BANTENDER VŠECKY ZDRAVÍÍÍÍ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2009 18:39
mili

XXX.XXX.6.102

Ahoj holky, tak už obsedáme... Néééééééé...Snad mě tu nikdo neukamenuje, ale hold nuda ve výběhu byla nuda ve výběhu...Já mám zlomenou pravou ruku, venku jsou všude tuny bláta...Takže nějak se zabavit musíme...#08 Ps: Bylo to focené navečer a mobil se s tím nějak nedokázal poprat no...

4.3.2009 18:48
mili

XXX.XXX.6.102

mili napsal(a):
Ahoj holky, tak už obsedáme... Néééééééé...Snad mě tu nikdo neukamenuje, ale hold nuda ve výběhu byla nuda ve výběhu...Já mám zlomenou pravou ruku, venku jsou všude tuny bláta...Takže nějak se zabavit musíme...#08 Ps: Bylo to focené navečer a mobil se s tím nějak nedokázal poprat no...

17.3.2009 11:56
yloveiou

XXX.XXX.181.193

mili napsal(a):

Ahoj,Bantender už vypadá opravdu pěkně,zvládli jste s ním opravdu kus práce:-)

17.3.2009 15:40
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):

Teeda mili !! Za chvilku na něj hodíš sedýlko a šup na dostihy ne?? Nee, jistě že ne, já vím Vypadá moc dobře

17.3.2009 18:40
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):
Teeda mili !! Za chvilku na něj hodíš sedýlko a šup na dostihy ne?? Nee, jistě že ne, já vím Vypadá moc dobře

Děkuji moooc... Dneska jsem s ním prožila super 3hodinky...Byla jsem totiž ráno KONEČNĚ na sundání sádry!!! takže jsem mu pak po příjezdu půl hodinky vysvětlovala že teď mám bolavou "tlapku" já a že musí být ohleduplný..Kupodivu-snad i pochopil..Bylo tu nádherné počasí!!! A radost jsme měli oba...Chvílema lítal a pak nenasitně papkal jarní "travičku"...
Nerčíí no na obsedání se sic nechystám, ale mám na to jiné...

17.3.2009 18:46
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):

Výbuch radosti...

17.3.2009 18:59
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Výbuch radosti...

Jistě, Micka je jezdec profesionál, že

17.3.2009 19:07
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):

A na "lonži"..Sic neviditelné ale lítal kolem mě...

17.3.2009 19:15
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):

A občas v dáli..."Kde je ta ženská pomalá?"

17.3.2009 19:48
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):

A jedna v klidu...

17.3.2009 19:50
medi

XXX.XXX.149.26

mili napsal(a):
A jedna v klidu...

Bantík je mooc pěkný, sleduji váš příběh a smekám!

17.3.2009 20:34
mili

XXX.XXX.6.33

medi napsal(a):

Jjjj Nérčíí to je..Je to sice Max ale jináč "rajťák" jak blázen...Nevěděla jsem kdo je z toho vykulenější... Jestli Bany nebo kocour...

Z Banyho je opravdu fešák, sama jsem se dnes nemohla vynadívat..Stála jsem a čučela jakej je z něj chlapák...Bude jaro, ale děti ještě nosí čepky ne?

17.3.2009 20:39
mili

XXX.XXX.6.33

medi napsal(a):

17.3.2009 20:45
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):

takže Max byl první kdo " jezdil " na bany
Ale máš pravdu že ti roste do krásy .. máš nějaké fotky jeho rodičů ?

17.3.2009 20:55
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):

Jjj kocour byl z nás "živých" první..Jináč na něm "seděla" bunda, šála, pytel od granulí a kyblík...
Na http://www.pedigreequery.com/moonjaz najdeš fotečky jeho dědů, pra...pra dědů,apod. (Moonjaz je táta) Jináč mám jedinou fotečku mamky a jeho tety..Zkusím to semka dát. Máma Bornnea...A malý Bany...

17.3.2009 21:02
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Jjj kocour byl z nás "živých" první..Jináč na něm "seděla" bunda, šála, pytel od granulí a kyblík...
Na http://www.pedigreequery.com/moonjaz najdeš fotečky jeho dědů, pra...pra dědů,apod. (Moonjaz je táta) Jináč mám jedinou fotečku mamky a jeho tety..Zkusím to semka dát. Máma Bornnea...A malý Bany...

Koukám že na něj taky " odložíš " co je zrovna po ruce co

Mamču má malej krasavici ...

17.3.2009 21:02
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):

Pravá teta Bohemia Dancer..(100% sestra matky)..

17.3.2009 21:07
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
Pravá teta Bohemia Dancer..(100% sestra matky)..

ten odkaz mi z nějakého prapodivného důvodu nejde..

17.3.2009 21:23
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):

Ještě..

17.3.2009 21:28
mili

XXX.XXX.6.33

mili napsal(a):
Ještě..

No tak nějak...On byl a občas ještě i je strašněj posera...A mám ráda když si uvědomí že mi může věřit..Hodně mi to pak venku pomáhá...
Zkus teda jen: www.pedigreequery.com a dej do vyhledávače Moonjaz..

