davieska
napsal(a):
já bych ti ráda poradila, ale mám udělanou ohradu z latí na střechu, co nám zbyli a el. ohradníku, ale to není pevná ohrada.
já mám ohrady z krajin z pily vyšlo mě to cca 4000ale kvuli sousedovic koním jsem tam dala i el.ohradník,moje koně z ní neutíkají ale sousedovic poncl rozštípal i kulatinu natož nějaké krajiny,takže těško říct co je opravdu pevná ohrada
kessi
napsal(a):
já mám ohrady z krajin z pily vyšlo mě to cca 4000ale kvuli sousedovic koním jsem tam dala i el.ohradník,moje koně z ní neutíkají ale sousedovic poncl rozštípal i kulatinu natož nějaké krajiny,takže těško říct co je opravdu pevná ohrada
Tak nějak představa pevné ohrady je v každé koňské hlavě jiná....já nedám dopustit na kombinaci z kulatiny a zevnitř ještě el. ohradníku...ale cenu ani nevím, lepili jsme to, jak to šlo: kulatinu jsme měli nějakou naspořenou, zbytek "alá kulatina" se vzal od lesáků (soušky smrky), kůly opracovat, opálit nebo namočit do oleje a zavrtávat a šroubovat a šroubovat....a stejně si myslím, že bez kombinace s ohradníkem by byla našemu výrostkovi k smíchu, zejména, pokud jej honí "mentální děsy" a blbne a semtam mu to nevyjde (chudáček, nejmenší ohradu má přes půl ha...)
Nedávno se tu řešila taky ohrada, zkus dát do vyhledavače, kdosi tam psal o kombinaci lesáckého pletiva a el. ohradníku (mi osobně se to pletivo sice vůbec nelíbí a do ohrady bych si to nedala, ale je fakt, že jsem možná přespříliš opatrná).
Ale opravdu pevná ohrada? Kulatina, dub a makat a makat.... já už bych nedala bez el.ohradníku ani ránu (doslova ).