Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2009 21:57
molly

XXX.XXX.144.88

Tak a na pondělek je nachystáno
Mějte prima den a teď všem dobrou noc....

Jedna starší- říjen O7...

8.3.2009 23:32
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):

Ahojda, no já se zítra během školy taky nedostanu na poč, takže píšu ted...

Na *** jsem vložila odkaz na videa z tréninku u Jandourka, tak se mrkněte, trénink se moc povedl a jela bych ve čt ráda znovu, ale nikdo se mnou nechceeee...

Jinak já v sobotu byla s holkama na pořádným super terénku, koníci se procválali a bylo vidět, že byli nadmíru spokojení, jaro na ně leze jako blázen..po dlouhej době jsem si taky z ohrady na chvilec vzala Démonka, aby si zvykal na vodění, ale moc se mu od koníků nechce, je takovej dost na přemlouvání, tak příště asi s tušírkou, abych ho kdyžtak pošimrala na prdelce...

Zuzi, zapoměla jsem ti napsat jak udidlo..budu ho muset někde splašit, protože je super...Kíša na něm chodí zapěněnej jako blázen a vypadá, že mu moc vyhovuje..dobře se na něm jezdí a čekala jsem na trénink u Ludvíka a i skákat se na něm dalo moc pěkně, takže budu shánět asi nové udidýlko..jen nevím, kde na to vezmu, musím taky koupit chránič břicha, Ludva říkal, že se mi Kíša okopává jako prase...

Jinak od pátku máme okováno na všechny 4, takže jsme ready na sezonu..

9.3.2009 07:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

hoj dupy moje, zdravím při pondělním ránku a vrhám se do kolotoče práce...weekendové počasí bylo děsné...dokonce i v hale bylo při tréninku mokro, takže místo gymnastiky byla práce na kruhu a drezura.....jinak u nás chcalo komplet celou sobotu...:( a opět se můžu pomalu i potápět u stájí a přístřešku...

9.3.2009 07:58
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
hoj dupy moje, zdravím při pondělním ránku a vrhám se do kolotoče práce...weekendové počasí bylo děsné...dokonce i v hale bylo při tréninku mokro, takže místo gymnastiky byla práce na kruhu a drezura.....jinak u nás chcalo komplet celou sobotu...:( a opět se můžu pomalu i potápět u stájí a přístřešku...

Zdar holky...no víkend náročnej, má nová pomocnice mě věrně doprovází takže je o oba koníky plně postaráno, Sabulka ted chodí skoro každý den na lehké vyjíždky...v pátek i sobotu jsme byli na jízdárně, tam spolu spíš jen courali a já se věnovala hnědy, ty její capriolky na lonži nemají chybu, něco jsme si trochu zaskákali a no problém...kobyla super procválává i malý obraty, přestala chvátat a valit po předku tak je paráda na ní jezdit a dokonce jak není pořádně nadejchaná musela jsem druhej den na jízdárně tlačit...máme odčerveno na vaše doporučení equestem pramox nebo jak se to jmenuje, nejdřív to chtěla klasicky sežrat i s krabičkou, nakonec to zdlábla jak měla a dělala ksifty, je to hrozně voňavý...
Holky vy se držte, každej má nějaký trápení ovšem sem tam to trochu přerůstá do extrému...libila se mi jedna věta z filmový písničky mám ji na icq..veřím v to...
za stínem světlo najdeš...tak se držte i Vy!!!!!!!!!!!!

9.3.2009 08:31
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Zdar holky...no víkend náročnej, má nová pomocnice mě věrně doprovází takže je o oba koníky plně postaráno, Sabulka ted chodí skoro každý den na lehké vyjíždky...v pátek i sobotu jsme byli na jízdárně, tam spolu spíš jen courali a já se věnovala hnědy, ty její capriolky na lonži nemají chybu, něco jsme si trochu zaskákali a no problém...kobyla super procválává i malý obraty, přestala chvátat a valit po předku tak je paráda na ní jezdit a dokonce jak není pořádně nadejchaná musela jsem druhej den na jízdárně tlačit...máme odčerveno na vaše doporučení equestem pramox nebo jak se to jmenuje, nejdřív to chtěla klasicky sežrat i s krabičkou, nakonec to zdlábla jak měla a dělala ksifty, je to hrozně voňavý...
Holky vy se držte, každej má nějaký trápení ovšem sem tam to trochu přerůstá do extrému...libila se mi jedna věta z filmový písničky mám ji na icq..veřím v to...
za stínem světlo najdeš...tak se držte i Vy!!!!!!!!!!!!

Bré ránko holčiny.....
U nás bylo včera nádherně, sluníčko svítilo a hřálo, byla to nádhera, já jela na vyjíždku jen v mikince. No jinak jsme ztratili jednu podkovu, takže snad kovář dorazí čím jak nejrychleji....
Týnuš, před videjkami smekám, zvlášt tam, kde jezdíš s rukama vbok. Pořád si říkám, že to jednou musím zkusit
Jaňušku,. vy sice máte vodu všude, ale my pro změnu máme opět sníh. Ty máš vizi do budoucna, že to už vysychá, nám to ještě ani neroztálo

9.3.2009 09:01
cheyenne

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):
Bré ránko holčiny.....
U nás bylo včera nádherně, sluníčko svítilo a hřálo, byla to nádhera, já jela na vyjíždku jen v mikince. No jinak jsme ztratili jednu podkovu, takže snad kovář dorazí čím jak nejrychleji....
Týnuš, před videjkami smekám, zvlášt tam, kde jezdíš s rukama vbok. Pořád si říkám, že to jednou musím zkusit
Jaňušku,. vy sice máte vodu všude, ale my pro změnu máme opět sníh. Ty máš vizi do budoucna, že to už vysychá, nám to ještě ani neroztálo

Dobré ránko všem, snad s novým týdnem přijdou i lepší zprávy.
Já jsem si včera zrovna říkala, že to bahno není tak hrozný, jak jsem čekala, tak pro istotu začalo hned pršet, abych asi nebyla zmlsaná nebo co
Saxoida jsem v sobotu též odčervila, ani moc nepyskoval... včera byl naprosto spokojen v ohradě od úplného rána, až mi bylo skoro líto ho brát něco dělat, tak měl víkend spíš relaxační a já též, užila jsem si válení u TV a spousty hodin spánku

9.3.2009 09:03
misicka01

XXX.XXX.175.26

lanika napsal(a):
Bré ránko holčiny.....

Ahoj zdravim z jeseníků,,,,,,sněží a sněží,,,,,, tak doufám že v HK je také hezky....tak páčko a mějte se tu,,,,

9.3.2009 09:07
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko všem, snad s novým týdnem přijdou i lepší zprávy.
Já jsem si včera zrovna říkala, že to bahno není tak hrozný, jak jsem čekala, tak pro istotu začalo hned pršet, abych asi nebyla zmlsaná nebo co
Saxoida jsem v sobotu též odčervila, ani moc nepyskoval... včera byl naprosto spokojen v ohradě od úplného rána, až mi bylo skoro líto ho brát něco dělat, tak měl víkend spíš relaxační a já též, užila jsem si válení u TV a spousty hodin spánku

Ty se máš....válení u tv...my byli od soboty na horách s kamarádama, večer jsme zlehka popili a hráli spostu společenskejch her a druhej den se nekteří odvážlivci vydali na svah...já jsem dala přednost foták v ruce pod svahem...no a jak si myslíte že to dopadlo?...nedělli navečer jsme trávili se sestřičkou ve špitále...má něco s ramenem...ted běhá po vyšetřeních...

9.3.2009 09:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

misicka01 napsal(a):
Ahoj zdravim z jeseníků,,,,,,sněží a sněží,,,,,, tak doufám že v HK je také hezky....tak páčko a mějte se tu,,,,

Míšo hnus....prší tu od rána...blééé počasí...

9.3.2009 09:13
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
Míšo hnus....prší tu od rána...blééé počasí...

Vy jste akční to já toho stejně teď moc dělat nemůžu, že? Tak se mě moc sportovní aktivity stejně netýkaj...
A Péťa v poho?

9.3.2009 09:24
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Vy jste akční to já toho stejně teď moc dělat nemůžu, že? Tak se mě moc sportovní aktivity stejně netýkaj...
A Péťa v poho?

za chvilku uvidím...nic moc pravačku má přidělanou k tělu, ruku nezvedne...
krásná fotka Eví...

