kvicalka
napsal(a):
Jedem dál
ježiš holky taky je u vás takový děsný vedro :-p
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Jedem dál
Holky teš vás žerou ovada u koní tak jako mě ? 1 den sem si vzala kraťasy a mam na celých nohách asi 20 kousanců jak pomeranč
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Holky teš vás žerou ovada u koní tak jako mě ? 1 den sem si vzala kraťasy a mam na celých nohách asi 20 kousanců jak pomeranč
Tak já teď jezdím jen Haflošku. Mladá ( Sindy ) je ještě moc mladá a Ráchel porodila 17.června tak se teď začne jen lonžovat ( naprosto celá opadla od svalu a hlavně zada )
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
remonek
napsal(a):
jé to je podoba ;-)
Jn 2 oslíci
happyhvezda
napsal(a):
Tak já teď jezdím jen Haflošku. Mladá ( Sindy ) je ještě moc mladá a Ráchel porodila 17.června tak se teď začne jen lonžovat ( naprosto celá opadla od svalu a hlavně zada )
Na mě teda nelezou hovada moc...já mám kousance spíš od komárů u nás doma ... no jako hrůza, a Barunce a Lukinkovi bych chtěla koupit repelent, mají hrozný boule od těch komárů... jenže nejsou finance... ale tak , musím se snažit šetřit
...
kvicalka
napsal(a):
Na mě teda nelezou hovada moc...já mám kousance spíš od komárů u nás doma ... no jako hrůza, a Barunce a Lukinkovi bych chtěla koupit repelent, mají hrozný boule od těch komárů... jenže nejsou finance... ale tak , musím se snažit šetřit
...
No pravda je, že ty komáři na mě lezou taky víc, ale hovada taky děsně
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
konikulka
napsal(a):
Holky já letím ke koníkům, tak okolo pul 11 jsem zase tu, tak tady na mě někdo počkejte
Na mě lezte vše co kouše
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Fuuuj Jani, já sjíždím dolů, a víš jak jsem se lekla když místo koně , tady najdu fotku tady téhle příšery ? To mi nedělej , budu mít infarkt
Vždyť je to naprosto roztomilý komárek
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
konikulka
napsal(a):
Tak to jsem ráda, že tu někdo je Máš koníka??
Nahoďte nějaké téma , my se pořád bavíme o ničem
konikulka
napsal(a):
Tak to jsem ráda, že tu někdo je Máš koníka??
Jj mám, je to mlaďas a takovej koňskej oříšek.
konikulka
napsal(a):
Jééé tem je kráááásnej
děkujeme, no jeho mamina byla křížený ČT, ale v předcích má hodně arabáčů, takže co se temperamantu týče,tak je to občas znát. Ty máš koníka?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
remonek
napsal(a):
děkujeme, no jeho mamina byla křížený ČT, ale v předcích má hodně arabáčů, takže co se temperamantu týče,tak je to občas znát. Ty máš koníka?
Já nemam Foto Simčas2
remonek
napsal(a):
Mám poníka.. 16. letého hřebečka...
konikulka
napsal(a):
Jojo je to na mělníku Bylo to na naších prvních společných hobbíčkách... Ještě ho totiž nemám moc, dlouho, takže jen 60, ale on má i na víc.. V mládí skákal 100cm závodně, prostě šikulka
Ahoj holky tak jak Vám šlapou koníci ..taky je u Vás tak děsný vedro jako tady u nás ....
konikulka
napsal(a):
Koníci šlapou suprově a vedro tu je děsné
My když vyrážíme s konma ven do hospody tak az na vecir....ty hovada a mouchy jsou fakt nesnesitelny
remonek
napsal(a):
tak to je šikula ;-)
Jojo je.. Ten tvůj bude taky šikulka
konikulka
napsal(a):
Jojo, souhlasím..
