"ty z moderky králíků 4"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2006 20:34

Tak se nám pomalu ale jistě zaplnila trojka. Včera jsem zjistila, že se ani nenačítá čas a odkaz se nedává nahoru. To, že se to zastaví na 127, je jasné, ale s tím časem je to nějaké divné. Dneska jsem byla na návštěvě u tety a nafotila jsem sousedovic koníky... Jo a pro všechny, co tu pár dní nebyly, tak v trojce je ještě několik příspěvků bez odezvy...

Juráš...

16.4.2006 20:34

zviratkova napsal(a):
Tak se nám pomalu ale jistě zaplnila trojka. Včera jsem zjistila, že se ani nenačítá čas a odkaz se nedává nahoru. To, že se to zastaví na 127, je jasné, ale s tím časem je to nějaké divné. Dneska jsem byla na návštěvě u tety a nafotila jsem sousedovic koníky... Jo a pro všechny, co tu pár dní nebyly, tak v trojce je ještě několik příspěvků bez odezvy...

Juráš...

Betina...

16.4.2006 20:35

zviratkova napsal(a):
Betina...

ještě jednou Jurášek...

16.4.2006 20:35

zviratkova napsal(a):
ještě jednou Jurášek...

a ještě jednou Betinka... (mimochodem zvláštní jméno pro koně, co?)

16.4.2006 20:36

zviratkova napsal(a):
a ještě jednou Betinka... (mimochodem zvláštní jméno pro koně, co?)

koukám, že tu mám ještě dvě fotky...

16.4.2006 20:37

zviratkova napsal(a):
koukám, že tu mám ještě dvě fotky...

16.4.2006 21:21

zviratkova napsal(a):

MOC PĚKNÍ KONÍCI!!!Moc se mi líbí ten hnědáček!

Přihodím pár foteček ze sobotního tréninku v hale...

Pracovní klus

16.4.2006 21:22

bbb napsal(a):
MOC PĚKNÍ KONÍCI!!!Moc se mi líbí ten hnědáček!

Přihodím pár foteček ze sobotního tréninku v hale...

Pracovní klus

Znovu v pracovním klusu

16.4.2006 21:22

bbb napsal(a):
Znovu v pracovním klusu

A na závěr jedna fotka při skoku.Omlouvám se za kvallitu

16.4.2006 21:54

bbb napsal(a):
A na závěr jedna fotka při skoku.Omlouvám se za kvallitu

To jo, taky se mi moc líbí. Ale je to zřejmě pořádný plašan, těžko se fotila, bála se totiž blesku, hned mizela ze záběru...

17.4.2006 08:21

zviratkova napsal(a):
To jo, taky se mi moc líbí. Ale je to zřejmě pořádný plašan, těžko se fotila, bála se totiž blesku, hned mizela ze záběru...

Je opravdu moc pěkná.

Přidám pár foteček z včerejšího terénku....V tomto složení jsme jeli.....

17.4.2006 08:22

bbb napsal(a):
Je opravdu moc pěkná.

Přidám pár foteček z včerejšího terénku....V tomto složení jsme jeli.....

Tady jsem já s Falíkem a Jirka s Bublou

17.4.2006 08:23

bbb napsal(a):
Tady jsem já s Falíkem a Jirka s Bublou

V lese...

17.4.2006 08:24

bbb napsal(a):
V lese...

A na louce...

17.4.2006 16:38

bbb napsal(a):
A na louce...

v nouzi poznáš přítele...

17.4.2006 18:17

medik napsal(a):
v nouzi poznáš přítele...

zvířátková:

Betina je ještě dobrý jméno!Znám kobču která se jmenuje Betty a říkají jí ošklivko Betty nebo Bettašo,Bettuško atd...Jinak se jmenuje Bettysa(myslim)...Je fakt moc pěknáHned bych jí brala

17.4.2006 18:30

alisa napsal(a):
zvířátková:

Betina je ještě dobrý jméno!Znám kobču která se jmenuje Betty a říkají jí ošklivko Betty nebo Bettašo,Bettuško atd...Jinak se jmenuje Bettysa(myslim)...Je fakt moc pěknáHned bych jí brala

Jéé zrovna jsem si všimla jak se ten tvůj černej poník podobá Lence

(PS: to že bych jí hned brala jsem myslela k té Betině)

17.4.2006 18:39

zviratkova napsal(a):

Juráš...

No, já pod jménem Betina vidím pejska, takže mi to ke koníkovi nesedí. Třeba Jurášek je podle mě typické jméno pro hřebečka. Jo, taková podobná klisnička a hlavně v jeho velikosti by se Čikovi určitě líbila. Dneska ráno jsem byla zasvěcena do tajů koňského sexu

17.4.2006 18:40

zviratkova napsal(a):
No, já pod jménem Betina vidím pejska, takže mi to ke koníkovi nesedí. Třeba Jurášek je podle mě typické jméno pro hřebečka. Jo, taková podobná klisnička a hlavně v jeho velikosti by se Čikovi určitě líbila. Dneska ráno jsem byla zasvěcena do tajů koňského sexu

Jo a takhle je dobrá, koukají všichni jako telátka. Hned potom Grantík celkem rychle Čika odehnal, asi se na to nemohl koukat

17.4.2006 18:41

zviratkova napsal(a):
Jo a takhle je dobrá, koukají všichni jako telátka. Hned potom Grantík celkem rychle Čika odehnal, asi se na to nemohl koukat

omlouvám se, ale měla jsem flíček na objektivu, ty fotky mají rozmazané místečko. Tady je Čiko s výrazem blaženosti "po"

17.4.2006 18:42

zviratkova napsal(a):
omlouvám se, ale měla jsem flíček na objektivu, ty fotky mají rozmazané místečko. Tady je Čiko s výrazem blaženosti "po"

3 kamarádi...