9.3.2009 09:27
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
za chvilku uvidím...nic moc pravačku má přidělanou k tělu, ruku nezvedne...
krásná fotka Eví...

Děvčátka, mizím do práce, tak ať vám dnešní den příjemně utíká, jestli budu mít čas, tak se ještě ozvu....

9.3.2009 09:40
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):

Bré dopoledne.

Tu stál víkend taky za prd, krom neděle, to odpoledne vysvitlo slunko, tak jsme byli obhlídnout nově vytvořené jezera a vylitou řeku. Místama ty "louže" byly víc jak metr hluboké. Jinak byl nakupovací a uklízecí a ještě celý týden bude v podobném duchu :)).

A pro změnu už zas prší.

9.3.2009 10:27
remonek

XXX.XXX.162.107

strelish napsal(a):
Bré dopoledne.

Tu stál víkend taky za prd, krom neděle, to odpoledne vysvitlo slunko, tak jsme byli obhlídnout nově vytvořené jezera a vylitou řeku. Místama ty "louže" byly víc jak metr hluboké. Jinak byl nakupovací a uklízecí a ještě celý týden bude v podobném duchu :)).

A pro změnu už zas prší.

Též zdravím všecky pracující. U nás byl víkend celkem pohodový. Sobulák už má zase kámoše zpátky, tak v pátek lítali v ohradě jako potrefený, chudák se u toho i zapotil . V sobotu u nás skoro celý den pršelo a počasí nebylo nic moc, tak jsem z dlouhý chvíle udělala ze dřeva držák na sůl. Sobiště ho ocenilo, páč první co bylo, tak že se do něj s chutí zakousnul . Večer jsem opět s kamarádkama vyrazila do víru sobotní noci :-), návrat byl v půl 6 ráno Odpoledne se udělalo docela hezky,tak jsme s koniskama vyrazili na chvilu ven, až na ten slejvák co nás při návratu chytnul to bylo docela ok. Sobiště se chovalo jako kdybych ven jezdilo už od narození,tak mi udělal radost. Dneska se musím trochu vrhnout na zkulturnění zahrádky u baráku, tak smraďoch bude mít volno.
Jsem vyhrabala fotku jak vypadal náš hafan asi tak před rokem

9.3.2009 17:07
rocky

XXX.XXX.140.24

remonek napsal(a):
Též zdravím všecky pracující. U nás byl víkend celkem pohodový. Sobulák už má zase kámoše zpátky, tak v pátek lítali v ohradě jako potrefený, chudák se u toho i zapotil . V sobotu u nás skoro celý den pršelo a počasí nebylo nic moc, tak jsem z dlouhý chvíle udělala ze dřeva držák na sůl. Sobiště ho ocenilo, páč první co bylo, tak že se do něj s chutí zakousnul . Večer jsem opět s kamarádkama vyrazila do víru sobotní noci :-), návrat byl v půl 6 ráno Odpoledne se udělalo docela hezky,tak jsme s koniskama vyrazili na chvilu ven, až na ten slejvák co nás při návratu chytnul to bylo docela ok. Sobiště se chovalo jako kdybych ven jezdilo už od narození,tak mi udělal radost. Dneska se musím trochu vrhnout na zkulturnění zahrádky u baráku, tak smraďoch bude mít volno.
Jsem vyhrabala fotku jak vypadal náš hafan asi tak před rokem

Hlasi se snowbordacka Peta..Tak rameno neni nijak zlomene ale ve ctvrtek me ceka jeste ultrazvuk zda nejsou poskozene svaly a vazy..jinak jsem jak retard,orteza kolem pasu,ramene,ruky,nemuzu nic,jen koukat na tv,ke konim chodim jako dozor a potrebuju sehnat dobrovolnika co mi s kobylkou pojede na skokove soustredeni...
Ode dneska si uzivam neschopenku,chjo...

9.3.2009 17:08
rocky

XXX.XXX.140.24

rocky napsal(a):
Hlasi se snowbordacka Peta..Tak rameno neni nijak zlomene ale ve ctvrtek me ceka jeste ultrazvuk zda nejsou poskozene svaly a vazy..jinak jsem jak retard,orteza kolem pasu,ramene,ruky,nemuzu nic,jen koukat na tv,ke konim chodim jako dozor a potrebuju sehnat dobrovolnika co mi s kobylkou pojede na skokove soustredeni...

blebej teren a spatnej vitr no

9.3.2009 17:09
rocky

XXX.XXX.140.24

rocky napsal(a):
blebej teren a spatnej vitr no

a takh¨le ted vypadam

9.3.2009 17:10
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):

čau šikulko...copak jsi dělala, že jsi takhle dopadla? To si asi chvilku prdel na koni nesvezeš, coo?
To ti teda těžce nezávidím, snad to ale bude brzo ok..
Ke komu a kdy na to soustř...?

9.3.2009 17:10
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
a takh¨le ted vypadam

jo Pétule, tak tohle ti fakt nezávidím, jsi sešnorovaná jak blázen...to abych se za tebou stavila tě rozveselit, ne?!

9.3.2009 17:12
rocky

XXX.XXX.140.24

jenysimons napsal(a):
čau šikulko...copak jsi dělala, že jsi takhle dopadla? To si asi chvilku prdel na koni nesvezeš, coo?
To ti teda těžce nezávidím, snad to ale bude brzo ok..
Ke komu a kdy na to soustř...?

ahodjda no nesvezu...je ton na prd, jezdila jsem na prkne no...pri poslednim padu me v rameni pichlo dost a uz jsem ruku od tela nedalla.!!!!
Náš snowbordackej team

9.3.2009 17:14
rocky

XXX.XXX.140.24

rocky napsal(a):
ahodjda no nesvezu...je ton na prd, jezdila jsem na prkne no...pri poslednim padu me v rameni pichlo dost a uz jsem ruku od tela nedalla.!!!!
Náš snowbordackej team

a klarka at tu nechybi

9.3.2009 17:17
rocky

XXX.XXX.140.24

rocky napsal(a):
a klarka at tu nechybi

9.3.2009 17:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Náš snowbordackej team

a kde jste byli na horách, čeče? já se letos dostala jen dvakrát a upřímně mě to v těch Českých horách bohatě stačilo..díky bohu bez úrazu a vlastně i bez pádu...jak dlouho jezdíš? Taky jsem snowboardák.. zelená bunda jsem jááá :)))

9.3.2009 17:19
rocky

XXX.XXX.140.24

rocky napsal(a):

No jen se stav neschopenka s pravačkou v řiti je na prd

A to jsem se na ten svah taaak připravovala

9.3.2009 17:24
rocky

XXX.XXX.140.24

jenysimons napsal(a):
a kde jste byli na horách, čeče? já se letos dostala jen dvakrát a upřímně mě to v těch Českých horách bohatě stačilo..díky bohu bez úrazu a vlastně i bez pádu...jak dlouho jezdíš? Taky jsem snowboardák.. zelená bunda jsem jááá :)))

Ja tez jen 2x, v tydnu herlikovice (Vrchlabi¨) a ted na vikend v destne, mame tam chalupu, ale sjezdovka byla desna,tvrda,zmrzla a misty skoro trava!!!Ja jezdila pred dvema lety s instruktorem a pak jsem na tom do ted nestala, takze znova zacinam...No vidis jak jsem dopadla,dve jizdy a skoncila jsem na pohotovosti a to byl pritom prd pad!!Tak te jinak zdravim snowbordacko
Ted mam jeste levny listky na cernou horu,ale nevim zda vydrzi snih nez mi to sundaji!!!ale chtela bych mrte jet zas..

9.3.2009 17:24
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
No jen se stav neschopenka s pravačkou v řiti je na prd

A to jsem se na ten svah taaak připravovala

jo no tak to je jasný, příprava musí bejt...hele, budeš mít aspon náký kačky z pojištění nebo nee?

kam jsi se chystala na to soustř. s kobylou?

