Western show Trojanovice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2009 20:27
enriko

XXX.XXX.9.30

ahoj,chystá se někdo z vás na tuto show?

8.7.2009 22:30
petra625

XXX.XXX.167.44

enriko napsal(a):

Čauky Peťuli,no chtěla bych se tam jet podívat,určitě to bude super.Tak uvidím no,páč je to docela daleko=(

9.7.2009 09:37
jenee

XXX.XXX.150.58

enriko napsal(a):

Ahoj Peti, my tam budeme určitě

pájule

9.7.2009 13:07
pájule

XXX.XXX.217.227

enriko napsal(a):

Ahojte holky, chystala jsem se tam s Viďulí, ale matka příroda nám to hold asi nepřeje Takže doufám, že se aspoň dojedu podívat....

11.7.2009 12:18
jenee

XXX.XXX.150.58

enriko napsal(a):

Tak zítra se uvidíme...přípravy vrcholí a snad vše klapne včetně počasí...

11.7.2009 13:14
lucky

XXX.XXX.133.26

jenee napsal(a):
Tak zítra se uvidíme...přípravy vrcholí a snad vše klapne včetně počasí...

Já jsem táák chtěla jet se podívat. Vůbec mi nedošlo, že pes je nahlášen do Košic na výstavu..sakra. Tak češu a koupu a zítra alu na Slovensko. A tak bych radši byla v Trojanovicích!!!! Bééééé!

Síím...fotit a fotit a točit....!!!! A pak sem dát fotešky!!!!

11.7.2009 13:48
sajma

XXX.XXX.200.139

lucky napsal(a):
Já jsem táák chtěla jet se podívat. Vůbec mi nedošlo, že pes je nahlášen do Košic na výstavu..sakra. Tak češu a koupu a zítra alu na Slovensko. A tak bych radši byla v Trojanovicích!!!! Bééééé!

Síím...fotit a fotit a točit....!!!! A pak sem dát fotešky!!!!

nejedete někdo ze zlínska s místem ve vozíku?

12.7.2009 21:22
kovbojka

XXX.XXX.215.221

enriko napsal(a):

Dneska jsem tam byla.. musím říct že ta džigitovka byla opravdu parádní a moc se mi to líbilo. Tedy až na to všechno mě naprosto zarazilo takové vstupné to se opravdu moc nevidí. Za to že tam bylo jen pár koní a soutěže které jsou docela často k vidění tak to vstupné se mi zdálo trošku nehorázdné skoro za nic. Ale jinak džigitovka opravdu parádní jsem to viděla poprvé a fakt suprovka. Jinak počasí taky dobře vyšlo ale příště už mě to nenaláká za ty prachy.

12.7.2009 21:51
jarca

XXX.XXX.105.231

kovbojka napsal(a):
Dneska jsem tam byla.. musím říct že ta džigitovka byla opravdu parádní a moc se mi to líbilo. Tedy až na to všechno mě naprosto zarazilo takové vstupné to se opravdu moc nevidí. Za to že tam bylo jen pár koní a soutěže které jsou docela často k vidění tak to vstupné se mi zdálo trošku nehorázdné skoro za nic. Ale jinak džigitovka opravdu parádní jsem to viděla poprvé a fakt suprovka. Jinak počasí taky dobře vyšlo ale příště už mě to nenaláká za ty prachy.

To muselo být ale vysoké vstupné, když to tak říkáš.. :-D

12.7.2009 22:03
kovbojka

XXX.XXX.215.221

jarca napsal(a):
To muselo být ale vysoké vstupné, když to tak říkáš.. :-D

No tak byla to stovka.. vím v dnešní době není nic levé a tohle je docela opravdu minimum ale na závodech bývá většinou míň a když už je to ta stovka tak je v tom třeba guláš nebo tak.. No a to mě taky naštvalo guláš za 70.. většinou je za 50 ale to už se mi zdálo moc. Jo já vím asik to moc hrotím a nikdo mě tam nenuti chodit ale prostě mi to nedalo

13.7.2009 19:53
efendi

XXX.XXX.155.43

kovbojka napsal(a):
No tak byla to stovka.. vím v dnešní době není nic levé a tohle je docela opravdu minimum ale na závodech bývá většinou míň a když už je to ta stovka tak je v tom třeba guláš nebo tak.. No a to mě taky naštvalo guláš za 70.. většinou je za 50 ale to už se mi zdálo moc. Jo já vím asik to moc hrotím a nikdo mě tam nenuti chodit ale prostě mi to nedalo

