Prodám pareliho hůlku za 600kč možná ještě domluva. pište na email klarapilikova@seznam.cz
klarinka
napsal(a):
Prodám pareliho hůlku za 600kč možná ještě domluva. pište na email klarapilikova@seznam.cz
Prodám červené pony přepraváky . 800 kč možná domluva pište na email klarapilikova@seznam.cz PŘEDKY
klarinka
napsal(a):
Prodám červené pony přepraváky . 800 kč možná domluva pište na email klarapilikova@seznam.cz PŘEDKY
ZADKY
klarinka
napsal(a):
ZADKY
Prodám podbřišník 120 cm 450 kč možná domluva pište na email klarapilikova@seznam.cz
klarinka
napsal(a):
Prodám podbřišník 120 cm 450 kč možná domluva pište na email klarapilikova@seznam.cz
prodám kožený podbřišník 120cm značka :DMS 1000kč možná domluva pište na email klarapilikova@seznam.cz
klarinka
napsal(a):
prodám kožený podbřišník 120cm značka :DMS 1000kč možná domluva pište na email klarapilikova@seznam.cz
prodám podocasník 400kč pište na email klarapilikova@seznam.cz
klarinka
napsal(a):
prodám podocasník 400kč pište na email klarapilikova@seznam.cz
Prodám zvony vel. L Kentaur 350kč
klarinka
napsal(a):
Prodám zvony vel. L Kentaur 350kč
Prodám gumové boty vel. 36 500kč pište na email klarapilikova@seznam.cz
klarinka
napsal(a):
Prodám gumové boty vel. 36 500kč pište na email klarapilikova@seznam.cz
Prodám pony Šlachovky KenTaur Profi Jump pony 500kč pište na email klarapilikova@seznam.cz
klarinka
napsal(a):
Prodám pony Šlachovky KenTaur Profi Jump pony 500kč pište na email klarapilikova@seznam.cz
Prodám pony bederku 135cm 600kč pište na email klarapilikova@seznam.cz
monca1112
napsal(a):
Koupila bych pony decku pod sedlo (BÍLOU)..
Prodám sedlo Hauzr, model Nova - velice dobrý stav / kostra, zápinky i kůže jsou v naprostém pořádku ... ježděno jen rekreačně ... velice pohodlné - posedlí 17,5, komora č. 28.
K sedlu můžu přidat třmeny, tř. řemeny a podbřišník ... Možnost vyzkoušení ...
blanche
napsal(a):
Prodám sedlo Hauzr, model Nova - velice dobrý stav / kostra, zápinky i kůže jsou v naprostém pořádku ... ježděno jen rekreačně ... velice pohodlné - posedlí 17,5, komora č. 28.
Ahoj,
Prodám podsedlovou dečku červenou vykrojenou je lehce černě obarvená od sedla,ale není to vidět sedlo to schováProdala bych jí okolo 300Kč:)Pokud budete mít zájem písněte si semka o mailík:)
blanche
napsal(a):
.
Prodám uzdečku. Vel.FULL,tmavě hnědá,včetně pogumovaných otěží,klasický nánosník s bílým beránkem. Zapínání na anglické zápinky. Dovoz Anglie. Reprezentativní. Nepoužitá. Důvod prodeje : prodej koně. Pořizovací cena v přepočtu 2300,-. Nyní 1500. Možná dohoda.
Foto zápinek.
Mail : eavy.007@seznam.cz
eavy
napsal(a):
Prodám uzdečku. Vel.FULL,tmavě hnědá,včetně pogumovaných otěží,klasický nánosník s bílým beránkem. Zapínání na anglické zápinky. Dovoz Anglie. Reprezentativní. Nepoužitá. Důvod prodeje : prodej koně. Pořizovací cena v přepočtu 2300,-. Nyní 1500. Možná dohoda.
Foto zápinek.
Mail : eavy.007@seznam.cz
Prodám drezurní sedlo , cena 3500kč. Komora 2, posedlí 17,5. V případě rychlého jednání sleva!!!Tel: 774 06 20 25
barletka
napsal(a):
Prodám drezurní sedlo , cena 3500kč. Komora 2, posedlí 17,5. V případě rychlého jednání sleva!!!Tel: 774 06 20 25
Prodám jezdeckou přilbu, tříbodový úchyt. Velikost 57, cena 600Kč
barletka
napsal(a):
Prodám jezdeckou přilbu, tříbodový úchyt. Velikost 57, cena 600Kč
bederka 300,-
klarinka
napsal(a):
Jsou prakticky nové (jen 2x na koni, jsou na hucula moc dlouhé), namazané. Pův. cena 350, prodám za 250 + poštovné. Nebo lze předat osobně v HK, PU, OL, OP, Jeseníku, Krnově a Bruntále. Tel: 776 77 55 16 E-mail: strelish@seznam.cz
blanche
napsal(a):
Ahoj Blanche měla bych zájem o to sedlo ....za kolik ho prodáš??