9.3.2009 17:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):
Ja tez jen 2x, v tydnu herlikovice (Vrchlabi¨) a ted na vikend v destne, mame tam chalupu, ale sjezdovka byla desna,tvrda,zmrzla a misty skoro trava!!!Ja jezdila pred dvema lety s instruktorem a pak jsem na tom do ted nestala, takze znova zacinam...No vidis jak jsem dopadla,dve jizdy a skoncila jsem na pohotovosti a to byl pritom prd pad!!Tak te jinak zdravim snowbordacko
Ted mam jeste levny listky na cernou horu,ale nevim zda vydrzi snih nez mi to sundaji!!!ale chtela bych mrte jet zas..

tak to já teda jezdím už asi 7 rokem, takže už jsem na tom celkem obstojná, ale jen jezdím, neskáču, to mě neláká...

Ty jo, Peti, ten Rocky je stejně konisko jako prase...jak se na tohohle mamuta leze?

9.3.2009 17:28
rocky

XXX.XXX.140.24

rocky napsal(a):

jdu si konecne lehnout, cele dopoledne u doktoru a pak ke konim, sqamozrejme jako dozor.jo na to soustredko 28.3. Dobrenice, Kminek. Ta musim najit jezdce,chci aby tam kobyla jela!!Jdu hajat mej se pekne a pozdravuj zrzone a prcka

skok do tvrdé zaveje

9.3.2009 17:31
rocky

XXX.XXX.140.24

rocky napsal(a):
jdu si konecne lehnout, cele dopoledne u doktoru a pak ke konim, sqamozrejme jako dozor.jo na to soustredko 28.3. Dobrenice, Kminek. Ta musim najit jezdce,chci aby tam kobyla jela!!Jdu hajat mej se pekne a pozdravuj zrzone a prcka

skok do tvrdé zaveje

No tak to ses profiik ale ja se nevzdam doucim se to a pak pujdem nekdy spooolu!Na Rockyho se leze tezko ale uslo to,asi jde o zvyk, ja uz zvykla nejsem,hehe

Musim letet papa

9.3.2009 17:31
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):

skok do tvrdé zaveje

no Péti, hodně jsem o tom soustřu taky přemýšlela, ale nemám se jak dopravit...týden předtím jedu k Ludvíkovi, ale to by Kíša zvládl, jen ta doprava není, páč tatínek si včera odletěl na 3 tejdny na poznávací zájezd Thajsko, Malajsie (hurááá máme doma s maminou klid..:))

tak si hezky odpočin, taky bych šla, ale mám učení jak sraček..:(

9.3.2009 17:53
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

Čaute, jsem zrovna slezla z madam Byla OK,dnes jen protáhnout svalstvo, páč zítra mám dlouhou a nezvládám vlézt do sedla..Krom toho, mne čeká úprava tlapek
No, Peti, a ségra?? To máš přece nejblíž
A teda, že jsem tak smělá, ale pokud by Klárka nechtěla, tak já se nabídnu Ale mám problémek, 28.v sobotu mám v HK veterinární seminář, na celý den Takže Molinatá půjde bohužel jen v neděli.Pokud by to stačilo.... Ale soustředit se bude taky

9.3.2009 18:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Čaute, jsem zrovna slezla z madam Byla OK,dnes jen protáhnout svalstvo, páč zítra mám dlouhou a nezvládám vlézt do sedla..Krom toho, mne čeká úprava tlapek
No, Peti, a ségra?? To máš přece nejblíž
A teda, že jsem tak smělá, ale pokud by Klárka nechtěla, tak já se nabídnu Ale mám problémek, 28.v sobotu mám v HK veterinární seminář, na celý den Takže Molinatá půjde bohužel jen v neděli.Pokud by to stačilo.... Ale soustředit se bude taky

no já jsem dnes Kíšu ani neviděla, mám šílenýho učení a to se tak pěkně umoudřilo počasí, sakra, docela mě to štve, ale co se dá dělat...

Jinak péti, i já bych byla té smělosti a nabídla se ti, ale zase na druhou stranu Bílou neznám vůbec jaká je, tak nevím, esli by to bylo to pravé vořechové...
Zuzi, kdyby jsi se nenabídla, asi bych byla té nesmělosti a nepípla bych o tom, ale napadlo mě to hnedle..

9.3.2009 18:54
misicka01

XXX.XXX.175.26

jenysimons napsal(a):
no já jsem dnes Kíšu ani neviděla, mám šílenýho učení a to se tak pěkně umoudřilo počasí, sakra, docela mě to štve, ale co se dá dělat...

Jinak péti, i já bych byla té smělosti a nabídla se ti, ale zase na druhou stranu Bílou neznám vůbec jaká je, tak nevím, esli by to bylo to pravé vořechové...
Zuzi, kdyby jsi se nenabídla, asi bych byla té nesmělosti a nepípla bych o tom, ale napadlo mě to hnedle..

Péťo copak si ďála???ty jo tak sme byli dneska na svahu a asi po hodíně to tam bylo o držku,,,,,mokrý fakt hnusný a částečně namrzlí myslela sem si že to bydu o hodně lepší,,,,,,,,doufám že v tejdnu se to z lepší

9.3.2009 18:56
kukinatost

XXX.XXX.219.111

molly napsal(a):

zdravím všechny a hlavně nejtalentovanější prknařku:))
No, já mám za sebou bojování v bahně s hnojme, senem, pilinama atd...a Keruška měl dneska nejzvědavější den...ani večerní bašta ho neodradila od čučení - dle mého názoru do blba:)

9.3.2009 19:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
zdravím všechny a hlavně nejtalentovanější prknařku:))
No, já mám za sebou bojování v bahně s hnojme, senem, pilinama atd...a Keruška měl dneska nejzvědavější den...ani večerní bašta ho neodradila od čučení - dle mého názoru do blba:)

ahojda Janiku...
to víš, jaro je tady a je to dost znát na všech živejch bytostech...koníci (kíša jen mě zmerčí s ohlávkou a vodítkem, tak tryskem úprk) a samo i lidi (pocituju to na sobě...)

9.3.2009 19:10
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jenysimons napsal(a):
ahojda Janiku...
to víš, jaro je tady a je to dost znát na všech živejch bytostech...koníci (kíša jen mě zmerčí s ohlávkou a vodítkem, tak tryskem úprk) a samo i lidi (pocituju to na sobě...)

no, pociťuju, jak pociťuju, ale kurnik, ha\lvně se to snažím vnutit počasí..:))
Sledujte drsoně Cvačku..:)

9.3.2009 19:13
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
no, pociťuju, jak pociťuju, ale kurnik, ha\lvně se to snažím vnutit počasí..:))
Sledujte drsoně Cvačku..:)

tak to souhlasím, taky se mu to snažím vsugerovat..ale přiznám se, že na to jak tu ráno šíleně cedilo, tak se odpolko událo krásně teplíčko a slunečno...

9.3.2009 19:17
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jenysimons napsal(a):
tak to souhlasím, taky se mu to snažím vsugerovat..ale přiznám se, že na to jak tu ráno šíleně cedilo, tak se odpolko událo krásně teplíčko a slunečno...

no, já sjem si to dneska na kole fakt užila...cestou zpátky už sice nelilo, ale jinak je naprosto nechutně..
takhle plavu u stáje...

9.3.2009 19:18
kukinatost

XXX.XXX.219.111

molly napsal(a):

no, líp je to vidět tady...už abych byla schopna nějak udělat tu dlažbu....:(

9.3.2009 19:20
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
no, já sjem si to dneska na kole fakt užila...cestou zpátky už sice nelilo, ale jinak je naprosto nechutně..
takhle plavu u stáje...

kuki, neni to jen u vás..je to všude stejně špatný... tohle období mě dycky donutí přemejšlet nad tím "je vůbec možný aby TOHLE někdy vyschlo? " a dycky to vyschne...

9.3.2009 19:21
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

já to bláto raděj ani nefotím
Janico, opico, jak je?

9.3.2009 19:27
kukinatost

XXX.XXX.219.111

molly napsal(a):
já to bláto raděj ani nefotím
Janico, opico, jak je?

já jsme si to blejskla, abych viděla, jak odporně to vypadalo:)))
a hnůj....

