Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2009 12:50
cookie

XXX.XXX.161.14

ahoj ,zajimalo by me proc jste si porídili klusaka.taky jednoho mam a kdyz se me nekdo zepta co mam za kone a jaj povim klusacku tak si kazdy klepe na hlavu proc takoveho kone.ja osobne jsem s ni spokojena,ma super povahu,jezdíme western,cvala normalne.muj nazor je ze jak si kone naucis a prijezdís takoveho ho mas,a nezalezí na plemeni.

12.7.2009 12:52
cookie

XXX.XXX.161.14

cookie napsal(a):
ahoj ,zajimalo by me proc jste si porídili klusaka.taky jednoho mam a kdyz se me nekdo zepta co mam za kone a jaj povim klusacku tak si kazdy klepe na hlavu proc takoveho kone.ja osobne jsem s ni spokojena,ma super povahu,jezdíme western,cvala normalne.muj nazor je ze jak si kone naucis a prijezdís takoveho ho mas,a nezalezí na plemeni.

a jeste jedna

12.7.2009 13:40
briga

XXX.XXX.156.208

cookie napsal(a):

ke mě moje klusačka přišla náhodou, o koních jsme moc nevědli a prostě ji ejdnoho dne otec dovezl.. nikdy jsem nezažila, že by si někdo klepal na čelo, kdžy by se dozvěděl, že je to klusák.. možná je to tím, že ta kobyla umí kolikrát víc než kde který teplokrevník a je to tak, jak píšeš, na plemeni nezáleží, záleží na nás:)..

12.7.2009 13:41
briga

XXX.XXX.156.208

briga napsal(a):
ke mě moje klusačka přišla náhodou, o koních jsme moc nevědli a prostě ji ejdnoho dne otec dovezl.. nikdy jsem nezažila, že by si někdo klepal na čelo, kdžy by se dozvěděl, že je to klusák.. možná je to tím, že ta kobyla umí kolikrát víc než kde který teplokrevník a je to tak, jak píšeš, na plemeni nezáleží, záleží na nás:)..

druhá (ze stejných závodů)

12.7.2009 13:57
kari

XXX.XXX.98.158

briga napsal(a):
druhá (ze stejných závodů)

ku klusáčke som sa dostala úplnou náhodou,ani chvílu som nerozmyslala nad tym,ze klusáka nechcem,brala som ju ako kazdeho ineho kona,hoci ju dost ludi odsudzovalo a zo zaciatku to bolo tazsie,teraz je to jazdecky kon ako kazdy iny s prijemnym cvalom a na klusacky klus sa da rychlo zvyknut Aj mna sa vela ludi pytalo preco prave klusak ked je na svete tolko lepsich koni,ale ja uz som si na kobču zvykla a nejako sa mi od nej nechcelo Venujeme sa vychádzkam a snazime sa pripravovat na vytrvalostne preteky

12.7.2009 13:59
kari

XXX.XXX.98.158

kari napsal(a):
ku klusáčke som sa dostala úplnou náhodou,ani chvílu som nerozmyslala nad tym,ze klusáka nechcem,brala som ju ako kazdeho ineho kona,hoci ju dost ludi odsudzovalo a zo zaciatku to bolo tazsie,teraz je to jazdecky kon ako kazdy iny s prijemnym cvalom a na klusacky klus sa da rychlo zvyknut Aj mna sa vela ludi pytalo preco prave klusak ked je na svete tolko lepsich koni,ale ja uz som si na kobču zvykla a nejako sa mi od nej nechcelo Venujeme sa vychádzkam a snazime sa pripravovat na vytrvalostne preteky

este jedna fotecka \"nikdy necvalajuceho kona\"

12.7.2009 18:59
bospor

XXX.XXX.193.16

cookie napsal(a):

nevzpomínám si už jak jsem se dostala ke klusákům, ale nedám na ně dopustit pro mě jsou nejlepší

12.7.2009 19:11
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
nevzpomínám si už jak jsem se dostala ke klusákům, ale nedám na ně dopustit pro mě jsou nejlepší

honza je 11l valach. skončil s dostihama v r 2006 kvuli úrazu

13.7.2009 08:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

bospor napsal(a):
honza je 11l valach. skončil s dostihama v r 2006 kvuli úrazu

náhodně jsem poznala jednoho a je to jako s plňasama dokud to nenáš nechceš to ale jak je poznáš nedáš na ně dopustit, no to černý zlatíčko budu vzpomínat nadosmrti...byl to pan kůň...spolehlivej a dobrák!

13.7.2009 09:53
regata

XXX.XXX.94.95

cookie napsal(a):

Ahoj. Já mám taky klusáka a jak říkáš někteří lidi si klepou na čelo, proč jsem si koupila klusáka. Klusáci jsou skvělíMůj klusák taky umí cválat, jezdíme anglii. Povahově jsem lepšího koníka nepoznala. Vlastní koník je vždy totiž ten NEJ

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.7.2009 13:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

cookie napsal(a):

klusaci to maju tazke, kopa ludi je presvedcena, ze klusak je neschopny ineho pohybu ako klus a ze sa na nom neda jazdit. je malo lepsich a vsestranejsi plemien, ako klusak, da sa na nom jazdit, chodit v zaprahu-navyse opada starost s tym zapriahanim, lebo tah poznaju...a aj charakterovo su to vo vacsine velmi dobre zvierata

13.7.2009 20:29
zirawka

XXX.XXX.225.174

cookie napsal(a):

Mám stejnou zkušenost, taky když se lidi doví, že mám klusáka, tak nechápou, ale já tomu docela rozumím. Kdybych vybírala koně třeba v inzerci, nikdy bych klusáka nevzala, ale u toho mýho to byla prostě láska, takovej ten příběh, kdy jezdíš u někoho koníka a máš ho tak rád, že u tebe zůstane i kdyby měl 3 nohy a 2 hlavy :-) jinak naprosto nesouhlasím s tím, že klusáci jsou neschopní, samozřejmě když ho má nezkušený jezdec, který učí stěží sám sebe natož koně, tak toho ani klusák moc neumí, ale po trpělivé práci jsou klusáci úspěšní třeba i v parkurech a hlavně - povaha k nezaplacení! :-) Tady Rocky (Rock Skal)

13.7.2009 20:32
zirawka

XXX.XXX.225.174

zirawka napsal(a):
Mám stejnou zkušenost, taky když se lidi doví, že mám klusáka, tak nechápou, ale já tomu docela rozumím. Kdybych vybírala koně třeba v inzerci, nikdy bych klusáka nevzala, ale u toho mýho to byla prostě láska, takovej ten příběh, kdy jezdíš u někoho koníka a máš ho tak rád, že u tebe zůstane i kdyby měl 3 nohy a 2 hlavy :-) jinak naprosto nesouhlasím s tím, že klusáci jsou neschopní, samozřejmě když ho má nezkušený jezdec, který učí stěží sám sebe natož koně, tak toho ani klusák moc neumí, ale po trpělivé práci jsou klusáci úspěšní třeba i v parkurech a hlavně - povaha k nezaplacení! :-) Tady Rocky (Rock Skal)

A tady ještě za časů, kdy jsme se honily po kolbišti společně s dalšími teplokrevníky..

Přidejte reakci

Přidat smajlík