Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2009 13:19
strelish

XXX.XXX.142.166

Nevím jak vám, ale mi už se to dneska krátí, ten letní provoz není vůbec špatná věc

Malá se schovává - co kdyby ji ten člověk z druhé strany chtěl sežrat - chlapy nějak nemusí

2.7.2009 13:20
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Nevím jak vám, ale mi už se to dneska krátí, ten letní provoz není vůbec špatná věc

Malá se schovává - co kdyby ji ten člověk z druhé strany chtěl sežrat - chlapy nějak nemusí

Vůůbec nemáme vtěrné koně

2.7.2009 13:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Vůůbec nemáme vtěrné koně

ani trošku, skoro jak ti moj...ti mamlasové se mnou i sbírají hovna po výněhu a černá věc je zcela euforická, jakmile mi poodnese lopatu nebo vybulí pracně nasbírané kolečka....:)ale člověk se na něho nemůže zlobit...

2.7.2009 13:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

jinak Peti, jo, uzdečky jsme prodala obě, tehdy jsem fakt prachy potřebovala a navíc chci nějakou s mosazným, kováním a nejenom žlutým..:)

2.7.2009 13:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
jinak Peti, jo, uzdečky jsme prodala obě, tehdy jsem fakt prachy potřebovala a navíc chci nějakou s mosazným, kováním a nejenom žlutým..:)

Malá v tričku nemá chybu, též mám mastodonty, otravné, hlavně ta hnědáto je ted přícuc...šedivej ten si mě vyzvedává v ohradě...dneska jsem je chtěla vyšamponovat a zase jsou mraky....ch jo...

2.7.2009 13:59
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Malá v tričku nemá chybu, též mám mastodonty, otravné, hlavně ta hnědáto je ted přícuc...šedivej ten si mě vyzvedává v ohradě...dneska jsem je chtěla vyšamponovat a zase jsou mraky....ch jo...

Tu se též mračí a podle radaru buřiny zas.

Frčím do sekáče vybírat nový ohoz

3.7.2009 09:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

strelish napsal(a):
Tu se též mračí a podle radaru buřiny zas.

Frčím do sekáče vybírat nový ohoz

TAk zdar mám nějaké fotos od terezky tak vám sem něco přihodím, sama jsem se podivila jakej je Sahibák běloba...

teda tady je za nějvětší čuně

3.7.2009 09:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
TAk zdar mám nějaké fotos od terezky tak vám sem něco přihodím, sama jsem se podivila jakej je Sahibák běloba...

teda tady je za nějvětší čuně

3.7.2009 09:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

můj a Sahiibkův poklad a autor foteček Terezka

3.7.2009 09:12
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
můj a Sahiibkův poklad a autor foteček Terezka

má od terezky krásnej kompletek

3.7.2009 09:12
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
má od terezky krásnej kompletek

3.7.2009 09:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

a taky mi s bučinou

3.7.2009 09:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a taky mi s bučinou

3.7.2009 09:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

a zas jdu něco dělat

7.7.2009 07:19
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
a zas jdu něco dělat

Téééééda, baboně, jsem nás nemohla najít. Upadli jsme fest daleko. Musíme to napravit. Tož jaký byl prodloužený víkend u vás? Já byla v sobotu makat v pizzerce, v neděli jsem jela za Tripuškou a v čera jsme se už konečně zas pohli s přístřeškem o kus dál.V neděli s náma jela i Janča, heč? Fajnový výlet to byl, jeli jsme s Tomulinem. Když jsme jeli na vyjíždku, poslušně na nás čekal v autě bobek :-) Jinak Poli je i venku ukázněná, mile překvapila

7.7.2009 08:44
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Téééééda, baboně, jsem nás nemohla najít. Upadli jsme fest daleko. Musíme to napravit. Tož jaký byl prodloužený víkend u vás? Já byla v sobotu makat v pizzerce, v neděli jsem jela za Tripuškou a v čera jsme se už konečně zas pohli s přístřeškem o kus dál.V neděli s náma jela i Janča, heč? Fajnový výlet to byl, jeli jsme s Tomulinem. Když jsme jeli na vyjíždku, poslušně na nás čekal v autě bobek :-) Jinak Poli je i venku ukázněná, mile překvapila

ZDar BAbule tož já taky měla nádhernej víkend, na kukandě na závodech, na Kuňce...včera válenda na Opaťáku...paráda.oříci relaxovali a já hurá vyřešila náš problém s házením, sítka pomohla a my jsme si včera super zamakali na jízdošce, máme co spravovat..kobyla mi opadla, krk pěkně přesvalila jak mrskala hlavou...a je z ní lemra líná...
udělala jsem broučkům koupel...

7.7.2009 08:45
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
ZDar BAbule tož já taky měla nádhernej víkend, na kukandě na závodech, na Kuňce...včera válenda na Opaťáku...paráda.oříci relaxovali a já hurá vyřešila náš problém s házením, sítka pomohla a my jsme si včera super zamakali na jízdošce, máme co spravovat..kobyla mi opadla, krk pěkně přesvalila jak mrskala hlavou...a je z ní lemra líná...
udělala jsem broučkům koupel...

klasika

7.7.2009 08:46
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
klasika

bučina je strašnej tlustoch...by mě zajímalo jak bude vypadat před koncem...

lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
klasika

Kláruš, super, že je po problému

klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
bučina je strašnej tlustoch...by mě zajímalo jak bude vypadat před koncem...

a jak jsem si pochvalovala že ona se neválí...tak bác...