9.3.2009 19:29
molly

XXX.XXX.144.88

kukinatost napsal(a):
a hnůj....

jo a to máš hnojiště kousek :-)) Já se "brodím" přes půl zahrady a je to vždycky zkouška odvahy a pevnosti obutí

9.3.2009 19:30
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
a hnůj....

wow, tak to je luxusní příjezdová cesta ke hnoji...

hele, tohle ani já teda radši nefotím, mám ten dojem, že to za to nesotjí..stačí mi denně kíša v bývalé modré, nynější hnědé dece a zasranej nejvíce za ušima..

9.3.2009 19:32
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jenysimons napsal(a):
wow, tak to je luxusní příjezdová cesta ke hnoji...

hele, tohle ani já teda radši nefotím, mám ten dojem, že to za to nesotjí..stačí mi denně kíša v bývalé modré, nynější hnědé dece a zasranej nejvíce za ušima..

no, já si to klidně vyfotím....když is vzpomenu, jak tam v létě nic nebylo...:))už aby to bylo zaoráno na poli:))

9.3.2009 19:46
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

chcete mě???

9.3.2009 20:30
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

venčení, aneb kterak sežrati psa

9.3.2009 20:31
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
venčení, aneb kterak sežrati psa

kde je ta moje panička???

9.3.2009 20:32
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
kde je ta moje panička???

pozdrav pro Evču a Lukina

9.3.2009 20:39
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
pozdrav pro Evču a Lukina

jo, v dece stejný, jako má Kíša..jediná změna na tom je ta, že Kíša už ji stihl řídně obarvit..modrá se mu prostě prej nelíbí nebo co..:-D

9.3.2009 20:49
molly

XXX.XXX.144.88

jenysimons napsal(a):
jo, v dece stejný, jako má Kíša..jediná změna na tom je ta, že Kíša už ji stihl řídně obarvit..modrá se mu prostě prej nelíbí nebo co..:-D

Hadřík má výběhovou, kdysi modrou Teď je čistě hnědá a taková "zvrásněná"

9.3.2009 21:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Hadřík má výběhovou, kdysi modrou Teď je čistě hnědá a taková "zvrásněná"

jo jasný, tak to jsem ráda, že se jako prase nechovaj jen naši koně...

9.3.2009 21:55
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

máte ode mne mailíka

9.3.2009 22:02
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
máte ode mne mailíka

9.3.2009 22:04
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

a hurá do pelechu, zítra bude dlouhý den....

10.3.2009 06:43
luciusl

XXX.XXX.217.210

molly napsal(a):
a hurá do pelechu, zítra bude dlouhý den....

Hoj děuchy, tak jsem vás přišla na skok pozdravit Jani, s tím bahnem si to jistě dovedeš představit i u mě Už mám těch holomků 13 a je to teda děs - kolečku s hnojem se v bahně moc nechce. Ještě že mají děti prázdniny - snda si alespoň trochu odpočinu ( tedy ne od Žižky, ale od kydání ...)
posílám los fotos - jednooký mezi slepými králem

10.3.2009 06:45
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Hoj děuchy, tak jsem vás přišla na skok pozdravit Jani, s tím bahnem si to jistě dovedeš představit i u mě Už mám těch holomků 13 a je to teda děs - kolečku s hnojem se v bahně moc nechce. Ještě že mají děti prázdniny - snda si alespoň trochu odpočinu ( tedy ne od Žižky, ale od kydání ...)
posílám los fotos - jednooký mezi slepými králem

no a ještě jeden divočák

10.3.2009 06:47
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
no a ještě jeden divočák

od března jsem mu slíbila makat makat a makat Je to totiž Barbar ničitel - nechce být doma, a pořád musí být v centru dětí. Už valím, za půl hodiny mě čekají děti na zastávce o 20 km dál paaa

10.3.2009 07:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

hoj pusy, jenom mrknu, pozdravím a blééé....pracovat..:))

10.3.2009 08:19
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):

Pasování Roječka Já mám dnes taky docela napilno, ale uliju se :-) Peťulec člověk bez ruky je skoro jako bez nohy. Je to hnus, proto nezávidím a upřímně lituji. Nezapomenu na dobu, kdy jsem měl azlomené zápěstí, následovala operace a pak sádra skoro 3 měsíce od ramene až dolů samozřejmě v ohnutém lokti. Menší dodatek-bylo léto Po sundání jsem skoro omdlela, ten prvotní ohyb v lokti byl smrtelný a pak další měsíc jsem za sebou tu ruku tahala, jako by nebyla vůbec moje
Jo ale na koni jsem jezdila pořád, a ta sádra po 3 měsících nebyla bílá, to si umíte představit. A když si vzpomenu na jezďák, byli tam 2 skupiny koní. Jedni byli ti hodní, kteří nevyhazovali, nelekali se, ale zase to byli vesměs plňasi,. kteří zdrhali na loukách a ta druhá skupina byli ti lenivější, co by se na špagátku dali zabrzdit ale vyhazovací Kteroupak skupinku jsem v te době s jednou rukou jezdila?

Jinak pokud pořád řešíte vaši vodu a bláto v ohradách, já připomínám, že u nás opět napadlo to bílé svinstvo

10.3.2009 08:23
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

Jsem na tom podobně,zdravím a letím, včera jsme si to s osloidama v lese užili, a na zítra maj od sedel volno, Sabulka to potřebuje není tolik zvyklí chodit,tak aby se mu to nezprotivilo...a malá jde doo říje tak bude ráda ve stádečku...a Kája by taky ráda ke Kmínasovi, jen teda segra pokazila plány, potřebovala bych jí o víkendu popovést, ale Péta nemůže řídit, tož je to blbé...už víc lidí mě ujistilo že takto kácící koně vozí bez prostředku a ok, tak mi svitla naděje a chtěla bych to otestovat vyjezdem do dobřenic...
Maličká už mě zas obtěžuje když jsem ji včera brala z předních kopýtek, ona mě zvedala za sucháče moje nožky..něco jako ty čistíš mě tak já na tvoje taky mrknu

10.3.2009 08:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Jsem na tom podobně,zdravím a letím, včera jsme si to s osloidama v lese užili, a na zítra maj od sedel volno, Sabulka to potřebuje není tolik zvyklí chodit,tak aby se mu to nezprotivilo...a malá jde doo říje tak bude ráda ve stádečku...a Kája by taky ráda ke Kmínasovi, jen teda segra pokazila plány, potřebovala bych jí o víkendu popovést, ale Péta nemůže řídit, tož je to blbé...už víc lidí mě ujistilo že takto kácící koně vozí bez prostředku a ok, tak mi svitla naděje a chtěla bych to otestovat vyjezdem do dobřenic...
Maličká už mě zas obtěžuje když jsem ji včera brala z předních kopýtek, ona mě zvedala za sucháče moje nožky..něco jako ty čistíš mě tak já na tvoje taky mrknu

u nás už to pomalu vysychá Lenuše...a tož se ozvala Lulice:)

10.3.2009 08:27
remonek

XXX.XXX.162.107

lanika napsal(a):
Pasování Roječka Já mám dnes taky docela napilno, ale uliju se :-) Peťulec člověk bez ruky je skoro jako bez nohy. Je to hnus, proto nezávidím a upřímně lituji. Nezapomenu na dobu, kdy jsem měl azlomené zápěstí, následovala operace a pak sádra skoro 3 měsíce od ramene až dolů samozřejmě v ohnutém lokti. Menší dodatek-bylo léto Po sundání jsem skoro omdlela, ten prvotní ohyb v lokti byl smrtelný a pak další měsíc jsem za sebou tu ruku tahala, jako by nebyla vůbec moje
Jo ale na koni jsem jezdila pořád, a ta sádra po 3 měsících nebyla bílá, to si umíte představit. A když si vzpomenu na jezďák, byli tam 2 skupiny koní. Jedni byli ti hodní, kteří nevyhazovali, nelekali se, ale zase to byli vesměs plňasi,. kteří zdrhali na loukách a ta druhá skupina byli ti lenivější, co by se na špagátku dali zabrzdit ale vyhazovací Kteroupak skupinku jsem v te době s jednou rukou jezdila?

