madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
a teraz exkluzivne iba pre vas, dostihy tazkotonaznikov, myslim, je jasne, kto sa musel ukazat pred "girls" kto je najlepsi
madow
napsal(a):
happyhvězda: v přechozí diskuzi máš obrázky zápřahu
ach jo to je nádhera....ta druhá kobča to je georgia ????
nesoucí se Bret
madow
napsal(a):
chjo, tak kvalita fotek na founě
čučíme na zapadající slunce
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
Dámy jsme vařeno pečená, takže na měkko. Prodejní trh jsem si tedy opravdu představovala trošku jinak aspoň jsem myslela, že se na něm nebudou prodávat kříženci, když je to v hřebčíně kde se chovaj tedy spíš chovali čistokrevní SN. Achjo, jsem unavená dobou.
happyhvězda rentabilní myslím, že si vydělaj aspoň na dlabanec. Já sice nejsem z vesnice, ale z 6tis. města. Ale začínám mít pocit, že kůň se v dnešní době stává luxusem, tedy aspoň takovej kterej nemusí nic jenom jednoho krásnýho dne chcípnout.
Ti ostatní jsou luxus ze kterýho má jejich majitel buď to hlavu jako kýbl od starostí a nebo hrb na zádech.A právě tihle jsou většinou i těmi rentabilními, kteří ještě něco jiného musí než jenom zaklepat kopytama.
Jinak jsem nepochopila, co myslíš s tou délkou a uchycením oje k chomoutu? Pokud máš jednoho koně hodně delšího než druhého. NO tak prostě ten delší má kratší držák než ten kratší a délka je někde tak uprostřed ani dlouhé oje ani příliš krátké. Ani jedno není ideál.
bonita a nemáš pravdu poníka jsem vživotě nezapříhala
ambra
napsal(a):
Dámy jsme vařeno pečená, takže na měkko. Prodejní trh jsem si tedy opravdu představovala trošku jinak aspoň jsem myslela, že se na něm nebudou prodávat kříženci, když je to v hřebčíně kde se chovaj tedy spíš chovali čistokrevní SN. Achjo, jsem unavená dobou.
happyhvězda rentabilní myslím, že si vydělaj aspoň na dlabanec. Já sice nejsem z vesnice, ale z 6tis. města. Ale začínám mít pocit, že kůň se v dnešní době stává luxusem, tedy aspoň takovej kterej nemusí nic jenom jednoho krásnýho dne chcípnout.
Ti ostatní jsou luxus ze kterýho má jejich majitel buď to hlavu jako kýbl od starostí a nebo hrb na zádech.A právě tihle jsou většinou i těmi rentabilními, kteří ještě něco jiného musí než jenom zaklepat kopytama.
Jinak jsem nepochopila, co myslíš s tou délkou a uchycením oje k chomoutu? Pokud máš jednoho koně hodně delšího než druhého. NO tak prostě ten delší má kratší držák než ten kratší a délka je někde tak uprostřed ani dlouhé oje ani příliš krátké. Ani jedno není ideál.
bonita a nemáš pravdu poníka jsem vživotě nezapříhala
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat. Na Klokočově byl výprodej koní dnes? Bylo tam něco zajímavého. Díky za nějaké info.
ambra
napsal(a):
A já bych se chtěla zeptat, kdo jedete pozítří tj.1.8.2009 do Těšánek u Kroměříže na Formanskou jízdu?
A co se vlastně na tom Klokočově dělo? Prodalo se něco?. Těsánky zvažuju. Ale asi klisny budou odpočívat. Tento měsíc si v lese mákly. Jěště mám na rozmyšlenou zítřek
jmisak
napsal(a):
A co se vlastně na tom Klokočově dělo? Prodalo se něco?. Těsánky zvažuju. Ale asi klisny budou odpočívat. Tento měsíc si v lese mákly. Jěště mám na rozmyšlenou zítřek
Něco pracovního...
jmisak
napsal(a):
No dělo nejdřív předváděli kobyle něco alá Hugo, něco alá Gotlas, něco alá Brys něco alá Hene všechno made in Klokočov+ pár neumějíc chodit hříbat(asi ročky), ale to jsem nějak nesledovala protože jsem pořádala klobásku-hlad je svině.
No a 13:35 začali prodávat, co jsem viděla 2valaši SN , 2 valaši kříženci a paka, 1 nějaká teplokrevná kobyla. Pak jsme to balily jako většina a jely jsme dom. Co se prodalo neprodalo nevím, já bych si nevybrala. Ono vlastně není z čeho, když je půlka stájí prázdnejch. Můj hrubej odhad koní je tak zhruba 30 sakumprásk i s hříbaty.
A copak je to za dorost?