7.7.2009 08:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

To mi povídej sice vypadá jak robocop, ale co se dá dělat..včera i ochotně spolupracovala a já měla radost..máme nějaký foto z jízdárný ale bude až se moje asestřička vyhrabe z pelechu a dostane se k PC...
a nám se to krátí za 18 dní dovča, hurá:))))
moji přerostlý miminko

7.7.2009 08:50
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

A jedna s Jaňuchou Ale fotky nic moc, fotil Tomulina z cesty skoro z auta

7.7.2009 08:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
To mi povídej sice vypadá jak robocop, ale co se dá dělat..včera i ochotně spolupracovala a já měla radost..máme nějaký foto z jízdárný ale bude až se moje asestřička vyhrabe z pelechu a dostane se k PC...
a nám se to krátí za 18 dní dovča, hurá:))))
moji přerostlý miminko

Leni a jak Terinka jak vám to jde?..no možná už jsem nějak mimo kdo je poli? a výlet ?výlet vám nezávidím, já si taky výletovala
tady jsme koupali paní D9 na Potštejně, teda spíš ona zmáchala nás..

7.7.2009 08:55
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
A jedna s Jaňuchou Ale fotky nic moc, fotil Tomulina z cesty skoro z auta

Jednoduchá odpověd :-) Terezka mi byla zakázaná tak to bude Tripi, Tripuše, Poli :-) Prostě debilní jméno-Tripolixa A ten první valášek je ten druhý nabízený k prodeji

7.7.2009 09:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Jednoduchá odpověd :-) Terezka mi byla zakázaná tak to bude Tripi, Tripuše, Poli :-) Prostě debilní jméno-Tripolixa A ten první valášek je ten druhý nabízený k prodeji

AHa kočko tož nějak musím přiviknout tou poli jsmi mě zmátla ale ted už budu vědět..a tak stále spokojenost...to je príma...
tady ta kobuše byla jak dvojnice mého ořa.teda kdyby madam něco dělal a nerozstl jí jen pupek

7.7.2009 09:10
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
AHa kočko tož nějak musím přiviknout tou poli jsmi mě zmátla ale ted už budu vědět..a tak stále spokojenost...to je príma...
tady ta kobuše byla jak dvojnice mého ořa.teda kdyby madam něco dělal a nerozstl jí jen pupek

Spokojenost velikááááááááááááááááá Zkoušela jsem jet i jako první, i za koněm, vpohodě bez problému ovladatelná. Už aby byla doma. A vzala jsem si na ní i moje sedýlko, sedí jako ulité. Uf, ještě že tak No a včera jsem si něco málo skočilůa na Tasuli, ale fotečky budou až madam Monikatá vyleze z postýlky

7.7.2009 09:16
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Spokojenost velikááááááááááááááááá Zkoušela jsem jet i jako první, i za koněm, vpohodě bez problému ovladatelná. Už aby byla doma. A vzala jsem si na ní i moje sedýlko, sedí jako ulité. Uf, ještě že tak No a včera jsem si něco málo skočilůa na Tasuli, ale fotečky budou až madam Monikatá vyleze z postýlky

Ju tak to jsem zvědavá...no též jsem něco hopla, ale hnědou to moc nebere, tož jsem šediváčkovi po roce dovolila dvakrát křížet, tolik chutě do skáíkání jsem pohromadě ještě neviděla...ale další možná zas za rok...ale jak jinak to říct sakra sakra sakra..počkejte až uvidíte ten styl na malinkém křížečku..ch jo.

7.7.2009 11:01
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):

Tak něco málo ze včerejška.....

7.7.2009 11:09
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tak něco málo ze včerejška.....

Tasula potřebuje trening jako sůl a já též Ale hrozně fajně se mi sní pracuje

7.7.2009 11:12
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tasula potřebuje trening jako sůl a já též Ale hrozně fajně se mi sní pracuje

Nožka sem, nožka tam Není se čemu divit, skákala snad před rokem....Chce to čas.

7.7.2009 11:13
kukinatost

XXX.XXX.29.59

strelish napsal(a):

tož idu vás podráždit z dovolenky..:))
Já sjem měla fajny trénink v sobotu a navíc mám i hafo fotek, tož vás zásobím a v neděli výlet s Lenuškou..:) a včera jsem dělala ais prd...akorát ěnco s vačou, pak doma, jo, vlastně hrála sjem volejbal..
Lenuščina Polinka si mě ganz koupila, vtěrná a mazlivá ej ajk černá věc...fakt sympaťanda jak pjerun:)
a tady nějaký ryzec..Keruška se vcelku zklidnil, řekla ybch, že se to určo ěnjak zlepšila, k šílenství ej ale furt přivádí ten debilní hmyz a občas ducno, a to amžu endurem i trřikrát denně..:(

7.7.2009 11:17
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Já sjem měla fajny trénink v sobotu a navíc mám i hafo fotek, tož vás zásobím a v neděli výlet s Lenuškou..:) a včera jsem dělala ais prd...akorát ěnco s vačou, pak doma, jo, vlastně hrála sjem volejbal..
Lenuščina Polinka si mě ganz koupila, vtěrná a mazlivá ej ajk černá věc...fakt sympaťanda jak pjerun:)
a tady nějaký ryzec..Keruška se vcelku zklidnil, řekla ybch, že se to určo ěnjak zlepšila, k šílenství ej ale furt přivádí ten debilní hmyz a občas ducno, a to amžu endurem i trřikrát denně..:(

Házej, házej fotky :-) Markís taky pilně trenuje

7.7.2009 11:18
kukinatost

XXX.XXX.29.59

kukinatost napsal(a):

to jsme se jako oklusávaly..kurnik, pak několik kol přes x kavalet furt v lehkém...