Jinak pokud pořád řešíte vaši vodu a bláto v ohradách, já připomínám, že u nás opět napadlo to bílé svinstvo

Ahojky holky, u nás už není po blátě ani památky. Naše zahrada je už ok a i výběh u kamarádky je celkem suchý. Tak doufám,že se nám letos hniloba nedostaví. Loňský jaro jsem s tím docela bojovala. Jinak tu pochroumanou packu, taky nezávidim. Já měla na podzim pravou ruku v sádře snad 3,5 měsíce no byl to děs. Po měsící jsem tu bílou sádru vzdala a nechala si dát takovou tu barevnou, je to z nějakýho plastu a když člověk potřebuje tak se to nechá i vodou omýt, což jsem opravdu ocenila. Vždyť od koní snad člověk nikdy nepřijde uplně čistej

10.3.2009 08:40
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
u nás už to pomalu vysychá Lenuše...a tož se ozvala Lulice:)

jiNAK tip od nás ze stáje piruch má slevy...http://www.piruch.cz/?katalog...včer nám ukazoval stájová kaolegyně termodeku za 850,- k tomu transporták za podobnou cenu, bundu...atd...

10.3.2009 08:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
jiNAK tip od nás ze stáje piruch má slevy...http://www.piruch.cz/?katalog...včer nám ukazoval stájová kaolegyně termodeku za 850,- k tomu transporták za podobnou cenu, bundu...atd...

Jsem to kecka ukecaná makat se mi nechce..Terezka zas nadělila další fotos mamutka...

10.3.2009 08:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Jsem to kecka ukecaná makat se mi nechce..Terezka zas nadělila další fotos mamutka...

10.3.2009 08:50
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

a tady nová Sahibkova kámoška..sympaťanda co?

10.3.2009 09:04
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
a tady nová Sahibkova kámoška..sympaťanda co?

Kláruško, to mi ani nemluv ve srandě, že už máte relativně sucho, jinak se tady rozbrečím na místě Mi se taky pracovat nechce, chytla jsem se pořádku na stole.....Najednou tu mám světla a dá se tu i zhluboka nadechnout Při představě, že dnes musím shazovat balík ze stohu a dokoulet ho v těch sračkách až ke stáji, navíc rozdělat na volné seno, nechce se mi ani domů.......K tomu by už byla potřeba opravit celá komplet ohrada vedle, abych je tam mohla zase pouštět, ale když vidím jak pod tím mokrým sněhem je kaluž vody........děkuji, nechci

10.3.2009 09:19
remonek

XXX.XXX.162.107

lanika napsal(a):
Kláruško, to mi ani nemluv ve srandě, že už máte relativně sucho, jinak se tady rozbrečím na místě Mi se taky pracovat nechce, chytla jsem se pořádku na stole.....Najednou tu mám světla a dá se tu i zhluboka nadechnout Při představě, že dnes musím shazovat balík ze stohu a dokoulet ho v těch sračkách až ke stáji, navíc rozdělat na volné seno, nechce se mi ani domů.......K tomu by už byla potřeba opravit celá komplet ohrada vedle, abych je tam mohla zase pouštět, ale když vidím jak pod tím mokrým sněhem je kaluž vody........děkuji, nechci

Na těch fotkách ten sníh vypadá krásně, ale věřím,že realita bude jiná
Klary koukala jsem na ten odkaz jak jsi sem dávala a některý věci tam jsou opravdu za dobré ceny.
Holky chtěla jsem se zeptat jezdíte v rajtkách co mají celokožený sed i v létě? Já se bojim aby se mi v tom zadek napařil a pořád nevim jestli si třebas na léto nekoupit nějaký bez celokoženýho sedu.

10.3.2009 09:23
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

jj, Piruch je ganz fajny:))
akorát já si asi teď dlouho nic moc nekoupím:)
jinak ve čtvrtek nebo v pátek by mi měl přijet udělat ten borec z Brna ty rtg..to zas bude pálka..:(
Já jezdím se sedem i v létě a zatím zapařeno nebylo nic:))

10.3.2009 09:29
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
jj, Piruch je ganz fajny:))
akorát já si asi teď dlouho nic moc nekoupím:)
jinak ve čtvrtek nebo v pátek by mi měl přijet udělat ten borec z Brna ty rtg..to zas bude pálka..:(
Já jezdím se sedem i v létě a zatím zapařeno nebylo nic:))

Šári, takový sníh by se mi ještě líbil, je to foceno asi před měsícem nynější stav je skutečně jiný Jinak já též jezdím s celokoženým sedem, neměnila bych. Jediná situace kdy je sundám je plavení kdy jedu bez sedla a to mi stačí teda kraťasky šortečki

10.3.2009 10:32
jenysimons

XXX.XXX.57.98

lanika napsal(a):
Šári, takový sníh by se mi ještě líbil, je to foceno asi před měsícem nynější stav je skutečně jiný Jinak já též jezdím s celokoženým sedem, neměnila bych. Jediná situace kdy je sundám je plavení kdy jedu bez sedla a to mi stačí teda kraťasky šortečki

Ahojda holky moje..
dnes fakt super den ve škole..3 písemky, jedna lepší a těžší než druhá jako, blee...
šári, fakt moc neprovokuj s tím suchem, mi přijde, že tohle fakt vyschnout nemůže...a to o to horší to bude, když nám bude tady stále chcát tak jak doted...

10.3.2009 10:48
remonek

XXX.XXX.162.107

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky moje..
dnes fakt super den ve škole..3 písemky, jedna lepší a těžší než druhá jako, blee...
šári, fakt moc neprovokuj s tím suchem, mi přijde, že tohle fakt vyschnout nemůže...a to o to horší to bude, když nám bude tady stále chcát tak jak doted...

ono sice je sucho,ale já bych potřebovala aspoň nějakou kaluž, páč Sobiště odmítá přez kaluže chodit, tak by jsme to trochu potřebovali pocvičit.

10.3.2009 10:56
jenysimons

XXX.XXX.57.98

remonek napsal(a):
ono sice je sucho,ale já bych potřebovala aspoň nějakou kaluž, páč Sobiště odmítá přez kaluže chodit, tak by jsme to trochu potřebovali pocvičit.

a kolik že mu je? máš ho čerstvě obsednutýho, že?! Přiznám se, že si to moc nepamatuju, měla jsem i ze začíátku mrtě problém si zapamatovat holky...:))

10.3.2009 11:01
remonek

XXX.XXX.162.107

jenysimons napsal(a):
a kolik že mu je? máš ho čerstvě obsednutýho, že?! Přiznám se, že si to moc nepamatuju, měla jsem i ze začíátku mrtě problém si zapamatovat holky...:))

Jj je čerstvě obsednutý, ale je zajímavý,že v létě mi do rybníku vlezl bez větších protestů a do kaluže se mu nece, ani když jdeme ven jen na vodítku. No já v mám v holkách taky ještě trochu bordel kdo ke komu patří a tak .
Fuj tady se teď hrozně zatáhlo a asi bude pěkně lejt, že já hubu nedržela

10.3.2009 11:05
jenysimons

XXX.XXX.57.98

remonek napsal(a):
Jj je čerstvě obsednutý, ale je zajímavý,že v létě mi do rybníku vlezl bez větších protestů a do kaluže se mu nece, ani když jdeme ven jen na vodítku. No já v mám v holkách taky ještě trochu bordel kdo ke komu patří a tak .
Fuj tady se teď hrozně zatáhlo a asi bude pěkně lejt, že já hubu nedržela

no, ono si časem zvykneš a dáš si to dokupy..mě se to povedlo až po srázku v Ově...
Jááj, no tady už dnes proběhly asi 3 slejváky jak svina a do jednoho ještě vydatně chumelilo...prostě trochu hnus no..

10.3.2009 13:28
molly

XXX.XXX.159.239

molly napsal(a):

Pěkné odpoledne všem..
Jsem po obědě, takže chvilka času.. Dnes mne po ránu honila mlsná, tak jsem si koupila 2 chlebíčky No a dostali jsme belgické pralinky od pacošů, tak mlsám..
Vůbec nevím, jak tu vydržím do šesti, nemáte někdo radu??
Klári, večer budu asi pěkně mrtvá, snad neusnu

11.3.2009 07:15
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Pěkné odpoledne všem..
Jsem po obědě, takže chvilka času.. Dnes mne po ránu honila mlsná, tak jsem si koupila 2 chlebíčky No a dostali jsme belgické pralinky od pacošů, tak mlsám..
Vůbec nevím, jak tu vydržím do šesti, nemáte někdo radu??
Klári, večer budu asi pěkně mrtvá, snad neusnu

ahojda holky...
sodoma gomora, dámy... přes noc tu napadlo minimálně 5cm sněhu a stále hustě chumelí...mě už z toho asi jebne...počítám, že odpolko by do toho moholo zase třeba lejt.... on už je duben, že je takhle aprílový počasí? Jak je u vás?

