janna
napsal(a):
Kdo máte fotečky těchto koníků, nebo potomky po nich budu ráda za info jaký koníci jsou .
Tohle je naše Persika, je po Rookery Hill. Teď je jí 16let, asi do 7mi let běhala poměrně úspěšně dostihy.U nás měla 5hříbat, je to skvělá máma, vůdkyně stáda nevelká výškou, ale s obrovským srdcem. Je hrozně hodná, miláček stáje.
lenocka
napsal(a):
Tohle je naše Persika, je po Rookery Hill. Teď je jí 16let, asi do 7mi let běhala poměrně úspěšně dostihy.U nás měla 5hříbat, je to skvělá máma, vůdkyně stáda nevelká výškou, ale s obrovským srdcem. Je hrozně hodná, miláček stáje.
A ještě jednou Persika, tentokrát s děckama na kavaletách
lenocka
napsal(a):
A ještě jednou Persika, tentokrát s děckama na kavaletách
Migela -po Rookery Hill
a ještě máme ve stáji jednu kobylk upo Rookery Hillovi-říkáme jí Cipajs
dandaa
napsal(a):
Migela -po Rookery Hill
a ještě máme ve stáji jednu kobylk upo Rookery Hillovi-říkáme jí Cipajs
Zatím všem děkuju, POSÍLEJTE DÁL.
Sháním info, protože můj kůň by měl mít v původu všechny tyto koníky. Taky sem vložím jeho foto je to 7letý valášek Vilém.
janna
napsal(a):
Kdo máte fotečky těchto koníků, nebo potomky po nich budu ráda za info jaký koníci jsou .
Toto je DRIVE. Je tiež po Rookery Hill. Ma 11 rokov a skáčem s ním parkur. Dostihy v živote nebehal, ale tvári sa, ako keby bol aspoň v prípravke...
monika drive
napsal(a):
Toto je DRIVE. Je tiež po Rookery Hill. Ma 11 rokov a skáčem s ním parkur. Dostihy v živote nebehal, ale tvári sa, ako keby bol aspoň v prípravke...
Moje princezna po Rookery Hill))
jury
napsal(a):
jak se ta kobylka jmenuje?
Klisna Laccara po Rookery Hil,nejhodnější koník z naší stáje a skvělá máma