klarinka
napsal(a):
Western třmeny- 800,-Kč
podocasník pony,2 zápinky-k western sedlu - 500,-Kč
podbřišník western, umělý beránek, délka 50cm-300,-Kč
Všechny věci skoro nové, mail ivanemec@seznam.cz
klarinka
napsal(a):
Prodám starší třmenové řemeny, třmeny a podbřišník ...
blanche
napsal(a):
Prodám starší třmenové řemeny, třmeny a podbřišník ...
Prodám poprsní postroj na pony, ve velmi dobrém stavu. Cena 3000,- Tel: 608164542
kolca
napsal(a):
Prodám poprsní postroj na pony, ve velmi dobrém stavu. Cena 3000,- Tel: 608164542
Syntetické sedlo s laminátovou kostrou. Kolenní opěrky na suchý zip. Velmi lehké. Sedlo je bezúdržové. Používané cca 1 rok. Nepoškozené, jako nové. Velikost posedlí 17,5. Přidám třmeny, třmenové řemeny, beránek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lady blair
napsal(a):
Syntetické sedlo s laminátovou kostrou. Kolenní opěrky na suchý zip. Velmi lehké. Sedlo je bezúdržové. Používané cca 1 rok. Nepoškozené, jako nové. Velikost posedlí 17,5. Přidám třmeny, třmenové řemeny, beránek.
Leňo kolik za to sedlo chceš?
klarinka
napsal(a):
200,-
xxxxx
napsal(a):
200,-
koupila bych sedlo anglické, se třmeny řemeny a podbřišíkem nejraději, pokud možno i s dečkou, pohodlné, spíše hlubší, na koně s trochu výraznějším kohoutkem ale zároveň i na koně s kohoutkem menším, takže nějak tak aby to šlo na oba potřebovala bych s výraznými kolenímy opěrkamy a jak se říká, aby mě sedlo posadilo "na zadek"
bylo by hlavně pro rekreaci, jízdárenskou práci a nižší parkur. ( tak do 100 cm ) email: Quocko@seznam.cz pište prosím co nejvíce nabýdky, dííííky moc Johary
johary
napsal(a):
koupila bych sedlo anglické, se třmeny řemeny a podbřišíkem nejraději, pokud možno i s dečkou, pohodlné, spíše hlubší, na koně s trochu výraznějším kohoutkem ale zároveň i na koně s kohoutkem menším, takže nějak tak aby to šlo na oba potřebovala bych s výraznými kolenímy opěrkamy a jak se říká, aby mě sedlo posadilo "na zadek"
bylo by hlavně pro rekreaci, jízdárenskou práci a nižší parkur. ( tak do 100 cm ) email: Quocko@seznam.cz pište prosím co nejvíce nabýdky, dííííky moc Johary
prodám udidlo velikost 14.5cm
syndygirl
napsal(a):
prodám udidlo velikost 14.5cm
a jeste udidlo velikost 14.5cm
lexik
napsal(a):
Prosím odkud jsi měla bych o tu hůlku zájem....Napiš mi prosím na mejl pokud ju ještě máš....VenskaK@seznam.cz
Prodám skokové sedlo. POsedlí 17,5,, komora 2. Hranbatá zadní rozsocha, černé, 2 roky staré. Pc 19000Kč, nyní 8500Kč, kompletní!!!!!8000Kč holé!!!774062025
klarinka
napsal(a):
prodám sedlo na koně s vysokým kohoutkem, výborný stav nepoškozené,nepoškrábané, pravidelně mazané, okr. Teplice přivezu na zkoušku, cena 15000 (pc 24000), dva roky staré málo ježděné, info na meil ajinka.j@seznam.cz ,tel. 739225045 nebo icq 200662746
salitka
napsal(a):
prodám sedlo na koně s vysokým kohoutkem, výborný stav nepoškozené,nepoškrábané, pravidelně mazané, okr. Teplice přivezu na zkoušku, cena 15000 (pc 24000), dva roky staré málo ježděné, info na meil ajinka.j@seznam.cz ,tel. 739225045 nebo icq 200662746
sadzi saj

salitka
napsal(a):
Prodám wes. podbřišník - prodám podbřišník western, zapínání na kravatu, nepoškozený, dlouhý 60 cm, široký 12 cm, cena 250,- Kč. Email : Sadzi-saj@seznam.cz, PS : Je to ten první na fotce
sadzi saj
napsal(a):
Prodám wes. podbřišník - prodám podbřišník western, zapínání na kravatu, nepoškozený, dlouhý 60 cm, široký 12 cm, cena 250,- Kč. Email : Sadzi-saj@seznam.cz, PS : Je to ten první na fotce
prodám černé drezurní sedlo zn.Lord, polovykrojená komora č.2 a vel.poselí 17.5, sedlové zápinky jsou podloženy popruhem proti vytažení, sedlo má výraznější kolenní opěrky a je lehké.Holé prodám za 6000(PC 6999.-) nebo komplet ustrojené za 7.500.-, ceny jsou vč.poštovného.Při rychlém jednání sleva. michaela_z@email.cz 605 264 589
satix

blanche
napsal(a):
provazovky 130/kus.