Já jsem osobně na ty Těšánky zvědavá. Snad příjemně překvapí.
ambra
napsal(a):
No dělo nejdřív předváděli kobyle něco alá Hugo, něco alá Gotlas, něco alá Brys něco alá Hene všechno made in Klokočov+ pár neumějíc chodit hříbat(asi ročky), ale to jsem nějak nesledovala protože jsem pořádala klobásku-hlad je svině.
No a 13:35 začali prodávat, co jsem viděla 2valaši SN , 2 valaši kříženci a paka, 1 nějaká teplokrevná kobyla. Pak jsme to balily jako většina a jely jsme dom. Co se prodalo neprodalo nevím, já bych si nevybrala. Ono vlastně není z čeho, když je půlka stájí prázdnejch. Můj hrubej odhad koní je tak zhruba 30 sakumprásk i s hříbaty.
A copak je to za dorost?
Já jsem osobně na ty Těšánky zvědavá. Snad příjemně překvapí.
Dorost je Marka z matky Majka a je po starém Brysovi. No jooo s Klokočovem to jde z kopce .
jmisak
napsal(a):
Dorost je Marka z matky Majka a je po starém Brysovi. No jooo s Klokočovem to jde z kopce .
jmisak ty jo a to je ročka, já podle tý druhé fotky myslela, že je to nejmíň dvouletka To bude obřík po mamině
No a já teda nevím co je na situaci na Klokočově usměvného. Já bych spíš brečela jak želva
A ještě dotaz stahoval jste nějaké fotky z toho Tlumačova? Abych se nedivila, kde na ně třeba na netu narazím.
ambra
napsal(a):
jmisak ty jo a to je ročka, já podle tý druhé fotky myslela, že je to nejmíň dvouletka To bude obřík po mamině
No a já teda nevím co je na situaci na Klokočově usměvného. Já bych spíš brečela jak želva
A ještě dotaz stahoval jste nějaké fotky z toho Tlumačova? Abych se nedivila, kde na ně třeba na netu narazím.
Tak jsem prostě tak neodolala, když se tu v min. diskuzi objevil hřebeček od Sally, nedat sem i tohoto frajera snad budoucího červeného šimla. Hřebeček je na prodej. Má tuším 6 měsíců otec je Streimur maminka nevím jak se jmenuje, ale je to čistokrevná SN. Na fotce je i s majitelem p. Biskupem.
ambra
napsal(a):
Tak jsem prostě tak neodolala, když se tu v min. diskuzi objevil hřebeček od Sally, nedat sem i tohoto frajera snad budoucího červeného šimla. Hřebeček je na prodej. Má tuším 6 měsíců otec je Streimur maminka nevím jak se jmenuje, ale je to čistokrevná SN. Na fotce je i s majitelem p. Biskupem.
no koukám, že ifauna to zmenšila a mě se to nepodařilo moc dobře přefotit z klasické fotky
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
ambra
napsal(a):
no koukám, že ifauna to zmenšila a mě se to nepodařilo moc dobře přefotit z klasické fotky
Díky za fota
ambra
napsal(a):
bonita no a samozřejmě ani shira ani frízáka, ani starokladrubáka
Taky, že jsem velmi ráda za to, že jsem sehnala tygra.A ještě k tomu se super původem.
Přidávám fotku z letošního dětského dne-šimlík Žulík a Lucka(taková naše bába šklebivá)..
misamarincova
napsal(a):
Taky, že jsem velmi ráda za to, že jsem sehnala tygra.A ještě k tomu se super původem.
Přidávám fotku z letošního dětského dne-šimlík Žulík a Lucka(taková naše bába šklebivá)..
fotka z netu..Německo
ambra
napsal(a):
Úsměvného jen asi to, že se konečně snad nebudou jen prosazovat kobyly a dva hřebci z Klokočova a snad dostanou šanci i soukromníci...
Fotky jsem si stáhnul jen nějaké do počítače. Zatím jsem je nikam neprobagoval.
jmisak
napsal(a):
Úsměvného jen asi to, že se konečně snad nebudou jen prosazovat kobyly a dva hřebci z Klokočova a snad dostanou šanci i soukromníci...
Fotky jsem si stáhnul jen nějaké do počítače. Zatím jsem je nikam neprobagoval.
Věřte, že to není jenom o Klokočovu a soukromnících, ale o něčem úplně jiném, co klisnám otvírá první příčky.
No já jak to tak vidím, tak zítřek nejspíš vynechám. Ikdyž to bude zajímavé zítra bude velet paní Hradečná, protože pan Hradečný je dočasně hospitalizován v nemocnici. Takže opratě v rukou bude mít nejspíš jeho žena.....
bonita
napsal(a):
to si pis, ze tu budes s tigrikom hviezda
gratulujem
ja bych chtěla taky tygra a kobylu,ale pri mém štěstí budu mít hřebečka aještě k tomu ryzaka po mámě
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39
woldemortik
napsal(a):
ja bych chtěla taky tygra a kobylu,ale pri mém štěstí budu mít hřebečka aještě k tomu ryzaka po mámě
Nevíte někdo, jaké % genů musí mít klisna, aby byla uchovněna jako SN a né jako N? Vím, že se to pořád mění, ale němůžu to nikde najít na ASCHK. Díky
ambra
napsal(a):
Věřte, že to není jenom o Klokočovu a soukromnících, ale o něčem úplně jiném, co klisnám otvírá první příčky.
No já jak to tak vidím, tak zítřek nejspíš vynechám. Ikdyž to bude zajímavé zítra bude velet paní Hradečná, protože pan Hradečný je dočasně hospitalizován v nemocnici. Takže opratě v rukou bude mít nejspíš jeho žena.....
Tak jsem se nakonec do Těšánek podívala, ale jenom na skok blik cvak a pryč
Nakonec se sešlo 5 soutěžících do formanky a 6 do těžkého tahu. Hned v druhé soutěži upadlo p. Sněhotovi v zápalu boje oje, takže nedokončil. Jak dopadly ostatní to opravdu nevím, odjížděly jsme v polední přestávku.
Soutěžní pole při zahájení ještě ale bez p. Dudy(sand nekomolím jméno)
ambra
napsal(a):
Tak jsem se nakonec do Těšánek podívala, ale jenom na skok blik cvak a pryč
Nakonec se sešlo 5 soutěžících do formanky a 6 do těžkého tahu. Hned v druhé soutěži upadlo p. Sněhotovi v zápalu boje oje, takže nedokončil. Jak dopadly ostatní to opravdu nevím, odjížděly jsme v polední přestávku.
Soutěžní pole při zahájení ještě ale bez p. Dudy(sand nekomolím jméno)
Ahoj - přidej fotky :-)
m i s i c k a
napsal(a):
Ahoj - přidej fotky :-)
ahoj misicka fotky mám nahráté na rajčeti, ale jelikož se mi tam vetřely i nějaké, které tam nemaj být tak jsou dočasně zaheslované, ale večer se na to vrhnu a uvedu do pořádku. Teďak tak různě pobíhám koně, ostatní zvřena krmení kuchyň, tak moc nestíhám přidávat, ale dám se ještě jednu ochutnávečku.
Jelikož min. víkend byl ve znamení Biskup a Sokol od p. Kubíčka viz. album na rajčeti http://jizerra.rajce.idnes.cz/25072009/, tak jsem se dneska dala do ofocování hřebců Arona a Bunteka(ten se širokou lysinou) od p. Oskara Sněhoty neboli Oskyho zvaného \"Lesní muž\". Takže tady něco přihazuju v pozadí jsou koníci p. Vlašice z ranče Ladná . V první soutěži se umístili na prvním místě, p. Sněhota byl třetí a již zmiňovaný p. Kubíček byl druhý.Vvím třošku rozházené, ale to bych nebyla já abych vám to nezamotala
Tak a tady už se oba krásně dívaj, ale určitě né na mě, v ohradě za maštalemi, které jsem měla v zádech byly kobyle
ambra
napsal(a):
ahoj misicka fotky mám nahráté na rajčeti, ale jelikož se mi tam vetřely i nějaké, které tam nemaj být tak jsou dočasně zaheslované, ale večer se na to vrhnu a uvedu do pořádku. Teďak tak různě pobíhám koně, ostatní zvřena krmení kuchyň, tak moc nestíhám přidávat, ale dám se ještě jednu ochutnávečku.
Jelikož min. víkend byl ve znamení Biskup a Sokol od p. Kubíčka viz. album na rajčeti http://jizerra.rajce.idnes.cz/25072009/, tak jsem se dneska dala do ofocování hřebců Arona a Bunteka(ten se širokou lysinou) od p. Oskara Sněhoty neboli Oskyho zvaného \"Lesní muž\". Takže tady něco přihazuju v pozadí jsou koníci p. Vlašice z ranče Ladná . V první soutěži se umístili na prvním místě, p. Sněhota byl třetí a již zmiňovaný p. Kubíček byl druhý.Vvím třošku rozházené, ale to bych nebyla já abych vám to nezamotala
Tak a tady už se oba krásně dívaj, ale určitě né na mě, v ohradě za maštalemi, které jsem měla v zádech byly kobyle
A ještě jedna ochutnávka velmi specifická překážka, ale skoro nikomu nedělala problémy, koníci si ju měli před jejím projetím dost času prohlédnout. Takže tv. podjezd altánku v podání klisen p. Daňka, ta světlejší je teprve tříletá klisna. V první soutěži byli tuším pátí.
bonita
napsal(a):
teda, ten altanok ako prekazka nema chyby
Ano velmi zajímavá a jenom tak se nevidí. A tady ještě suchý příkop v podání hřebců Sokola a Biskupa od p. Kubíčka.
Zbytek fotek najdete na http://jizerra.rajce.idnes.cz /Formanska_jizda_Tesanky/
bonita
napsal(a):
inak na p.Kubicka som pozerala minuly tyzden na Ct v "kralovstvi za kone" kone ma velmi pekne
bonita ano přesně tak a já jsem u něho min. víkend byla fotit, když jsme jeli pro kozenu. Takže hřebci jsou pouze vyfocení v maštalích a okolí maštal viz. moje fotky na rajčeti.
A tady ještě p. Duda
ambra
napsal(a):
bonita ano přesně tak a já jsem u něho min. víkend byla fotit, když jsme jeli pro kozenu. Takže hřebci jsou pouze vyfocení v maštalích a okolí maštal viz. moje fotky na rajčeti.
A tady ještě p. Duda
jj ako hovorim, dobry dojema kozena co? OK?
bonita
napsal(a):
jj ako hovorim, dobry dojema kozena co? OK?
bonita no koza je mlsoun a momentálně řešíme krev v mléce měl by to spravit vitamín K, tak musím zítra do lékárny a bude tvrdej doping. Jinak pohoda lítá zamnou jak pejsek po zahradě. Bohužel ju kvůli beranovi nemůžu pustit mezi ovce tak musí vegetit sama.
bonita
napsal(a):
koze roze su chytre, tak podla mna jej nevadi, ze nie je s ovcami, a baran by ju chcel pripustat alebo zabit?
baran ju psíš vyhání ze stáda a otravuje stejně jako ovce, ale ty jsou zatím furt ještě větší než on tak dostává na prdel, ale brzpřijde zabít tak kozena bude chodit venku s nima.
bonita
napsal(a):
som sa napapkala a teraz som cumela na Ct chvilu na rozpravku, ale nejak ma to nebaaj u vas je take horko? Tu strasne, asi sa pojdem vyvalit von do siete, som totiz zasa chora
a v posteli sa mi nechce byt
bonita tak se brzo uzdrav, je tu také takové vedro, ale hlásí zase bouřky. Jen mám pocit, že nás to obejde, ale nějaký menší deštík by neškodil.
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
tak som spat, aj v chladku je na umretie, a nase kone sa vonku pasu a zaroven pecu, mozno bude na veceru ugrilovana konina, ze im to slnko nevadi...tu za nami je borovicovy les, a kedze ludia nemaju nic insie na rozume, len donho vyvazat smeti, ze, no a ako si tak lezim v sieti, zacala hukat sirena a sama so sebou som sa stavila, ze urcite pojdu po nasej ulici okolo nas do lesa, no a ...vyhrala som, to je hroza, fakt, dufam, ze to hori len smetisko a nie les, lebo fuka tu silny vietor
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
ahojky chladomilky, tak jsme se úspěšně vrátili z dvoudenního putování...tentokrát už bez kulhání...pan kovář udělal dobrí botky
vše se vydařilo na jedničku...jen to počasí dostávé maléé mínus...sobota šla, ale ta neděle..hrůza...stračný dusno...to se mi pak potily snad i oči
šoupnu sem pár fotek co se holkám na voze podařilo ukořistit
Bonito: hlavně přeji brzké uzdravení.....v těhlech vedrech ti nezávidím, ale to se bacilům daří nejvíc....já zase chytla nehoráznou rymu....
foto ze zapřahání...to já se ještě chystám ve stáji
madow
napsal(a):
ahojky chladomilky, tak jsme se úspěšně vrátili z dvoudenního putování...tentokrát už bez kulhání...pan kovář udělal dobrí botky
vše se vydařilo na jedničku...jen to počasí dostávé maléé mínus...sobota šla, ale ta neděle..hrůza...stračný dusno...to se mi pak potily snad i oči
šoupnu sem pár fotek co se holkám na voze podařilo ukořistit
Bonito: hlavně přeji brzké uzdravení.....v těhlech vedrech ti nezávidím, ale to se bacilům daří nejvíc....já zase chytla nehoráznou rymu....
foto ze zapřahání...to já se ještě chystám ve stáji
vyrážime
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
nakonec jelo deset koní, tři vozy po dvou a čtyři podsedláci
na foto rozárka s červenou čabrakou kočena moje
madow
napsal(a):
nakonec jelo deset koní, tři vozy po dvou a čtyři podsedláci
na foto rozárka s červenou čabrakou kočena moje
hřebeček Brit
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
bylo to opravdu super...spalo se u jedněch koňáku v adršpaských skalách, kteří se o nás superově postarali...měli gulášek, pivečko, pro koně připravené ohrady, seno, vodu trávu nám nasekali...fakt super....sešlo se nás u nich celkem 20 koníků a asi kolem 60 lidí....večer byla zábava....fakt akce jak se patří.....za rok se těším na další....
na fotu zase já a moje zlatí...byla moc statečná
madow
napsal(a):
bylo to opravdu super...spalo se u jedněch koňáku v adršpaských skalách, kteří se o nás superově postarali...měli gulášek, pivečko, pro koně připravené ohrady, seno, vodu trávu nám nasekali...fakt super....sešlo se nás u nich celkem 20 koníků a asi kolem 60 lidí....večer byla zábava....fakt akce jak se patří.....za rok se těším na další....
na fotu zase já a moje zlatí...byla moc statečná
Ahoj, tak sem tda zas chvilku nebyla ........ no fotky parádní !!!!
Já byla s Kulíškem o víkendu zase na vandru, tentokrát byla cílem cesty Osečná pod Ještědem, mádherný výlet, cesta tam byla naprosto fantastická, dokonalá krajina na ježdění počasí na 100% prostě pohádka, v neděli cesta dom už byla trochu "upečená" a to se jelo už dopoledne, protože měl přijít zas nějakej ten fujtajbl foukací.
Foťák ale samozdřejmě zůstal doma
ale aspoň vám sem přidám fotky našeho MALÉHO, jak se chudinka vyboural na kole
saborka
napsal(a):
Ahoj, tak sem tda zas chvilku nebyla ........ no fotky parádní !!!!
Já byla s Kulíškem o víkendu zase na vandru, tentokrát byla cílem cesty Osečná pod Ještědem, mádherný výlet, cesta tam byla naprosto fantastická, dokonalá krajina na ježdění počasí na 100% prostě pohádka, v neděli cesta dom už byla trochu "upečená" a to se jelo už dopoledne, protože měl přijít zas nějakej ten fujtajbl foukací.
Foťák ale samozdřejmě zůstal doma
ale aspoň vám sem přidám fotky našeho MALÉHO, jak se chudinka vyboural na kole
kterej blb sem dal ty klacky?!!!!!!
zavolejte mi vrtulník!!!!!
mám zlámaný snad všechny kostičky!!!!!!!!!!!!
bonita
napsal(a):
jehaa konicku
saborka: pěkné fotečky...jsem v práci a tohle mě fakt pobavilo
bonita: kam jste až dojeli na koníkovi
surikaty ty já mám hrozně ráda...hlavně to jak vždy někde vyčuhují
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
nooo, dojeli sme veeelmi dalekooo jj surikaty, moji milacci
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
ale z coho som bola totalne na vetvy a museli ma z pavilonu nasilim odtiahnut bolo toto!
bonita
napsal(a):
bonita to je kočka divoká s koťaty ne? Ty jo vypadá to užasně.
madow no já bych se v takovým hicu někde trajdat úplně vyprdla. Dneska je na mě úplně akorát tak doháním všechny resty za ty probenděný a horký dny. Takže zvířena ze mě nemůže, králíci totálně nechápaly co, že tam po ránu jančím s čištěním kotců. Tak jsem zvědavá jestli mě po obědě budou mít za šílence i oveny, koza ta je zvyklá protože je to děsný čuně a musím jí hnůj házet dvakrát denně.
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
v sobotu ráno jsme vyjížděli v devět a počasí bylo super...svílilo sluníčko ppofukoval vánek...dalo se to...ale neděle byla hrozná...to se mi snad potily i oči...rozárka šla skoro celou cestu domů jen tak za vozem...bez sedla jen na ohlávce..
Vašek na Rozárce...vydžel jen deset minut. pak se šel opět chopit opratí
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
ano, boli to africke divoke, teraz neviem, ci stepne alebo bazinne, ale boli tri a naadherne, no fakt, boli akurat v takom stadiu veku, co sa snazia byt hbite, ale nohy ich este neposluchaju, ako hlava by chcela, tak roztomile nemotorne a robili navzajom strasne zle, ze to maminka uz nevydrzala a pekne im labkou nalatala
m i s i c k a
napsal(a):
Nevíte někdo, jaké % genů musí mít klisna, aby byla uchovněna jako SN a né jako N? Vím, že se to pořád mění, ale němůžu to nikde najít na ASCHK. Díky
tak jsem se někde dívala na ten počet genů a našla jsem, že to je 25%, ale nevím, zda je to pravda..asoň pokus to najít..
bonita
napsal(a):
ano, boli to africke divoke, teraz neviem, ci stepne alebo bazinne, ale boli tri a naadherne, no fakt, boli akurat v takom stadiu veku, co sa snazia byt hbite, ale nohy ich este neposluchaju, ako hlava by chcela, tak roztomile nemotorne a robili navzajom strasne zle, ze to maminka uz nevydrzala a pekne im labkou nalatala
ahoj holky, hlásím se po delší odmlce, byla jsem 3 týdny v kanclu bez šéfa, takže volno a teď mě ještě pár dní zlobil žlučníček. U nás leje a leje, snad to do odpoledne přejde, máme dneska v plánu odčervovat. Jinak Cipísek je v pohodě, včera jsme se krásně proběhli, zítra budemem trouhat a jestli bude horko, jak slibují v předpovědích, tak se půjdem vykoupat.
misamarincova
napsal(a):
NA EQUICHANNELU NÁM ZALOŽILI DISKUZNÍ FORUM O CHLADNOKREVNÍCÍCH,TAK SE MŮŽEM NAVŠTĚVOVAT I TAM.NA MÉ PŘÁNÍ HO TAM ZALOŽILI...
naše Wendulka má novýho kamaráda, chodí k nám dírou v plotě sousedovic štěně Guči, asi 5ti měsíční voříšek. S Wendulí si hrajou jako blázni, skáčou po sobě, kutálí se. Přijde i třeba v půl devátý večer , máme otevřený dveře do baráku, aby holky mohly chodit sem a tam, ale to už já ležím s holkama u televize a Guči najednou přiběhne, hupne za náma na postel a dělaj s Wendulí bordel :-)
aluska
napsal(a):
naše Wendulka má novýho kamaráda, chodí k nám dírou v plotě sousedovic štěně Guči, asi 5ti měsíční voříšek. S Wendulí si hrajou jako blázni, skáčou po sobě, kutálí se. Přijde i třeba v půl devátý večer , máme otevřený dveře do baráku, aby holky mohly chodit sem a tam, ale to už já ležím s holkama u televize a Guči najednou přiběhne, hupne za náma na postel a dělaj s Wendulí bordel :-)
a jedna bojová
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
je to vyzera ako kratkosrsty taxlja som tu zasa mala na prazdninach toto
bonita
napsal(a):
a takto to plave
Ahoj lidi,moc prima fotky,občas taky něco pošlu,ale já se na net prostě dostanu minimálně.Ale teď bych vás chtěla poprosit o názor.Na fotkách je hřebeček od mé kobyly,má bez 4 dnů 4 měsíce.Známý z místa,který mou kobylu zná,se mi ozval,že by měl zájem,ale protože kobyla je lehčího typu,jen jestli je šance mohutného vzrůstu.Kluk je po mladém hřebci,který ještě sílí,ale přijde mi,že celkem narostl.Ale myslela jsem,než dám zprávu,že se zeptám na názor více lidí,u nás moc koňáků není a když,tak jen samí tepláciJeště bych dodala,že kobyla měří 163 cm v kohoutku.Díky Dana
juhaj
napsal(a):
Ahoj lidi,moc prima fotky,občas taky něco pošlu,ale já se na net prostě dostanu minimálně.Ale teď bych vás chtěla poprosit o názor.Na fotkách je hřebeček od mé kobyly,má bez 4 dnů 4 měsíce.Známý z místa,který mou kobylu zná,se mi ozval,že by měl zájem,ale protože kobyla je lehčího typu,jen jestli je šance mohutného vzrůstu.Kluk je po mladém hřebci,který ještě sílí,ale přijde mi,že celkem narostl.Ale myslela jsem,než dám zprávu,že se zeptám na názor více lidí,u nás moc koňáků není a když,tak jen samí tepláciJeště bych dodala,že kobyla měří 163 cm v kohoutku.Díky Dana
Tak ještě
juhaj
napsal(a):
Ještě,ale přijde mi,že je to zkreslený
Tak děkuji a už vám dám pokoj Dana
juhaj
napsal(a):
bonita copak jsi to hlídala za pejska? Mě to přijde jako nějakej kříženeček něco mezi bíglem a jack ruselem. Takovej super strakatej podvraťáček .
juhaj a normální fotku nemáš? Jako že by se to hříbě nehejbalo stálo bylo z dostatečné blízkosti nejlíp vedle matky a taky na fotce mělo hlavu i nohy? Takhle nevím, prostě hříbě.
Stejně jako tahle měsíční klisnička.
ambra
napsal(a):
bonita copak jsi to hlídala za pejska? Mě to přijde jako nějakej kříženeček něco mezi bíglem a jack ruselem. Takovej super strakatej podvraťáček .
juhaj a normální fotku nemáš? Jako že by se to hříbě nehejbalo stálo bylo z dostatečné blízkosti nejlíp vedle matky a taky na fotce mělo hlavu i nohy? Takhle nevím, prostě hříbě.
Stejně jako tahle měsíční klisnička.
juhaj (Dana) dana jak rika ambra foto blize vedle maky by bylo lepsi,ale hribo je moc pěkný.ma moc pělnou prdel.mě se pred dvema lety narodil hrebecek sílene velký klouby.máma jako hora tata taky jako hora a bogín je tedka pomalu vetší než mamka,ale to bude tím,že rodokmenu má sáme hory.
foto cca tri roky týden po přívozu domů
jinak dneska dělal jak za mlada vyhazovla to byli kozly sama jsem čuměla jak vejr
juhaj
napsal(a):
Juhaj (Dana): Pěkné, souladné hříbě .
Mohutnost není ani tak o výšce, jako o spíše šířce a síle kostry - obvod holeně, hrudníku, pak až KVH. Nevím, co je zač kobyla ani otec hříběte, takže těžko soudit. Propátrej původy rodičů, jak jsou na tom předkové s mírami, u hříběte pak počítej s jejich přibližným průměrem. Dobrý ukazatel pozdější mohutnosti u hříběte jsou už zmíněné široké, výrazné klouby. Výrazně dlouhé holeně vypovídají, že kůň, bude-li adekvátně nakrmen, vyroste vysoký; krátké holeně znamenají opak.
Z fotek tipuju v dospělosti na koně střední výšky i mohutnosti, ikdyž podle holení bych se klonila spíše k typu lehčího chlaďasa než těžšího.
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
Juhaj, tak ja som chcela napisat presne to, co tu uz aj bolo povedane, za prve velmi pekne hribo, za druhe na prvy pohlad z fotiek by som povedala, ze taky typ klasicky-stredny, cize pod sedlo i do voza, ale svaliky casom spravia aj tintitko na kus kona, ale to nebude hned, to hovorim radovo o 6-8 rokoch, ked ten konik zacina ukoncovat vyvoj a sustredi sa uz len na tvarovanie svalov, s Woldemorkinim sa ani neprirovnavaj, ona nema kone, tym padom ani neodchovala kona, ale MASTODONTA! Jej kobyla je percheron v zrzavom vydani a nie normalny chladas z CR!
bonita
napsal(a):
Juhaj, tak ja som chcela napisat presne to, co tu uz aj bolo povedane, za prve velmi pekne hribo, za druhe na prvy pohlad z fotiek by som povedala, ze taky typ klasicky-stredny, cize pod sedlo i do voza, ale svaliky casom spravia aj tintitko na kus kona, ale to nebude hned, to hovorim radovo o 6-8 rokoch, ked ten konik zacina ukoncovat vyvoj a sustredi sa uz len na tvarovanie svalov, s Woldemorkinim sa ani neprirovnavaj, ona nema kone, tym padom ani neodchovala kona, ale MASTODONTA! Jej kobyla je percheron v zrzavom vydani a nie normalny chladas z CR!
bonita děkuji za pochvalu mojí krásky ,vyřídím ji tvé srdečné pozdravy a otom MASTODONTOVY bych tebou pomlčela ty taky zrovna nemáš malinké koníky
nojo shir to je něco.Já se musím spokojit s rezavým percheronem,ale to mě nevadí jsem ráda že ji mám nedala bych ji .
woldemortik
napsal(a):
bonita děkuji za pochvalu mojí krásky ,vyřídím ji tvé srdečné pozdravy a otom MASTODONTOVY bych tebou pomlčela ty taky zrovna nemáš malinké koníky
nojo shir to je něco.Já se musím spokojit s rezavým percheronem,ale to mě nevadí jsem ráda že ji mám nedala bych ji .
