu,že je schopnej se takhle zprasit. Myslím,že se měl narodit spíš jako divoké prase, tak by byl určitě šťastnější . U nás od rána pořád prší, tak nám asi lonžování a chvilkový pošmajdání na louce odpadne.
Jani to tvoje hnědý konisko na těch fotkách vypadá jako hrozný dobračisko.

btw garážista mě rozesmál už včera..:) Talent, ví, akm se umístit, však z ěnho bude vozidlo..
No, s tím dobračiskem si mě rozesmála...:)holky moc dobře ví, co byl ze začátku a vedle dobračiska to ani neleželo:)) se sviňa ani pohladit nenechal....:)
ale je fakt, že teď je už o něčem jiném...rávě proto mě to sere o to víc,..

6.3.2009 08:04
remonek

XXX.XXX.162.107

kukinatost napsal(a):
btw garážista mě rozesmál už včera..:) Talent, ví, akm se umístit, však z ěnho bude vozidlo..
No, s tím dobračiskem si mě rozesmála...:)holky moc dobře ví, co byl ze začátku a vedle dobračiska to ani neleželo:)) se sviňa ani pohladit nenechal....:)
ale je fakt, že teď je už o něčem jiném...rávě proto mě to sere o to víc,..

jé tak to docela čučim, bych do něj neřekla. Tak to jsi si na převýchově asi docela mákla co? Ten náš jouda taky musel projít řádnou výchovou, ale to spíš bylo tím, že ho nikdo moc neusměrňoval v tom co si k člověku může dovolit. Já ho koupila jako 15 měsíčního hřebčáka a můžu říct, že prvních pár měsíců nebylo rozhodně růžových.

6.3.2009 16:26
cheyenne

XXX.XXX.108.137

remonek napsal(a):
jé tak to docela čučim, bych do něj neřekla. Tak to jsi si na převýchově asi docela mákla co? Ten náš jouda taky musel projít řádnou výchovou, ale to spíš bylo tím, že ho nikdo moc neusměrňoval v tom co si k člověku může dovolit. Já ho koupila jako 15 měsíčního hřebčáka a můžu říct, že prvních pár měsíců nebylo rozhodně růžových.

Devcata, dnes jsme tomu moc nedaly... ja uz konecne sedim ve vlaku smer domu a nehorazne se tesim. Hodnoceni mam 84%, jsem spokojena, dostala jsem posledni papir, co mi chybel, abych byla plnohodnotny zamestnanec, tak jsem rada, ze to mam vsechno za sebou.
Sary, ja jsem Saxoidku kupovala taky tak staryho, byl vcelku slusne vychovany, ale obcasne pokusy her stylu skocim ti na zada jsem musela tez lehce korigovat. On zlobil kolem druheho roku, kdyz vymyslel, ze jako spravny hrebec musi prece kousat
Ale kdybysme mely bezproblemovy konicky na baterky, tak by nas to prece nebavilo, coz?

8.3.2009 21:50
molly

XXX.XXX.144.88

jenysimons napsal(a):
Tak pokračujem..

Babky, vylovila jsem nás z druhé stránky...
Počítám, že zítra bude opět hektický den a nedostanu se k PC Jeden doktor má dovču a tak to bude zajímavé
Molinatá byla venčena oba dva víkendové dny, byla na mě vcelku hodná Musím ji i malinko pochválit, ale ne zas moc, aby si holka moc nemyslela
Taky jsem měla na starosti i další koňské krky, kousek vedle, takže jsem se o víkendu vážně nezastavila a slušně protáhla ztuhlé svalstvo.. Jo, odjezdit jednoho a ještě svého je pohoda...
Royeček mi vzorně sekundoval, takže věřím, že spí spánkem spravedlivě unavených
Koníci, se kterými jsem byla v lednu v Lipsku, byli závodit v Rakousku a jsou z toho 2 první místa a několik umístění Tak mi udělali radost, na dálku
Lenušku, nějaké fotky ze závodů? Danny, nové foto malého raubíře a Leuši?
Jaký jste měly víkend vy?

8.3.2009 21:53
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Babky, vylovila jsem nás z druhé stránky...
Počítám, že zítra bude opět hektický den a nedostanu se k PC Jeden doktor má dovču a tak to bude zajímavé
Molinatá byla venčena oba dva víkendové dny, byla na mě vcelku hodná Musím ji i malinko pochválit, ale ne zas moc, aby si holka moc nemyslela
Taky jsem měla na starosti i další koňské krky, kousek vedle, takže jsem se o víkendu vážně nezastavila a slušně protáhla ztuhlé svalstvo.. Jo, odjezdit jednoho a ještě svého je pohoda...
Royeček mi vzorně sekundoval, takže věřím, že spí spánkem spravedlivě unavených
Koníci, se kterými jsem byla v lednu v Lipsku, byli závodit v Rakousku a jsou z toho 2 první místa a několik umístění Tak mi udělali radost, na dálku
Lenušku, nějaké fotky ze závodů? Danny, nové foto malého raubíře a Leuši?
Jaký jste měly víkend vy?

Ten byl droboučký, že??
Tak už to dokončím a pošlu nové, ju?

Přidejte reakci

Přidat smajlík