mela bych zájem o provazovky, napis na mail satix@seznam.cz
michaela z
napsal(a):
prodám černé drezurní sedlo zn.Lord, polovykrojená komora č.2 a vel.poselí 17.5, sedlové zápinky jsou podloženy popruhem proti vytažení, sedlo má výraznější kolenní opěrky a je lehké.Holé prodám za 6000(PC 6999.-) nebo komplet ustrojené za 7.500.-, ceny jsou vč.poštovného.Při rychlém jednání sleva. michaela_z@email.cz 605 264 589
Ahoj,ja bych koupila madla v použitelném stavu na Tinku
dále závěsnej žlab nejlépe modré barvy taktéž v použitelném stavu a podbřišník westernoví s beránkem delka 40-50 cm.(mam 60cm a začal jí být velký) popřípadné nabídky bud sem nebo na mejlíka:baraakone@seznam.cz
barush
napsal(a):
Ahoj,ja bych koupila madla v použitelném stavu na Tinku
dále závěsnej žlab nejlépe modré barvy taktéž v použitelném stavu a podbřišník westernoví s beránkem delka 40-50 cm.(mam 60cm a začal jí být velký) popřípadné nabídky bud sem nebo na mejlíka:baraakone@seznam.cz
Také prodám pár věcí.Nová dečka Equiline,sv.žlutá,PC 1190Kč,nyní 700Kč.
saja
napsal(a):
Také prodám pár věcí.Nová dečka Equiline,sv.žlutá,PC 1190Kč,nyní 700Kč.
Dále kožený podbřišník KT,vel 140 na A1/1,či ČT,cena 500Kč
saja
napsal(a):
Dále kožený podbřišník KT,vel 140 na A1/1,či ČT,cena 500Kč
Dále bederka KT,vel 125,cena 300Kč.
klarinka
napsal(a):
Já nabízím west. sedlo, starší, místy ošoupaná barva, jinak nepoškozené. Na nižší nebo sředně vysoký kohoutek. Včetně zadního podbřišníku. Cena 8.500,- . Možno i s dekou a předním neoprenovým podbřišníkem (+1.000,-).
ijík

lady blair
napsal(a):
Už jsi to sedlo prodala?
liala
napsal(a):
Já nabízím west. sedlo, starší, místy ošoupaná barva, jinak nepoškozené. Na nižší nebo sředně vysoký kohoutek. Včetně zadního podbřišníku. Cena 8.500,- . Možno i s dekou a předním neoprenovým podbřišníkem (+1.000,-).
Prodám jezdecké jeansové(elastické) rajtky. Super se v nich sedí- nikde neškrtí, nasedání je také super - netlačí,neškrtí...
Velikost je tak na dívku do 55kg výška do 165 cm. Já mám 167 a 55 kg a jsou mi "akorát" ale nevyužiji je -mám dvoje.Takže velikost 36/38
Použity asi 5x.
Mají vypodložená kolena.Nepoškozené za 550 kč!!
(možno vyměnit za třmeny,třmenové řemeny, beránka pod sedlo)
holkaodkoni
napsal(a):
Prodám jezdecké jeansové(elastické) rajtky. Super se v nich sedí- nikde neškrtí, nasedání je také super - netlačí,neškrtí...
Velikost je tak na dívku do 55kg výška do 165 cm. Já mám 167 a 55 kg a jsou mi "akorát" ale nevyužiji je -mám dvoje.Takže velikost 36/38
Použity asi 5x.
Použity asi 5x.
holkaodkoni
napsal(a):
Použity asi 5x.
Koupím tmavou vestu velikosti L. lu.V@seznam.cz