17.4.2006 18:42

zviratkova napsal(a):
3 kamarádi...

Sejla...

17.4.2006 18:43

zviratkova napsal(a):
Sejla...

ještě jednou...

17.4.2006 18:44

zviratkova napsal(a):
ještě jednou...

Za tohodle počasí jde stejně vidět nejlépe ona...

17.4.2006 20:10

zviratkova napsal(a):
Za tohodle počasí jde stejně vidět nejlépe ona...

Je Čiko taky pěkná potvůrka?Lenka ač je ze všech ze stáda nejmenší tak je "vůdce"...Je to ale pěkná mrška!Zkoušela jsem si na ní sednout a ona mi prokousla (naštestí jen) kalhoty!A taky všechno sežere a natahuje se ve stáji i k ostatním aby jim to snědla...Tak jí museli zvěčit stěny....Ale taky je celkem chytrá!Zkoušela jsem s ní PNH(i když jsem začátečník) a šlo jí to skvěle!I za mnou běhala

17.4.2006 21:30

alisa napsal(a):
Je Čiko taky pěkná potvůrka?Lenka ač je ze všech ze stáda nejmenší tak je "vůdce"...Je to ale pěkná mrška!Zkoušela jsem si na ní sednout a ona mi prokousla (naštestí jen) kalhoty!A taky všechno sežere a natahuje se ve stáji i k ostatním aby jim to snědla...Tak jí museli zvěčit stěny....Ale taky je celkem chytrá!Zkoušela jsem s ní PNH(i když jsem začátečník) a šlo jí to skvěle!I za mnou běhala

No, on je spíš až moc náruživej, každou chvilku uteče za klisničkama, co mají výběh nedaleko. Ale ještě, že je v okolí hodně zeleného, vezme to přes louky a tak se mu nic nestane. Už ale nevědějí, jak tomu zamezit. Nezabrzdí ho několik ostnatých drátů, ohrada, několik pruhů elektrického plotu. On se prostě protlačí pokaždé. No, oni tři se tak nějak berou navzájem. Malej šéfuje velkému a velký klisně. Ale nemají si co zazlívat. Vzájemně si to vždycky oplatí. Spíš se respektují a když jeden nemá náladu, tak druhý ustoupí. Jo ty dva větší mají stáj spolu a malý má extra svou malou, takže nikomu nic ujídat nemůže. Jo a přijde mi, že má Lenka takovou protáhlejší hlavu. Čiki je větší kulička...

18.4.2006 19:30

zviratkova napsal(a):
No, on je spíš až moc náruživej, každou chvilku uteče za klisničkama, co mají výběh nedaleko. Ale ještě, že je v okolí hodně zeleného, vezme to přes louky a tak se mu nic nestane. Už ale nevědějí, jak tomu zamezit. Nezabrzdí ho několik ostnatých drátů, ohrada, několik pruhů elektrického plotu. On se prostě protlačí pokaždé. No, oni tři se tak nějak berou navzájem. Malej šéfuje velkému a velký klisně. Ale nemají si co zazlívat. Vzájemně si to vždycky oplatí. Spíš se respektují a když jeden nemá náladu, tak druhý ustoupí. Jo ty dva větší mají stáj spolu a malý má extra svou malou, takže nikomu nic ujídat nemůže. Jo a přijde mi, že má Lenka takovou protáhlejší hlavu. Čiki je větší kulička...

Jo a tady mám ještě dvě fotky té hnědky z minulého roku...

18.4.2006 19:31

zviratkova napsal(a):
Jo a tady mám ještě dvě fotky té hnědky z minulého roku...

20.4.2006 09:10

zviratkova napsal(a):

Krásné fotečky! Dlouho jsem tady nebyla! Usa nyní líná a už je skoro v letním. Na focení toho nyní moc není. Až bude hezká. Dokonce bych řekla, že nyní něco malinko shodila, začala více dělat. Dens jdeme ke známé do kruhovky, pokoukáme koníky a asi ji pustím proběhnout po kopcích cestou domů. Kopečky nyní bude mít často. Včera jsem šmatlaly v lese v terénu jako kamzíci. Chodíme nyní pěšky, nejezdím na ni,. protože přes tu zimu, jak kašlala, tak jsem nejezdila, spadly trochu svaly na hřbetě, tak chci chvilku ještě počkat, až to dáme do pořádku. Tak za čtrnáct dní ji zase dám sedlo a budeme posilovat.

20.4.2006 19:54

lucky napsal(a):
Krásné fotečky! Dlouho jsem tady nebyla! Usa nyní líná a už je skoro v letním. Na focení toho nyní moc není. Až bude hezká. Dokonce bych řekla, že nyní něco malinko shodila, začala více dělat. Dens jdeme ke známé do kruhovky, pokoukáme koníky a asi ji pustím proběhnout po kopcích cestou domů. Kopečky nyní bude mít často. Včera jsem šmatlaly v lese v terénu jako kamzíci. Chodíme nyní pěšky, nejezdím na ni,. protože přes tu zimu, jak kašlala, tak jsem nejezdila, spadly trochu svaly na hřbetě, tak chci chvilku ještě počkat, až to dáme do pořádku. Tak za čtrnáct dní ji zase dám sedlo a budeme posilovat.

