Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2009 13:58
aluska

XXX.XXX.196.7

malá ochutnávka z kvalifikace na ME ve Vescích u Soběslavi

10.8.2009 13:59
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):

další, vítěz v těžkém tahu 2300 kg

10.8.2009 14:00
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
další, vítěz v těžkém tahu 2300 kg

10.8.2009 14:10
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

aaaaaa

10.8.2009 14:53
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

marjaajoozef, toto musite vidiet!!!!
http://www.youtube.com/ watch?v=lLb7XKdHiy4

10.8.2009 15:37
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
marjaajoozef, toto musite vidiet!!!!
http://www.youtube.com/ watch?v=lLb7XKdHiy4

jasný patří, ale nemusí jich tam být tolik

11.8.2009 12:14
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

halo halo, tak co, ako u vas? U nas prsalo, ale uz svieti slnko

11.8.2009 12:29
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
halo halo, tak co, ako u vas? U nas prsalo, ale uz svieti slnko

Ahoj tak se po dlouhé době taky hlásím u nás taky pršelo a furt je zamračeno a vypadá to že bude ještě pokračování.

11.8.2009 12:38
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

a co, prosim ta, take robis?

11.8.2009 12:55
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

dobrý den, po vydatném dešti opět sluníčko.....v práci nuda jako vždy už aby bylo půl páte a já běžela za rozárkou

11.8.2009 12:57
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

ja sa tiez nudim, ale domado sedla nemozem, kone sa pasu, teraz akurat pozeram na zrebca z okna, prisiel sa napit a lize liz a kobyla ho pomaly nasleduje

11.8.2009 13:31
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

tak sa nam spustil paradny lejak

12.8.2009 07:45
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

tak zase trochu posunu
máme tu konečně středu...je sice zataženo, přes noc lilo, lae vypadá to na pěkný den.

na foto u nás za barákem (jsme byly s Rozárkou okouknout náš trávník a trochu o zakousnout )
já na Rozárce, teta a sestřenka Evča

12.8.2009 07:57
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak zase trochu posunu
máme tu konečně středu...je sice zataženo, přes noc lilo, lae vypadá to na pěkný den.

na foto u nás za barákem (jsme byly s Rozárkou okouknout náš trávník a trochu o zakousnout )
já na Rozárce, teta a sestřenka Evča

není kuň jako kůň

12.8.2009 08:38
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

hlavička

12.8.2009 08:45
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
hlavička

ahojky, já přidám pár foteček ze včerejší jízdárny, i begánci umí na obdélníku, jenom jsou maličko máznuté, fotograf se bude příště víc snažit

12.8.2009 08:45
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
ahojky, já přidám pár foteček ze včerejší jízdárny, i begánci umí na obdélníku, jenom jsou maličko máznuté, fotograf se bude příště víc snažit

12.8.2009 08:46
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):

a skůček, větší postavit nejde , budu to muset nějak vymyslet, Cípa tyhle nízký fláká

12.8.2009 09:49
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
a skůček, větší postavit nejde , budu to muset nějak vymyslet, Cípa tyhle nízký fláká

cípa je stejně borec
já myslím že by to eště o jedno patro šlo nahoru ne??? udělat tam třeba jen malé háčky skoro nahoře aby to šlo sundat....teda podle toho co vidím na fotce
a nebo pokud máš k dispozici pneumatiky

12.8.2009 09:53
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

takhle jsme to řešily u kamarádky....kobylka se mázla ale jde tam o ten nápad z pneumatikami

12.8.2009 09:53
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

tak ještě jedna

12.8.2009 10:01
hattatitla

XXX.XXX.160.2

madow napsal(a):
tak ještě jedna

pěkně pěkně nám ti chlaďásci skáčou taky jsem kdysi resila prekazky z pneumatik

12.8.2009 10:03
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
pěkně pěkně nám ti chlaďásci skáčou taky jsem kdysi resila prekazky z pneumatik

12.8.2009 10:05
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

ahojte, ted madow, panenka skakava, co ste to mali na dvore za masinu???? No ja by som stejnak brala tu stvornohu

12.8.2009 10:07
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

tak i ja sa vam musim pochvalit so skokami, Bohuzial, nemam ani jednu fotku, lebo nas mily konicek si zmyslel, ze si to da crosscountry cez les a tam nam predviedol, ako sa skacu padnute stromy v plnej rychlosti, takze mame osobny rekord 1 metra to, ze ked mal rok a pol a skocil z miesta 1.65 m plot radsej pomlcim...