7.7.2009 11:20
kukinatost

XXX.XXX.29.59

kukinatost napsal(a):
to jsme se jako oklusávaly..kurnik, pak několik kol přes x kavalet furt v lehkém...

btw to nahoře jsme se vlezly do krokových kavalet..:)))
tady klusové a já zas ruku nahoru..

7.7.2009 11:20
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Házej, házej fotky :-) Markís taky pilně trenuje

Kurňa vy jste raťáci...blondáýna brzdí musela za Zuzíka na ošetření s tím naším Sněhurákem, blb si rozlízal abces....fujky...
Leni kdypak má oski ty závody?
Sranda Meggi

7.7.2009 11:24
kukinatost

XXX.XXX.29.59

kukinatost napsal(a):

tu už to je lepší..

7.7.2009 11:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

spíš ty bidla trochu ohni Januchu, to mi kazí kapičku k dokonalosti..rezavica jak maká....
sakriš chtěla bych vás vidět závodit na živo a moc držet palečky na místě a né furt na dálku...
Brambuša už má zase normální podobu....

7.7.2009 11:27
kukinatost

XXX.XXX.29.59

kukinatost napsal(a):
tu už to je lepší..

a cvalové....jsme obě pekelně soustředěné..:)

7.7.2009 11:28
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
tu už to je lepší..

Vůbec neodskočila daleko Oskárek asi pojedde až za 3 týdny. škoda, ale samotného přepravovat by bylo zbytečné

7.7.2009 11:31
kukinatost

XXX.XXX.29.59

klawdie napsal(a):
spíš ty bidla trochu ohni Januchu, to mi kazí kapičku k dokonalosti..rezavica jak maká....
sakriš chtěla bych vás vidět závodit na živo a moc držet palečky na místě a né furt na dálku...
Brambuša už má zase normální podobu....

tož ohnout se snažím, i když to nejde, páč ryzec zabere krkem a už mě táhne a holeň to pořádně nevytlačí:) ale když yvsedávám a mám mít ruku položenou,tak to fakt nevydržím nenatáhnout...to asi není anatomicky možné..:)

7.7.2009 11:34
kukinatost

XXX.XXX.29.59

kukinatost napsal(a):
tož ohnout se snažím, i když to nejde, páč ryzec zabere krkem a už mě táhne a holeň to pořádně nevytlačí:) ale když yvsedávám a mám mít ruku položenou,tak to fakt nevydržím nenatáhnout...to asi není anatomicky možné..:)

mno, Lenuško, právě že nedskočila, pěkně jí to vycházelo:)ú..tady ty inauty byly ještě v klidu, to je prostě napočítané, ale pak ten napočítaný odskok, tam se teda ryzec jo natahuje..nicméně už nepřidupáváme!:)
a modelia na křížku:)

7.7.2009 11:36
kukinatost

XXX.XXX.29.59

kukinatost napsal(a):
mno, Lenuško, právě že nedskočila, pěkně jí to vycházelo:)ú..tady ty inauty byly ještě v klidu, to je prostě napočítané, ale pak ten napočítaný odskok, tam se teda ryzec jo natahuje..nicméně už nepřidupáváme!:)
a modelia na křížku:)

a tu už jsme se fest natahovaly..

7.7.2009 11:38
kukinatost

XXX.XXX.29.59

strelish napsal(a):

tak a poslední - rudá a ještě výraz stupida:)))

7.7.2009 11:41
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
tak a poslední - rudá a ještě výraz stupida:)))

A bez přilby

7.7.2009 11:47
kukinatost

XXX.XXX.29.59

lanika napsal(a):
A bez přilby

náhodou, měla ju Lenča v autě v kufru..:)))
a zasloužený odpočinek...

7.7.2009 12:01
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
náhodou, měla ju Lenča v autě v kufru..:)))
a zasloužený odpočinek...

hej ženy vy jste se do toho obuli, jste aspon pro mě motivací...:)
Janucho a sítka dobrá drží, ač fučelo a čekala jsem že se otočí neotočila a najídzárně kde byl klid od větru jsem zas myslela že při práci bude problém a nic..jak je taková tvrdší drží jako ulitá...segra má foto...

7.7.2009 13:13
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

Teda děvuchy vám to skáče, asi taky začnem trénovat Nějak nestíhám poslední dobou :))

7.7.2009 14:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

strelish napsal(a):
Teda děvuchy vám to skáče, asi taky začnem trénovat Nějak nestíhám poslední dobou :))

J0 kdysž vidím ty zoubky tak jsi mi připoměla že hnědý budem zubařit, mám tqam hrany....ve tna to koukal tak by měl v brzké dbě přijet...chuděra já tak nesnáším zubaře:))

8.7.2009 08:17
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
J0 kdysž vidím ty zoubky tak jsi mi připoměla že hnědý budem zubařit, mám tqam hrany....ve tna to koukal tak by měl v brzké dbě přijet...chuděra já tak nesnáším zubaře:))

Dobré ránečko přeji, než odjedu opět za Zuzíkem na veterinu s kocourem hodím se nějaké fotečky z prodlouženého víkendu