11.3.2009 07:15
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

Dobré ráno... Tady leje a leje Za chvíli to bude naprosto "neschůdné" kolem kobyly Ale až bude sucho, zas budem nadávat, že nezaprší
Molinatá měla včera volno a nezdálo se, že by jí to vadilo Aspoň dnes ráno nic neříkala... Vyhrožovala jsem jí odpolední vyjížďkou, ale počasí zatím hraje do jejích karet
O víkendu ma Muller předváděcí den, jela bych mrknout, ale nechce se mně samotnééé ....
Jaký máte program???

Na konci měsíce ji to čeká zas... Zdalipak se těšííí

11.3.2009 07:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Dobré ráno... Tady leje a leje Za chvíli to bude naprosto "neschůdné" kolem kobyly Ale až bude sucho, zas budem nadávat, že nezaprší
Molinatá měla včera volno a nezdálo se, že by jí to vadilo Aspoň dnes ráno nic neříkala... Vyhrožovala jsem jí odpolední vyjížďkou, ale počasí zatím hraje do jejích karet
O víkendu ma Muller předváděcí den, jela bych mrknout, ale nechce se mně samotnééé ....
Jaký máte program???

Na konci měsíce ji to čeká zas... Zdalipak se těšííí

Hojda, "chčije a chčije" děs běs ale radšěi to než sníh...ten at už mi na oči neleze...Zuzí zní to lákavě, ale bohužel sobotu odvoz hnoje roidnné mejdlo, a neděle kadeřnice, jsem zapykaná..škoda..

11.3.2009 07:21
remonek

XXX.XXX.162.107

klawdie napsal(a):
Hojda, "chčije a chčije" děs běs ale radšěi to než sníh...ten at už mi na oči neleze...Zuzí zní to lákavě, ale bohužel sobotu odvoz hnoje roidnné mejdlo, a neděle kadeřnice, jsem zapykaná..škoda..

hojky, tady leje a leje, semtam to lítá se sněhem. No hnus velebnosti . Sobiště ráno ani ze stáje vylíst nechtělo a mě se ještě víc nechtělo z postele.

11.3.2009 07:50
lanika

XXX.XXX.162.56

remonek napsal(a):
hojky, tady leje a leje, semtam to lítá se sněhem. No hnus velebnosti . Sobiště ráno ani ze stáje vylíst nechtělo a mě se ještě víc nechtělo z postele.

Hlásím, že u nás je taktéž upršené ráno Ale pořád si říkám, že je lepší déšť než ten sníh... A dneska jak jinak, opět se mi nechce pracovaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!! KOPR

11.3.2009 08:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Hlásím, že u nás je taktéž upršené ráno Ale pořád si říkám, že je lepší déšť než ten sníh... A dneska jak jinak, opět se mi nechce pracovaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!! KOPR

teda nám vypadne elektřina tak čekám kolik si toho tu pak přečtu a ejhle nic...

11.3.2009 09:07
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

tak aspon přihodím foto když se mnou nemluvíte...
Kája trenovala na narozky

11.3.2009 09:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
tak aspon přihodím foto když se mnou nemluvíte...
Kája trenovala na narozky

"nejhezčí" vánoční dárek...ale zapoměli mě pod stromečkem

11.3.2009 09:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
"nejhezčí" vánoční dárek...ale zapoměli mě pod stromečkem

bez megii to nejde..

11.3.2009 09:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
bez megii to nejde..

naše ftipné hry

11.3.2009 09:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
naše ftipné hry

jo a zešílela jsem a protancovala noc
Kačenka v bačkůrkách

11.3.2009 09:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
jo a zešílela jsem a protancovala noc
Kačenka v bačkůrkách

Jazýček...

11.3.2009 09:11
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Jo holky, potřebuju znát váš názor: Takže Markétka už vcelku dobře ovládá Oskiše. Už i vysedává v rytmu, ve cvalu se udrží v sedle a "vytírá ho" . Na vyjíždce je vše O.k., teda pokud se Oskárkovi nelíbí nějaká kaluž nebo příkopa, kde ho Markétka musí přemlouvat i 10 min Ale to je vedlejší.......Prostě včera jsem ji vzala do ohrady, že se na ní kuknu a zase ji porovnám a ona mi ho nenaklusala vůbec. Kdybych ji dala bičík, tak to Oskiš valí, ale to jsem nechtěla. Pak jsem si myslela, že je to třeba sedlem, že má krátké nohy a přes bočnice hho tak moc pobízet nemůže, tož jsem ji i to sedlo sundala a nakázala ji naklusat bez něj. Taky nic. Já vím, že Oskiš je vysránek, že když zjistí, že nemusí, tak prostě nejde. Ale jak mám Markíz naučit té bojovnostiu se prosadit na něm? Nebo co ted dál? Mám ji nechat tak dlouho chodit v kroku, dokud ho nenakluše sama? Třeba i 2 týdny???? At na to přijde? Jak by jste to řešili vy????

11.3.2009 09:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Jazýček...

soulad

11.3.2009 09:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Jo holky, potřebuju znát váš názor: Takže Markétka už vcelku dobře ovládá Oskiše. Už i vysedává v rytmu, ve cvalu se udrží v sedle a "vytírá ho" . Na vyjíždce je vše O.k., teda pokud se Oskárkovi nelíbí nějaká kaluž nebo příkopa, kde ho Markétka musí přemlouvat i 10 min Ale to je vedlejší.......Prostě včera jsem ji vzala do ohrady, že se na ní kuknu a zase ji porovnám a ona mi ho nenaklusala vůbec. Kdybych ji dala bičík, tak to Oskiš valí, ale to jsem nechtěla. Pak jsem si myslela, že je to třeba sedlem, že má krátké nohy a přes bočnice hho tak moc pobízet nemůže, tož jsem ji i to sedlo sundala a nakázala ji naklusat bez něj. Taky nic. Já vím, že Oskiš je vysránek, že když zjistí, že nemusí, tak prostě nejde. Ale jak mám Markíz naučit té bojovnostiu se prosadit na něm? Nebo co ted dál? Mám ji nechat tak dlouho chodit v kroku, dokud ho nenakluše sama? Třeba i 2 týdny???? At na to přijde? Jak by jste to řešili vy????

tím biček Leni, on ví že ona ho neutlačí, tož ji s tím respektem musíš pomoct, je to poncl bude si z ní dělat dobrý den, Jerry má už nějaký čas novou jezdkyni ač je to zlatíčko opět ji testuje stejně jak Míšu...tot teda má rada, tím !čekáním" si myslím že jen přitakáš Oskárkovi, a hlavně bude zbytečně okopaný, ty děcka holt nemají takovou sílu...
vysoká akce...

11.3.2009 09:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
tím biček Leni, on ví že ona ho neutlačí, tož ji s tím respektem musíš pomoct, je to poncl bude si z ní dělat dobrý den, Jerry má už nějaký čas novou jezdkyni ač je to zlatíčko opět ji testuje stejně jak Míšu...tot teda má rada, tím !čekáním" si myslím že jen přitakáš Oskárkovi, a hlavně bude zbytečně okopaný, ty děcka holt nemají takovou sílu...
vysoká akce...

a Bramborová a jdu zas dělat nečeho jiného...

11.3.2009 09:29
remonek

XXX.XXX.162.107

lanika napsal(a):

Taky bych jí ten bičík nechala, souhlasím s Klárkou, že děcka nemají takovou sílu některý koně utlačit a bičík jí jen pomůže ten respekt prosadit. Koníka neznám,ale mi jsem kdysi ve stáji mívali kobču, na který se učila jezdit kamarádka. V tý době byla kámoška taky ještě prcek a kobylu neutlačila, tak pro zesílení pobídek používala bičik. Po čase už ani nebyl potřeba a kobuchu naklusala v pohodě sama.