12.8.2009 10:18
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
tak i ja sa vam musim pochvalit so skokami, Bohuzial, nemam ani jednu fotku, lebo nas mily konicek si zmyslel, ze si to da crosscountry cez les a tam nam predviedol, ako sa skacu padnute stromy v plnej rychlosti, takze mame osobny rekord 1 metra to, ze ked mal rok a pol a skocil z miesta 1.65 m plot radsej pomlcim...

právě že nešlo, ty kůly jsou zaražený do země a výš už nejsou udělaný díry na háky. A pneumatiky by se tam těžko vezly, je to kousek od výběhů, v lese za loukou , ale aspoň něco. Teď tam přibyl skůček, takovej plůtek propletenej větvema a ten se tváří že je vyšší. A ještě mám doma 3 kavalety, musím je tam nějak dopravit

12.8.2009 10:33
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

Bonita: to nic to se strejda v 50.letech zbláznil a koupil si motorku...teda tříkolku....taky mě chtěl hned vozit, ale já zustala radši u sedla a Rozárky

maminka...měla hrozný strach

12.8.2009 11:11
misamarincova

XXX.XXX.210.251

madow napsal(a):
Bonita: to nic to se strejda v 50.letech zbláznil a koupil si motorku...teda tříkolku....taky mě chtěl hned vozit, ale já zustala radši u sedla a Rozárky

maminka...měla hrozný strach

Když tady tak čtu, účastnil se jste se někdo Hobby závodů ve skoku nebo třeba jel jste někdo Huberta?Zajímalo by mě,jak jsou na tom chlaďásci ve skákání..

12.8.2009 11:13
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Když tady tak čtu, účastnil se jste se někdo Hobby závodů ve skoku nebo třeba jel jste někdo Huberta?Zajímalo by mě,jak jsou na tom chlaďásci ve skákání..

Nádhera

12.8.2009 11:16
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Nádhera

Na zahraničních stránkách jsem objevila toto sedlo.Přijde mi to jako super pro matku s dítětem.Je to pro dítě do šesti let.Cena něco kolem 30 000 Kč.Ještě mít ty peníze a jdu do toho...

12.8.2009 11:32
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

Huberty jezdím, ale neskáčeme jen takové pidi...u nás loni i proběhl veřejnák jen chladásku...skákalo se do 90, ale bylo to super výkony

12.8.2009 11:33
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

tý jo tak to sedlo je super

12.8.2009 12:02
ruliks

XXX.XXX.244.34

madow napsal(a):
tý jo tak to sedlo je super

ahojte lidi. Můžu se přidat? Mám chlaďasku, skoro, děda byl Przedswit.... takže je trošku lehčí, ale povaha chladnokrevná na fotce je trochu mázlá, ale tam někde za plotem chodil hřebeček .... tak se předváděla

12.8.2009 12:07
ruliks

XXX.XXX.244.34

aluska napsal(a):

další

12.8.2009 12:12
ruliks

XXX.XXX.244.34

aluska napsal(a):

a toto je kamarádova Malbína... je ochotná pro něho udělat cokoliv...

12.8.2009 12:19
ruliks

XXX.XXX.244.34

aluska napsal(a):

a je po práci

12.8.2009 12:24
aluska

XXX.XXX.196.7

ruliks napsal(a):
a je po práci

Cipísek je mlašad, letos 5ti letý, zatím šel dva Huberty, skoky jdeme všechny, máme skočenej zatím metr, ale už dlouho jsme netrénovali, ďostal základní výcvik v obojím a teď jenom couráme přírodou a občas si ho vezmu na jízdárnu.
jedna hubertovská fotka, begánci se mezi Čt neztratí, většinou se dělaj skoky, aby mohli i poníci, takže nebývá problém

12.8.2009 12:25
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
Cipísek je mlašad, letos 5ti letý, zatím šel dva Huberty, skoky jdeme všechny, máme skočenej zatím metr, ale už dlouho jsme netrénovali, ďostal základní výcvik v obojím a teď jenom couráme přírodou a občas si ho vezmu na jízdárnu.
jedna hubertovská fotka, begánci se mezi Čt neztratí, většinou se dělaj skoky, aby mohli i poníci, takže nebývá problém

jéžiš, co to píšu, samozřejmě mlaďas, nějak mi ujely prsty na klávesnici

12.8.2009 12:28
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
jéžiš, co to píšu, samozřejmě mlaďas, nějak mi ujely prsty na klávesnici

hm, kdyby byl někde poblíž u nás veřejňák chlaďásků, tak bych určitě šla, ale o ničem nevím, škoda. To se někdo má