*Nejdříve oslavenec

8.7.2009 08:18
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Dobré ránečko přeji, než odjedu opět za Zuzíkem na veterinu s kocourem hodím se nějaké fotečky z prodlouženého víkendu

*Nejdříve oslavenec

Dortík nesmí chybět

8.7.2009 08:19
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Dortík nesmí chybět

S foukáním svíček pomohla Míša

8.7.2009 08:20
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
S foukáním svíček pomohla Míša

A hurá do dortu, vůbec se nerozdělil

8.7.2009 08:21
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
A hurá do dortu, vůbec se nerozdělil

Od holek dostal dva kyblíčky kokýsků

8.7.2009 08:22
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Od holek dostal dva kyblíčky kokýsků

Ode mě ohlávku

8.7.2009 08:23
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Ode mě ohlávku

a zbytek oslavy trávil na jízdárně a cpal si břicho zatím co jiní pracovali

8.7.2009 08:24
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
a zbytek oslavy trávil na jízdárně a cpal si břicho zatím co jiní pracovali

pan Sahib s míšou

8.7.2009 08:25
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
pan Sahib s míšou

A ségra se ségrou

8.7.2009 08:28
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
A ségra se ségrou

no a sBílou jsem trénovala na nedělní závody

8.7.2009 08:28
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
no a sBílou jsem trénovala na nedělní závody

8.7.2009 08:30
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
..

a to stačíí

8.7.2009 08:41
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
a to stačíí

všichni chrápete..??tak já jedu do hk.čus čus

8.7.2009 10:52
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):
všichni chrápete..??tak já jedu do hk.čus čus

Ju mě stávkoval comp..paráda...hezky vyšli fota.....včera mi zas započel nový tentorkát letní kurz se staršími a pokročilým, tož makají oba mí tataři...slečny velice talentované...
Hele tak tady ta sítka od awy a prosím nesmějte se jí

8.7.2009 10:55
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Ju mě stávkoval comp..paráda...hezky vyšli fota.....včera mi zas započel nový tentorkát letní kurz se staršími a pokročilým, tož makají oba mí tataři...slečny velice talentované...
Hele tak tady ta sítka od awy a prosím nesmějte se jí

taky jsme něco skočili ale malou to evidetně moc netankuje

8.7.2009 10:55
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
taky jsme něco skočili ale malou to evidetně moc netankuje

ale dopřála jsem to i sahibkovi jen dvakrát, ale to byla radost a chuť...ch jo

8.7.2009 10:56
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
ale dopřála jsem to i sahibkovi jen dvakrát, ale to byla radost a chuť...ch jo

je to obřisko a chody mamutí...

8.7.2009 11:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
je to obřisko a chody mamutí...

a šediváčka vysílám v srpnu na odpočinkovou dovolenou s moji dušičkou Terezkou, vezme ho na veliký pastviny se samejma kobylama a všude samý luka...

8.7.2009 11:18
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
a šediváčka vysílám v srpnu na odpočinkovou dovolenou s moji dušičkou Terezkou, vezme ho na veliký pastviny se samejma kobylama a všude samý luka...

Teda Kláruš, na jak dlouho???? Jinak fotečky parádní a Sábulka krasavec

8.7.2009 11:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Teda Kláruš, na jak dlouho???? Jinak fotečky parádní a Sábulka krasavec

NA týden, Terezka mě poprosila že dostala nabídku od kamarádky a když poslala fota tak neváhám, proč né..bude týden na pastvině a všude luka a kopečky takže měkko...sice budu mateřsky trnout, ale terezka je zodpovědná a věřím jí a Sábulkovi to moc prospěje...

8.7.2009 12:11
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
NA týden, Terezka mě poprosila že dostala nabídku od kamarádky a když poslala fota tak neváhám, proč né..bude týden na pastvině a všude luka a kopečky takže měkko...sice budu mateřsky trnout, ale terezka je zodpovědná a věřím jí a Sábulkovi to moc prospěje...

Kláruš u vás to teda žije :))

Já včera jen provedla malé tradiční ajatinovou proceduru, spravila jí obleček a hurá do kina na Dobu ledovou 3 - fajné to bylo

8.7.2009 13:52
cheyenne

XXX.XXX.159.239

strelish napsal(a):

Hoj babky, tak i já vám sem hodím pár fotek z našeho rodinného života...
Takhle nám nějaký "kamarád" upravil vůz...

8.7.2009 13:53
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Hoj babky, tak i já vám sem hodím pár fotek z našeho rodinného života...
Takhle nám nějaký "kamarád" upravil vůz...

Toto jsme nakoupili...

8.7.2009 13:55
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Toto jsme nakoupili...

A takhle jsem neodolala se nechat povodit po louce... úň se jmenuje Lukáš, tak mi to přišlo bezpečný

8.7.2009 13:56
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
A takhle jsem neodolala se nechat povodit po louce... úň se jmenuje Lukáš, tak mi to přišlo bezpečný

A hádejte kdopak je tohle?

8.7.2009 15:16
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
A hádejte kdopak je tohle?

Jéééé Evi...to je super fotka!!! Ty jo, to je nějakej spešl ultrazvuk, ne?

Holky, já jsem se rozkecala na ***, tady se jdu jen ukázat aby ti co nás čtou věděli že jsem živá a zdravá...

paní X

8.7.2009 19:50
rocky

XXX.XXX.189.86

haisovad napsal(a):
Jéééé Evi...to je super fotka!!! Ty jo, to je nějakej spešl ultrazvuk, ne?