11.3.2009 10:00
molly

XXX.XXX.159.239

molly napsal(a):

Jsme "operovali" třetí víčko králíkoj... mazéééc..
Ale už spinká , je po a v poho

tady neprší... Kéž by to vydrželo... Molinu pak sedlo nemine

lenušku, nehtíky klíďo vyfotím, ale až večer.. Páč včera jsem z velkoměsta na ves dorazila po desáté a neměla jsem sílu na cokoliv...

11.3.2009 10:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Jsme "operovali" třetí víčko králíkoj... mazéééc..
Ale už spinká , je po a v poho

tady neprší... Kéž by to vydrželo... Molinu pak sedlo nemine

lenušku, nehtíky klíďo vyfotím, ale až večer.. Páč včera jsem z velkoměsta na ves dorazila po desáté a neměla jsem sílu na cokoliv...

hoj slunečka, mám chvilku času, tož zdravím, a za chvilku jedu na poradu, venku ej naprosto kikirisově, chčije a chčije....ke koním dneska beru i šnorchl..
Jinak Leňuli, tky nevidím důvod, proč jí ten bičík brát, Markétka je svišť a Oskišon vychcanec....jenom ať mu rubne jednu po řiti, než aby ho zkoušela nakopávat, vždyť je to pro oba k ničemu...
che, tady má krk jak achal:)
kurde, a zítra už budeme zrentgenovaní...

11.3.2009 12:33
molly

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
hoj slunečka, mám chvilku času, tož zdravím, a za chvilku jedu na poradu, venku ej naprosto kikirisově, chčije a chčije....ke koním dneska beru i šnorchl..
Jinak Leňuli, tky nevidím důvod, proč jí ten bičík brát, Markétka je svišť a Oskišon vychcanec....jenom ať mu rubne jednu po řiti, než aby ho zkoušela nakopávat, vždyť je to pro oba k ničemu...
che, tady má krk jak achal:)
kurde, a zítra už budeme zrentgenovaní...

Janii, budem na vás myslet, pak dej hnedle vědět(jak to půjde), ju?

Venku zatím drží počasí bez deště, tak snad ještě pár hodin bude tak...

11.3.2009 12:41
cheyenne

XXX.XXX.158.206

molly napsal(a):
Janii, budem na vás myslet, pak dej hnedle vědět(jak to půjde), ju?

Venku zatím drží počasí bez deště, tak snad ještě pár hodin bude tak...

Cus babky, Jani, myslim na vas a drzim palce.
Pisu z telefonu, v elektrarne maji asi mejdan, zalozni zdroj nejak nestiha, takze prijdte parit do obchodaku, mame tu svetelnou sou
Pocasi se tvari sympaticky, snad vydrzi do odpoledne, at muzu jit vencit Saxu ven.

11.3.2009 13:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Cus babky, Jani, myslim na vas a drzim palce.
Pisu z telefonu, v elektrarne maji asi mejdan, zalozni zdroj nejak nestiha, takze prijdte parit do obchodaku, mame tu svetelnou sou
Pocasi se tvari sympaticky, snad vydrzi do odpoledne, at muzu jit vencit Saxu ven.

nám to tady taky furt padá...

11.3.2009 15:17
rocky

XXX.XXX.140.24

klawdie napsal(a):
nám to tady taky furt padá...

Zdar hlasí se marod...Holky to je nuda na umření, baví mě koukat na dvd ale tolik hodin v kuse????grrrr...Zitra me ceka ultrazvuk tak snad budou vysledky dobre a neceka me spolecnost irtezy moc dlouho!!!

Jani myslim na tebe moc moc!!!budte silni!

Jinak preji vsem hezky den.papa

12.3.2009 07:49
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Zdar hlasí se marod...Holky to je nuda na umření, baví mě koukat na dvd ale tolik hodin v kuse????grrrr...Zitra me ceka ultrazvuk tak snad budou vysledky dobre a neceka me spolecnost irtezy moc dlouho!!!

Jani myslim na tebe moc moc!!!budte silni!

Jinak preji vsem hezky den.papa

Bré ránko miláčkové.....Hlásím, že dnes neprší ani nesněží-překvapivě, ale za to je docela kosa. Tož si asi nevyberem, že? Jinak včera jsme si s Honzíkem užili suprovou vyjíždku a pěkně si protáhli těla Za to dnes to bude s Markétkou lážo plážo Každopádně Jaňušku, odpoledne budou myšlenky směřovat k tebe....

12.3.2009 07:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

ahoj slunečka, zdraví vás pokažená Janka...
baby, mě bacil ěnjaký bacil, jsme si říkala, že se to po 3 dnech s modafenem musí zlepšit a prd...:(
Kurnik, mám teplotu, v noci kvůli smrkání a kašle nespím, ještěže Kuláš je v noci hluchý, ho by mohli i ukradnout a on by si nevšimnul..:))
u nás to ráno vypadalo jenom na oblačno a včil totálně zataženo a hřmí!!

12.3.2009 07:53
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
ahoj slunečka, zdraví vás pokažená Janka...
baby, mě bacil ěnjaký bacil, jsme si říkala, že se to po 3 dnech s modafenem musí zlepšit a prd...:(
Kurnik, mám teplotu, v noci kvůli smrkání a kašle nespím, ještěže Kuláš je v noci hluchý, ho by mohli i ukradnout a on by si nevšimnul..:))
u nás to ráno vypadalo jenom na oblačno a včil totálně zataženo a hřmí!!

No tak to teda doufám, že hromy a blesky směřují směr Ostrava a dál

12.3.2009 07:56
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
No tak to teda doufám, že hromy a blesky směřují směr Ostrava a dál

Jsem na ty fotky úplně zapoměla Rezavička jedna fajná.

12.3.2009 07:57
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

no, tak pozor, teď začala brutální chumelenice....úplně maxi kusy sněhu a hustě, že nejde vidět na krok..

12.3.2009 07:59
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Jsem na ty fotky úplně zapoměla Rezavička jedna fajná.

A tady Janka pózuje, sice zmrzlá tvář, nasraný Kerka, byl nehorázný vítr. Ale Leničce se prostě líbili šípky a fotka u nich musela být Stejně ani jedna nevyšla pěkně

12.3.2009 08:01
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
no, tak pozor, teď začala brutální chumelenice....úplně maxi kusy sněhu a hustě, že nejde vidět na krok..

Pryč, pryč, pryč se sněheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

12.3.2009 08:16
jenysimons

XXX.XXX.57.98

lanika napsal(a):
Pryč, pryč, pryč se sněheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

ahojda holky moje...
tak u nás do rána asi zase chumelilo, místy se objevují poprašky sněhu, na kopcích v dohledu je dokonce bílo... ráno bylo asi půl stupně nad nulou, bleee...už mě to nebaví...
jinak včera jsem konečně zase usedla na oře a byla to super vyjíždka, slunko hřálo a my i koníci byli spokojení....

Jani, taky na tebe budu dnes MOC myslet...dej pak co nejdříve nějaké (kladné) info...

12.3.2009 08:20
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
ahojda holky moje...
tak u nás do rána asi zase chumelilo, místy se objevují poprašky sněhu, na kopcích v dohledu je dokonce bílo... ráno bylo asi půl stupně nad nulou, bleee...už mě to nebaví...
jinak včera jsem konečně zase usedla na oře a byla to super vyjíždka, slunko hřálo a my i koníci byli spokojení....

Jani, taky na tebe budu dnes MOC myslet...dej pak co nejdříve nějaké (kladné) info...

jj, tak borec mi volal a měly by dojet někdy kolem 2. - 3. hodiny asi...no, i když podle počasí bych tipla, že spíše později...
Jinak koně už od neděle stojí, černá věc, už teda pár týdnů stojí, páč uř to fakt vůbec nejde...
jinka normálěn přemýšlím, že jsem ho s tím už možná i koupila...on totiž hned od začátku ve cvalu začal vždycky vcelku fest frkat a odfrkával si tak lehce při každém cvalovém..no a přijde mi, že mu to prostě rostlo a rostlo, až to dospělo do stádia, kdy je to patrné i pouhým okem....i slepoň s deseti dioptriema by ten hrb na hlavě nepřehlídnul...

