alco

XXX.XXX.129.132
Bohužel u jednoho valacha ze stáje byla diagnostikována epilepsie takby mě zajímalo, jaká jsou vlastně omezení, na co se musí dávat pozor, zda-li kůň bere nějaké prášky a pod. Majitel ho chtěl do sportu, což asi padá
alco
napsal(a):
Bohužel u jednoho valacha ze stáje byla diagnostikována epilepsie takby mě zajímalo, jaká jsou vlastně omezení, na co se musí dávat pozor, zda-li kůň bere nějaké prášky a pod. Majitel ho chtěl do sportu, což asi padá
tO ASI JO,TED JE NA bAZOŠI KLISNA 3-LETÁ,MÁ EPILEPSII A DÁVAJ JÍ ZA JATEČNÍ CENU.nEUMÍM SI TO PŘEDSTAVIT,JESTLI TO MÁ STEJNÝ PRŮBĚH JAKO U LIDÍ,KDYSI JSEM CHODILA S KLUKEM A MĚL ZÁCHVAT A JÁ MU ZACHRÁNILA ŽIVOT.jE TO DOST NEBEZPEČNÉ.
alco
napsal(a):
V bývalé stáji měl poník epilepsii.
Bylo to šílené. Koník sebou začal mlátit o zdi, bylo to opravdu strašné.
Chtěli jsme jej nechat i utratit. Ale zjistili jsme, že mu pomáhá oves a to dost výrazně, záchvaty se pak zmírnili. Ale neříkám, že to pomáhá obecně. U tohoto poníka to zabralo.