kachnicka

XXX.XXX.185.7
jak vypadají vaše úvaziště pokud máte?
kachnicka
napsal(a):
tak my máme něco takovýho, udělané ze starých svařených trubek
kachnicka

XXX.XXX.185.7
dakotka
napsal(a):
zdarec ja budu teprve stavět a ze dřeva jak hluboko a jakej šistem je nej aby to bylo pevné????
taky budeme stavět, ze dřeva a asi trubek do země aby nám to hned neuhnilo, jaké máte použité vazáky? a jak dlouhé?
kachnicka
napsal(a):
taky budeme stavět, ze dřeva a asi trubek do země aby nám to hned neuhnilo, jaké máte použité vazáky? a jak dlouhé?
My máme takový, je to i sprchovej kout v jednom, proto ty panely, voda protoeče a koník nestojí ve vodě....
kachnicka

XXX.XXX.185.7
klawdie
napsal(a):
My máme takový, je to i sprchovej kout v jednom, proto ty panely, voda protoeče a koník nestojí ve vodě....
taky pěkný
kachnicka
napsal(a):
taky pěkný
Ahoj, pridavam se k zajemcum o inspirativni foto uvazist. Neverim tomu, ze tady jsou pouze dve osoby, ktere tento prostor maji(prvni foto je BTW) ... . Prosim, nestydte se a dejte sem fotografie, jak to mate resene. Uvitam i foto uvazist v pripade, ze mate kone celodenne venku, takze nemate klasickou staj. Diky vsem za prispevek
kachnicka
napsal(a):
tak já mám oře přes den venku, v noci chodí do venkovních boxů a v ohradě mají přístřešek..
ale uvaziště nemám, přiznávám..ví, že musí stát, když se čistí, sedlá atd..jsou zvyklí, ž epokud je někde postavím, čekají, dokud musí...
jinak je třeba lehce vážu - spíše přehodím vodítko přes plot....
jinak byhc asi kalsicky zapustila pořádně hluboko dva kůly, a na to kulatinu...
kukinatost
napsal(a):
tak já mám oře přes den venku, v noci chodí do venkovních boxů a v ohradě mají přístřešek..
ale uvaziště nemám, přiznávám..ví, že musí stát, když se čistí, sedlá atd..jsou zvyklí, ž epokud je někde postavím, čekají, dokud musí...
Ahoj, diky za foto. Ja to osobne resim zatim stejne - tudiz oploceni ohrady je mym provizornim uvazistem. Jenze je pravda, ze kdyz na to ma clovek misto vyhrazene, vse je asi jednodussi - ja musim s konmi lezt tam, kde neni natazeny ohradik, obavam se,
ze kdyby se cukli, tak vyrvou kus ohrady a kdyz dam na bidlo dve westernova sedla, tak se to uz hezky prohne ... . Az budou prebytecne finance(jestli se tak nekdy stane), tak asi zainvestuji i komplet voziky na cisteni a cajky, nebot staj, kde mam veci na kone je vybehu neprakticky vzdalena(cca 200m - to uz se komplet vystroj docela pronese
).
kukinatost
napsal(a):
Opravdu je dobré použít kulatinu. Když jsme dělali úvaz mi, tak přítel aktivně, aby to bylo pěkné , koupil na pile trámky a je to udělané z toho. Na odkládání sedel a snad i na uvazování je mnohem vhodnější ta kulatina - sedlo na kulatém sedí a vodítka se neodírají o hrany trámků. I když i z trámků je to funkční.
kachnicka

XXX.XXX.185.7
monikafris
napsal(a):
Opravdu je dobré použít kulatinu. Když jsme dělali úvaz mi, tak přítel aktivně, aby to bylo pěkné , koupil na pile trámky a je to udělané z toho. Na odkládání sedel a snad i na uvazování je mnohem vhodnější ta kulatina - sedlo na kulatém sedí a vodítka se neodírají o hrany trámků. I když i z trámků je to funkční.
děkuji za menší inspiraci a ještě bych ctěla poprosti pochlub te se Vaší kruhovou ohradou