Ale vždyť to nevadí, podle mě je pěkná pořád a na to nemusí být přesrstěná . Klidně jí vyblejskni

21.4.2006 14:00

zviratkova napsal(a):
Ale vždyť to nevadí, podle mě je pěkná pořád a na to nemusí být přesrstěná . Klidně jí vyblejskni

Tak jsem se včera pustila do stříhání. Už jsem se na ni nemohla dívat. Ostříhala jsem ji rousy a ty vousy na hlavě. Nebudu čekat ještě kdoví jak dlouho, až ji to vylíná. Vypadala jako koza.
Byly jsme včera u známé za koníky, pracovala v kruhovce a jsem ráda, že už skoro nekašle. Potom jsme to vzaly přes kopce a les domů. Pustila jsem ji a honily jsme se po louce a v lese mezi stromy...ovšem potom jsme měly bláto až na hlavě Asi příště zase vezmu foťák, abych ji vyfotila v jarní přírodě...podzimní snímky se povedly. Tak já ji tedy teď vyblejsknu ve výběhu. Jdu ji vyčistit a ven. Chci vzít foťák a vyfotit si koníky u známých, tak potom pošlu fotky.

Tady foto mladého araba z Topoľčianek

21.4.2006 20:27

lucky napsal(a):
Tak jsem se včera pustila do stříhání. Už jsem se na ni nemohla dívat. Ostříhala jsem ji rousy a ty vousy na hlavě. Nebudu čekat ještě kdoví jak dlouho, až ji to vylíná. Vypadala jako koza.
Byly jsme včera u známé za koníky, pracovala v kruhovce a jsem ráda, že už skoro nekašle. Potom jsme to vzaly přes kopce a les domů. Pustila jsem ji a honily jsme se po louce a v lese mezi stromy...ovšem potom jsme měly bláto až na hlavě Asi příště zase vezmu foťák, abych ji vyfotila v jarní přírodě...podzimní snímky se povedly. Tak já ji tedy teď vyblejsknu ve výběhu. Jdu ji vyčistit a ven. Chci vzít foťák a vyfotit si koníky u známých, tak potom pošlu fotky.

Tady foto mladého araba z Topoľčianek

Nazdárek! Přidávám včerejší fota...
Sejlinka

21.4.2006 20:27

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Přidávám včerejší fota...
Sejlinka

Grantík

21.4.2006 20:28

zviratkova napsal(a):
Grantík

kamarádi...

21.4.2006 20:28

zviratkova napsal(a):
kamarádi...

úsměv, prosím...

21.4.2006 20:29

zviratkova napsal(a):
úsměv, prosím...

Čikin

21.4.2006 20:37

zviratkova napsal(a):

Juráš...

Tak jsem vyfotila Usinku a posílám!!!

21.4.2006 20:38

lucky napsal(a):
Tak jsem vyfotila Usinku a posílám!!!

kuk!

21.4.2006 20:39

lucky napsal(a):
kuk!

tráva, tráva a zase tráva....už leze!

21.4.2006 20:40

lucky napsal(a):

21.4.2006 20:42

lucky napsal(a):

koukám, že všichni koně tady vypadají všelijak, když přelínávají, že?

Tady Usinka vychutnávala piškoty, kterých několik dostala s pejsky....oni je všichni milují

21.4.2006 20:42

lucky napsal(a):
koukám, že všichni koně tady vypadají všelijak, když přelínávají, že?

Tady Usinka vychutnávala piškoty, kterých několik dostala s pejsky....oni je všichni milují

mňam......

21.4.2006 20:50

lucky napsal(a):
mňam......

No jo, koukám, že fousky jsou fuč, to je teda aktivní panička

21.4.2006 21:03

zviratkova napsal(a):
No jo, koukám, že fousky jsou fuč, to je teda aktivní panička

23.4.2006 20:27

lucky napsal(a):

Nazdárek děvčata! Tak dneska přidávám fotky ze včerejška a dneška. Před chvílí jsem je natočila na video, takže jestli to bude aspoň trošku stát za to, tak vám je zítra pošlu. Právě jsem dohřebelcovala svého prvního koníka. Sejla se vyválela a tak jsem to zkusila, jestli vůbec bude držet. NO, div neslintala. Akorát na hlavičce jí to moc tahalo, holt to jsou chuchvalce chlupů a bahna. Grant záviděl, takže jí furt vyhazoval a tulil se, abych čistila jeho, jenže on byl čisťoučkej. Akorát měl spocené místo od sedla, tak je teď dokonalej . Ale teda makačka na hodiny...

23.4.2006 20:28

zviratkova napsal(a):
Nazdárek děvčata! Tak dneska přidávám fotky ze včerejška a dneška. Před chvílí jsem je natočila na video, takže jestli to bude aspoň trošku stát za to, tak vám je zítra pošlu. Právě jsem dohřebelcovala svého prvního koníka. Sejla se vyválela a tak jsem to zkusila, jestli vůbec bude držet. NO, div neslintala. Akorát na hlavičce jí to moc tahalo, holt to jsou chuchvalce chlupů a bahna. Grant záviděl, takže jí furt vyhazoval a tulil se, abych čistila jeho, jenže on byl čisťoučkej. Akorát měl spocené místo od sedla, tak je teď dokonalej . Ale teda makačka na hodiny...