Holky, já jsem se rozkecala na ***, tady se jdu jen ukázat aby ti co nás čtou věděli že jsem živá a zdravá...

paní X

Ty Danulíí ta kobyla je naprosto famooozni..jsem ulítlá na frísáky, doufám že až udelame nejakou navstevu tak nam ji ukazes

Evčo a fotečka naprosto uzasnaaa

8.7.2009 19:51
strelish

XXX.XXX.212.18

strelish napsal(a):

Frajerka v růžovém

9.7.2009 06:22
klawdie

XXX.XXX.100.124

strelish napsal(a):
Frajerka v růžovém

Evče už jsem to komentovala, auti na houby, kočárek famorní, velice originální orpti těm zelenej a oranžovej...dobrej výběr...no a maličká Lukášek je prostě boží...
Káti růžová jí sekne

Já včera větrala bučinu, trochu jsme se do toho opřeli....zjistila jsem že v kroku v lese si občas hodí ale není to tak tragické, spíš jen ze začátku než zjistí že je chráněná...takže pohoda klid....

9.7.2009 06:23
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Evče už jsem to komentovala, auti na houby, kočárek famorní, velice originální orpti těm zelenej a oranžovej...dobrej výběr...no a maličká Lukášek je prostě boží...
Káti růžová jí sekne

Já včera větrala bučinu, trochu jsme se do toho opřeli....zjistila jsem že v kroku v lese si občas hodí ale není to tak tragické, spíš jen ze začátku než zjistí že je chráněná...takže pohoda klid....

chtělo by to nějaký fotos, ale evidetně ještě spím...

9.7.2009 06:49
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
chtělo by to nějaký fotos, ale evidetně ještě spím...

A kdyžtak an to koukám, segra vám zapoměla úpovědět jak jerík válel o víkendu, přivezl si mašličku za třetí...

9.7.2009 10:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
A kdyžtak an to koukám, segra vám zapoměla úpovědět jak jerík válel o víkendu, přivezl si mašličku za třetí...

ženský kde jste to tady dřu sama?

9.7.2009 10:09
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
ženský kde jste to tady dřu sama?

Zdarec, tak se hlásím aspoň já, po další kontrole a po nákupu, vařím panu Mochitovi česnečku včera byl zas náročný večer i já jsem si dala decinku šampíčka

9.7.2009 10:22
haisovad

XXX.XXX.213.4

cheyenne napsal(a):
Zdarec, tak se hlásím aspoň já, po další kontrole a po nákupu, vařím panu Mochitovi česnečku včera byl zas náročný večer i já jsem si dala decinku šampíčka

Nazdárek,
také jdu pozdravit. Jak je při čtvrtku?
Dneska jsem se dozvěděla že u maminky na mě čeká lístek na Benátskou...tak mám radost.
NEvíte o nějakém ortopedovi z Liberecka? Vím o panu Šmídovi a panu Šigutovi ale jsou až někde od České Lípy...to je dáááálka

Eviku, na kdy máš vůbec termín?

9.7.2009 10:26
cheyenne

XXX.XXX.159.239

haisovad napsal(a):
Nazdárek,
také jdu pozdravit. Jak je při čtvrtku?
Dneska jsem se dozvěděla že u maminky na mě čeká lístek na Benátskou...tak mám radost.
NEvíte o nějakém ortopedovi z Liberecka? Vím o panu Šmídovi a panu Šigutovi ale jsou až někde od České Lípy...to je dáááálka

Eviku, na kdy máš vůbec termín?

Danulí, termín máme přesně za tři měsíce, docela to utíká... ten ultrazvuk je spešl, říká se mu 3D, je to nadstandart, takže jsme si to zaplatili, ale stálo to za to, i když já jsem si tam vcelku potrpěla, pro mě to moc příjemné nebylo.... malá má prý už 1,25kg
Ortopeda netuším ani v HK natož ve vašich končinách

9.7.2009 10:42
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
Danulí, termín máme přesně za tři měsíce, docela to utíká... ten ultrazvuk je spešl, říká se mu 3D, je to nadstandart, takže jsme si to zaplatili, ale stálo to za to, i když já jsem si tam vcelku potrpěla, pro mě to moc příjemné nebylo.... malá má prý už 1,25kg

ty jo, to je teda rychlost...mazec.

Aby to bylo dobře opchopeno tak jsem myslela koňského ortopeda...

9.7.2009 10:42
lanika

XXX.XXX.162.56

cheyenne napsal(a):

Dovolenky ve firmě, to je jak za trest. Jinak já teda hlásím, že mám prvních 300 balíků pod střechou, teď už to dokoupím pouze velkýma, seník je plný No a dneska jedeme nakupovat do jezd. potřeb :-) Já už teda většinu doma mám z netu, ale ještě potřebuju oháknout sebe :-(Snad něco vyberu

9.7.2009 10:46
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
ty jo, to je teda rychlost...mazec.

Aby to bylo dobře opchopeno tak jsem myslela koňského ortopeda...

díky aspon část se ozvala...nějak to tu zanedbáváme...Janucha má omluvenku, prázdninuje...o víkendu zas jedem závodit...tož jsem zvědavá jaké výkony holky předvedou...já budu samozřejmě s Lumírkem na místě a dokumentovat..