17.3.2009 21:37
mili

XXX.XXX.6.33

mili napsal(a):
No tak nějak...On byl a občas ještě i je strašněj posera...A mám ráda když si uvědomí že mi může věřit..Hodně mi to pak venku pomáhá...
Zkus teda jen: www.pedigreequery.com a dej do vyhledávače Moonjaz..

Jé ale Nerčííí já teď zkoušela ten první odkaz co jsem ti tam psala nakopčit a vložit..A funguje mi to... Tak nevím...

17.3.2009 21:41
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):
Jé ale Nerčííí já teď zkoušela ten první odkaz co jsem ti tam psala nakopčit a vložit..A funguje mi to... Tak nevím...

Zdravím,koukám že z něho roste pěkný koník ,jen tak dál

17.3.2009 22:07
vargo

XXX.XXX.225.240

kessi napsal(a):
Zdravím,koukám že z něho roste pěkný koník ,jen tak dál

Mili: Bany je moc krásný, opravdu se hodně zpravil, kopýtka má krásná, celý je opravdu moc krásný Přeju Vám i nadále hodně štěstí. A už máte to pastevní ustájení nebo jak jste to vymysleli????

17.3.2009 22:42
mili

XXX.XXX.6.33

vargo napsal(a):
Mili: Bany je moc krásný, opravdu se hodně zpravil, kopýtka má krásná, celý je opravdu moc krásný Přeju Vám i nadále hodně štěstí. A už máte to pastevní ustájení nebo jak jste to vymysleli????

Ahojky..No máme to vymyšlené...Baňouch se mě asi jen tak nezbaví... Našla jsme trenéra který je moc hodný a můžu ho mít tam sebou..Má přislíbené kamarády, výběhy..A když nebude moc srabák(spíš teda já...) tak tam maj i 4O ročků jako je on...Ale to už se o něj bojím..Tam přeci jen nějaký ten úraz je dost často...Takže asi bude se 4ma hodnejma strejdama...Snad ho moc nevyděsej vyprávěním o tom jak byli obsedáni v roce a ve dvouch běhali...

18.3.2009 08:17
red and white

XXX.XXX.0.1

mili napsal(a):
Ahojky..No máme to vymyšlené...Baňouch se mě asi jen tak nezbaví... Našla jsme trenéra který je moc hodný a můžu ho mít tam sebou..Má přislíbené kamarády, výběhy..A když nebude moc srabák(spíš teda já...) tak tam maj i 4O ročků jako je on...Ale to už se o něj bojím..Tam přeci jen nějaký ten úraz je dost často...Takže asi bude se 4ma hodnejma strejdama...Snad ho moc nevyděsej vyprávěním o tom jak byli obsedáni v roce a ve dvouch běhali...

mili tak už mi to jde.... nevím, proč mi to nešlo vyhledat

olga visnakova

18.3.2009 08:35
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
mili tak už mi to jde.... nevím, proč mi to nešlo vyhledat

Mili, Ty a Bany jste ušli ohromný kus cesty, skvělé, moc Vám držím palce a toužím, aby takových lidí bylo mnoho. Bany, Líbezná-to jsou jména koní bojovníků a lidé u nich-tedy i Ty-jsou lidé s ohromným srdcem a silou. Skvělé. Podrbej ho za mě a že je Pašák s velkým P. ))

18.3.2009 09:41
sandimura

XXX.XXX.15.58

mili napsal(a):

ahoj sleduji vas od zacatku a fandim. konik opravdu vypada cim dal tim lip. muzu poprosit o detail kopyt? diky sandra

18.3.2009 19:56
mili

XXX.XXX.6.102

sandimura napsal(a):
ahoj sleduji vas od zacatku a fandim. konik opravdu vypada cim dal tim lip. muzu poprosit o detail kopyt? diky sandra

Děkujeme... Určitě detail kopýtek dodám, ale až zítra- nafotím vám aktuální fotografie... Tak dneska jsme byli opět "vyhnat" čertíky z těla..

18.3.2009 19:59
mili

XXX.XXX.6.102

sandimura napsal(a):

Tadle mi příde taková..Zvláštní..Asi cvičí na drezuru...

18.3.2009 20:03
mili

XXX.XXX.6.102

sandimura napsal(a):

Ach ta kvalita..Není to tam vidět ale klusal bokem...

19.3.2009 15:06
mili

XXX.XXX.6.102

mili napsal(a):

Dodávám kopýtka..Tady zepředu...

19.3.2009 15:10
mili

XXX.XXX.6.102

mili napsal(a):

Zadní...

19.3.2009 15:17
mili

XXX.XXX.6.102

mili napsal(a):

PP

19.3.2009 16:12
mili

XXX.XXX.7.85

19.3.2009 18:07
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):
"Zadky"...

Tedy Mili,to je paráda.Nožky jako strunky

19.3.2009 19:22
mili

XXX.XXX.6.67

kessi napsal(a):

Jo jo taky z toho mám radost, dneska byl u kováře a opět bylo vidět jak se to zlepšilo-rozšířilo se ještě to PP kopýtko..No prostě krása to sledovat.. Ale když viděl že jdeme do dvora tak se nosil jak nějakej dospělej hřebčkák...Je na něj opravdu krásnej pohled.