my uvidíme příští rok jak nám to pujde a možná taky zkusíme na podzim nějaký hobbíčka,ale docela mě začíná lákat vytrvalost, ale to je ještě všecko daleko
remonek
napsal(a):
my uvidíme příští rok jak nám to pujde a možná taky zkusíme na podzim nějaký hobbíčka,ale docela mě začíná lákat vytrvalost, ale to je ještě všecko daleko
Jojo, vytrvalost mě taky docela jeden čas lákala, jedna paní co má ustájené ve stájce kde mám čertíka 2 koníky a jezdí sníma vytrvalost, tak někdy sní na tom jejím koníkoj jedu trénovat a je to docelá zábava
konikulka
napsal(a):
Jojo, vytrvalost mě taky docela jeden čas lákala, jedna paní co má ustájené ve stájce kde mám čertíka 2 koníky a jezdí sníma vytrvalost, tak někdy sní na tom jejím koníkoj jedu trénovat a je to docelá zábava
Taky som ji chtela jezdit ...ale nejak na to neni koník :D
konikulka
napsal(a):
Já bych mohla vyzkoušet nějaké pony dostihy... Ten můj jde dopředu furt a vytrvalej je taky
Já bych chtěla jezdit barely nebo trail ...ale nevim mno :D
konikulka
napsal(a):
to věřím,že je to zábava, hlavně Sobulák mi přijde,že je neutahatelnej, kolikrát se mi stane,že jedeme ven s koňma co už maj opravdu naježděno a ke konci si už jdou tak lážo plážo no a ten muj aktivista by pořád chtěl klusat nebo i cválat
remonek
napsal(a):
to věřím,že je to zábava, hlavně Sobulák mi přijde,že je neutahatelnej, kolikrát se mi stane,že jedeme ven s koňma co už maj opravdu naježděno a ke konci si už jdou tak lážo plážo no a ten muj aktivista by pořád chtěl klusat nebo i cválat
No ten jak na něm jezdím na vyjížďky je taky neutahatelnej
konikulka
napsal(a):
Tak já letím ke koníkům... mejte se a pozdravujte koníky..
Hojte, tak jsem se konečně po dlouhé době dovalila na skok dom ... jsem pořád s kobuškou aby jí nebylo mezi těma trapičema smutno
... ikdyž teda musím uznat, že už jsou na ni drobek hodnější
... JInak fotky dodám až později, nemám vůbec čas nahrávat je do PC navíc stejně, tatíček mě opustil a přes celý víkend až do pondělí budu osiřelá, takže si fotím jensama, což není žádná slava (slušně řečeno)
Takže stejně o nic moc nepřijdete
JInak kobuška vypadá spokojeně, jen ji dává do těla to děsné vedro ... včéra jsme se přifařily k místním a vyrazily na první vyjíž´dku
... sice to měla být nejdřv procházka, ale po pár metrech mě začaly boelt hnátičky, tak to bobulka oddedřela všechno sama
... ale i v cizím prostředí byla celkem v klídku a já se mohla i bez sedla a čehosi na hlavě kochat okolím
teryneczka
napsal(a):
Hojte, tak jsem se konečně po dlouhé době dovalila na skok dom ... jsem pořád s kobuškou aby jí nebylo mezi těma trapičema smutno
... ikdyž teda musím uznat, že už jsou na ni drobek hodnější
... JInak fotky dodám až později, nemám vůbec čas nahrávat je do PC navíc stejně, tatíček mě opustil a přes celý víkend až do pondělí budu osiřelá, takže si fotím jensama, což není žádná slava (slušně řečeno)
Takže stejně o nic moc nepřijdete
JInak kobuška vypadá spokojeně, jen ji dává do těla to děsné vedro ... včéra jsme se přifařily k místním a vyrazily na první vyjíž´dku
... sice to měla být nejdřv procházka, ale po pár metrech mě začaly boelt hnátičky, tak to bobulka oddedřela všechno sama
... ale i v cizím prostředí byla celkem v klídku a já se mohla i bez sedla a čehosi na hlavě kochat okolím
Ahojky holky, tak co jste dneska vytvářeli??
konikulka
napsal(a):
Ahojky holky, tak co jste dneska vytvářeli??