12.8.2009 13:59
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

u nás v okolí je totiž hodně chladásků co jezdí pod sedlem, tak jednou majitel kolbiště přišel s nápadem proč to nezkusit i pro chladásky...sešlo se teda 5 koníků, ale bylo na co koukat....žádné šílené lítání po kolbišti .... prostě v klidu pohodový cval někteří klus....úžasné výkony nad překážkami....fakt super

12.8.2009 14:10
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
u nás v okolí je totiž hodně chladásků co jezdí pod sedlem, tak jednou majitel kolbiště přišel s nápadem proč to nezkusit i pro chladásky...sešlo se teda 5 koníků, ale bylo na co koukat....žádné šílené lítání po kolbišti .... prostě v klidu pohodový cval někteří klus....úžasné výkony nad překážkami....fakt super

u nás jich moc není a ještě i teď na nás někteří koukají jako na exoty. Třeba u nás v maštali si dvě paní s ČT mysleli, že chodíme jenom krokem a když zjistili, že i cváláme a skáčeme, málem jim vypadly oči z důlků

12.8.2009 15:34
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

cože ????
to zase můj tatka ze začátku myslel že roza bude nějaká militaristka a furt se mě ptal a jak rychle běhá a kolik skočí
(třeba mě už i fakt i vadilo, když jsme koukali na nějaký závody a tata pořád a tohle by rozára zvládla a co tohle a tohle)-- prostě nemohl pochodit že je to chlaďásek a ne žádný plňas či sportovní kůň...strašně jí srovnával a to mě vadilo a mrzelo

12.8.2009 22:18
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

jj nova krvvitam ruliks a misu aj my sme sli Huberta prvykrat minuly rok a v pohode, akurat parkur si neskocili, pre istotu

13.8.2009 08:38
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

ahojte, tak sme vcera vecer urobili predne kopytka chlapeckovi a moj muz sa skoro roztopil, narobil sa jak...ten nas kon ich ma snad z ocele

13.8.2009 08:56
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

toto by som chcela mat doma

13.8.2009 08:56
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

aj tito clydesdaliky su nadherne

13.8.2009 11:05
enriko

XXX.XXX.9.30

bonita napsal(a):
aj tito clydesdaliky su nadherne

ahoj holky, po hodně dlouhé době jsem zavítala opět mezi vás. mám na vás prosbu. nevíte o nějakých postrojích na prodej? je mi jedno zda poprsní nebo chomoutové. bylo by to na tu naši belgičí dámu :)

13.8.2009 11:09
ruliks

XXX.XXX.244.34

aluska napsal(a):

ahoja, zkusím se poptat. Známý měl krásný postroj, myslím že 27, a už má jen fjordy ti by se tam vešli oba zaráz.

13.8.2009 11:18
ruliks

XXX.XXX.244.34

aluska napsal(a):

My jezdíme Huberty pravidelně. Pořádáme letos už devátý ročník, ale nemáme skoky. Jinak jsme byly v Kunštátě, tam hopsala jak parkurák, v Benešově, na Suchým, v Hostěnicích... přírodní skoky ji baví, umělé na jízdárně už moc ne.

13.8.2009 11:33
ruliks

XXX.XXX.244.34

aluska napsal(a):

a ještě se musím pochlubit .... v tom Benešově (u Boskovic) jsem v jízdě zručnosti porazili ČT a A1/1, byly jsme první.... (slalom, sudy, napichování věnečků...)

13.8.2009 11:41
ambra

XXX.XXX.12.143

enriko napsal(a):
ahoj holky, po hodně dlouhé době jsem zavítala opět mezi vás. mám na vás prosbu. nevíte o nějakých postrojích na prodej? je mi jedno zda poprsní nebo chomoutové. bylo by to na tu naši belgičí dámu :)