Grantík bumbá...

23.4.2006 20:28

zviratkova napsal(a):
Grantík bumbá...

Čikoušek...

23.4.2006 20:29

zviratkova napsal(a):
Čikoušek...

ve stáji...

23.4.2006 20:30

zviratkova napsal(a):
ve stáji...

no, nemá úžasnej pohled?

23.4.2006 20:30

zviratkova napsal(a):
no, nemá úžasnej pohled?

ach ten datum, ten mě ale štve...

23.4.2006 20:37

zviratkova napsal(a):
ach ten datum, ten mě ale štve...

JO a Sejlince jsou teď prý 2 roky, Grantík měl 10. narozeniny nedávno na Josefa a Čiko je prý o 2 či 3 roky starší, než Grant.

25.4.2006 11:02

zviratkova napsal(a):
JO a Sejlince jsou teď prý 2 roky, Grantík měl 10. narozeniny nedávno na Josefa a Čiko je prý o 2 či 3 roky starší, než Grant.

teda Grant umí udělat pohled...to je síla

25.4.2006 12:53

lucky napsal(a):
teda Grant umí udělat pohled...to je síla

To jo, je to zlatíčko! Teď u nich trávím denně hodiny, pořád se se mnou mazlí, je to čuminka. Dneska přidám zase další fotky a možná nějaká videa. Jo a včera jsem se dozvěděla po takové době, že Sejla je vlastně Šejla. Každý o ní mluví jako o kobylce a já jediná jí celou dobu říkám Sejla. Tak se mějte krásně a pozdravujte koníky!

25.4.2006 12:55

zviratkova napsal(a):
To jo, je to zlatíčko! Teď u nich trávím denně hodiny, pořád se se mnou mazlí, je to čuminka. Dneska přidám zase další fotky a možná nějaká videa. Jo a včera jsem se dozvěděla po takové době, že Sejla je vlastně Šejla. Každý o ní mluví jako o kobylce a já jediná jí celou dobu říkám Sejla. Tak se mějte krásně a pozdravujte koníky!

Posilam par fotek meho milacka............Pa Janik

25.4.2006 12:55

bordeaux napsal(a):
Posilam par fotek meho milacka............Pa Janik

a papa...

25.4.2006 12:56

bordeaux napsal(a):
a papa...

prdelka...........

25.4.2006 12:57

bordeaux napsal(a):
prdelka...........

a posledni...Papik Janik

25.4.2006 12:58

lucky napsal(a):

Nejen tráva leze. Jak tak koukám, tak i hříva...

25.4.2006 13:45

bordeaux napsal(a):
a posledni...Papik Janik

Tohle je krásný koník! Už je to veselejší, když není kolem jen bílý sníh, že?

25.4.2006 13:47

lucky napsal(a):
Tohle je krásný koník! Už je to veselejší, když není kolem jen bílý sníh, že?

ted uz je to nadhera..........kazdy den fotim jako blazen.... venku je krasne. Janik+Barboran

25.4.2006 17:58

bordeaux napsal(a):
ted uz je to nadhera..........kazdy den fotim jako blazen.... venku je krasne. Janik+Barboran

mohu se zeptat, co je to za plemeno?

25.4.2006 19:21

impact napsal(a):
Nejen tráva leze. Jak tak koukám, tak i hříva...

Nazdárek! Posílám slíbené fotečky...

25.4.2006 19:22

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Posílám slíbené fotečky...

kuky

25.4.2006 19:22

zviratkova napsal(a):
kuky

sousedovic holky si dělají z koníků srandu...

25.4.2006 19:23

zviratkova napsal(a):
sousedovic holky si dělají z koníků srandu...

úsměv

25.4.2006 19:25

zviratkova napsal(a):
Grantík

Šejlinka

25.4.2006 19:25

zviratkova napsal(a):
Šejlinka

Čikoušek

25.4.2006 19:26

zviratkova napsal(a):
Čikoušek

velkej a malej...

25.4.2006 19:27

zviratkova napsal(a):
velkej a malej...

Čiki

25.4.2006 20:11

zviratkova napsal(a):
Čiki

Hned jsou se sluníčkem ty fotečky o něčem jiném, že? Já za to nemůžu, ale jsem nemocná z Čikouška! On je tak hezounký! A na tom sluníčku už jde vidět, že se klube do letního. Moc krásný pony. Má velmi ušlechtilou hlavu. Moc se mi líbí.

25.4.2006 20:16

lucky napsal(a):
Hned jsou se sluníčkem ty fotečky o něčem jiném, že? Já za to nemůžu, ale jsem nemocná z Čikouška! On je tak hezounký! A na tom sluníčku už jde vidět, že se klube do letního. Moc krásný pony. Má velmi ušlechtilou hlavu. Moc se mi líbí.

Jo jo, sluníčko je spása. Hned se lépe fotí a Čiki krásně vynikne . Je krásnej, ale bohužel to není mazel, skoro mě ignoruje, pokud si k němu nepřijdu. Ty dva se pořád mazlinkají, ale Čiko po tom nějak netouží... Kouká zasněně do dálek, no jo, kobylky ho lákají, ale kudy by se tak dalo utéct?...

25.4.2006 20:25

zviratkova napsal(a):
Jo jo, sluníčko je spása. Hned se lépe fotí a Čiki krásně vynikne . Je krásnej, ale bohužel to není mazel, skoro mě ignoruje, pokud si k němu nepřijdu. Ty dva se pořád mazlinkají, ale Čiko po tom nějak netouží... Kouká zasněně do dálek, no jo, kobylky ho lákají, ale kudy by se tak dalo utéct?...

Oni poníci jsou svéhlavičky, ale stejně je mám ráda...jako všechny koně!

Tady foto z loňské zimy...Usinka prosíkuje

26.4.2006 19:09

zviratkova napsal(a):

Juráš...

Přidávám několik fotek Grantíka..

26.4.2006 19:09

zviratkova napsal(a):
Přidávám několik fotek Grantíka..

čuminka

26.4.2006 19:10

zviratkova napsal(a):
čuminka

jazýček...

26.4.2006 19:11

zviratkova napsal(a):
jazýček...

taky už tam máte ty otravné mouchy?

27.4.2006 21:45

zviratkova napsal(a):
taky už tam máte ty otravné mouchy?

Tyhle ksichtíky Grantíka se Ti fakt povedly...vůbec máš zajímavé úhly focení! Ale mám sem tam taky takový snímek, kde Usa vypadá jako žirafa ! Příští týden vezmu foťák ke koním. Nyní nebude čas. Zítra jsem dlouho v práci a tak tak k večeru stíhám Usu a o víkendu jedeme s Darésem do Prahy na výstavu. Ale pak zase vyrážím s Usinkou ke koníkům, byly jsme tam včera a nakonec jsme dokonce asi hodinku ve stáji přečkávaly bouřku a sjevák, takže si pokecala se svou starou láskou Nikolasem (ApH), ale za dvě minuty ji už moc nezajímal, hlavně volala, kde mě má, že jsem ji tam zavřela.

28.4.2006 17:39

lucky napsal(a):
Tyhle ksichtíky Grantíka se Ti fakt povedly...vůbec máš zajímavé úhly focení! Ale mám sem tam taky takový snímek, kde Usa vypadá jako žirafa ! Příští týden vezmu foťák ke koním. Nyní nebude čas. Zítra jsem dlouho v práci a tak tak k večeru stíhám Usu a o víkendu jedeme s Darésem do Prahy na výstavu. Ale pak zase vyrážím s Usinkou ke koníkům, byly jsme tam včera a nakonec jsme dokonce asi hodinku ve stáji přečkávaly bouřku a sjevák, takže si pokecala se svou starou láskou Nikolasem (ApH), ale za dvě minuty ji už moc nezajímal, hlavně volala, kde mě má, že jsem ji tam zavřela.

No, když on je zespoda tak úžasnej! Je to kolos, jsem proti němu jak drobeček. Furt se na mě šklebí a tulí se tlamičkou. Nejhorší ale je, když se rozhodne o mě podrbat, to je síla, že mám co dělat, aby mě nepovalil. Jo jo, počasí je zase na nic, teď slejváky, pak prý přijdou zase mrazy, tak já už teda nevím...

28.4.2006 18:34

lucky napsal(a):

Ahojky Lucky,
Usinka je krásná kobylka, dlouho už tady sleduju na fotkách - fakt ožitek. Chtěla jsem se zeptat kolik jí je vlastně let. Možná si to tady už asi psala, nějak jsem to asi přehlídla .
Díkes Jana

28.4.2006 18:35

janna napsal(a):
Ahojky Lucky,
Usinka je krásná kobylka, dlouho už tady sleduju na fotkách - fakt ožitek. Chtěla jsem se zeptat kolik jí je vlastně let. Možná si to tady už asi psala, nějak jsem to asi přehlídla .
Díkes Jana

Sorry, sem asi negramot takovejch překlepů v jedný větě .

28.4.2006 19:38

janna napsal(a):

Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, ale mám pár nových "jarních foteček" tak přidávám

28.4.2006 19:40

blanche napsal(a):
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, ale mám pár nových "jarních foteček" tak přidávám

Ta 1. fotka je po koupeli ... riskla jsem to už - byla jako prase ... pak se jí to nakonec zalíbilo a pořádně jsme se museli vyslunit

Další je z pastvy na pampeliškách - krása, co ?

28.4.2006 19:41

blanche napsal(a):
Ta 1. fotka je po koupeli ... riskla jsem to už - byla jako prase ... pak se jí to nakonec zalíbilo a pořádně jsme se museli vyslunit

Další je z pastvy na pampeliškách - krása, co ?

. . . a poslední fotečka z kvetoucího sadu

29.4.2006 00:15

blanche napsal(a):
. . . a poslední fotečka z kvetoucího sadu

Teeeda, vy tam máte pampelišek!!! Tady pořád nic a to pole vždycky láme rekordy. Jo a jak je Barča mokrá, tak jsem jí ani nepoznala. Má zajímavou barvičku...Fotky jsou super!