Ahojky my jsme toho dneska vytvořili opravdu hooodně naše činnost byla jen sprcha hadicí a pak flákání se v ohradě. Navečer jsme chtěli na procházku,ale nějak nám to tu začalo bouřkovat, tak jsme dneska jen lenošili :-)
remonek
napsal(a):
Ahojky my jsme toho dneska vytvořili opravdu hooodně naše činnost byla jen sprcha hadicí a pak flákání se v ohradě. Navečer jsme chtěli na procházku,ale nějak nám to tu začalo bouřkovat, tak jsme dneska jen lenošili :-)
My dneska taky daly spršku a pak jsme v 6 hodin šli jen tak na jízdárničku vypohybovat
konikulka
napsal(a):
Jojo to veřím, hele co není může být.. Tak držím palečky aby nějaký koník vyšel..
Nojo..když já nechci nějakého koníka...ale Barču... jenže je to těžký ... bojím bojím, že o ni jednou přijdu...to bych umřela :-( ... no nic...teď jsem přišla a zase odcházím do hajan... jsem utahaná po dnešku a ráno vstávám...tak dobrou
teryneczka
napsal(a):
Hojda holky ... Tak jsem se dneska dostala dom vyjmečně o něco dřív
... sice jsem zmoklá jak to chudák kvokavé stvoření, ale jinak jsem si dnešek pořáděn užila ... CO vy? Co jste dneska podnikaly? Taky u vás tak strašně prší?
My dneska lenosily... A ci vy??? Jj u nás prší a už mi to leze na bednu
kvicalka
napsal(a):
To já jsem dnes byla v Drásově jen se projít s Baruškou,a pak zase šupky dupky na ranč se něc přiučit...
Aha ... já se něco snad taky přiučila ... A co Baruška, jak se má?
Lucky dneska absolvovala svůj první pořádný slejvák pěkně poctivě venku ...
Jsem to asi nesla hůř než ona ...
teryneczka
napsal(a):
Aha ... já se něco snad taky přiučila ... A co Baruška, jak se má?
Lucky dneska absolvovala svůj první pořádný slejvák pěkně poctivě venku ...
Jsem to asi nesla hůř než ona ...
Hihi, taky nesu těžce. když vidím, jak Baruška mokne
... jinak co se děje u mě a u Barušky pochopíš asi z tohohle videa → http://www.youtube.com/user/ kviiicalka#play/all/uploads-all/0/ RaRX6DOkKyA
... bojím se hrozně, že o ni přijdu, kvůli neshodám s majitelkou :-(
kvicalka
napsal(a):
Hihi, taky nesu těžce. když vidím, jak Baruška mokne
... jinak co se děje u mě a u Barušky pochopíš asi z tohohle videa → http://www.youtube.com/user/ kviiicalka#play/all/uploads-all/0/ RaRX6DOkKyA
... bojím se hrozně, že o ni přijdu, kvůli neshodám s majitelkou :-(
Njn, když já chci aby si bobulka zvykala no ... musím to holt překousnout (však sem ji potom večer sušisla a sušila ...)
Jinak prosím tě ... kvůli čemu se hádáte? Doufám, že se nakonec shodnete a všechno bude v pořádku ... ti budu držet palce
vydrž prťka vydrž
teryneczka
napsal(a):
Njn, když já chci aby si bobulka zvykala no ... musím to holt překousnout (však sem ji potom večer sušisla a sušila ...)
Jinak prosím tě ... kvůli čemu se hádáte? Doufám, že se nakonec shodnete a všechno bude v pořádku ... ti budu držet palce
vydrž prťka vydrž
Děkuji
... no kvůli čemu se hádáme ?
To je těžký...prostě se jí nelíbí, že každej den nepracuju, a jezdím se na ranč učit komunikaci... a mě to na ni hrozně mrzí...protože bych se pro celej Drásov udřela, a ona by mě hned kvůli ranči vyhazovala
... Nojo, vydržím...co bych pro barušku neudělala... mno :-(
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Děkuji
... no kvůli čemu se hádáme ?
To je těžký...prostě se jí nelíbí, že každej den nepracuju, a jezdím se na ranč učit komunikaci... a mě to na ni hrozně mrzí...protože bych se pro celej Drásov udřela, a ona by mě hned kvůli ranči vyhazovala
... Nojo, vydržím...co bych pro barušku neudělala... mno :-(
To se snad zlepší a zřejmě ji máš asi hodně ráda Foto poníkakterého jsem měla asi hodně ráda
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
To se snad zlepší a zřejmě ji máš asi hodně ráda Foto poníkakterého jsem měla asi hodně ráda
A ještě tadyk ta němá tvářička mě prostě dostala
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Jojo, mám ji strašně ráda, a nejen ji, ale i všechny co jsou ve stáji... ... Jenže to asi nedávám dostatečně najevo, nebo jjá už nevím....