enriko, ale to je trošku širokej pojem postroj na ČMB. Musíš vědět jakou velikost můžeš mít u chomoutu od 24coulů až po 32coulů, každej kůň má jinačí krk je jinak velkej, jinak mohutnej, potřebuje jinak tvarovanej chomout atd. Jediné co je stejné jsou pobočky ty jsou hodně variabilní a jednotlivé části jdou vyměnit U chomoutu to tak jednoduše nejde a hlavně nějaká výměna a předělávání je vždy dražší než nové. Pak samozřejmě nejlíp jdou měnit opratě a uzdy a nějaké detaily jako darmovisy a ostatní parády.
Poprsní postroje jsou taky dosti variabilní, ale zase musíš znát min. obvod hrudi a pak obvod přes hřbet aby jsi podle toho mohla vybrat správný postroj.
Takže to není tak jednoduché říct si že chceš postroj na ČMB. Než něco koupíš koníka si poměř a pak se zamysli nad tím co s koněm chceš dělat a podle toho vyber postroj ne na všechno se hodí poprsáky a ne na všechno chomoutový(navíc můžeš mít i anglický chomoutový ne jenom ten klasický tažný). Tak dobře rozmýšlej.

13.8.2009 11:50
enriko

XXX.XXX.9.30

ruliks napsal(a):
a ještě se musím pochlubit .... v tom Benešově (u Boskovic) jsem v jízdě zručnosti porazili ČT a A1/1, byly jsme první.... (slalom, sudy, napichování věnečků...)

pro ruliks:to bys byla moc hodná,kdyby ses poptala.kdyžtak mi prosím písni mailík

13.8.2009 13:43
misamarincova

XXX.XXX.210.251

ruliks napsal(a):

Tak náš kraj je trochu ochuzený o soutěže chladnokrevníků.Ani žádný plemeník tu poblíž není.
Tady se spíš propagují teplokrevníci.
Asi 30 km od nás pořádají hobby závody, tak jsem se přihlásila s Noričkou a skočili jsme 110cm.Na výkon je to super,ale umístili jsme se až na posledních příčkách, protože dlouhý nohy byly rychlejší..

13.8.2009 13:49
bonita

XXX.XXX.186.91

aluska napsal(a):

JJ to nevadi, ze ste boli medzi poslednymi, hlavne je, ze ste sa zucastnilia ze ste pekne skakali

13.8.2009 14:13
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

přesně tak jak se říká není duležíté vyhrát ale zúčasnit se....tak to u nás naopak jsme ráda že se chládásci rozmáhají....
plemeníci tu jsou také...sice půjčení z hřebčínů, ale na oživení krve stačí

13.8.2009 22:25
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
enriko, ale to je trošku širokej pojem postroj na ČMB. Musíš vědět jakou velikost můžeš mít u chomoutu od 24coulů až po 32coulů, každej kůň má jinačí krk je jinak velkej, jinak mohutnej, potřebuje jinak tvarovanej chomout atd. Jediné co je stejné jsou pobočky ty jsou hodně variabilní a jednotlivé části jdou vyměnit U chomoutu to tak jednoduše nejde a hlavně nějaká výměna a předělávání je vždy dražší než nové. Pak samozřejmě nejlíp jdou měnit opratě a uzdy a nějaké detaily jako darmovisy a ostatní parády.
Poprsní postroje jsou taky dosti variabilní, ale zase musíš znát min. obvod hrudi a pak obvod přes hřbet aby jsi podle toho mohla vybrat správný postroj.
Takže to není tak jednoduché říct si že chceš postroj na ČMB. Než něco koupíš koníka si poměř a pak se zamysli nad tím co s koněm chceš dělat a podle toho vyber postroj ne na všechno se hodí poprsáky a ne na všechno chomoutový(navíc můžeš mít i anglický chomoutový ne jenom ten klasický tažný). Tak dobře rozmýšlej.

Tak tady jedna reklama na hlad, asi tajemství toho proč vypadaj jak vypadaj nepřestanou žrát ani při práci
a pro enriko, kdyby jsi chtěla chomout tak 26coulů ta tu jeden na prodej máme ale je nutná oprava polštáře.

14.8.2009 09:00
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

pocuj ambra, ti nasi su presne taki isti, akurat na vyjizdke hlavu nezohybaju, ale sklbu hore stromy, no des bes a k tomu chomutu, vsak postar sa da kupit novy nie?

14.8.2009 09:08
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
pocuj ambra, ti nasi su presne taki isti, akurat na vyjizdke hlavu nezohybaju, ale sklbu hore stromy, no des bes a k tomu chomutu, vsak postar sa da kupit novy nie?

bonita polštář se dá i nechat zašít. ale to je na každém jestli chce dát cca +- 2 tis.(maximální hranice za novej) za polštář nebo ne.

14.8.2009 09:14
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

jj ja viem, mat postroje na velke kone je drahy spasja radsej pomlcim,kolko sme vyvalili my za tie kanadskes anglickymi kozenymi chomutmi

14.8.2009 10:05
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
jj ja viem, mat postroje na velke kone je drahy spasja radsej pomlcim,kolko sme vyvalili my za tie kanadskes anglickymi kozenymi chomutmi

bonita ale klidně povídej, ráda se dovím nějaký novinky. Toto se totiž v čr moc nevyrábí tedy spíš vůbec. To co mám na shirkách p. Iš je made in Hošťálková. Něco ve stylu co prodávaj do Německa.

14.8.2009 10:08
ruliks

XXX.XXX.244.34

aluska napsal(a):

to já měla štěstí na hodného strejčka, nechal mi postroj zadarmo jen jsem si kupovala uzdu,opratě a darmovis.... a je skoro nový... to byl pro mě ten nejhezčí dárek jaký mohl vymyslet

14.8.2009 10:12
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

ruliks, ty sa masja aj keby som mala hodneho pribuzneho, na shira by mi to nestaciloaj ja mam jednu peknu rakusku ohlavu aj plesnivce su tam povysivane z buzirky na nose a nas maly chlapecek ju mal do dvoch rokov a odvtedy mu ju mozem obesit akurat tak na usi ako nausniceale je velmi pekna, tak mi zdobi stenu...

14.8.2009 10:18
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

jj vyskovske maju made in Hostalkova, a tiez ich to stalo peknu palkumy sme mali stastie, ze sa pohybujeme v shirskej spolocnosti, tak sme po strasne dlhej dobe zohnali prave chomuty-ako si raz pisala, ze si majstri davali na svoje vyrobky inicialy, tak aj tieto chomuty to maju, su v perfektnom stave, hold volakedy tie koze boli inej kvality aj sitie, no a k tomu idu tie mosadzne "hames", co stoja okolo 5000 korun par! Bohuzial uz na prave anglicke postroje nam financie nestacili, tam sa to pohybuje okolo 1500 libier na jedneho kona cize aj 100 000 korun komplet na parutak mame kanadske z tooho materialu ako su voditka ale hrubej neuveritelne pevnej kvality specialne robene na obrovskych chladnokrvnikov typu shir a percheron

14.8.2009 10:20
ruliks

XXX.XXX.244.34

bonita napsal(a):
ruliks, ty sa masja aj keby som mala hodneho pribuzneho, na shira by mi to nestaciloaj ja mam jednu peknu rakusku ohlavu aj plesnivce su tam povysivane z buzirky na nose a nas maly chlapecek ju mal do dvoch rokov a odvtedy mu ju mozem obesit akurat tak na usi ako nausniceale je velmi pekna, tak mi zdobi stenu...

já jsem původně chtěla hucula... ale co se týče výstroje, tak nemám problém na kobču sehnat cokoli....jen peníze by to chtělo shir je nádherný, ale na mě už trochu moc veliký....

14.8.2009 11:10
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

som sa hrabala v starych fotkach, tak tu je nase rok a pol stare mimco

14.8.2009 11:10
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

no a tu ta ohlava

14.8.2009 11:11
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

14.8.2009 11:12
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

bol v nej fesak

14.8.2009 11:13
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

este jednu

14.8.2009 11:46
andrys

XXX.XXX.1.35

bonita napsal(a):
este jednu

Kaštánek

14.8.2009 13:16
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

bonita, tak ta ohlávka je fakt úžasná.....já scháněla na rozu taky něco se širším nanosníkem...dalo mi to hodně práce nakonec máme tu co máme
a moc jí sluší

16.8.2009 09:25
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

ale ale, snad ste vsetci nepoumierali od horka?

17.8.2009 08:16
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):

Ahojte....téda to byl náročný víkend...vedro na padnutí...do řeky daleko ale až alespon všude kelem posekali pole a nemusíme je už objíždět

Bret stájová "blondýna"

17.8.2009 11:11
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
Ahojte....téda to byl náročný víkend...vedro na padnutí...do řeky daleko ale až alespon všude kelem posekali pole a nemusíme je už objíždět

Bret stájová "blondýna"

Ahoj no horko je děsný fuj fuj, včera to ještě šlo ale dneska hic jak blázen.
A tady přihazuju z akčního víkendu jednu fotku, dvouletý valášek SN Roland made in Zlín-Štípa.
Bohužel se s tímto přístupem k výcviku nemůžu ztotožnit.. A jsem tomu jenom ráda.

17.8.2009 12:41
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

jejda jejda, jake mimino a uz provozak...kazda takato fotka ma len utvrdzuje v tom, ze nase kone sa maju ako v raji! nic sa take po nich nechce, zradla maju, pozemok maju, lasky plno od vsetkych...

17.8.2009 12:43
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
jejda jejda, jake mimino a uz provozak...kazda takato fotka ma len utvrdzuje v tom, ze nase kone sa maju ako v raji! nic sa take po nich nechce, zradla maju, pozemok maju, lasky plno od vsetkych...

bonita zbytek klasicky na rajčeti http:// jizerra.rajce.idnes.cz/Kojetinske_hody_2009/

17.8.2009 14:58

bonita napsal(a):
som sa hrabala v starych fotkach, tak tu je nase rok a pol stare mimco

Dobrý den Bonito,
viděla jsme zde fotečku Vašeho koníka. Chtěla jsem se zeptat, zda je to čistý shire a zda je ještě hřebeček - Sháníme pro naší shirskou slečnu možná ženicha, tak koukám, kde by nějaký byl. Naše klisna je stejné barvy jako Váš drobeček.
Děkuji za odpověď

17.8.2009 15:12
ruliks

XXX.XXX.244.34

ambra napsal(a):
bonita zbytek klasicky na rajčeti http:// jizerra.rajce.idnes.cz/Kojetinske_hody_2009/

tak to je hustý, jezdit na dvouletým chlaďasovy. Ono to láká, když je tak hezky narostlý a mohutný, ale já na to teda vůbec nejsem...

17.8.2009 15:16
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

aqua napsal(a):
Dobrý den Bonito,
viděla jsme zde fotečku Vašeho koníka. Chtěla jsem se zeptat, zda je to čistý shire a zda je ještě hřebeček - Sháníme pro naší shirskou slečnu možná ženicha, tak koukám, kde by nějaký byl. Naše klisna je stejné barvy jako Váš drobeček.
Děkuji za odpověď

Ahojte. Hlásím 34°C ve stínu ( at' už je podzim).

17.8.2009 15:42
ambra

XXX.XXX.12.143

ruliks napsal(a):
tak to je hustý, jezdit na dvouletým chlaďasovy. Ono to láká, když je tak hezky narostlý a mohutný, ale já na to teda vůbec nejsem...

no já nevím kolik je ale je horko ať už je po žních to pytlování obilí mě zabije.
ruliks no nevím jestli je narostlí, řekla bych takový menší
Pro srovnání taky jeden dvouletek z našeho odchovu. My jsme pro změnu chodily nasvalovat taháním vánočích stromečků a učily se chodit přes brázdy a kavalety.

17.8.2009 16:06
ruliks

XXX.XXX.244.34

ambra napsal(a):
no já nevím kolik je ale je horko ať už je po žních to pytlování obilí mě zabije.
Pro srovnání taky jeden dvouletek z našeho odchovu. My jsme pro změnu chodily nasvalovat taháním vánočích stromečků a učily se chodit přes brázdy a kavalety.

já to myslela spíš obecně. Koník je velký,hup na něj.... Jinak u nás se teď přehnala přeháňka, tak to vedro trošinku polevilo. Obilí jsem taky pytlovala, asi 50 metráků každý den pro lidi z dědiny....no hnus, všude prach... z vany jsem se pak musela vysekávat sekerkou

17.8.2009 16:11
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

pre AQUA(Jitka): JJ ano je zrebec a licentovany v krajine povodu, cize v Anglicku, pripusta v plnom prude, akurat vcera nam jednu kobusku odviezli a dalsie maju priviezt, cize ak mate zaujem tu je email: fairbaanth@aol.com

17.8.2009 16:13
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

ja hlasim take horko, ze som sa popalila na okennom parapetenatiahla som hadicu a popolievala tie nase stvornohe kytickya oni si to paradne uzivali, na vzapati na to sa aj pekne vyvalali v piesku, a to dokonca v tom istom momente

17.8.2009 16:13
ruliks

XXX.XXX.244.34

ruliks napsal(a):
já to myslela spíš obecně. Koník je velký,hup na něj.... Jinak u nás se teď přehnala přeháňka, tak to vedro trošinku polevilo. Obilí jsem taky pytlovala, asi 50 metráků každý den pro lidi z dědiny....no hnus, všude prach... z vany jsem se pak musela vysekávat sekerkou

naši koníci to teplo řeší po svém...