29.4.2006 10:06

janna napsal(a):

Usinka měla 2. ledna 4 roky...takže puberťák. Arabi dospívají kolem pátého i šestého roku...znám koně, co ještě rostli o několik cenťáků. Tak jsem zvědavá. Ale stačila by mi tak jak je. Nyní trochu přibírá a rozšiřuje se jí hrudník. Já říkám, že arab je hotový kůň až tak v osmi letech. Do té doby je to stále vyvíjející se chrastítko . Ale potom to stojí za to. A koně zdraví a aktivní jsou klidně i po dvacítce, vím o 27 letých koních, kteří závodí v zahraničí.

29.4.2006 10:16

zviratkova napsal(a):
Teeeda, vy tam máte pampelišek!!! Tady pořád nic a to pole vždycky láme rekordy. Jo a jak je Barča mokrá, tak jsem jí ani nepoznala. Má zajímavou barvičku...Fotky jsou super!

Pod tím kvetoucím stromem je Baruška nádherná! Vy už máte takové krásné jaro! To u nás jsme vděční za tu trávu! Stromy skoro ani ještě nekvetou, sem tam má některý lístečky. A pampelišky? Jak to vypadá!
Taky se těším, až bude teplo a Usu bydu moct vykoupat! Je jako prase. Na pohled vypadá bílá, ale z blízka už je ušmudlaná a drhnu ji denně z kůže a bez efektu.
Včera mi přišel balík, který jsem pro ni objednala. Hromadu kosmetiky ....naši když to viděli, tak šli do kolen! Bohužel mi nepřibalili šampón, který jsem měla také objednaný, asi jim došel. Ale mám ještě zbyteček. Já ji moc nešampónuji, ale po zimě je tu špínu třeba dostat z kůže. V létě ji koupu jen vodou. Objednala jsem super věcičky na hřívu, kůžičku a kopýtka, tak jsem zvědavá, jestli to byly vyhozené peníze, nebo to k čemusi bude. Ale jinak jsem docela spokojená. Objednala jsem to přes net, nebylo to drahé, viděla jsem to v obchodech dražší i na některých internetových prodejnách a poštovné za 85,-. Určitě si u nich objednám i příště.

29.4.2006 10:23

lucky napsal(a):
Usinka měla 2. ledna 4 roky...takže puberťák. Arabi dospívají kolem pátého i šestého roku...znám koně, co ještě rostli o několik cenťáků. Tak jsem zvědavá. Ale stačila by mi tak jak je. Nyní trochu přibírá a rozšiřuje se jí hrudník. Já říkám, že arab je hotový kůň až tak v osmi letech. Do té doby je to stále vyvíjející se chrastítko . Ale potom to stojí za to. A koně zdraví a aktivní jsou klidně i po dvacítce, vím o 27 letých koních, kteří závodí v zahraničí.

Díky moc za odpověď, arabové sou moc krásný a i když sem u koní už nějaký ten pátek a zajímám se o vše co je s nima spojený tak to o pozdějším dospívání arabů sem tedy nevěděla představovala jsem si tak že jsou "hotový" v 5 letech, tak sem zase o něco chytřejší - Dík.

29.4.2006 10:32

janna napsal(a):
Díky moc za odpověď, arabové sou moc krásný a i když sem u koní už nějaký ten pátek a zajímám se o vše co je s nima spojený tak to o pozdějším dospívání arabů sem tedy nevěděla představovala jsem si tak že jsou "hotový" v 5 letech, tak sem zase o něco chytřejší - Dík.

Tak teoreticky by měli, ale prakticky se vyvíjí. Klisny mohou být připuštěny ve třech letech a hřebci uchovněni. Ale já osobne si myslím, že tříletá klisna je ještě mladinký na hříbě, ale jsou i takoví, kteří již na nich chovají. A známý měl dokonce angloaraba, který byl po Ox hřebci z klisny A 1/1 a ten mu v šesti letech vyrostl ještě o tři centimetry!

Usa v zimě 2004

29.4.2006 20:05

lucky napsal(a):
Tak teoreticky by měli, ale prakticky se vyvíjí. Klisny mohou být připuštěny ve třech letech a hřebci uchovněni. Ale já osobne si myslím, že tříletá klisna je ještě mladinký na hříbě, ale jsou i takoví, kteří již na nich chovají. A známý měl dokonce angloaraba, který byl po Ox hřebci z klisny A 1/1 a ten mu v šesti letech vyrostl ještě o tři centimetry!

Usa v zimě 2004

Tak to jsem ráda, že se fotečky líbily

U nás kvetou zatím jen trnky atd ... pampelišky už jsou u nás v plném proudu - musela nafotit - ne nedalo

29.4.2006 20:10

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se fotečky líbily

U nás kvetou zatím jen trnky atd ... pampelišky už jsou u nás v plném proudu - musela nafotit - ne nedalo

Já bych taky chtěla fotit koníky mezi pampeliškami :-(

29.4.2006 20:25

zviratkova napsal(a):

Dlouho jsem tu nebyla a všechny fotečky jsou úžasné!!!Baruška v pampeliškách je skvělá,Grantíkovo ksichtíky taky a i Usinka je suprová!!!!
No musim zas něco nafotit,ať sem mám co přihodit.....

29.4.2006 20:27

bbb napsal(a):
Dlouho jsem tu nebyla a všechny fotečky jsou úžasné!!!Baruška v pampeliškách je skvělá,Grantíkovo ksichtíky taky a i Usinka je suprová!!!!
No musim zas něco nafotit,ať sem mám co přihodit.....

To jo, teď se Falík přesrstí a bude zase krásně do růžova, už se těším na jeho fotečky! Měj se!

29.4.2006 20:29

zviratkova napsal(a):

ahoj, no jak se tak dívám, máte tady nádherné fotečky koníků... všichni. Jsem ráda, že je už jaro. Ten shín už unavoval. Tak pozdravujte koníky a posílám taky pár foteček mých koníků...
Tady je Berry

29.4.2006 20:30

ettelwen napsal(a):
ahoj, no jak se tak dívám, máte tady nádherné fotečky koníků... všichni. Jsem ráda, že je už jaro. Ten shín už unavoval. Tak pozdravujte koníky a posílám taky pár foteček mých koníků...
Tady je Berry

a karina

29.4.2006 20:31

ettelwen napsal(a):
a karina

a opět Berry a Karča

29.4.2006 20:32

ettelwen napsal(a):
a opět Berry a Karča

a opět Beroušek... ještě pořád přelínává, takže je takový zarostený

29.4.2006 20:33

ettelwen napsal(a):
a opět Beroušek... ještě pořád přelínává, takže je takový zarostený

a naposled Karuška a já

29.4.2006 20:33

ettelwen napsal(a):
a opět Berry a Karča

Tak tyhle 2 krasavice jsem už tady několikrát viděla a jsou opravdu nádherné (teda, jestli je Berry kobylka). A ty copánky, no, to je paráda, musí mít pěkně udržovanou hřívu, viď?

29.4.2006 20:34

zviratkova napsal(a):
Tak tyhle 2 krasavice jsem už tady několikrát viděla a jsou opravdu nádherné (teda, jestli je Berry kobylka). A ty copánky, no, to je paráda, musí mít pěkně udržovanou hřívu, viď?

Tak koukám, že je to "ten Berry", ale to nemění nic na tom, že je krásný!

29.4.2006 20:46

zviratkova napsal(a):
Tak koukám, že je to "ten Berry", ale to nemění nic na tom, že je krásný!

jeee...tak moc dekuju, snazim se o ne starat, jak nejlip to jde
Jinak Berry je valach a taky pěkné prasátko.. jak ukazuje tato fotka

29.4.2006 20:49

ettelwen napsal(a):
jeee...tak moc dekuju, snazim se o ne starat, jak nejlip to jde
Jinak Berry je valach a taky pěkné prasátko.. jak ukazuje tato fotka

No jo, tady to jde už vidět, že je kluk jak buk . Bahno je holt pro ně lákavé, no. Sice to nechápu, ale znám to...

29.4.2006 20:51

zviratkova napsal(a):
No jo, tady to jde už vidět, že je kluk jak buk . Bahno je holt pro ně lákavé, no. Sice to nechápu, ale znám to...

no jo...na této fotce si bahenní koupel vychutnává Karča. jestli už s těma fotkama otravuju, stačí říct :)

29.4.2006 20:53

ettelwen napsal(a):
no jo...na této fotce si bahenní koupel vychutnává Karča. jestli už s těma fotkama otravuju, stačí říct :)

Tak ta je dobrá . Kdepak, my další koníky rády berem do party. Akorát mám problém, že Berryho od Karči moc nepoznám, ještě, že nám to vždycky popíšeš

29.4.2006 21:00

zviratkova napsal(a):
Tak ta je dobrá . Kdepak, my další koníky rády berem do party. Akorát mám problém, že Berryho od Karči moc nepoznám, ještě, že nám to vždycky popíšeš

tak to jestli nás berete do party, tak to jsem moc ráda jasne, ja vam to popisu. nekde jsou poznat, nekde ne. Jinak Karča má lysinku, Berry ne. Jinak fotek mám plný počítač :)

29.4.2006 21:05

ettelwen napsal(a):
tak to jestli nás berete do party, tak to jsem moc ráda jasne, ja vam to popisu. nekde jsou poznat, nekde ne. Jinak Karča má lysinku, Berry ne. Jinak fotek mám plný počítač :)

No máš pravdu, toho jsem si na první pohled nevšimla. A taky přijde, že má Karča trošku šedivější hlavičku, Berry je spíš do hněda, ale takhle na zádech nemám šanci

29.4.2006 21:10

zviratkova napsal(a):
No máš pravdu, toho jsem si na první pohled nevšimla. A taky přijde, že má Karča trošku šedivější hlavičku, Berry je spíš do hněda, ale takhle na zádech nemám šanci

no to jo, Karča je vlastně norik x ČT a Berry je zase ČT a má v sobě A1/1. Takže každý jiný, ale podobní si jsou.
tady běhají

29.4.2006 21:18

zviratkova napsal(a):

Posílám ještě něco ...

ettelwen napsal(a):
no to jo, Karča je vlastně norik x ČT a Berry je zase ČT a má v sobě A1/1. Takže každý jiný, ale podobní si jsou.
tady běhají

Jo jo, jde vidět, že mají každý jiné předky, ale jinak je ta podoba díky barvě věrohodná...

blanche napsal(a):
Posílám ještě něco ...

.

29.4.2006 21:22

zviratkova napsal(a):
Jo jo, jde vidět, že mají každý jiné předky, ale jinak je ta podoba díky barvě věrohodná...

no jo, barvu mají skoro stejnou. Teď je ale Berry už o hodně tmavší. Když jsem karinu kupovala, byla černá, teď je světle hnědá :)

29.4.2006 21:22

blanche napsal(a):
.