9.7.2009 10:48
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Dovolenky ve firmě, to je jak za trest. Jinak já teda hlásím, že mám prvních 300 balíků pod střechou, teď už to dokoupím pouze velkýma, seník je plný No a dneska jedeme nakupovat do jezd. potřeb :-) Já už teda většinu doma mám z netu, ale ještě potřebuju oháknout sebe :-(Snad něco vyberu

Páni sdelčna vyhrala ve sportce...panečku...já se zatím ve frontě potřeb ořu k sobě ještě nedostala...

9.7.2009 10:58
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Páni sdelčna vyhrala ve sportce...panečku...já se zatím ve frontě potřeb ořu k sobě ještě nedostala...

Kláruš, sportka by se mi taky šikla :-) Polince jsem koupila novou uzdečku se zaltým kováním, Oskišovi taky novou uzdečku, chudinka měl ji snad 100 let starou, a klasika vitamínky, mazání, stříkání prac. dečku, já teda toužím po bílých rajtkách s celokož. sedem, pérkách a chapsech. Jenže to se mi nechce kupovat nové, nejlépe bych i nějaké staré šunty aby mi nebylo líto jezdit v nich pracovně. A na závody si pak koupit příští rok nové, víte jak-v tom L už musíme být vyšperkování

9.7.2009 11:59
molly

XXX.XXX.159.230

strelish napsal(a):

Jdu taky jen pozdravit, žiju..
Po tomnedělním pádu mi pěkně včera otekla má šroubovaná tlapka.. Ale snad to přejde. Kosti jsou OK, dělali jsme včera kontr. RTG

Včera kámoška fotila mobilem

9.7.2009 12:24
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Jdu taky jen pozdravit, žiju..
Po tomnedělním pádu mi pěkně včera otekla má šroubovaná tlapka.. Ale snad to přejde. Kosti jsou OK, dělali jsme včera kontr. RTG

Včera kámoška fotila mobilem

Hustá fotka..ty Zuzí musíš bejt na sebe opatrná už nejsme nejmladší
máte štestí douvušky že jste se všeci nahlásilijinak byhc na vás pusitla pitbula..

9.7.2009 12:53
kukinatost

XXX.XXX.29.59

strelish napsal(a):

Tak a teta Janka se už tež hlásí do služby..:)
Zrovna vařím u našich, teda jakože pro segru a jejího chlopa moji fantastickou dušenou mrkvičku s masem..
Jinak včera nám došel náš nový Ikarosek, tak sjem Kerušku strouhala nasedlaného, aby úplně nezapomněl a sedne mu jak ulité, tlusťoškovi jednomu..:)
No a ryzec včera ušla tréninku, dojedem s trenérem na jízdárnu a opět by se tam dalo leda plavit..ale sedlo sedí, krásně se pod ním opotila..jsem euforická..a mi se tež sedí výborně..
tož dneska vám to fšechno nafotím..:))

9.7.2009 13:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
Tak a teta Janka se už tež hlásí do služby..:)
Zrovna vařím u našich, teda jakože pro segru a jejího chlopa moji fantastickou dušenou mrkvičku s masem..
Jinak včera nám došel náš nový Ikarosek, tak sjem Kerušku strouhala nasedlaného, aby úplně nezapomněl a sedne mu jak ulité, tlusťoškovi jednomu..:)
No a ryzec včera ušla tréninku, dojedem s trenérem na jízdárnu a opět by se tam dalo leda plavit..ale sedlo sedí, krásně se pod ním opotila..jsem euforická..a mi se tež sedí výborně..
tož dneska vám to fšechno nafotím..:))

Ty vogo tetá ani nevím že jsi kupovala nové sedlo...to jsou věci po dvou deci..a kuchtíš uspěšně?

10.7.2009 07:03
molly

XXX.XXX.144.88

strelish napsal(a):

Dobré ráno..
Ruka furt bolí jak čert Doufám, že se tam udělal jen nějaký zánět a zas to brzy přejde..
Molinatá měla včera neplánované volno, potkala jsem včera v marketu známého a "vytvrdli" jsme u košíků pěkně dlouho... Mezitím mi přistála u vrat bedna masa pro psy, tak jsem měla o zábavu postaráno a Molča měla radost, že nemusí makat..
Sice mám dnes krátký den, do tří, ale nechce se mně už teď...
Víkend je ve znamení nočních brigád, takže na Chlum nerazím, bo se musím vyspat... I když na zítra jsem požádána dělat "ošku" na závody do Hořic...Uvidíme..
Mějte se fajně a spoustu úspěchů

Ještě jedna Flouwinatá

10.7.2009 07:08
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Dobré ráno..
Ruka furt bolí jak čert Doufám, že se tam udělal jen nějaký zánět a zas to brzy přejde..
Molinatá měla včera neplánované volno, potkala jsem včera v marketu známého a "vytvrdli" jsme u košíků pěkně dlouho... Mezitím mi přistála u vrat bedna masa pro psy, tak jsem měla o zábavu postaráno a Molča měla radost, že nemusí makat..
Sice mám dnes krátký den, do tří, ale nechce se mně už teď...
Víkend je ve znamení nočních brigád, takže na Chlum nerazím, bo se musím vyspat... I když na zítra jsem požádána dělat "ošku" na závody do Hořic...Uvidíme..
Mějte se fajně a spoustu úspěchů

Ještě jedna Flouwinatá

Byly jsme sledovány ostřížím zrakem naší nejlepší, šimličky.. Bohužel, před nedávnem měla úraz a sport. kariéra musela být ukončena.. Stane se zasloužilou matkou..
Moje agentka má šikovný mobil , jen nevím, jak to bude vidět tady ...