17.8.2009 16:14
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

ruliks: take osviezenie pre nase kone v zahrade by som brala, my, my musime pouzivat hadicu

17.8.2009 16:17
ruliks

XXX.XXX.244.34

bonita napsal(a):
ja hlasim take horko, ze som sa popalila na okennom parapetenatiahla som hadicu a popolievala tie nase stvornohe kytickya oni si to paradne uzivali, na vzapati na to sa aj pekne vyvalali v piesku, a to dokonca v tom istom momente

a další plavkyně

17.8.2009 16:19
ruliks

XXX.XXX.244.34

bonita napsal(a):
ruliks: take osviezenie pre nase kone v zahrade by som brala, my, my musime pouzivat hadicu

máme 15 hektarů kopcovité pastviny, koně pořád venku, mají bazének a teď v létě ho hojně užívají. Jsou tam pořád jen tu moji kačku jsem tam nenačapala....vždycky dojdu pozdě

17.8.2009 16:21
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

a komare ich tam nezeru? my sme teda iba blizko lesa, ale momentalne sa donho neda ist, hotova sebevrazdatakze predpokladam, ze rybnicek by bol takou sukromnou liahnou neziaduceho hmyzu u nas

17.8.2009 16:23
ruliks

XXX.XXX.244.34

ruliks napsal(a):
máme 15 hektarů kopcovité pastviny, koně pořád venku, mají bazének a teď v létě ho hojně užívají. Jsou tam pořád jen tu moji kačku jsem tam nenačapala....vždycky dojdu pozdě

Sanny si to užívá asi nejvíc

17.8.2009 16:25
ruliks

XXX.XXX.244.34

bonita napsal(a):
a komare ich tam nezeru? my sme teda iba blizko lesa, ale momentalne sa donho neda ist, hotova sebevrazdatakze predpokladam, ze rybnicek by bol takou sukromnou liahnou neziaduceho hmyzu u nas

komáři se letos moc nekonají, ale hovad tu máme spoustu. Většinou jsou koňouši schovaní přes den v boxech a pást se chodí v noci. Pokud vylezou ve dne, jsou jen k vodě a zpět do boxů...

17.8.2009 16:26
ruliks

XXX.XXX.244.34

bonita napsal(a):

a v rybníčku je pár rybiček, tak snad to larvy likvidují.

17.8.2009 16:29
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

potom mozes na jesen robit vylov

17.8.2009 16:40
ruliks

XXX.XXX.244.34

bonita napsal(a):
potom mozes na jesen robit vylov

to jsou profíci, ti umřou stářím pokusy už párkrát byly a nic.... moc jsme se chlapům nesmáli.... šli s udicí na ryby a chytli málem vlka

17.8.2009 16:47
ambra

XXX.XXX.12.143

ruliks napsal(a):
to jsou profíci, ti umřou stářím pokusy už párkrát byly a nic.... moc jsme se chlapům nesmáli.... šli s udicí na ryby a chytli málem vlka

Přeháňka kde? tady hřmí jsem si dala slalom vana ručník kraťasy plachty na zakrytí pytlů s obilím a nic jenom hřmí a otec v polu s vlečkama obilí, tak jsem zvědavá co z toho bude. No mě ještě čeká cca 15 metráků ovsa pro kámošky.
Včera jsem si dáchla a pohodovala tak to mám asi za to.
Jinak nám tu letos jezdily i historické vláčky

17.8.2009 16:55
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

jeeeej, to su pekne vlaciky, jeeej

17.8.2009 16:56
ruliks

XXX.XXX.244.34

ambra napsal(a):
Přeháňka kde? tady hřmí jsem si dala slalom vana ručník kraťasy plachty na zakrytí pytlů s obilím a nic jenom hřmí a otec v polu s vlečkama obilí, tak jsem zvědavá co z toho bude. No mě ještě čeká cca 15 metráků ovsa pro kámošky.
Včera jsem si dáchla a pohodovala tak to mám asi za to.
Jinak nám tu letos jezdily i historické vláčky

přeháňka na drahanské vrchovině, směr moravský kras za chvíli povalím ke koním na kole, tak se to hodí...mám to 6 km do kopce

17.8.2009 16:59
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

kondicku treba pestovat

17.8.2009 17:00
ambra

XXX.XXX.12.143

ruliks napsal(a):
přeháňka na drahanské vrchovině, směr moravský kras za chvíli povalím ke koním na kole, tak se to hodí...mám to 6 km do kopce

tuliks no to tak daleko nejsi ale teda ani ne zrovna blízko za kopcem
A tady hladovci, ale včera hlad neměli

17.8.2009 17:20
ruliks

XXX.XXX.244.34

bonita napsal(a):
kondicku treba pestovat

ono je těch kopců tady vícero ale domů to bude rychlý...to si budu zpívat "fičí, fičí, fičí Pó" kondičku pěstuji každý den, někdy i dvakrát. Co bych pro ty miláčky neudělala.....
ambra ty jsi odkud?

