Koňské akce v okolí Liberce.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2009 10:06
markemic

XXX.XXX.122.70

Ahoj!
Mám dotaz na Liberečáky ,co se tu vyskytují ,ale nejen na ně
Nevíte o nějakých koňských akcích tento víkend v okolí Liberce,Tanvaldu,Jiřetína...?Ráda bych se někam podívala,ale na netu se mi nedaří nic moc najít
Děkuju za případné tipy

5.6.2009 09:24
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):
Ahoj!
Nevíte o nějakých koňských akcích tento víkend v okolí Liberce,Tanvaldu,Jiřetína...?Ráda bych se někam podívala,ale na netu se mi nedaří nic moc najít
Děkuju za případné tipy

Nikdo o ničem neví?Škoda:-(

5.6.2009 09:27
lesterka

XXX.XXX.87.188

markemic napsal(a):
Nikdo o ničem neví?Škoda:-(

Tento víkend ne, ale 18.7. by měla v Liberci proběhnout výstava arabů...

5.6.2009 09:43
markemic

XXX.XXX.122.70

lesterka napsal(a):
Tento víkend ne, ale 18.7. by měla v Liberci proběhnout výstava arabů...

Děkuju alespoň za tuto informaci!Můžu se zeptat,kde se v Liberci tahle akce koná?

5.6.2009 21:55
sheril

XXX.XXX.88.21

markemic napsal(a):
Děkuju alespoň za tuto informaci!Můžu se zeptat,kde se v Liberci tahle akce koná?

To bude stoprocentně v Růžodole na jízdárně,která zpadá pod Julius Kendik,te¨n jí dal pěkně do kupy.Dřív to bylo v rozkladu a ted to je na úrovni,tam to jinde nemůže být než na jízdárně,na kolbišti

5.6.2009 22:43
lapata

XXX.XXX.227.2

markemic napsal(a):
Ahoj!
Děkuju za případné tipy

Krapet z ruky, ale ještě to jde. Výstava koní ve Vrchovanech u Doks 13.6.09

5.6.2009 22:52
lesterka

XXX.XXX.106.108

sheril napsal(a):
To bude stoprocentně v Růžodole na jízdárně,která zpadá pod Julius Kendik,te¨n jí dal pěkně do kupy.Dřív to bylo v rozkladu a ted to je na úrovni,tam to jinde nemůže být než na jízdárně,na kolbišti

Sice nevím, jak se to tam jmenuje, ale jsou tam stáje a kousíček vedle nějaké asi fotbalové??? hřiště. mezi stájemi a hřištěm vede most, po kterém jezdí auta :-)) to je přesná informace, co? :))
Ale myslím, že stájí přímo v Liberci asi moc není...tak bys to podle toho mohla najít.

5.6.2009 23:08
sheril

XXX.XXX.88.21

lesterka napsal(a):
Sice nevím, jak se to tam jmenuje, ale jsou tam stáje a kousíček vedle nějaké asi fotbalové??? hřiště. mezi stájemi a hřištěm vede most, po kterém jezdí auta :-)) to je přesná informace, co? :))
Ale myslím, že stájí přímo v Liberci asi moc není...tak bys to podle toho mohla najít.

jE TO TO RŮŽODOL,JÁ TAM BYDLELA 6 LET ,CHODILI JWSME TAM NA KONĚ A KOUKAT NA ZÁVODY V PARKŮRU,DŘÍV BYLI KAŘŽDOU SOBOTU

8.6.2009 07:35
havj

XXX.XXX.10.21

lapata napsal(a):
Krapet z ruky, ale ještě to jde. Výstava koní ve Vrchovanech u Doks 13.6.09

Jukni na www.stajdorian.cz,a na www.jizdarna-liberec.cz, tam jsou vypsané akce....určitě na podzim: Huber na Javorníku, ve Vítkově, na jízdárně Vysoká
( Chrastava), Machnín, možná i Šimonovice...

8.6.2009 08:14
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):
Ahoj!
Děkuju za případné tipy

Teda tu se to rozrostloDěkuju všem za tipyTo místo v Liberci,jsem zrovna teď o víkendu určitě vidělaJelo se tam okolo alespoň přes most ,jak říkáte

Přidejte reakci

Přidat smajlík