Zdravím posílám odkaz na fotky http://babuna.rajce.idnes.cz /Westernova_show_-_Trojanovice_ 12.7.09/

13.7.2009 19:54
efendi

XXX.XXX.155.43

efendi napsal(a):
Zdravím posílám odkaz na fotky http://babuna.rajce.idnes.cz /Westernova_show_-_Trojanovice_ 12.7.09/

13.7.2009 22:36
jenee

XXX.XXX.150.58

kovbojka napsal(a):

Kromě džigitovky, že tam nebylo nic k vidění? A co rodeo na ovečkách, biče, kolty, agility, závod koně s motorkou,skoková ukázka, lasování, slosovatelné vstupenky...ono náklady na takovou akci nejsou vůbec malé, takže vstupné bylo adekvátní...navíc je to Show a závody jsou jen pro zpestření. A kde by člověk viděl 5 hodinový program za 100,- ? Vždyť kde tu na country bále je 100,- a jen se tam tančí S cenami jídla nemají pořadatelé nic společného, to si provozoval někdo jiný....
foto Ika Kacířová

13.7.2009 22:48
jenee

XXX.XXX.150.58

efendi napsal(a):

Ahoj Katko,
mohla bych dát odkaz na tvoje fotky z Western Show na naše stránky?Děkuji za odpověď.

14.7.2009 06:48
efendi

XXX.XXX.196.167

jenee napsal(a):
Kromě džigitovky, že tam nebylo nic k vidění? A co rodeo na ovečkách, biče, kolty, agility, závod koně s motorkou,skoková ukázka, lasování, slosovatelné vstupenky...ono náklady na takovou akci nejsou vůbec malé, takže vstupné bylo adekvátní...navíc je to Show a závody jsou jen pro zpestření. A kde by člověk viděl 5 hodinový program za 100,- ? Vždyť kde tu na country bále je 100,- a jen se tam tančí S cenami jídla nemají pořadatelé nic společného, to si provozoval někdo jiný....
foto Ika Kacířová

Ahoj jo klidně tam fotky hoď ....

14.7.2009 12:18
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):
foto Ika Kacířová

ještě foto od Iky Kacířové

14.7.2009 12:49
jarca

XXX.XXX.88.94

jenee napsal(a):

Tomu říkám přiložená holeň na koni, jak se dlouhá léta učím ( njn není to drezura):-D
Vypadá to, že to mohla být fajn akce

14.7.2009 12:50
moninka

XXX.XXX.241.234

jenee napsal(a):

Co to ten jezdec tropí??? To zrovna naskakuje či co? Jenom doufam že to není "pobízení"

14.7.2009 15:38
efendi

XXX.XXX.155.43

moninka napsal(a):
Co to ten jezdec tropí??? To zrovna naskakuje či co? Jenom doufam že to není "pobízení"

Zdravím to jsi nepoznala to je nový westernový velmi odlehčený sed zvaný letecký .Ne dělám si srandu on byl koník trochu živější, jinak akce to byla super

14.7.2009 16:57
jenee

XXX.XXX.150.58

efendi napsal(a):
Zdravím to jsi nepoznala to je nový westernový velmi odlehčený sed zvaný letecký .Ne dělám si srandu on byl koník trochu živější, jinak akce to byla super

Katuš díky za ty fotky, právě jsem si je vyzvedla.

14.7.2009 18:16
moninka

XXX.XXX.241.234

efendi napsal(a):

No stejně nějak pořád nechápu, co na něm ten chlap předvádí Asi by mi bylo na takovýdle soutěži koní spíš líto...

17.7.2009 08:44
jenee

XXX.XXX.150.58

enriko napsal(a):

na westernu byl i malý parkurek

17.7.2009 12:05
jessyn

XXX.XXX.146.200

jenee napsal(a):
na westernu byl i malý parkurek

není to náhodou T.Solanský?

jinak 100ka za show není vůbec moc

víte jak se říká.....bez peněz do hospody nelez a to platí u akcí ještě násobně více

17.7.2009 22:44
jenee

XXX.XXX.150.58

jessyn napsal(a):
není to náhodou T.Solanský?

jinak 100ka za show není vůbec moc

víte jak se říká.....bez peněz do hospody nelez a to platí u akcí ještě násobně více

Toník Solanský to není - pokud myslíš toho na tom koni v červeném, je to Toník Sekanina

Přidejte reakci

Přidat smajlík