Tak názory majitelů nějak nezměníš mě teš tu kobču a toho valacha prodali a nic nenadělam
moninka
napsal(a):
Dokud nebudeme mít svoje vlastní koně, nenaděláme většinou nikdy nic. Majitel bude furt majitel s hlavním slovem....
Mi povídejte ... ještě do teďka si úplně barvitě vzpomínám na období, kdy moje bobulka ještě nebyla moje bobulka ale jeden z oddíláčků ... Jojo, to byly časy. Vždycky jsem se po cestě autobusem modlila, aby vyzbyla při rozhazování koní na mě ... Někdy jsem to štěstí měla, jindy jsem koukala, jak to "moje štěstí" má někdo jinej a ani si ho pořádně neváží ...
Ještě, že už je všechno tak jak je ...
teryneczka
napsal(a):
Mi povídejte ... ještě do teďka si úplně barvitě vzpomínám na období, kdy moje bobulka ještě nebyla moje bobulka ale jeden z oddíláčků ... Jojo, to byly časy. Vždycky jsem se po cestě autobusem modlila, aby vyzbyla při rozhazování koní na mě ... Někdy jsem to štěstí měla, jindy jsem koukala, jak to "moje štěstí" má někdo jinej a ani si ho pořádně neváží ...
Ještě, že už je všechno tak jak je ...
Ahojky holky tak jsem tu jen na skok. Právě jsem se vrátila z kukandy na MČR v parkuru, bylo se na co koukat,ale přákážky mi přišli děsně vysokáááánský. Říkala jsem si,že my by jsme je se Sobulákem mohli podjíždět . Počasí se tady u nás už konečně umoudřilo a přestalo pršet, tak se jen nadlábnu a asi pomažu s koniskem ven :-)
kvicalka
napsal(a):
Jojo, mám ji strašně ráda, a nejen ji, ale i všechny co jsou ve stáji... ... Jenže to asi nedávám dostatečně najevo, nebo jjá už nevím....
Tohle znám moc dobře, taky jsem jezdila jednoho valacha. Dá se říct, že jsem s nim vyrostla a když se koně stěhovali do jiný stáje chtěla jsem si ho koupit. Můžu říct,že jsem to zvíře opravdu milovala a rvala bych se za něj. Ale bohužel prodat ho nechtěli a tak jsem se s ním musela rozloučit. No rozloučit, asi ještě dva roky jsem za ním každej víkend jezdila 40 km do stáje kde byl. Pak se nepohodla s majitelem oné stáje a musela se i rozloučti s milovaným koniskem. Chvilku jsem se plácala v JK kousek od nás, ale pořád to nebylo ono. Až jsem jednoho krásnýho dne v inzerátu narazila na malý strakátý hříbě. Letos jsem ho už měla dva roky a s čistym svědomím říkám,že je to nejlepší kůň , co jsem v životě potkala . Takže nevěš hlavu a ono to určitě nějak dopadne ;-))))
remonek
napsal(a):
Ahojky holky tak jsem tu jen na skok. Právě jsem se vrátila z kukandy na MČR v parkuru, bylo se na co koukat,ale přákážky mi přišli děsně vysokáááánský. Říkala jsem si,že my by jsme je se Sobulákem mohli podjíždět . Počasí se tady u nás už konečně umoudřilo a přestalo pršet, tak se jen nadlábnu a asi pomažu s koniskem ven :-)
No tak jsem dnes byla s Barunečkou v kruhovce... dívala se na nás i Eďa (majitelka) a tak nějk opravovala chybičky... mě dneska láska táááák překvapila...dělala vše na co jsem si vzpoměla... ale jak je nastátá tak je neuvěřitelně akční
... v klusu mlátí hlavou jak nějaký hříbě
Je to prostě láska největší... Fotky dodám...teď je spracovávím
kvicalka
napsal(a):
No tak jsem dnes byla s Barunečkou v kruhovce... dívala se na nás i Eďa (majitelka) a tak nějk opravovala chybičky... mě dneska láska táááák překvapila...dělala vše na co jsem si vzpoměla... ale jak je nastátá tak je neuvěřitelně akční
No kdeee steee ? mám fotky, ale nebudu je sem zatím dávat když tady nikdo není
kvicalka
napsal(a):
Já jsem tuuu ... Koukám, že nejsem sama, kdo měl dneska abnormálně "happy day" Nromálně ... Lucky si ve stádě konečně našla kámošku
teryneczka
napsal(a):
Já jsem tuuu ... Koukám, že nejsem sama, kdo měl dneska abnormálně "happy day" Nromálně ... Lucky si ve stádě konečně našla kámošku
Jeeee
no vidíš
tak to ti přeju
...to já se pomalu ale snad jistě usmiřuju s Eďou (majitelkou Barušky ) takže snad taky vpoho...ale ona teda jakože přestala kašlat v tom malým víběhu ... kde je sama..sice jako furt stojí v místě kde jsou ostatní, a čumí na sebe, ale ona by potřebovala kamaráda k sobě do toho víběhu, tak asi skusím přemluvit Eďu aby až se jí spraví ta noha a pustí se do většího oddělenýho víběhu, tak jestli by se kní nemohl dát lukin... My máme totiž zahradu rozdělenou na 3 části, dva velký víběhy...a potom jeden travnatej... a ten travnatej, když začala kulhat, se musel ještě rozdělit na malinkej a větší, aby Bára moc nechodila...tak až se ten travnatej zase zvětší, tak se asi dá kní nějakej koníček, protože je mi jí chuděrky líto...ale dnes jsem si to sní hrozně užila...byla úžasná...
kvicalka
napsal(a):
Jeeee
no vidíš
tak to ti přeju
...to já se pomalu ale snad jistě usmiřuju s Eďou (majitelkou Barušky ) takže snad taky vpoho...ale ona teda jakože přestala kašlat v tom malým víběhu ... kde je sama..sice jako furt stojí v místě kde jsou ostatní, a čumí na sebe, ale ona by potřebovala kamaráda k sobě do toho víběhu, tak asi skusím přemluvit Eďu aby až se jí spraví ta noha a pustí se do většího oddělenýho víběhu, tak jestli by se kní nemohl dát lukin... My máme totiž zahradu rozdělenou na 3 části, dva velký víběhy...a potom jeden travnatej... a ten travnatej, když začala kulhat, se musel ještě rozdělit na malinkej a větší, aby Bára moc nechodila...tak až se ten travnatej zase zvětší, tak se asi dá kní nějakej koníček, protože je mi jí chuděrky líto...ale dnes jsem si to sní hrozně užila...byla úžasná...
No, snad se na nás usmálo štěstí ... jen to musím pořádně zaklepat, abych to všechno nezakřikla ...
Tady 2 kámošky ... (zdálky)
teryneczka
napsal(a):
No, snad se na nás usmálo štěstí ... jen to musím pořádně zaklepat, abych to všechno nezakřikla ...
Tady už trochu blíž ...
teryneczka
napsal(a):
kráása
...na mě se taky snad zase pomalu usmívá štěstíčko...ale pořát to ještě není ono
:-( ...ale tak snad to bude mezi náma lepší a lepší... Barunka dnes dokázala, že to jde, a Eďa nás pochválila...udělalo mi toh roznou radost
kvicalka
napsal(a):
kráása
...na mě se taky snad zase pomalu usmívá štěstíčko...ale pořát to ještě není ono
:-( ...ale tak snad to bude mezi náma lepší a lepší... Barunka dnes dokázala, že to jde, a Eďa nás pochválila...udělalo mi toh roznou radost
... vám akorát drobek závidím tu kruhovku ...
teryneczka
napsal(a):
... vám akorát drobek závidím tu kruhovku ...
Nojo, tak ale zase nemáme jí tak velkou...
Ono ani není o co moc stát...já už se zase těším, až ji nebudu muset používat a baruška bude spolupracovat ve volnosti i mimo kruhovku
kvicalka
napsal(a):
Nojo, tak ale zase nemáme jí tak velkou...
Ono ani není o co moc stát...já už se zase těším, až ji nebudu muset používat a baruška bude spolupracovat ve volnosti i mimo kruhovku
Jak je veliká? ... Joo, to já bych si představovala o průmeru takových 22 metrů. To by byla lahoda ... my ve volnost děláme odjakživat - kruhovku jsme nikdy neměly. Možná to ani nebylo na škodu, jen ... některé věci tam jdou mnohem rychleji. Vyrobíš tam snadno a rychle pevný základ, na kterém se ve volnosti lépe staví ...
... Mně nezbývá než piplat,piplat a zase piplat ...
teryneczka
napsal(a):
Jak je veliká? ... Joo, to já bych si představovala o průmeru takových 22 metrů. To by byla lahoda ... my ve volnost děláme odjakživat - kruhovku jsme nikdy neměly. Možná to ani nebylo na škodu, jen ... některé věci tam jdou mnohem rychleji. Vyrobíš tam snadno a rychle pevný základ, na kterém se ve volnosti lépe staví ...
... Mně nezbývá než piplat,piplat a zase piplat ...
Nojono...ale tak když jsem k Barušce přišla, nedělalo jí problém kruhovku normálně probourat a jít si prostě odpočinout ven do svýho víběhu...
teď už by si to nedovolila
, naštěstí to už respektuje... taky jsem neměla možnost jí vyslat na kruh aby netahala, teď už chodí do kruhu jen na vodítku který má kolem krku
...prostě je strašně šikovná, a to nepilujeme denně ale s nějakýma odmlkama..teď když kulhá...
... ale prostě je to největší šikulka, a nemluvím o tom, že jsme nemohli jezdit na parellce, teď už se to dá...prostě... je to nejšikovnější šikulka...i když já se mám ještě co učit..
a jak máme velkou kruhovku ? jejda, to vůbec nevím :-D budu muset změřit..ale tak jako poměrně malou, ale na naše skromné hraní to stačí
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Nojono...ale tak když jsem k Barušce přišla, nedělalo jí problém kruhovku normálně probourat a jít si prostě odpočinout ven do svýho víběhu...
teď už by si to nedovolila
, naštěstí to už respektuje... taky jsem neměla možnost jí vyslat na kruh aby netahala, teď už chodí do kruhu jen na vodítku který má kolem krku
...prostě je strašně šikovná, a to nepilujeme denně ale s nějakýma odmlkama..teď když kulhá...
... ale prostě je to největší šikulka, a nemluvím o tom, že jsme nemohli jezdit na parellce, teď už se to dá...prostě... je to nejšikovnější šikulka...i když já se mám ještě co učit..
a jak máme velkou kruhovku ? jejda, to vůbec nevím :-D budu muset změřit..ale tak jako poměrně malou, ale na naše skromné hraní to stačí
Dobré ráno děvčata ... co pak plánujete na dnešek ? No ja opět vytáhnu kámošku k poníkům aby mi tam pomohla a možná že budou fotečky buď zase ve splavu nebo možná zapřáhneme haflošku ( teda pokud nás nezabije, neumí ještě moc pracovat s Oji tak se vzteká ) . No a nám postačila k práci s koňma a s mladou kruhovka z tyček a pásky (omlouvam se za špatnou kvalitu fotky
)
happyhvezda
napsal(a):
Dobré ráno děvčata ... co pak plánujete na dnešek ? No ja opět vytáhnu kámošku k poníkům aby mi tam pomohla a možná že budou fotečky buď zase ve splavu nebo možná zapřáhneme haflošku ( teda pokud nás nezabije, neumí ještě moc pracovat s Oji tak se vzteká ) . No a nám postačila k práci s koňma a s mladou kruhovka z tyček a pásky (omlouvam se za špatnou kvalitu fotky
)
Taky přeju dobrý ráno. Nás dneska čeká odčervení a asi nějaká krokovka do lesa. Včera jsme byli lonžovat, položila jsem tam Sobulákovi pár kavalet na překračování a mile mě překvapil jak hezky pracoval nohama :-)
Taky bych ho chtěla naučit chodit v zápřahu, ale na to ještě musíme našetřit na nějaký ten postroj :-)
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
remonek
napsal(a):
Taky přeju dobrý ráno. Nás dneska čeká odčervení a asi nějaká krokovka do lesa. Včera jsme byli lonžovat, položila jsem tam Sobulákovi pár kavalet na překračování a mile mě překvapil jak hezky pracoval nohama :-)
Taky bych ho chtěla naučit chodit v zápřahu, ale na to ještě musíme našetřit na nějaký ten postroj :-)
no my zatim zapřahali jen v zimě a jednou do orby Foto katka
happyhvezda
napsal(a):
)
My včera byly s bobulkou na první samostané vyjížďce ... ve čtvrtek nám spolustájníci nejdřív ukázali jednu "trasu" a vyrazili s náma, včera už jsme jely samy ... Musím říct, že Lucky teda odloučení od svojí nový kamarádky nenesla úplně dobře
... asi se chuděra bála, že jí Sašenka uteče ... Ale i tak, na první samostatnou vyjížďku si nemám na co stěžovat. Prošla mi i přes vodu ai ovladatelná celkem byla ...