10.7.2009 07:10
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Byly jsme sledovány ostřížím zrakem naší nejlepší, šimličky.. Bohužel, před nedávnem měla úraz a sport. kariéra musela být ukončena.. Stane se zasloužilou matkou..
Moje agentka má šikovný mobil , jen nevím, jak to bude vidět tady ...

Mraky dělaly opravdu nádhernou kulisu... A už fakt jdu... čus...

10.7.2009 08:16
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Mraky dělaly opravdu nádhernou kulisu... A už fakt jdu... čus...

Hojda, Zuzí je ranní ptáče...bílí mi je líto, bohužel znám to..akorát s valachem na mateřskou jít bohužel nemůžeš
Včera měli oslíci volno, odpoledne jsem nehtařila...dneska vytahnu paní bůčkovou zas něco dělat...na sobotu lehký odpočinem, jsem nějak grogy...

10.7.2009 08:48
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Hojda, Zuzí je ranní ptáče...bílí mi je líto, bohužel znám to..akorát s valachem na mateřskou jít bohužel nemůžeš
Včera měli oslíci volno, odpoledne jsem nehtařila...dneska vytahnu paní bůčkovou zas něco dělat...na sobotu lehký odpočinem, jsem nějak grogy...

Zdarec všichni, tož už tu tež jsem. A nemusím ani znovu psát, že opět se mi nechce pracovat :-) u mě koňouši taky měli volno. Po práci jsme jeli pro Janču a hurá směr nákupy No opět vím, že jezdecké potřeby jsou jako droga člověk drží v ruce nějakou věc, ví že si ji nemůže koupit, ale nakonec to dopadne tak, že mu přibude v košíku
Kláruš a unavená jsem taky, ted to seno 3 dny, k tomu přístřešek a hlavně s tím spojené chlastání To je děs běs. A dneska přijede na noc Jaňuša pimpuša :-) Jsme obě bez chlapů, tož snad si to užijem spolu

10.7.2009 08:57
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Zdarec všichni, tož už tu tež jsem. A nemusím ani znovu psát, že opět se mi nechce pracovat :-) u mě koňouši taky měli volno. Po práci jsme jeli pro Janču a hurá směr nákupy No opět vím, že jezdecké potřeby jsou jako droga člověk drží v ruce nějakou věc, ví že si ji nemůže koupit, ale nakonec to dopadne tak, že mu přibude v košíku
Kláruš a unavená jsem taky, ted to seno 3 dny, k tomu přístřešek a hlavně s tím spojené chlastání To je děs běs. A dneska přijede na noc Jaňuša pimpuša :-) Jsme obě bez chlapů, tož snad si to užijem spolu

Ju ženský tak si to hezky užijte...já vám to musím vykecat:))***

10.7.2009 08:59
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

No a jinak Oskárník včera dostal píchaneec, teď už jen čekáme na vyřízení krve Jo holky a snad už v sobotu doděláme stavbu, v neděli drobné úpravy kolem -a že jich je hodně, a v pondělí max v úterý hurá pro Tripušku

10.7.2009 09:03
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
No a jinak Oskárník včera dostal píchaneec, teď už jen čekáme na vyřízení krve Jo holky a snad už v sobotu doděláme stavbu, v neděli drobné úpravy kolem -a že jich je hodně, a v pondělí max v úterý hurá pro Tripušku

Leni budeš mít k Tripušce rentgeny?

10.7.2009 09:07
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Leni budeš mít k Tripušce rentgeny?

Až si ji dovezu, nechám ji vyšetřit. Od toho se budou odvíjet kroky dál

10.7.2009 09:50
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Až si ji dovezu, nechám ji vyšetřit. Od toho se budou odvíjet kroky dál

Ouki

10.7.2009 11:02
cheyenne

XXX.XXX.159.239

strelish napsal(a):

Čus bus, já se hlásím po dalším vyšetření, na dlouho snad poslední, dneska mě trápili hlady, tak jsem ráda, že už jsem doma a můžu se pořádně nadlábnout.... a za hoďku "hurá" do práce. Zítra frčím do Prahy, vůbec se mi nechce, ale je to už nějak nezršitelně domluvený.... se aspoň svezu Bavorákem

10.7.2009 11:39
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

To bylo zas dílo dneska...až teďka začlo být trošku klidnějš. A naštvali mě tu v inzerci, než jsem stačila dopsat inzerát zmiznul mi z té stránky text pro automatické vložení i do tištěné fauny

Vložit do tištěné Fauny: ano ne
(Bezplatně. Z jedné IP adresy možno vložit pouze jednou za 14 dní.)

13.7.2009 07:26
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
To bylo zas dílo dneska...až teďka začlo být trošku klidnějš. A naštvali mě tu v inzerci, než jsem stačila dopsat inzerát zmiznul mi z té stránky text pro automatické vložení i do tištěné fauny

Vložit do tištěné Fauny: ano ne
(Bezplatně. Z jedné IP adresy možno vložit pouze jednou za 14 dní.)

