markemic
napsal(a):
Ahoj!
Mám dotaz na Liberečáky ,co se tu vyskytují ,ale nejen na ně
Nevíte o nějakých koňských akcích tento víkend v okolí Liberce,Tanvaldu,Jiřetína...?Ráda bych se někam podívala,ale na netu se mi nedaří nic moc najít
Děkuju za případné tipy
Nikdo o ničem neví?Škoda:-(
lesterka
napsal(a):
Tento víkend ne, ale 18.7. by měla v Liberci proběhnout výstava arabů...
Děkuju alespoň za tuto informaci!Můžu se zeptat,kde se v Liberci tahle akce koná?
markemic
napsal(a):
Děkuju alespoň za tuto informaci!Můžu se zeptat,kde se v Liberci tahle akce koná?
To bude stoprocentně v Růžodole na jízdárně,která zpadá pod Julius Kendik,te¨n jí dal pěkně do kupy.Dřív to bylo v rozkladu a ted to je na úrovni,tam to jinde nemůže být než na jízdárně,na kolbišti
markemic
napsal(a):
Ahoj!
Nevíte o nějakých koňských akcích tento víkend v okolí Liberce,Tanvaldu,Jiřetína...?Ráda bych se někam podívala,ale na netu se mi nedaří nic moc najít
Děkuju za případné tipy
Krapet z ruky, ale ještě to jde. Výstava koní ve Vrchovanech u Doks 13.6.09
sheril
napsal(a):
To bude stoprocentně v Růžodole na jízdárně,která zpadá pod Julius Kendik,te¨n jí dal pěkně do kupy.Dřív to bylo v rozkladu a ted to je na úrovni,tam to jinde nemůže být než na jízdárně,na kolbišti
Sice nevím, jak se to tam jmenuje, ale jsou tam stáje a kousíček vedle nějaké asi fotbalové??? hřiště. mezi stájemi a hřištěm vede most, po kterém jezdí auta :-)) to je přesná informace, co? :))
Ale myslím, že stájí přímo v Liberci asi moc není...tak bys to podle toho mohla najít.
lesterka
napsal(a):
Sice nevím, jak se to tam jmenuje, ale jsou tam stáje a kousíček vedle nějaké asi fotbalové??? hřiště. mezi stájemi a hřištěm vede most, po kterém jezdí auta :-)) to je přesná informace, co? :))
Ale myslím, že stájí přímo v Liberci asi moc není...tak bys to podle toho mohla najít.
jE TO TO RŮŽODOL,JÁ TAM BYDLELA 6 LET ,CHODILI JWSME TAM NA KONĚ A KOUKAT NA ZÁVODY V PARKŮRU,DŘÍV BYLI KAŘŽDOU SOBOTU
lapata
napsal(a):
Krapet z ruky, ale ještě to jde. Výstava koní ve Vrchovanech u Doks 13.6.09
Jukni na www.stajdorian.cz,a na www.jizdarna-liberec.cz, tam jsou vypsané akce....určitě na podzim: Huber na Javorníku, ve Vítkově, na jízdárně Vysoká
( Chrastava), Machnín, možná i Šimonovice...
markemic
napsal(a):
Ahoj!
Děkuju za případné tipy
Teda tu se to rozrostloDěkuju všem za tipy
To místo v Liberci,jsem zrovna teď o víkendu určitě viděla
Jelo se tam okolo alespoň přes most ,jak říkáte