Zítřejší výstava arabů Liberec.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2009 15:00
markemic

XXX.XXX.122.70

Ahoj,
tak jak to vidíte zítra s počasím?Bude tak hnusně jak předpovídají,nebo ne?Těším se jak dlouho a tak pořád nějak doufám,že se jim předpověď nepovede,a alespoň nebude pršet....

17.7.2009 15:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Ahoj,
tak jak to vidíte zítra s počasím?Bude tak hnusně jak předpovídají,nebo ne?Těším se jak dlouho a tak pořád nějak doufám,že se jim předpověď nepovede,a alespoň nebude pršet....

Noo,hlásej teda samý deštivo,Ty se tam jedeš mrknout,Markét???

17.7.2009 16:31
markemic

XXX.XXX.122.70

jaruska napsal(a):
Noo,hlásej teda samý deštivo,Ty se tam jedeš mrknout,Markét???

No jo Jaruš,dlouho jsem na žádný ´koňský akci nebyla,tak se strašně těším..a asi jsem si tím těšením zkazila počasí...zajímavý ,že má bejt pořád hezky,ale jediná sobota je hnusná!!!!!zákon schválnostiale stejně půjdu,i když třeba nepůjde fotit(což mám taky v úmyslu,když mám nový objektiv)Těším se na tu atmosféru ,která mi z těchhle akcí moc chybí

17.7.2009 19:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
No jo Jaruš,dlouho jsem na žádný ´koňský akci nebyla,tak se strašně těším..a asi jsem si tím těšením zkazila počasí...zajímavý ,že má bejt pořád hezky,ale jediná sobota je hnusná!!!!!zákon schválnostiale stejně půjdu,i když třeba nepůjde fotit(což mám taky v úmyslu,když mám nový objektiv)Těším se na tu atmosféru ,která mi z těchhle akcí moc chybí

Jéé,a dáš sem nějáký fotičky pak????

17.7.2009 21:34
lesterka

XXX.XXX.106.108

jaruska napsal(a):
Jéé,a dáš sem nějáký fotičky pak????

Myslím, že fotky určitě budou na "arabech" jako každý rok

Já měla jet s koněm, bohužel nakonec zůstáváme doma...já mám letos holt šťastnou sezonu.

18.7.2009 09:45
inkana

XXX.XXX.53.216

lesterka napsal(a):
Myslím, že fotky určitě budou na "arabech" jako každý rok

Já měla jet s koněm, bohužel nakonec zůstáváme doma...já mám letos holt šťastnou sezonu.

Ahoj lidi. Výstava zachvilku začíná, ale zatim neprší, je zataženo, ale nic moc tragickýho. Nakonec to bude jen nějaká přeháňka přes den, deštník to jistí
Tak já už vyrážim, ať stihnu přijít včas, ještě že to mám kousek

18.7.2009 09:50
lucky

XXX.XXX.133.26

markemic napsal(a):
Ahoj,

NO jo, my taky bohužel nakonec doma. Snad se povede příští rok. Lidičky foťte!!!!

19.7.2009 11:14
viginka1

XXX.XXX.22.4

lucky napsal(a):
NO jo, my taky bohužel nakonec doma. Snad se povede příští rok. Lidičky foťte!!!!

Máte někdo odkazy na fotečky nebo semka hodte fotečky... jsem moc moc zvědavá

Přidejte reakci

Přidat smajlík