Hezké ránko všem a ještě krásnější zbytek dne U nás svítí sluníčko, nebe téměř bez mráčku.....
Tak jaký jste měli víkend? Já vcelku pouze pracovní, ale příjemně, makali jsm ena přístřešku a do včerejšího večera jsem dělal dodělávky Dnes jsem v práci jen na chvíli, pak razíme na výlet

13.7.2009 07:54
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Hezké ránko všem a ještě krásnější zbytek dne U nás svítí sluníčko, nebe téměř bez mráčku.....
Tak jaký jste měli víkend? Já vcelku pouze pracovní, ale příjemně, makali jsm ena přístřešku a do včerejšího večera jsem dělal dodělávky Dnes jsem v práci jen na chvíli, pak razíme na výlet

Jo a málem bych zapoměla, v pátek přijela teta Janička Pilo se, pařilo se, myslím, že jsme obě vyvenčené až až

13.7.2009 08:22
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Jo a málem bych zapoměla, v pátek přijela teta Janička Pilo se, pařilo se, myslím, že jsme obě vyvenčené až až

ZDar ženy při pondělku..zase pěkný víkend za námi....péta se vám pak dorazí povyprávět sama, ale včera jsems e celej den válela na kolbičti na chlumu, ale bvatery slabá a fotky tmávé, nějak se mi nepodařilo, ale aspoň něco.....nám už se pomalu blíží dovolená a já mám radost, že nejedu sama.....koníci relaxovali, jen kobyla trošku mákla na lonži, ale začínám to vzdávat, ona má prostě vegetační klid...maska funguje kobyla je spokojená, hurá....

13.7.2009 08:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
ZDar ženy při pondělku..zase pěkný víkend za námi....péta se vám pak dorazí povyprávět sama, ale včera jsems e celej den válela na kolbičti na chlumu, ale bvatery slabá a fotky tmávé, nějak se mi nepodařilo, ale aspoň něco.....nám už se pomalu blíží dovolená a já mám radost, že nejedu sama.....koníci relaxovali, jen kobyla trošku mákla na lonži, ale začínám to vzdávat, ona má prostě vegetační klid...maska funguje kobyla je spokojená, hurá....

běloučká vypadá na červenec úžasně..masky a repelenty evidetně zabírají i její celkové pohodě...#08Jerík skákal 90-100cm jakoby nic a běloučká měla evidetně elán do skoků...výkony holek byly pěkné....

13.7.2009 08:26
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
běloučká vypadá na červenec úžasně..masky a repelenty evidetně zabírají i její celkové pohodě...#08Jerík skákal 90-100cm jakoby nic a běloučká měla evidetně elán do skoků...výkony holek byly pěkné....

a Hujerovic rodina to pojala piknikově...
foceno z vyhlídky...prostě sem tam musela zase vylézt

13.7.2009 08:26
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a Hujerovic rodina to pojala piknikově...
foceno z vyhlídky...prostě sem tam musela zase vylézt

jeden mávací tatínek

13.7.2009 08:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
jeden mávací tatínek

GAbča nás překvapila za co vyměnila velikého Clipa

13.7.2009 08:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
GAbča nás překvapila za co vyměnila velikého Clipa

trochu bolístka, ale paní vypadal celkem v pohodě tak snad vše dobře dopadlo...

13.7.2009 08:30
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
trochu bolístka, ale paní vypadal celkem v pohodě tak snad vše dobře dopadlo...

a prokletej skok pro víc lidí.... Zuzí i Elva hodil stávku, to byla škoda ale i něco ukopl, neměl svůj den...příště bude lépe..

13.7.2009 08:30
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a prokletej skok pro víc lidí.... Zuzí i Elva hodil stávku, to byla škoda ale i něco ukopl, neměl svůj den...příště bude lépe..

a pohled "zhora" nádhera

13.7.2009 08:31
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a pohled "zhora" nádhera

uplně jak mravenci

13.7.2009 08:44
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
uplně jak mravenci

Kláruš super. Klobouk dolů teda před Jerykem No a jak teda holky dopadly? Prozraď :-)
A já mám dovolenku až za 14 dní, taky někam snad vypadnem na pár dnů......Ale moře to nebude, místo toho bude Polinka

13.7.2009 08:58
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Kláruš super. Klobouk dolů teda před Jerykem No a jak teda holky dopadly? Prozraď :-)
A já mám dovolenku až za 14 dní, taky někam snad vypadnem na pár dnů......Ale moře to nebude, místo toho bude Polinka

ne ne zas bych dostala vyhubováno......Peťulína se určo brzo nahlásí.....no my razíme příští týden, ale věřím, že to uteče jako voda...a pak frrrr Itálie...s fajn lidičkama a mým drahým, juchů
sand se nic nepos...

13.7.2009 09:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
ne ne zas bych dostala vyhubováno......Peťulína se určo brzo nahlásí.....no my razíme příští týden, ale věřím, že to uteče jako voda...a pak frrrr Itálie...s fajn lidičkama a mým drahým, juchů
sand se nic nepos...

Leni taky pěkná dovča..myslím že pro tebe hezčí než někde u moře...
Jerík je hustej, škoda že tu první soutěž 70-80 s ním Míša tak proletěla, udělala si tím chybku na jednom skoku...jinka čas by měl jasně nejlepší

13.7.2009 09:54
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Leni taky pěkná dovča..myslím že pro tebe hezčí než někde u moře...
Jerík je hustej, škoda že tu první soutěž 70-80 s ním Míša tak proletěla, udělala si tím chybku na jednom skoku...jinka čas by měl jasně nejlepší

Vidím, že víkend jste měly vesměs relaxační

My relaxovali prací a víkend se zakončil odpoledním začátkem žní, takže jsme se domů přiřítili až o půl desáté večer. Ale půlka ječmene je vymlácená

Přidejte reakci

Přidat smajlík