12.3.2009 08:32
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
jj, tak borec mi volal a měly by dojet někdy kolem 2. - 3. hodiny asi...no, i když podle počasí bych tipla, že spíše později...
Jinak koně už od neděle stojí, černá věc, už teda pár týdnů stojí, páč uř to fakt vůbec nejde...
jinka normálěn přemýšlím, že jsem ho s tím už možná i koupila...on totiž hned od začátku ve cvalu začal vždycky vcelku fest frkat a odfrkával si tak lehce při každém cvalovém..no a přijde mi, že mu to prostě rostlo a rostlo, až to dospělo do stádia, kdy je to patrné i pouhým okem....i slepoň s deseti dioptriema by ten hrb na hlavě nepřehlídnul...

Januchu budu na tebe myslet jako asi každý tu.....já ted druhý den koníky neuvidím, musím vydělávat tak se statraj jiný...víkend mě čeká vožení hromady hnoje....to bude zábava...
Megii Pacičková a Faith Bramborová

12.3.2009 08:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Januchu budu na tebe myslet jako asi každý tu.....já ted druhý den koníky neuvidím, musím vydělávat tak se statraj jiný...víkend mě čeká vožení hromady hnoje....to bude zábava...
Megii Pacičková a Faith Bramborová

ty vole, jsem asi fakt pokažená, teď sjem i dobrovolně zrušila večerní squash - to yb mě zabilo..:)
Holky, Keruška včera říkal, ať poděkuju všem, co na něho myslíte:)

12.3.2009 10:41
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
ty vole, jsem asi fakt pokažená, teď sjem i dobrovolně zrušila večerní squash - to yb mě zabilo..:)
Holky, Keruška včera říkal, ať poděkuju všem, co na něho myslíte:)

Dobré dopoledne všem..... Januško, sakryš, už se tam dejte do kupy oba kdyby šlo poslat trochu toho zdravíčka....
Mě čeká víkend pracovní, se teda těšim.... no, neva, aspoň budou kačky
Jsem byla fotit paní dárečkovou, tak vám musím ukázat, jak roste a řádí

12.3.2009 10:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Dobré dopoledne všem..... Januško, sakryš, už se tam dejte do kupy oba kdyby šlo poslat trochu toho zdravíčka....
Mě čeká víkend pracovní, se teda těšim.... no, neva, aspoň budou kačky
Jsem byla fotit paní dárečkovou, tak vám musím ukázat, jak roste a řádí

ty vado, Evula, létající jezevčík - Strejda Fido:)))
fajně akční věc:)
No, zdraví yb bodlo, dneska nám tu fujá, to zas bude cesta na kole hujá...už zas tu máme bílo a venku totální tma...
tady tu fotku zbožňuju, jak se nahánějí - pitomci moji..

12.3.2009 10:48
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
ty vado, Evula, létající jezevčík - Strejda Fido:)))
fajně akční věc:)
No, zdraví yb bodlo, dneska nám tu fujá, to zas bude cesta na kole hujá...už zas tu máme bílo a venku totální tma...
tady tu fotku zbožňuju, jak se nahánějí - pitomci moji..

U nás počasí vcelku rozumné, ráno svítilo slunéčko, teď je pod mrakem, ale sympaticky... snad nic nenapadá....
Jo, při focení byly akce, že jsem občas nestíhala zvedat foťák, jak jsem se smála

12.3.2009 10:51
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
U nás počasí vcelku rozumné, ráno svítilo slunéčko, teď je pod mrakem, ale sympaticky... snad nic nenapadá....
Jo, při focení byly akce, že jsem občas nestíhala zvedat foťák, jak jsem se smála

Se mi právě prořízl moudrák, doufám, že se nebude pouštět do větších akcí budu chodit s hlavou nakřivo, napravo mám o dva zuby víc než nalevo

12.3.2009 10:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

no, to plně chápu, s Rinžem Vačka vymyslí leda přetahování, ale třeba se sousedovic psem nebo jak se někde potká s nějakým mlaďochem, tak to sjou pak husté akce:))
ten pak lítá:)

12.3.2009 10:53
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
no, to plně chápu, s Rinžem Vačka vymyslí leda přetahování, ale třeba se sousedovic psem nebo jak se někde potká s nějakým mlaďochem, tak to sjou pak husté akce:))
ten pak lítá:)

Dobrá póza, jak vystřižený z chrtích dostihů jen dopsat na bok číslo a ořezat břicho a je z něj šampion

12.3.2009 10:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Dobrá póza, jak vystřižený z chrtích dostihů jen dopsat na bok číslo a ořezat břicho a je z něj šampion

jj, vystřižený je z koňopsích dostihů, magor lítací..:)
on by snad dal ty chrty i s tím břuchem..lepí na Rezavicu i v plném tryyku, bestyja rezavá a chytře se drží za náma za větrem:))
koně bez něho nejde vyfotit..

12.3.2009 11:11
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
jj, vystřižený je z koňopsích dostihů, magor lítací..:)
on by snad dal ty chrty i s tím břuchem..lepí na Rezavicu i v plném tryyku, bestyja rezavá a chytře se drží za náma za větrem:))
koně bez něho nejde vyfotit..

Hele, jak si saxoid pakouš upravil účes....

12.3.2009 11:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Hele, jak si saxoid pakouš upravil účes....

no, tož zub má pěkný.)))
ámuž to azs roste jak zběsilé, a to byla tak dva měsíce zpátky stříhaná....ale ryzec to má jak dráty...z toho by šlo smotat i ocelové lano:)
tady těsně po stříhání..

13.3.2009 08:06
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):

Bré ranko pracujícím, už jsem se tak těšila na teplý víkend a místo toho dneska napadlo 5 cm bílého hnusu. A to se jedem večer vzdělávat, tak snad nepřipadne ještě víc...

13.3.2009 08:16
jenysimons

XXX.XXX.237.100

strelish napsal(a):
Bré ranko pracujícím, už jsem se tak těšila na teplý víkend a místo toho dneska napadlo 5 cm bílého hnusu. A to se jedem večer vzdělávat, tak snad nepřipadne ještě víc...

Taky zdraví při ránu!
Káto, u nás to vypadá naprosto stejně..holky, nevím proč, ale já když se ráno proberu, tak první pohled jde prostě ven z okna a když tam vidím ležet ty bílý sračky, tak to je ráno fakt šílený...agrh.... doufám, že odpoledne už po tom nebude ani stopa...jinak asi půjdu někam na pořádně vysokej a pevnej strom uvázat si kravatu...

13.3.2009 09:18
cheyenne

XXX.XXX.159.239

jenysimons napsal(a):
Taky zdraví při ránu!
Káto, u nás to vypadá naprosto stejně..holky, nevím proč, ale já když se ráno proberu, tak první pohled jde prostě ven z okna a když tam vidím ležet ty bílý sračky, tak to je ráno fakt šílený...agrh.... doufám, že odpoledne už po tom nebude ani stopa...jinak asi půjdu někam na pořádně vysokej a pevnej strom uvázat si kravatu...

Dobré dopoledne fšem, u nás je mokro, ale naštěstí nic nepadá...
Já dnes hlásím volno, v práci se potřebuju jen otočit s papírama (už si beru i práci domů ) a snad se dokopu poklidit doma...
Jsem koukla na starý fotky jó, takhle to dopadá, když blondýně máma půjčí pořádnou káru

13.3.2009 09:30
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Dobré dopoledne fšem, u nás je mokro, ale naštěstí nic nepadá...
Já dnes hlásím volno, v práci se potřebuju jen otočit s papírama (už si beru i práci domů ) a snad se dokopu poklidit doma...
Jsem koukla na starý fotky jó, takhle to dopadá, když blondýně máma půjčí pořádnou káru

Nikde nikdo.... tak já to dojedu do konce, přihodím vám pár fotek s modrým nebíčkem, ať se navnadíme na příchod jara

cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Nikde nikdo.... tak já to dojedu do konce, přihodím vám pár fotek s modrým nebíčkem, ať se navnadíme na příchod jara

žirafky

cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
žirafky

a poslední

13.3.2009 10:05
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
Taky zdraví při ránu!

Zdar babice, už ani nevím, zda má cenu vám psát, že u nás opět sněží a je všude kupa sněhu Já už se tomu pouze směju.....
V práci klideček, dělám si pořádek ve fotkách a hážu si je na CD, můj PC už byl velice zatěžkán těma tunama fotek

Přidejte reakci

Přidat smajlík