Jen to řehtání a spěchání dom (né že by se mnou vzala nějakou čáru, ale tempo kroku bylo sáááfra rychlý
) Takže dneska vyrazím ven zase ... ať si holka zvyká
Doufám, že mi po cestě neumře steskem po Saše a Saša naopak
(si ze mě dělali legraci, že bych měla s oběma začít jezdit tandem ...
)
teryneczka
napsal(a):
My včera byly s bobulkou na první samostané vyjížďce ... ve čtvrtek nám spolustájníci nejdřív ukázali jednu "trasu" a vyrazili s náma, včera už jsme jely samy ... Musím říct, že Lucky teda odloučení od svojí nový kamarádky nenesla úplně dobře
... asi se chuděra bála, že jí Sašenka uteče ... Ale i tak, na první samostatnou vyjížďku si nemám na co stěžovat. Prošla mi i přes vodu ai ovladatelná celkem byla ...
Jen to řehtání a spěchání dom (né že by se mnou vzala nějakou čáru, ale tempo kroku bylo sáááfra rychlý
) Takže dneska vyrazím ven zase ... ať si holka zvyká
Doufám, že mi po cestě neumře steskem po Saše a Saša naopak
(si ze mě dělali legraci, že bych měla s oběma začít jezdit tandem ...
)
Terko můžu se zeptat, netrénuje tě náhodou pan Nykl?
remonek
napsal(a):
Nám taky jezdí dělat kopyta a když se ještě domluvím s kamarádkou tak nás právě taky bude učit :-)
teryneczka (Terynka)
cus Terko , Tak vy už jste se přestěhovaly ? už máte box hotový ?
wendinkah
napsal(a):
teryneczka (Terynka)
cus Terko , Tak vy už jste se přestěhovaly ? už máte box hotový ?
Čusek Jojo ... už jsme v "novém" ... jsem z toho úplně celá pryč
Bobulka vypadá strašně spokojeně. Už zapadla ai do stáda ... Je to taková parádní idilka
Dneska dopolko jsem už měla všecko hotové, tak jsem si na ní na chvilku jen ve výběhu úpa na volno sedla ... Sluníčko svítilo, trcohu foukal i větřík ... Prostě paráda
Luckynka chodila jak hodinky ... Jsme si trošku navolno "podrezurkovaly" za šumu Labe ... ostatní koníci kolem nás taky navolno ... občas se některý přidal ... no zkrátka pohodička
prostě romantika
Jsem z toho úplně pryč
... musím to zaklepat, ale kašel taky snad úplně vymyzel a je vidět, že ji to tam svědčí
Jináč s boxem to ještě není tak slavné ... Moje půlka je už cca hotová, ale bobulka zatím přebývá v boxu Lucky Novákový, který se tam uvolnil
(Souseda j dělá Drahoš)
teryneczka
napsal(a):
Ahá ... tak to už ani doporučovat nemusím,co?
A odkud si?