bohužel tedka nemá takový krk ani hřívu krk je menší jelikož netahá,ale co není může být a hřívu už má na plece a půjde zase na ježka začína se drbat na jednon místě na krku tak ji ho oholim a vyčistim ono ji to zase doroste
woldemortik
napsal(a):
bohužel tedka nemá takový krk ani hřívu krk je menší jelikož netahá,ale co není může být a hřívu už má na plece a půjde zase na ježka začína se drbat na jednon místě na krku tak ji ho oholim a vyčistim ono ji to zase doroste
Ahoj,děkuji za odpovědi.Nejsem zdatná fotografka,takže když vemu náhodou fotoaparát,tak se všichni rozutečou.Takže fakt lepší foto nemám.Ale myslím,že máte pravdu,bude takový střed a pokud známý chce koně těžšího rámce,bude se muset poohlédnout jinde.Asi mu bude nejlíp jako rodinému koníku pod sedlo a do tahu,jako je jeho máma.Mimochodem,je to děsnej závodník-ještě jsem neviděla chlaďáska,který se při cvalu nese jak arab a dokonce i ocásek má kolmo vzhůru !Dana
bonita
napsal(a):
Ambraa, ja ti dam podvratackaje to cista jack russelka
a veeelmi rozmaznana
bonita dyť to vůbec nevypadá jak krysa Kámoška má tyhle lotry hnedka tři a jsou to strakaté krysy a jeden se dokonce vášnivě vrhá na děti.
juhaj to chce cvik s tím foťákem tak jako u všeho. Se zeptej nějakého profesionálního fotografa kolik musel vyfotit fotek a co všechno se musel naučit než se dostal tam kde je nyní. TAkže žádný strachy a nebátce, že okolí prchá kytičky maj kořeny A to co popisuješ s tím arabem dělaj hříbata běžně ať jsou jaká koliv milují pohyb a taky to dávaj patřičně najevo.
ambra
napsal(a):
bonita dyť to vůbec nevypadá jak krysa Kámoška má tyhle lotry hnedka tři a jsou to strakaté krysy a jeden se dokonce vášnivě vrhá na děti.
juhaj to chce cvik s tím foťákem tak jako u všeho. Se zeptej nějakého profesionálního fotografa kolik musel vyfotit fotek a co všechno se musel naučit než se dostal tam kde je nyní. TAkže žádný strachy a nebátce, že okolí prchá kytičky maj kořeny A to co popisuješ s tím arabem dělaj hříbata běžně ať jsou jaká koliv milují pohyb a taky to dávaj patřičně najevo.
http://www.rozhlas.cz/pardubice/ mamehosty/_zprava/594931
http://www.rozhlas.cz/pardubice/ mamehosty/_zprava/605812
TAk jsem zase našla něco o koníčkách zajímavého sice to nejsou chlaďasci ale třeba se dočkáme také.
ambra
napsal(a):
http://www.rozhlas.cz/pardubice/ mamehosty/_zprava/594931
http://www.rozhlas.cz/pardubice/ mamehosty/_zprava/605812
TAk jsem zase našla něco o koníčkách zajímavého sice to nejsou chlaďasci ale třeba se dočkáme také.
krásný den, pár foteček ze včerejší koupačky. Místo koní máme asi převlečený kachny . Shakir se válel, Cípa mručel rozkoší, strkal čumák do vody až k očím, frkal do vody, plavčili a potápěli se, jak prdlý, ponořovali se, že jim koukala jenom hlava. Byly jsme s nima v rybníce asi půl hodiny
aluska
napsal(a):
krásný den, pár foteček ze včerejší koupačky. Místo koní máme asi převlečený kachny . Shakir se válel, Cípa mručel rozkoší, strkal čumák do vody až k očím, frkal do vody, plavčili a potápěli se, jak prdlý, ponořovali se, že jim koukala jenom hlava. Byly jsme s nima v rybníce asi půl hodiny
aluska
napsal(a):
a jdeme domů, je třeba se po koupání pořádně nafutrovat a ty paničko, zabíjej hovada
aluska
napsal(a):
a jdeme domů, je třeba se po koupání pořádně nafutrovat a ty paničko, zabíjej hovada
tý jo, takhle na fotce vypadá Cipísek docela velkej vedle mě, měřím 178 cm. já si pořád říkám, škoda, že už nepovyroste, aspoň o 5 centimetrů. A včera, když jsem na něj nalejzala u rybníka z pařezu, tak jsem si nemohla přehodit nohu přes jeho záda, musela jsem si pomoct a rukou nohu posunout, jako když není moje
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
super fotečky ženy.....aluska...já myslím, že to nalejzání je všude stejný....
foto z dvoudenního výletu...příprava na cestu domů...pod zadek jsem si musela už dát i deku
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
no prave, velke kone su velke kone
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
toto som sa vcera snazila poriadne vyfotit, ale komare ma sli zozrat zaziva!!!ale fotky su sladke
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
aha nie je dobre vidiet,nuz malicke boli asi polka spendlikovej hlavicky
madow
napsal(a):
dovoluji si založit nové
fuuj uplně mi naskočila husí kůže....nesnáším tyhle potvůrky osminohý
to mě připomělo že dnes musím vzít do stáje sprej proti mouchám a pavoukům....až budou koníci venku pořádně to tam vystříkám
jéduuu na konííííí