Lery - valášek ČT / není můj, ale pěkný, co

29.4.2006 21:24

blanche napsal(a):
Lery - valášek ČT / není můj, ale pěkný, co

A Goldík

29.4.2006 21:28

blanche napsal(a):
A Goldík

Koukala jsem, že jsou ti dva na prodej, viď? Jsou pěkní...

29.4.2006 22:00

zviratkova napsal(a):
Koukala jsem, že jsou ti dva na prodej, viď? Jsou pěkní...

Gold byl na prodej, ale dnes si ho odvezli

30.4.2006 18:34

zviratkova napsal(a):

Juráš...

JO, je pěknej, třeba se bude mít ještě líp než doposud. Právě jsem natočila videa s koníkama, takže vám je zítra pošlu. Čiko se na mě krásně ksichtil. Bohužel sluníčko nikde, takže fotit pořádně ani nešlo. Mějte se a pozdravujte koníčky!...

1.5.2006 16:31

zviratkova napsal(a):
JO, je pěknej, třeba se bude mít ještě líp než doposud. Právě jsem natočila videa s koníkama, takže vám je zítra pošlu. Čiko se na mě krásně ksichtil. Bohužel sluníčko nikde, takže fotit pořádně ani nešlo. Mějte se a pozdravujte koníčky!...

Koukám, že nám tady přibyli další krasavci! Berry a Karča jsou moc krásní a fakt, jakoby si z oka vypadli barvou. Úžasné, mít dva tak podobné koně. Byli by hezcí v dvojspřeží.

1.5.2006 20:29

lucky napsal(a):
Koukám, že nám tady přibyli další krasavci! Berry a Karča jsou moc krásní a fakt, jakoby si z oka vypadli barvou. Úžasné, mít dva tak podobné koně. Byli by hezcí v dvojspřeží.

Nazdárek! Fotky z dneška. Hlavně teda Grantík, ty dva furt jenom futrujou a to jsou pak fotky na nic

1.5.2006 20:30

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Fotky z dneška. Hlavně teda Grantík, ty dva furt jenom futrujou a to jsou pak fotky na nic

2

1.5.2006 20:32

zviratkova napsal(a):
4

no, snaha dostat všechny 3 do záběru

1.5.2006 20:33

zviratkova napsal(a):

ještě Grantík

1.5.2006 20:42

zviratkova napsal(a):
ještě Grantík

Jo a posílám nějaká videa, tak se kdyžtak, Lucky, ozvi... Půjdou asi na třikrát...

1.5.2006 20:53

zviratkova napsal(a):
Jo a posílám nějaká videa, tak se kdyžtak, Lucky, ozvi... Půjdou asi na třikrát...

Tak jsou příliš velká, tudíž jich bude celkem šest...

1.5.2006 23:01

lucky napsal(a):

jo, díky za pochvalu koníků :) No o zápřahu silně uvažujem, akorát je škoda, že jsou bryčky tak drahé... Oba koníci už v tahu totiž chodili, takže to umí. taky máte ve výběhu bláto? Já sice jenom v části, ale zrovna tam, kde se koníci nejvíc zdržují...No, ale Karči to podle fotky vůbec nevadilo

1.5.2006 23:02

zviratkova napsal(a):

ti tři jsou parádní, krásně se doplňují :) mě se zase líbí, že má každý jinou barvu, je to hezká trojka.

1.5.2006 23:41

ettelwen napsal(a):
jo, díky za pochvalu koníků :) No o zápřahu silně uvažujem, akorát je škoda, že jsou bryčky tak drahé... Oba koníci už v tahu totiž chodili, takže to umí. taky máte ve výběhu bláto? Já sice jenom v části, ale zrovna tam, kde se koníci nejvíc zdržují...No, ale Karči to podle fotky vůbec nevadilo

Páni! To je blátíčko! Naštěstí Usa nic moc nerozšlape. Má malá kopýtka a bez podkov, takže nic nenadělá a mohla by chodit po anglickém trávníku. Takže mám výběh zatravněný a kde to moc nerozte, nebo je louže a bláto, tak si radši udělá několik kroků, aby to obešla. Ta fotka Karči je úžasná...bahehhí koupel

Jinak Leo, videa zatím nejsou...

2.5.2006 20:48

lucky napsal(a):
Páni! To je blátíčko! Naštěstí Usa nic moc nerozšlape. Má malá kopýtka a bez podkov, takže nic nenadělá a mohla by chodit po anglickém trávníku. Takže mám výběh zatravněný a kde to moc nerozte, nebo je louže a bláto, tak si radši udělá několik kroků, aby to obešla. Ta fotka Karči je úžasná...bahehhí koupel

Jinak Leo, videa zatím nejsou...

Mě se taky líbí, že je každý z nich jiné barvičky. Vždyť Šejlinka nahradila stejně barevnou Daisynku, takže je to zase, co se týče v barvy, pěkná trojka. Karča je úžasná, to je super fotka! . Tady naštěstí už bahno moc není, teď se půl dne pasou za ohradou navolno, takže to tu tak neprošlapaj. Snad zase nezačne pršet, to je pak hned. Videa jsem poslala 2x, ale bohužel se mi všechny vrací. Nepřemýšlela jsi o novém mailu? Třeba jenom extra pro nás, vždycky bych Ti dala vědět, takhle je to nadlouho...

Přidejte reakci

Přidat smajlík