Plnokrevníci - Rookery Hill, Viorika, Lebel, Lorencio

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2006 20:39

Kdo máte fotečky těchto koníků, nebo potomky po nich budu ráda za info jaký koníci jsou .

24.4.2006 16:22

janna napsal(a):
Kdo máte fotečky těchto koníků, nebo potomky po nich budu ráda za info jaký koníci jsou .

Tohle je naše Persika, je po Rookery Hill. Teď je jí 16let, asi do 7mi let běhala poměrně úspěšně dostihy.U nás měla 5hříbat, je to skvělá máma, vůdkyně stáda nevelká výškou, ale s obrovským srdcem. Je hrozně hodná, miláček stáje.

24.4.2006 16:23

lenocka napsal(a):
Tohle je naše Persika, je po Rookery Hill. Teď je jí 16let, asi do 7mi let běhala poměrně úspěšně dostihy.U nás měla 5hříbat, je to skvělá máma, vůdkyně stáda nevelká výškou, ale s obrovským srdcem. Je hrozně hodná, miláček stáje.

A ještě jednou Persika, tentokrát s děckama na kavaletách

25.4.2006 10:21

lenocka napsal(a):
A ještě jednou Persika, tentokrát s děckama na kavaletách

Migela -po Rookery Hill
a ještě máme ve stáji jednu kobylk upo Rookery Hillovi-říkáme jí Cipajs

26.4.2006 13:58

dandaa napsal(a):
Migela -po Rookery Hill
a ještě máme ve stáji jednu kobylk upo Rookery Hillovi-říkáme jí Cipajs

Zatím všem děkuju, POSÍLEJTE DÁL.
Sháním info, protože můj kůň by měl mít v původu všechny tyto koníky. Taky sem vložím jeho foto je to 7letý valášek Vilém.

4.5.2006 21:11

janna napsal(a):

Toto je DRIVE. Je tiež po Rookery Hill. Ma 11 rokov a skáčem s ním parkur. Dostihy v živote nebehal, ale tvári sa, ako keby bol aspoň v prípravke...

4.6.2006 19:17

monika drive napsal(a):
Toto je DRIVE. Je tiež po Rookery Hill. Ma 11 rokov a skáčem s ním parkur. Dostihy v živote nebehal, ale tvári sa, ako keby bol aspoň v prípravke...

Moje princezna po Rookery Hill))

4.6.2006 19:36

sammannta napsal(a):
Moje princezna po Rookery Hill))

jak se ta kobylka jmenuje?

24.7.2008 09:24
jurda

XXX.XXX.2.142

jury napsal(a):
jak se ta kobylka jmenuje?

Klisna Laccara po Rookery Hil,nejhodnější koník z naší stáje a skvělá máma

Přidejte reakci