19.3.2009 19:31
mili

XXX.XXX.6.67

kessi napsal(a):

19.3.2009 20:04
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):

No je na něm vydět že dospívá,je to užasný a když si pomyslím že už to mohl mít za sebou.Skvělá prace,jste bojovníci.On je plnas vidˇ,nějak mi to unoklo

19.3.2009 20:08
stalonek

XXX.XXX.163.66

kessi napsal(a):
No je na něm vydět že dospívá,je to užasný a když si pomyslím že už to mohl mít za sebou.Skvělá prace,jste bojovníci.On je plnas vidˇ,nějak mi to unoklo

pořád hřebeček? nehřebčí ti? .. je nádherný, značně se to zlepšilo,na té pravé přední (myslím že to je ona) je ještě takový malilililinkatý hrboleček ale ten se spraví.. prostě výstavní kousek ten Bany

19.3.2009 21:14
mili

XXX.XXX.6.67

stalonek napsal(a):
pořád hřebeček? nehřebčí ti? .. je nádherný, značně se to zlepšilo,na té pravé přední (myslím že to je ona) je ještě takový malilililinkatý hrboleček ale ten se spraví.. prostě výstavní kousek ten Bany

Ano je to plňásek...A hřebeček též....Sic nám "kulky" ještě nesestouply Ale je...Co se hřebčení týče, nic moc...Spíš nic. Je to jen puberťák...Ale ne, opravdu na svůj věk a v podstatě i plemeno je hodňoučký...Hodně lidí říká, že ví co jsme pro něj udělali...Jináč k cizím je hodný, ale na "šáhnutí" dost nedůvěřivý...Většinou uskočí, pokud na něj někdo cizí chce sáhnout...Ale přitom se hrne každého zkoumat jestli něco nemá atd. Ovšem nesmí ten někdo chtít na něj sáhnout...A myslím že má radši ženský..Uvidím jaký bude, ale pokud to nebude zlobivák, možná se ani kastrace nedočká...U dostiháků(u mě v práci) jsou vždycky valaši a hřebečci kteří by mu dělali společnost, ale záleží jen na něm..Pokud by se měl nervovat tak příde o své "mužství"...

20.3.2009 11:05
mili

XXX.XXX.6.50

mili napsal(a):
Ano je to plňásek...A hřebeček též....Sic nám "kulky" ještě nesestouply Ale je...Co se hřebčení týče, nic moc...Spíš nic. Je to jen puberťák...Ale ne, opravdu na svůj věk a v podstatě i plemeno je hodňoučký...Hodně lidí říká, že ví co jsme pro něj udělali...Jináč k cizím je hodný, ale na "šáhnutí" dost nedůvěřivý...Většinou uskočí, pokud na něj někdo cizí chce sáhnout...Ale přitom se hrne každého zkoumat jestli něco nemá atd. Ovšem nesmí ten někdo chtít na něj sáhnout...A myslím že má radši ženský..Uvidím jaký bude, ale pokud to nebude zlobivák, možná se ani kastrace nedočká...U dostiháků(u mě v práci) jsou vždycky valaši a hřebečci kteří by mu dělali společnost, ale záleží jen na něm..Pokud by se měl nervovat tak příde o své "mužství"...

Jo Baru ještě jsem zapoměla dodat k tomu hrbolku- těch tam pár je na obouch předních(na té horší-PP víc..)..Je to buďto špatná, strmá nebo příliš úzká rohovina která odrůstá...Nad každým z těch hrbolků je vidět kvalitnější rohovina i tvar kopýtka...Je jen otázkou času kdy to odroste úplně...Např. po posledním vystrouání bylo krásně vidět jak se PP kopýtko krásně rozšířilo-nové narostlo asi o 1,5cm širší!!!...Bany neměl jen překluby a hnilobu, ale zároveň velice úzká (stísněná) kopýtka...

24.3.2009 15:09
dendulka

XXX.XXX.3.58

mili napsal(a):

Ahojda Kam. tak jsem se sem konečně podívala. Bany je naprosto boží !!!! roste z něj pěknej koník. Už se těšim až ho někdy uvidím ve skutečnosti. Pozdravuj tu svoji zvířenu pa D.

24.3.2009 15:46
mili

XXX.XXX.6.67

dendulka napsal(a):
Ahojda Kam. tak jsem se sem konečně podívala. Bany je naprosto boží !!!! roste z něj pěknej koník. Už se těšim až ho někdy uvidím ve skutečnosti. Pozdravuj tu svoji zvířenu pa D.

Ahojda!!! Tak teda Denda se na nás konečně jukla jo? Posílala jsem ti nějaké foto na mail-konečně...
Pozdravovat ho budu, teď zrovna vypadá jak zmoklá slepice, pač venku chvílema pořádně chumelí a ten ňouma místo co by šel do boxu postával venku..Tak jsem ho šla schovat...Dám ti semka fotku takové slípky- uděla jsem z něj tak trochu Appu...
Ps: To abys přijela brzo, nějak mi poslední dobou roste před očima...!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík