Náctiletí s koňmi 13. :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2009 06:32
kvicalka

XXX.XXX.108.224

Jedem dál

29.7.2009 07:13
remonek

XXX.XXX.162.107

kvicalka napsal(a):
Jedem dál

Jé nás tady je

29.7.2009 07:28
kvicalka

XXX.XXX.108.224

remonek napsal(a):
Jé nás tady je

To jo, konečně někdo ...já se tady hrozně nudím

29.7.2009 07:45
remonek

XXX.XXX.162.107

kvicalka napsal(a):
To jo, konečně někdo ...já se tady hrozně nudím

Já bych ještě spala

29.7.2009 07:52
kvicalka

XXX.XXX.108.224

remonek napsal(a):
Já bych ještě spala

Já ne ... v 9 mi frčí vlak a jedu za Baruchou a potom jdeme v 11 plaviiit

29.7.2009 07:57
remonek

XXX.XXX.162.107

kvicalka napsal(a):
Já ne ... v 9 mi frčí vlak a jedu za Baruchou a potom jdeme v 11 plaviiit

Jé ty se máš, závidím ti prázdniny

29.7.2009 08:16
kvicalka

XXX.XXX.108.224

remonek napsal(a):
Jé ty se máš, závidím ti prázdniny

Njn ... no ale moc rychle utíkají ... No a já se loučím, letím na koníky... Tady fotka Barušky, když jsme blbi s mým kloboukeeem

29.7.2009 08:20
remonek

XXX.XXX.162.107

kvicalka napsal(a):
Njn ... no ale moc rychle utíkají ... No a já se loučím, letím na koníky... Tady fotka Barušky, když jsme blbi s mým kloboukeeem

tak si to s kobušej užijte

29.7.2009 09:46
teryneczka

XXX.XXX.6.15

kvicalka napsal(a):
Jedem dál

Hojda ...

29.7.2009 09:58
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Hojda ...

Zdarec pani

29.7.2009 09:59
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Hojda ...

V minulim tematu jsi psala,že na očkování kobuchy používá vet, nějakou spešl foukačku? By mě to docela zajímalo, páč ten muj poděs má z očkování docela hrůzu

29.7.2009 10:03
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
V minulim tematu jsi psala,že na očkování kobuchy používá vet, nějakou spešl foukačku? By mě to docela zajímalo, páč ten muj poděs má z očkování docela hrůzu

No .... říkala ale nějak nevím jak blíž to popsat nebo co k tomu ještě říct ... s tím přišel sám vet hnedka po prvním očkováním, které bylo celkem prudérní

29.7.2009 10:04
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
No .... říkala ale nějak nevím jak blíž to popsat nebo co k tomu ještě říct ... s tím přišel sám vet hnedka po prvním očkováním, které bylo celkem prudérní

A to kobuchu jen přidržíš a on to na ní foukne??

29.7.2009 10:07
ghajariy

XXX.XXX.59.190

remonek napsal(a):

Jejda, jsem tu náhodou, nejsem náctiletá
Ale taky se očkujem foukačkou, vet dělá v Zoo a používá stejnou, co má na divokou zvěř a na šelmy, kterou tím uspává. Je to asi 1m dlouhá trubička s náustkem, do ní se vloží injekce, jehla má otvor z boku a na jejím konci je střapeček, jako by bambulka, namíří, foukne a jehla se někam zabodne. Většinou běháme všichni, kolik nás tam je. Je to sranda, ale velice nepraktická věc, není nad klasické očkování, ale když ta moje mu nedovolí se k ní ani přiblížit. Asi si začnu očkovat sama, ale toho se bojím.... Třeba taková ATB jsou průšvih, berem jen nějaká v pastě do huby...

29.7.2009 10:11
remonek

XXX.XXX.162.107

ghajariy napsal(a):
Jejda, jsem tu náhodou, nejsem náctiletá
Ale taky se očkujem foukačkou, vet dělá v Zoo a používá stejnou, co má na divokou zvěř a na šelmy, kterou tím uspává. Je to asi 1m dlouhá trubička s náustkem, do ní se vloží injekce, jehla má otvor z boku a na jejím konci je střapeček, jako by bambulka, namíří, foukne a jehla se někam zabodne. Většinou běháme všichni, kolik nás tam je. Je to sranda, ale velice nepraktická věc, není nad klasické očkování, ale když ta moje mu nedovolí se k ní ani přiblížit. Asi si začnu očkovat sama, ale toho se bojím.... Třeba taková ATB jsou průšvih, berem jen nějaká v pastě do huby...

Ahoj, si z toho nic nedělej já už taky nejsu náctiletá ( kéž bych ještě byla ) No když on ten muj bambulák jen vidí veta a bere čáru. A přitom, když mu něco musim ošetřit já, tak je ok a ani se nehne, asi nemá rád chlapy bo já nevim

29.7.2009 11:16
moninka

XXX.XXX.241.234

remonek napsal(a):
Ahoj, si z toho nic nedělej já už taky nejsu náctiletá ( kéž bych ještě byla ) No když on ten muj bambulák jen vidí veta a bere čáru. A přitom, když mu něco musim ošetřit já, tak je ok a ani se nehne, asi nemá rád chlapy bo já nevim

Ahoj, může mi jen někdo osvětlit, jak se vstříkne ta dávka, když se to na koňdu foukne?

29.7.2009 21:25
kvicalka

XXX.XXX.108.224

moninka napsal(a):
Ahoj, může mi jen někdo osvětlit, jak se vstříkne ta dávka, když se to na koňdu foukne?

Zdrááár babiiiii , jste tady ? já vám musím něco řííííííííííct ... ježiš pro mě je dnešek naprosto nejlepší ...

29.7.2009 21:45
remonek

XXX.XXX.82.124

kvicalka napsal(a):
Zdrááár babiiiii , jste tady ? já vám musím něco řííííííííííct ... ježiš pro mě je dnešek naprosto nejlepší ...

Zdáááár já tu jsem, no povííídej????

29.7.2009 21:55
kvicalka

XXX.XXX.108.224

remonek napsal(a):
Zdáááár já tu jsem, no povííídej????

No tak dneska jsme byli plavit...nebudu popisovat celej dnešek, bylo to super, ale když jsme šli zpět, tak jsme to vzali lesem, a mě napadla taková blbost mustit Barušku z vodítka ... šla jen tak bez vodítka, vedle mě, nikam neodcházela... Já jsem prostě v sedmým nebi

29.7.2009 22:00
remonek

XXX.XXX.82.124

kvicalka napsal(a):
No tak dneska jsme byli plavit...nebudu popisovat celej dnešek, bylo to super, ale když jsme šli zpět, tak jsme to vzali lesem, a mě napadla taková blbost mustit Barušku z vodítka ... šla jen tak bez vodítka, vedle mě, nikam neodcházela... Já jsem prostě v sedmým nebi

Jéé tak to gratulace veliká určo máš velikánskou radost . No my dneska byli ještě s kámoškou na vyjížďce a když jsem Sobuláka převáděla přez bahno ( nemá ho rád) tak mu to podjelo a spadnul na mě, ale do normálně zůstal tak nějak v divný póze jen aby nespandul na mě, no já vůbec nevěděla kudyma vylíst,tak jsem to vzala mezi zadníma nohama a on fakt stál a čekal až z pod něho vylezu. Měla jsem o něho hroznej strach jestli nemá něco s nohama,ale naštěstí to pro nás pro oba dopadlo OK.

29.7.2009 22:09
kvicalka

XXX.XXX.108.224

remonek napsal(a):
Jéé tak to gratulace veliká určo máš velikánskou radost . No my dneska byli ještě s kámoškou na vyjížďce a když jsem Sobuláka převáděla přez bahno ( nemá ho rád) tak mu to podjelo a spadnul na mě, ale do normálně zůstal tak nějak v divný póze jen aby nespandul na mě, no já vůbec nevěděla kudyma vylíst,tak jsem to vzala mezi zadníma nohama a on fakt stál a čekal až z pod něho vylezu. Měla jsem o něho hroznej strach jestli nemá něco s nohama,ale naštěstí to pro nás pro oba dopadlo OK.

Jejda , tak to teda bylo něco.... Ale jak čtu tak jste to zvládly supr ...to je dobře ... No já jsem zase minulej pátek byla s Lukinkem v řece, a mi šli dál do řeky, a tam to bylo hluboký, a jak bylo po deštích a velkej proud, tak ho to tak nějak vzalo, překlopil se na bok, já z něj spadla, a uplavávala jsem ... naštěstí on připlaval ke mě, já se ho chytla, a on se postavil na nohy, a odtáhl mě až na břeh ...bylo to docela psycho...ale zvládl to bobek na jedničku , ale z dneška mám opravdu největší radost, snad si s baruškou fakt začínáme rozumět

29.7.2009 22:11
remonek

XXX.XXX.82.124

kvicalka napsal(a):
Jejda , tak to teda bylo něco.... Ale jak čtu tak jste to zvládly supr ...to je dobře ... No já jsem zase minulej pátek byla s Lukinkem v řece, a mi šli dál do řeky, a tam to bylo hluboký, a jak bylo po deštích a velkej proud, tak ho to tak nějak vzalo, překlopil se na bok, já z něj spadla, a uplavávala jsem ... naštěstí on připlaval ke mě, já se ho chytla, a on se postavil na nohy, a odtáhl mě až na břeh ...bylo to docela psycho...ale zvládl to bobek na jedničku , ale z dneška mám opravdu největší radost, snad si s baruškou fakt začínáme rozumět

Tak to jsme dvě co maj dneska radost, já jsem strašně ráda,že fakt stál v klidu a nezačal nějako jančit. Už pomažu spát, tak brou noc

29.7.2009 22:18
kvicalka

XXX.XXX.108.224

remonek napsal(a):
Tak to jsme dvě co maj dneska radost, já jsem strašně ráda,že fakt stál v klidu a nezačal nějako jančit. Už pomažu spát, tak brou noc

Jojo, tak dobrou

happyhvezda

30.7.2009 08:09
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

kvicalka napsal(a):
Jojo, tak dobrou

Dobré ráno tak copak plánujete na dnešek ? Já včera opět zapřáhla Dona ( chlaďase ) a jelo se k vodě.Tam se šla partyja koupat a ja jsem se šla koupat s Donečkem. ( Foto nanic, protože fotil přítel )

30.7.2009 08:17
wendinkah

XXX.XXX.79.90

happyhvezda napsal(a):
Dobré ráno tak copak plánujete na dnešek ? Já včera opět zapřáhla Dona ( chlaďase ) a jelo se k vodě.Tam se šla partyja koupat a ja jsem se šla koupat s Donečkem. ( Foto nanic, protože fotil přítel )

Ahojík ..:D ja se dneska chystam k doktorovi pro potvrzeni a pak rovnou za aerem :) ...zitra totiz mame velky vylet ....a vcera jsme dokonce poprve skakaly sice neplanovane ale byl sikovnej :D jen se mi tricko vzdycky zaseklo o hrusku :D

happyhvezda

30.7.2009 08:24
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

wendinkah napsal(a):
Ahojík ..:D ja se dneska chystam k doktorovi pro potvrzeni a pak rovnou za aerem :) ...zitra totiz mame velky vylet ....a vcera jsme dokonce poprve skakaly sice neplanovane ale byl sikovnej :D jen se mi tricko vzdycky zaseklo o hrusku :D

S westernem se skáče fajně a ještě líp z kopečka Staré foto jak skáčeme z kopce

30.7.2009 08:26
wendinkah

XXX.XXX.79.90

happyhvezda napsal(a):
S westernem se skáče fajně a ještě líp z kopečka Staré foto jak skáčeme z kopce

jo tak me se to nako nepovedlo

happyhvezda

30.7.2009 08:28
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

wendinkah napsal(a):

Já si dělala srandu ... radši na skoky Anglii nebo bez sedla. Při tom skákáni z kopce jsem jednou s kobčou špatně doskočili a nebylo to příjemne se napíchnout břichem na hrušku

30.7.2009 08:30
wendinkah

XXX.XXX.79.90

happyhvezda napsal(a):
Já si dělala srandu ... radši na skoky Anglii nebo bez sedla. Při tom skákáni z kopce jsem jednou s kobčou špatně doskočili a nebylo to příjemne se napíchnout břichem na hrušku

nekomu se ve westernu ale skace dobre ...takovy lidi taky znam :D

30.7.2009 08:30
remonek

XXX.XXX.162.107

wendinkah napsal(a):

Ahojky všem, my dneska máme v plánu navečerní lonžování, zkusim mu na kruh položit už pár kulatin, tak uvidim jak bude Sobulák pracovat Wendy mě se taky vždycky zasekávalo tričko o hrušku, když jsem skákala ve vesterňáku

30.7.2009 08:35
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Ahojky všem, my dneska máme v plánu navečerní lonžování, zkusim mu na kruh položit už pár kulatin, tak uvidim jak bude Sobulák pracovat Wendy mě se taky vždycky zasekávalo tričko o hrušku, když jsem skákala ve vesterňáku

AHOjky holky..tak jsem zpet.
Mela jsem mensi trable s pocítacem ale uz to je fpohode..

30.7.2009 08:48
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
AHOjky holky..tak jsem zpet.
Mela jsem mensi trable s pocítacem ale uz to je fpohode..

Ahojky, tak co chystáš se dneska ke koňuchům?

30.7.2009 08:49
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Ahojky, tak co chystáš se dneska ke koňuchům?

Šárka jj jasne jedu v 1vlakem..ostatne jako kazdy den..skoda ze mám koniky docela daleko ale dá se to prezít..
dneska uz konecne vezmu snad toho Žemlu..
A co ty:?

30.7.2009 08:55
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Šárka jj jasne jedu v 1vlakem..ostatne jako kazdy den..skoda ze mám koniky docela daleko ale dá se to prezít..
dneska uz konecne vezmu snad toho Žemlu..
A co ty:?

Jak daleko máš koníky? No já jak už jsem psala vejš,tak bych chtěla navečer lonžovat a zkusit jak bude chodit na lonži přez kavalety. Jo a taky jsem si domluvila občasný ježdění pod trenérkou,tak jsem na sebe zvědavá. Určitě na mě najde hooodně chyb

30.7.2009 08:58
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Jak daleko máš koníky? No já jak už jsem psala vejš,tak bych chtěla navečer lonžovat a zkusit jak bude chodit na lonži přez kavalety. Jo a taky jsem si domluvila občasný ježdění pod trenérkou,tak jsem na sebe zvědavá. Určitě na mě najde hooodně chyb

Mno já mam koniky asi tak 14km..odnas ale to musim od nas z vesnice jet autem nebo autpbudem nekdy i pesky 2km na vlak pak vlakem asi 10km..a od vlaku v Lázních Bělohrad jeste 2km..Ke konikum.
KKdybych jezdila autem tak to je 20km..
Jj vlastne jsem to cetla co dneska plánujes..Ale stejne moje trosicku jeste zblblá palice se na to stejne musi jeste zeptata

30.7.2009 09:09
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno já mam koniky asi tak 14km..odnas ale to musim od nas z vesnice jet autem nebo autpbudem nekdy i pesky 2km na vlak pak vlakem asi 10km..a od vlaku v Lázních Bělohrad jeste 2km..Ke konikum.
KKdybych jezdila autem tak to je 20km..
Jj vlastne jsem to cetla co dneska plánujes..Ale stejne moje trosicku jeste zblblá palice se na to stejne musi jeste zeptata

to jsi ještě rozchrápaná po ránu ne . Já jsem začínala jezdit ve 2 km vzdálený vesnici, takže jsem to každej den šlapala na kole, zrovna nedávno jsme na to vzpomínaly s kámošku jak jsme tam za každýho počasí jezdily , Pak nám koníky odvezli k Jičínu, tak jsem za nima každej víkend jezdila, od nás to bylo asi tak 40 km. Jsem se docela divila,že mi to doma v tý době byli ochotný sponzorovat. No a pak jsem si pořídila Sobistu a dojíždim za nim asi tak 50 metrů

30.7.2009 09:15
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
to jsi ještě rozchrápaná po ránu ne . Já jsem začínala jezdit ve 2 km vzdálený vesnici, takže jsem to každej den šlapala na kole, zrovna nedávno jsme na to vzpomínaly s kámošku jak jsme tam za každýho počasí jezdily , Pak nám koníky odvezli k Jičínu, tak jsem za nima každej víkend jezdila, od nás to bylo asi tak 40 km. Jsem se docela divila,že mi to doma v tý době byli ochotný sponzorovat. No a pak jsem si pořídila Sobistu a dojíždim za nim asi tak 50 metrů

Mno nikdo pobliz kone nema mel ale odstehoval se a proda je..
Mno a navic ty kone jsou trosicku do pribuzenstva

30.7.2009 09:20
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno nikdo pobliz kone nema mel ale odstehoval se a proda je..
Mno a navic ty kone jsou trosicku do pribuzenstva

Áha,tak to potom jo. Ty jo já si pamatuju,že když jsem byla malá,tak nejbližší koníci od nás byli asi 15 km no a teď jen u nás ve vesnici jich je 7 a všude okolo jsou taky koníci

30.7.2009 09:45
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Áha,tak to potom jo. Ty jo já si pamatuju,že když jsem byla malá,tak nejbližší koníci od nás byli asi 15 km no a teď jen u nás ve vesnici jich je 7 a všude okolo jsou taky koníci

jj tak to se mate u nas ve vesnicic je taky konik no spise ponik Sára ma asi 100cm

30.7.2009 09:48
teryneczka

XXX.XXX.6.15

hanulinka95 napsal(a):
jj tak to se mate u nas ve vesnicic je taky konik no spise ponik Sára ma asi 100cm

Hooojda

30.7.2009 09:58
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

teryneczka napsal(a):
Hooojda

Ahojky...jakpak je?

30.7.2009 10:05
teryneczka

XXX.XXX.6.15

hanulinka95 napsal(a):
Ahojky...jakpak je?

Tak snad dobře ... jen to děsné teplo Co ty?

30.7.2009 10:07
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

teryneczka napsal(a):
Tak snad dobře ... jen to děsné teplo Co ty?

jj super..mno je hrozny teplo my tu mame 26stupnu ve stinu a jeste to urcite poleze nahoru

30.7.2009 10:14
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
jj super..mno je hrozny teplo my tu mame 26stupnu ve stinu a jeste to urcite poleze nahoru

Taky tu máme pěknej hycák. Tak aspoň jedno foto na schlazení

30.7.2009 10:17
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Taky tu máme pěknej hycák. Tak aspoň jedno foto na schlazení

Jjj..mno uz aby byla zima al v zime zase to budu rikat naopak

30.7.2009 10:18
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Jjj..mno uz aby byla zima al v zime zase to budu rikat naopak

To jo no, přesně tak. Já se nejvíc těším na půlku září, prostě na to babí léto

30.7.2009 10:21
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
To jo no, přesně tak. Já se nejvíc těším na půlku září, prostě na to babí léto

jj to bude tak akorát...hele ja musim pp..jdu uklizet a v pul jendy povalim na vlak tak pp vecer

30.7.2009 10:23
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
jj to bude tak akorát...hele ja musim pp..jdu uklizet a v pul jendy povalim na vlak tak pp vecer

jj, tak se měj a pozdravuj koňuchy ;-)

30.7.2009 10:32
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
jj, tak se měj a pozdravuj koňuchy ;-)

Tak jsme tu zbyly už jenom my dvě?

30.7.2009 11:04
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Tak jsme tu zbyly už jenom my dvě?

JJ, jako asi jako vždy , to nejlepší nakonec

30.7.2009 11:15
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
JJ, jako asi jako vždy , to nejlepší nakonec

Ano ... dobře řečeno

30.7.2009 11:25
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Ano ... dobře řečeno

Co u vás novýho pani??

30.7.2009 11:28
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
Co u vás novýho pani??

Nic moc ... Flákáme se, krníme ... je nám hej a co u vás?

30.7.2009 11:31
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Nic moc ... Flákáme se, krníme ... je nám hej a co u vás?

No my včera měla na vyjížďce menší drama, je to napsaný někde vejš. Ale jinak taky pohoda Ty jo teď mě jen tak napadlo, když máš kobuši plánuješ někdy hříbáka?

30.7.2009 11:33
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
No my včera měla na vyjížďce menší drama, je to napsaný někde vejš. Ale jinak taky pohoda Ty jo teď mě jen tak napadlo, když máš kobuši plánuješ někdy hříbáka?

Jojo ... to jsem četla tak hlavně že to dobře dopadlo ... a hříbátka? No plánujem plánujem ...

30.7.2009 11:37
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Jojo ... to jsem četla tak hlavně že to dobře dopadlo ... a hříbátka? No plánujem plánujem ...

Terko budes mit zitra kobu ve vybehu ...? ze bysme se s Aerem skakli na ni mrknout :D

30.7.2009 11:39
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
Terko budes mit zitra kobu ve vybehu ...? ze bysme se s Aerem skakli na ni mrknout :D

KOba je krom noci ve výběhu pořád Kdyžtak dej vědět v kolik dorazíte a budu tam i já

30.7.2009 11:41
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
KOba je krom noci ve výběhu pořád Kdyžtak dej vědět v kolik dorazíte a budu tam i já

mnoi v 9 vyrazime takze :D nevim v kolik dorazime do dvora:D ja to mela pesky za 2 hodky :D

30.7.2009 11:42
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
mnoi v 9 vyrazime takze :D nevim v kolik dorazime do dvora:D ja to mela pesky za 2 hodky :D

Pěšky z Hajnice? Ty si šla pěšky z Hajnice? Ty seš blázen ... Jináč ke koním jezdím normálně tak nějak kolem poledne ...

30.7.2009 11:45
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Pěšky z Hajnice? Ty si šla pěšky z Hajnice? Ty seš blázen ... Jináč ke koním jezdím normálně tak nějak kolem poledne ...

Jendou nejel ani bus ani pro nas nepřijeli tak jsme s Kolaidou vyrazily pěšky :D

30.7.2009 11:49
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
Jendou nejel ani bus ani pro nas nepřijeli tak jsme s Kolaidou vyrazily pěšky :D

Ty woe, vy jste blázni jste tam došly a lehly,ne?

30.7.2009 11:50
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Ty woe, vy jste blázni jste tam došly a lehly,ne?

mno já jo ...Hana musela jit peso jeste domu :D

30.7.2009 11:53
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
mno já jo ...Hana musela jit peso jeste domu :D

Ty kráááso Já sem ráda, že dojdu pěšo na Hrubáky

30.7.2009 11:55
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Ty kráááso Já sem ráda, že dojdu pěšo na Hrubáky

Ty si ale od prirody lenoch :D to pro me neni nic new

30.7.2009 11:57
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
Ty si ale od prirody lenoch :D to pro me neni nic new

No dobře no ... jsme holt extrémy A co jináč novýho? Co podnikáte o prázkách?

30.7.2009 12:02
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
No dobře no ... jsme holt extrémy A co jináč novýho? Co podnikáte o prázkách?

My furt jezdíme ven ... jsme takovy vyletnici :D obcas jezdime do hospody:D je to takovy divny na nem jet ..takze obcas slezu a do vedle nej protoze to mi prijde normalni ....:D na podzim chystame na huberta a pak si ho dam do KLD :D

30.7.2009 12:05
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
My furt jezdíme ven ... jsme takovy vyletnici :D obcas jezdime do hospody:D je to takovy divny na nem jet ..takze obcas slezu a do vedle nej protoze to mi prijde normalni ....:D na podzim chystame na huberta a pak si ho dam do KLD :D

Tak to jsme na tom podobně ... já jízdárnu vídám už ani nevim jak dlouho jen z postu diváka (a to většinou ještě z uctivý vzdálennosti ...) a pořád vyrážíme někam ven. Žádný násilí, žádnej spěch ... prostě pohodička,no ... však stejně, o co jde ... o stužky ne (teda aspoň mně ...) a na Huberta se chystáte kam?

30.7.2009 12:06
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Tak to jsme na tom podobně ... já jízdárnu vídám už ani nevim jak dlouho jen z postu diváka (a to většinou ještě z uctivý vzdálennosti ...) a pořád vyrážíme někam ven. Žádný násilí, žádnej spěch ... prostě pohodička,no ... však stejně, o co jde ... o stužky ne (teda aspoň mně ...) a na Huberta se chystáte kam?

Uvidime kam Evička řekne chtěla bych totiž aby jel celej ranč:D asi na Bojiště to tak vypada:D

30.7.2009 12:08
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
Uvidime kam Evička řekne chtěla bych totiž aby jel celej ranč:D asi na Bojiště to tak vypada:D

No jasné, to chce aby jela celá parta a na Bojišti to je taková zlatá klasika, neznám nikoho, kdo by si to tam neužil ...

30.7.2009 12:13
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
No jasné, to chce aby jela celá parta a na Bojišti to je taková zlatá klasika, neznám nikoho, kdo by si to tam neužil ...

uvidim :D bude zajmavy...:D ty tam pojedes taky ?

30.7.2009 12:17
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
uvidim :D bude zajmavy...:D ty tam pojedes taky ?

No ještě uvidíme ... člověk míní čas a koně mění ... a v Kladrubech ho budeš mít někde přímo v hřebčíně nebo u nějakýho soukromníka?

30.7.2009 12:18
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
No ještě uvidíme ... člověk míní čas a koně mění ... a v Kladrubech ho budeš mít někde přímo v hřebčíně nebo u nějakýho soukromníka?

u jednoho soukromnika :D tak uvidim snad to dopadne :)

30.7.2009 12:25
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
u jednoho soukromnika :D tak uvidim snad to dopadne :)

Tak snad jo Proč by nedopadlo. Byl by to pech, mít ho tak daleko ... ne?

30.7.2009 12:26
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Tak snad jo Proč by nedopadlo. Byl by to pech, mít ho tak daleko ... ne?

prave ..:) ....kdyz ted uz budu na private tak by to bYlo supr:)

30.7.2009 12:27
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
prave ..:) ....kdyz ted uz budu na private tak by to bYlo supr:)

Ty už nebudeš na intru ... ? Týjo, tak to budeš mít veget ...

30.7.2009 12:32
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Ty už nebudeš na intru ... ? Týjo, tak to budeš mít veget ...

nebudu ani me nehne tam bejt samy zakazy ...vecerka v 10 :D pch :D

30.7.2009 12:33
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
nebudu ani me nehne tam bejt samy zakazy ...vecerka v 10 :D pch :D

Hehe ... a kolik budeš platit? Za Aera i za privát?

30.7.2009 12:35
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Hehe ... a kolik budeš platit? Za Aera i za privát?

za aere asi 2500 a za sebe 1500 takze parada ..hele ja jedu tak kdyztak ti pisnu ;)

30.7.2009 12:36
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
za aere asi 2500 a za sebe 1500 takze parada ..hele ja jedu tak kdyztak ti pisnu ;)

Tak to je slušná cena Jasné, čusky ... já taky pádim

30.7.2009 20:17
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Tak to je slušná cena Jasné, čusky ... já taky pádim

Hoj lidi tak co dneska je to tu jak po vymreni :D

30.7.2009 20:17
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
Hoj lidi tak co dneska je to tu jak po vymreni :D

30.7.2009 21:57
kvicalka

XXX.XXX.108.224

wendinkah napsal(a):

Hoj, hlásím že jsem tady !!! Je tady někdo ?

31.7.2009 01:16
teryneczka

XXX.XXX.6.15

kvicalka napsal(a):
Hoj, hlásím že jsem tady !!! Je tady někdo ?

Já jsem tady, ale asi už zase jediná,co?

31.7.2009 04:52
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Já jsem tady, ale asi už zase jediná,co?

tak nic no Jdu na kutě, tak brou

31.7.2009 08:03
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

teryneczka napsal(a):
tak nic no Jdu na kutě, tak brou

Holkyyyy jste nák ponocovali ne?

31.7.2009 09:01
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Holkyyyy jste nák ponocovali ne?

No taky na to čučim Tyjovka Terka šla spát, když já jsem vstávala

31.7.2009 09:20
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
No taky na to čučim Tyjovka Terka šla spát, když já jsem vstávala

jj to teda...co planujete dneska s konikama? procpak jsi vstávala v 5ráno?:

31.7.2009 09:25
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
jj to teda...co planujete dneska s konikama? procpak jsi vstávala v 5ráno?:

Páč už jsem pracující a každý ráno musím ještě pustit a nakrmit konisko, a další zbytek zvěře . Denska ani nevím co budeme dělat,asi spíš pujdeme jen na procházku páč bych zítra chtěla jet na delší výlet. Co máš dneska ty v plánu

31.7.2009 09:35
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Páč už jsem pracující a každý ráno musím ještě pustit a nakrmit konisko, a další zbytek zvěře . Denska ani nevím co budeme dělat,asi spíš pujdeme jen na procházku páč bych zítra chtěla jet na delší výlet. Co máš dneska ty v plánu

mNO JÁ JSEM vcera brala toho Žemlu do kroku a dneska jdeme taky..at se vychodi..co máte jete za zvirata?
Žemla foceno jáá

31.7.2009 09:41
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
mNO JÁ JSEM vcera brala toho Žemlu do kroku a dneska jdeme taky..at se vychodi..co máte jete za zvirata?
Žemla foceno jáá

On se tak jmenuje Žemla?? Mi to přijde takový správňácký jméno. ;-)). No kromě koně, mám ještě dva hafany ( kříženec československýho vlčáka a německýho ovčáka, a pak další hafan je kokršpaněl), kocoura, kterej se uráčil po třech dnech přijít domů, no a pak mezi domovní havěť patří užovka červená, vodní želva a pan ryba

31.7.2009 09:47
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
On se tak jmenuje Žemla?? Mi to přijde takový správňácký jméno. ;-)). No kromě koně, mám ještě dva hafany ( kříženec československýho vlčáka a německýho ovčáka, a pak další hafan je kokršpaněl), kocoura, kterej se uráčil po třech dnech přijít domů, no a pak mezi domovní havěť patří užovka červená, vodní želva a pan ryba

Mno on se jmenuje Nokar..ale nikdo mu nerrekne jinak nez Žemla
NOkar je jen tak na závody,,
Mno tak to my máme vice zvirátek.

31.7.2009 09:52
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno on se jmenuje Nokar..ale nikdo mu nerrekne jinak nez Žemla
NOkar je jen tak na závody,,
Mno tak to my máme vice zvirátek.

Žemla mi přijde hezčejší, je to takový kamarádský a co máš ty za zvěř?

31.7.2009 09:56
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Žemla mi přijde hezčejší, je to takový kamarádský a co máš ty za zvěř?

Mno ne ja babicka která s nama bydli..ta ma králiky slepice kachny husy kozy a holuby
mno a jako já tak kocky rybicky a to je vse ale mame 10kocek..kdyby jsi vedele o nekom kdo chce kocku utcite dej vedet..
JJ zemla to je i takovy lepsi na pamato váka

31.7.2009 10:03
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno ne ja babicka která s nama bydli..ta ma králiky slepice kachny husy kozy a holuby
mno a jako já tak kocky rybicky a to je vse ale mame 10kocek..kdyby jsi vedele o nekom kdo chce kocku utcite dej vedet..
JJ zemla to je i takovy lepsi na pamato váka

no tyjovka 10 kočičáků?? To si ani nedokážu pořádně představit to o ně zakopáváte ne, já bych se klidně nějakýho ujala,ale nevím jestli by ho psiska svojí chutí na hraní si ( fakt by mu neulížili) neodehnali pryč

31.7.2009 10:08
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
no tyjovka 10 kočičáků?? To si ani nedokážu pořádně představit to o ně zakopáváte ne, já bych se klidně nějakýho ujala,ale nevím jestli by ho psiska svojí chutí na hraní si ( fakt by mu neulížili) neodehnali pryč

Mno my jsme si privezly 2 kcicku a kocoura.. pak kocka mela kotata 3 2nám zustali a jedno nám prejeli to jsou Vánočka s Gambáčem..ty jsou u nas pak k nam pricestovala jedna kocka ty jsme dali jmeno Šmoula ta ted má 2kotata cerný...mno a Sisinka ta co jsme si pribzli mezi prvníma tak ma ted 3koratka, Tkaničku, Melouna a Špagetku... mno a tata si privezl modrého kocoura s anglickymi predky Alexe...

31.7.2009 10:11
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno my jsme si privezly 2 kcicku a kocoura.. pak kocka mela kotata 3 2nám zustali a jedno nám prejeli to jsou Vánočka s Gambáčem..ty jsou u nas pak k nam pricestovala jedna kocka ty jsme dali jmeno Šmoula ta ted má 2kotata cerný...mno a Sisinka ta co jsme si pribzli mezi prvníma tak ma ted 3koratka, Tkaničku, Melouna a Špagetku... mno a tata si privezl modrého kocoura s anglickymi predky Alexe...

wau tak to je mazec, taková megakočičí rodina mě se hrozně líběj britky,ale zas mít kočku přímo v domě bych asi nechtěla a nechat ji pobíhat někde po venku, no nevim no. Kamarádka ma ještě mainský mývalí, nebo jak se to jmenuje a ty sjou takový správně chlupaý

31.7.2009 10:12
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

hanulinka95 napsal(a):

Tady fotka Alexe s kámoskou...lepsí jsem nenasla

31.7.2009 10:13
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
wau tak to je mazec, taková megakočičí rodina mě se hrozně líběj britky,ale zas mít kočku přímo v domě bych asi nechtěla a nechat ji pobíhat někde po venku, no nevim no. Kamarádka ma ještě mainský mývalí, nebo jak se to jmenuje a ty sjou takový správně chlupaý

jj mno ty nase byli ze zacatkuu doma kdyz byli jen dve tak se to dalo ale ted..mno chodej domu jen na noc a ted prez leto treba vubec jsou venku kdyz je teplo to jako jsme zvedavá na zimu az to sechno pritahne domu

31.7.2009 10:21
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Tady fotka Alexe s kámoskou...lepsí jsem nenasla

jé ten je krásnej

31.7.2009 10:36
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
jé ten je krásnej

jj to je...

31.7.2009 10:53
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

hanulinka95 napsal(a):
jj to je...

A co jinak neco nového?

31.7.2009 11:14
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
A co jinak neco nového?

No tak nějako ani nee Jen teď přemýšlím, jestli Sobukákovi nekoupim nějaký chrániče na přední nohy přeci jen to naše courání po lese není jen po cestách. Tak tak nějako brouzdám po netu a vybírám,jen nevím jako velikost pro něho koupit

happyhvezda

31.7.2009 11:17
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

hanulinka95 napsal(a):
A co jinak neco nového?

Tak my od úterka jezdíme s chlaďasky k vodě. U vody zaparkujeme hnojo-kočár a já vezmu plavit oňě a partyja se de koupat. Nyní jsem našla luxusní cestu ke splavu ve kterém se ty naše přerostlé obludy pořádně vykoupou a aji zaplavou. Snad někdo dneska vyfotí koníky ve vodě. Alan

31.7.2009 11:47
remonek

XXX.XXX.162.107

happyhvezda napsal(a):
Tak my od úterka jezdíme s chlaďasky k vodě. U vody zaparkujeme hnojo-kočár a já vezmu plavit oňě a partyja se de koupat. Nyní jsem našla luxusní cestu ke splavu ve kterém se ty naše přerostlé obludy pořádně vykoupou a aji zaplavou. Snad někdo dneska vyfotí koníky ve vodě. Alan

Tak to máte dobře zařízený, že máte dopravu až k vodě

31.7.2009 12:00
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
Tak to máte dobře zařízený, že máte dopravu až k vodě

Hojda hojda Tak už jsem se vyspinkala

31.7.2009 12:15
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Hojda hojda Tak už jsem se vyspinkala

Zdary, šmarjá co,že jsi tak ponocovala, jsem ráno myslela,že špatně vidim když jsem viděla ten čas co jsi sem psala

31.7.2009 12:28
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
Zdary, šmarjá co,že jsi tak ponocovala, jsem ráno myslela,že špatně vidim když jsem viděla ten čas co jsi sem psala

Vrátila jsem se okolo jedenáctý ze stáje ... začalo to tim, že jsem si šla dát fotky do PC ... tak u toho jsem ztvrdla pěkně dlouho ... do toho jsem si samozřejmě pustila ICQ a už se to vezlo Ještě mě začali verbovat na FB ... no a najednou koukám, že svítá

31.7.2009 12:32
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Vrátila jsem se okolo jedenáctý ze stáje ... začalo to tim, že jsem si šla dát fotky do PC ... tak u toho jsem ztvrdla pěkně dlouho ... do toho jsem si samozřejmě pustila ICQ a už se to vezlo Ještě mě začali verbovat na FB ... no a najednou koukám, že svítá

tak to věřim, se u toho kompa člověk zasekne a ani neví jak, já si vždycky řikám,že tam třebas večer mrknu jen na chvilu a pak tam taky zkejsnu pěkně dlouho. Jinak mě už na FB s úspěchem naverbovali

31.7.2009 13:28
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
tak to věřim, se u toho kompa člověk zasekne a ani neví jak, já si vždycky řikám,že tam třebas večer mrknu jen na chvilu a pak tam taky zkejsnu pěkně dlouho. Jinak mě už na FB s úspěchem naverbovali

No já jsem se tomu pořád tak nějak bránila, že nějakých profilů atd. už mám dost ... jenže mě pak nalákali na nějaký koňský skupiny atd. No, tak už tam jsem taky ...

31.7.2009 13:32
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
No já jsem se tomu pořád tak nějak bránila, že nějakých profilů atd. už mám dost ... jenže mě pak nalákali na nějaký koňský skupiny atd. No, tak už tam jsem taky ...

Mě to ze začátku přišlo strašně nepřehledný, no než jsem se v tom vyznala,tak to chvilu trvalo

31.7.2009 13:33
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
Mě to ze začátku přišlo strašně nepřehledný, no než jsem se v tom vyznala,tak to chvilu trvalo

Právě ... já se v tom absolutně nevyznám

31.7.2009 13:35
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Právě ... já se v tom absolutně nevyznám

Tak vydrž, prďka vydrž, pak když se v tom zorientuješ tak je to docela ok

31.7.2009 13:37
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
Tak vydrž, prďka vydrž, pak když se v tom zorientuješ tak je to docela ok

Hm ... když já se tam strašně stydím

31.7.2009 13:41
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Hm ... když já se tam strašně stydím

neboj, to bude dobrý

31.7.2009 13:47
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
neboj, to bude dobrý

Jojo ... jen aby už tam není žádná anonymita ...

31.7.2009 13:51
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Jojo ... jen aby už tam není žádná anonymita ...

To už moc ne no,ale tak zas si to tam můžeš všelijak ponastavovat aby se to ukazovalo jen lidem co máš v přátelích ;-)

31.7.2009 13:52
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
To už moc ne no,ale tak zas si to tam můžeš všelijak ponastavovat aby se to ukazovalo jen lidem co máš v přátelích ;-)

Hehe ... no,tak to jsem na sebe zvědavá. A ty jsi tam jak? Jestli to není tajemství ...

31.7.2009 13:56
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Hehe ... no,tak to jsem na sebe zvědavá. A ty jsi tam jak? Jestli to není tajemství ...

Jj jsem, Šárka Francová

31.7.2009 14:00
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
Jj jsem, Šárka Francová

Hm ... těch vás tam je 5

31.7.2009 14:03
remonek

XXX.XXX.162.107

teryneczka napsal(a):
Hm ... těch vás tam je 5

No jo, fakt nás tam je 5, to je mazec. No já jsem to sedící v trávě

31.7.2009 14:07
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
No jo, fakt nás tam je 5, to je mazec. No já jsem to sedící v trávě

Dobrá

31.7.2009 14:14
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
Dobrá

hoj terko tak co my ted prave dorazily k nam dom :D

31.7.2009 14:18
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
hoj terko tak co my ted prave dorazily k nam dom :D

No ... mi povídej, jsem šla spát v šest ráno a probudila se v poledne ... stavovali jste se na Hbubasech?

31.7.2009 14:20
wendinkah

XXX.XXX.79.90

teryneczka napsal(a):
No ... mi povídej, jsem šla spát v šest ráno a probudila se v poledne ... stavovali jste se na Hbubasech?

ne teprv tam asik pujdu ale jen na ruce :)

31.7.2009 14:27
teryneczka

XXX.XXX.6.15

wendinkah napsal(a):
ne teprv tam asik pujdu ale jen na ruce :)

Aha ... jako ještě dneska? .... akorát tam taky jedu

Přidejte reakci

Přidat smajlík