Doufám,že to bylo na mě Nn doporučovat nemusíš, už jen to jak byl v klidu když mi poprvý strouhal Sobistu, (v tý době byl ještě docela oprsklej a myslím,že byl ještě hřebčák, ale už si taky prd pamatuju) tak to se mi líbylo. Teď mi hodně vypráví ( doufám,že se to tak jmenuje :-D ) o škole lehkosti a mě to zaujalo, sice nemám žádný mega závodní ambimce,ale proč s koněm nepracovat na nějakym tom vzdělávání, už jen pro ten supr pocit, že jste se zas něco naučili a že vás to baví oba dva ;-) A jinak jsem od Mladý Bolky
remonek
napsal(a):
Doufám,že to bylo na mě Nn doporučovat nemusíš, už jen to jak byl v klidu když mi poprvý strouhal Sobistu, (v tý době byl ještě docela oprsklej a myslím,že byl ještě hřebčák, ale už si taky prd pamatuju) tak to se mi líbylo. Teď mi hodně vypráví ( doufám,že se to tak jmenuje :-D ) o škole lehkosti a mě to zaujalo, sice nemám žádný mega závodní ambimce,ale proč s koněm nepracovat na nějakym tom vzdělávání, už jen pro ten supr pocit, že jste se zas něco naučili a že vás to baví oba dva ;-) A jinak jsem od Mladý Bolky
Jeee, hurá, konečně tady někdo je Jak sis užila dnešek ?
kvicalka
napsal(a):
Jeee, hurá, konečně tady někdo je Jak sis užila dnešek ?
Ahojky a dobrý ráno všem. Tak co jak jste se včera všici měli? U nás se očkovalo. Sobulák dal jasně najevo, že veta prostě nemá rád. Přitom náš vet je kliďas a pohodář. Snad 20 minut se k němu pokoušel aspoň přiblížit no a Sobista asi tušil, že se na něj něco chystá, a tak to dopadlo tak,že jsem mu to nakonec musela píchnout já. Jinak jsme včera jen procvičili uhýbání na tlak a pak jsem ho zkusila zabalit do plachty, samo,že se tvářil,že nosit plachtu je na denním pořádku. Tak já už nevim co mu vymyslet :-). Jinak já se včera navečer dodělala při lezení na umělý stěně a večer byla ráda,že jsem v pelechu
remonek
napsal(a):
Tak to máš štěstí, že bydlíš tak blízko ... ke mně dojíždí "až" do Východních Čech ... jinak škole lehkosti se taky drobek věnujem, ale nemá to s námi vůbec jednoduchý
remonek
napsal(a):
Myslím,že s náma to taky nebude mít jednoduchý A jak často k tobě jezdí?
Je to různý ... přeci jen, musí mít nas čas on a nám se to hodit aspoň trošičku taky musí ... ale zhruba tak jednou týdně nebo jednou za čtrnást dní (plus mínus)
Zrovna dneska po poledni mi přijede bobuli ostrouhat
teryneczka
napsal(a):
Je to různý ... přeci jen, musí mít nas čas on a nám se to hodit aspoň trošičku taky musí ... ale zhruba tak jednou týdně nebo jednou za čtrnást dní (plus mínus)
Zrovna dneska po poledni mi přijede bobuli ostrouhat
U nás strouhal myslím před 14 dněma. A když vás začínal učit, tak jste nejdřív začínali prací ze země?
remonek
napsal(a):
U nás strouhal myslím před 14 dněma. A když vás začínal učit, tak jste nejdřív začínali prací ze země?
Já nejdřív byla na třech jeho kurzech (na jaře 2008) tady poblíž v koňském útulku. Tam byla práce zaměřená hl. na práci ze země - takové úplné základy vodění a nakládání do přepravníku ... No a slovo dalo slovo a od května 08 jezdil už přímo za námi
To už jsme ale většinou trénovali ze hřbetu ...
teryneczka
napsal(a):
Já nejdřív byla na třech jeho kurzech (na jaře 2008) tady poblíž v koňském útulku. Tam byla práce zaměřená hl. na práci ze země - takové úplné základy vodění a nakládání do přepravníku ... No a slovo dalo slovo a od května 08 jezdil už přímo za námi
To už jsme ale většinou trénovali ze hřbetu ...
Tady je video z jednoho z kurzů ... http://www.youtube.com/ watch?v=sZB5N2pS7oU&feature= channel_page