Sem prosím koníky, kteří svým majitelům úplně nevyhovují. Vyměním tuto klisnu A1/1, 3 roky, bez dostihové minulosti, obsedlá, velmi perspektivní do sportu. 100% hodná a zdravá. Vyměníme za haflinga nebo araba (i křížence).
carolas
napsal(a):
Sem prosím koníky, kteří svým majitelům úplně nevyhovují. Vyměním tuto klisnu A1/1, 3 roky, bez dostihové minulosti, obsedlá, velmi perspektivní do sportu. 100% hodná a zdravá. Vyměníme za haflinga nebo araba (i křížence).
Nabízím hucula 8 let,za cokoliv pro začínající jezdkyni,hucul je temperamentní pro ni,ale je naprosto zdravý a v boxe zlatíčko,trochu závislák na koních.
valente
napsal(a):
Nabízím hucula 8 let,za cokoliv pro začínající jezdkyni,hucul je temperamentní pro ni,ale je naprosto zdravý a v boxe zlatíčko,trochu závislák na koních.
Prodám 10.letého pony hřebce s PP. KVH cca 120 cm. Výborný v tahu,chodí pod sedlem. Nenáročný, zvyklý celoročně venku.Vhodný na rekreaci, tah, přirozenou komunikaci i jako společník ke koni. Zvyklý na psy i koně. Cena dohodou. Prodej z důvodu nevyužití a přechodu na velkého koně.
Možno vyměnit za velkého koně vhodného k dětem. Zlín
carolas
napsal(a):
mam kobylku 13 let, moc hodna i pro zacinajici nebo deti. u me jen stoji ...
Uživatel s deaktivovaným účtem

koki
napsal(a):
U mě jen ponda stojí, ale ošetřuje ho pod mým dohledem moje 4 letá dcera.
Prodám nebo vyměním za jiného mladšího koně krásného valáška A1/1 s PP, barvy šiml, v dubnu 8 let, o: Blueridge Dancer (IRE), m: Atlanta City (IRE), naočkovaný, odčervený, má udělané krevní testy. U nás běhal neregistrované dostihy a jezdil na VT parkury - pěkně skáče (dlouze a vysoko). Pod sedlem když jde s hřebcama tak je temperamentní, protože je bere jako soupeře s kobylama je zase línější. Na ošetřování miláček (u nás ošetřován 7. letou dívkou). Koník je mohutného rámce. Vhodný i pro těžkého jezdce (vozil muže 112kg). Není vhodný pro začátečníka. Je zvyklí bývat i 24/7 venku. S koňmi vychází dobře, ale samota mu také nevadí. K vidění ve Žďáru nad Sázavou. Při slušném a rychlém jednání sleva.

napsal(a):
Prodám nebo vyměním za jiného mladšího koně krásného valáška A1/1 s PP, barvy šiml, v dubnu 8 let, o: Blueridge Dancer (IRE), m: Atlanta City (IRE), naočkovaný, odčervený, má udělané krevní testy. U nás běhal neregistrované dostihy a jezdil na VT parkury - pěkně skáče (dlouze a vysoko). Pod sedlem když jde s hřebcama tak je temperamentní, protože je bere jako soupeře s kobylama je zase línější. Na ošetřování miláček (u nás ošetřován 7. letou dívkou). Koník je mohutného rámce. Vhodný i pro těžkého jezdce (vozil muže 112kg). Není vhodný pro začátečníka. Je zvyklí bývat i 24/7 venku. S koňmi vychází dobře, ale samota mu také nevadí. K vidění ve Žďáru nad Sázavou. Při slušném a rychlém jednání sleva.
cena koníka je 34000
vice fotek na www.avantinek.webovastranka.cz
Nabízím k výměně 5leteho krásného Klusáka, jezdí ho u mne juniorky i moje 9leta dcera. Na vyjížďkach je pohodový, jízdárnu moc nemusí, ale prijezden i do skoku 50cm. Občas si na jízdárně vyhodí. Dříve šampion v sulce. Chodí sám i s koňmi, vet. Kovář a přeprava bez problémů. V boxe ostřejší, ale neublíží. Vkh ca 170 cm, děti ho sice jezdí, ale necítí se na něm jistě, proto vyměníme za menšího koně či většího ponyho. 723167336 romofova@seznam.cz
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/109640731/vlach-qh.php
I můj pan úžasňák hledá nový domov