nowera
napsal(a):
Ahojky, jsem 21 letá holka od koní, co hledá práci v Anglii, nemáte s tím někdo zkušenosti? Kde hledat a tak? Protože hledám něco už od října... Děkuji za odpovědi.
Ahoj, já viděla na equichannelu hned za sebou 3inzeráty s prací u koní v Anglii...Ale bylo to už tak týden dva zpět, zkus pohledat tam:-)
nowera
napsal(a):
Jj, tam jsem i psala a to nic, hledají moc brzo a nebo chtějí nějaké peníze, nevěřím tomu... Ale díky :)
Jestli můžu poradit, nejdi přes agenturu, akorát tě vypečou, jako plno lidí co znám, včetně nás, nejlepší je najít někoho v anglii, kdo ti pomůže nebo je hodně používáno yardandgroom.com myslím, ted si to nepamatuju dobře, maš tam celou zemi, z anglie asi nejvíce na výběr.Takže hodně štěstí a když tak snad ještě nějak pomůžu.
Nejlíp platí u dostiháků, u parkuráků zase nejméně, takže je to na tobě
shantal88
napsal(a):
Jestli můžu poradit, nejdi přes agenturu, akorát tě vypečou, jako plno lidí co znám, včetně nás, nejlepší je najít někoho v anglii, kdo ti pomůže nebo je hodně používáno yardandgroom.com myslím, ted si to nepamatuju dobře, maš tam celou zemi, z anglie asi nejvíce na výběr.Takže hodně štěstí a když tak snad ještě nějak pomůžu.
Nejlíp platí u dostiháků, u parkuráků zase nejméně, takže je to na tobě
Je, tak to jsem nevěděla, že jsi tam už odpovídala, promiň... No, já když hledala brigádu ve Španělsku, tak jsem prostě psala na maily, které měly ty stáje uveřejněné na svých stránkách:)). Nikoho nehledali, jen jsem to prostě zkoušela(jo, jsem hrozná vtěrka:D). A takhle jsem našla:). Kdyby mi to otec nezakázal, jak jsem měla zarezervovanou letenku apod., tak bych tam už 10dní byla, achjo.
keina
napsal(a):
Je, tak to jsem nevěděla, že jsi tam už odpovídala, promiň... No, já když hledala brigádu ve Španělsku, tak jsem prostě psala na maily, které měly ty stáje uveřejněné na svých stránkách:)). Nikoho nehledali, jen jsem to prostě zkoušela(jo, jsem hrozná vtěrka:D). A takhle jsem našla:). Kdyby mi to otec nezakázal, jak jsem měla zarezervovanou letenku apod., tak bych tam už 10dní byla, achjo.
yardandgroom.com mohu doporucit, ikdyz tam uz je treba dobra anglictina aby se clovek vyznal..Taky jsem prvne jela pres agenruru a nic moc teda.je to ale dobry start a tam uz se pak neco hleda lepe, poznas lidi ziskas zkusenosti a prejit muzes kdykoli.radisi tam ale z nas cechu delaji sluhy, tvar se sebevedome ze vis co chces (plat, jezdeni) a hned se chovaji jinak.drzim palce