17.8.2009 17:27
ambra

XXX.XXX.12.143

ruliks napsal(a):
ono je těch kopců tady vícero ale domů to bude rychlý...to si budu zpívat "fičí, fičí, fičí Pó" kondičku pěstuji každý den, někdy i dvakrát. Co bych pro ty miláčky neudělala.....
ambra ty jsi odkud?

Nahlédni do alba na které jsem posílala odkaz a uvidíš
U nás se říká, že Haná je rovina, ale tady to rozhodně neplatí a to prosím patříme do mikroregionu střední Haná Mezi jednu z dominant našeho města patří kostel zasvěcený nabevzetí panny Marie viz. fotka

17.8.2009 17:42
ruliks

XXX.XXX.244.34

ambra napsal(a):
Nahlédni do alba na které jsem posílala odkaz a uvidíš
U nás se říká, že Haná je rovina, ale tady to rozhodně neplatí a to prosím patříme do mikroregionu střední Haná Mezi jednu z dominant našeho města patří kostel zasvěcený nabevzetí panny Marie viz. fotka

našla jsem tam Boraxe.... Jezdím k Martinovy připouštět. Letos jsem připustila Azurem... Po Boraxovy měla dvojčata, tak uvidíme teď. A to byla vyšetřená sonem a doktor tvrdil, že je tam na 100% jedno hříbě. Letos to říkal taky (jiný doktor) tak jsem zvědavá

17.8.2009 17:46
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
Ahoj no horko je děsný fuj fuj, včera to ještě šlo ale dneska hic jak blázen.
A tady přihazuju z akčního víkendu jednu fotku, dvouletý valášek SN Roland made in Zlín-Štípa.
Bohužel se s tímto přístupem k výcviku nemůžu ztotožnit.. A jsem tomu jenom ráda.

Tož nevím ambro. Aniž bych se managementu nového majitele zastávala, Roland je za pár dní 2,5 letý a veze se na něm krokem malé děcko do 20 kg váhy. Velikost valacha odpovídá věku a plemeni, nějakých 155+- kvh to bude.
Naopak si z fotek cením dobře udělaných bosých kopyt, což na chlaďasech je vidno téměř vyjímečně, na rozdíl od napěstovaných mizerně nakutých špalků..
S posazením malého děcka na takového koně v takovém věku problém opravdu nemám .

17.8.2009 17:46
ruliks

XXX.XXX.244.34

ruliks napsal(a):
našla jsem tam Boraxe.... Jezdím k Martinovy připouštět. Letos jsem připustila Azurem... Po Boraxovy měla dvojčata, tak uvidíme teď. A to byla vyšetřená sonem a doktor tvrdil, že je tam na 100% jedno hříbě. Letos to říkal taky (jiný doktor) tak jsem zvědavá

Rulík po Borax

17.8.2009 18:01
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):

Nestojí tihle vedle sebe, takže velikost neporovnáš .
Stejně jako asi neuděláš rozbor, zda je pro dvouletka horší prďola vezoucí se na hřbetě či tah ve stejném věku. Kavalety, brázdy - je sranda srovnávat to s členitostí našeho výběhu a s tím, přes co a do jakých hrbů tam už hříbata běhají (kdo u nás ve výběhu byl, ten ví) a jak mají na nerovnostech srovnanou rovnováhu.
Taky se tu můžem přít o to, zda je správný odchov jednoho hříběte u kobyly na štontu anebo ve stádě s více hříbaty a s možností neomezeného pohybu .
Stejně když prodáš, neovlivníš nic dál, co se s koněm děje - a to víš sama nejlíp.
Takže je zbytečné pitvat, co kde kdo má a jak s tím zachází; stejně si každý dělá tak, jak uzná sám za správné. Podstatné je starat se, abychom sami neměli máslo na hlavě.

17.8.2009 18:38
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Nestojí tihle vedle sebe, takže velikost neporovnáš .
Stejně jako asi neuděláš rozbor, zda je pro dvouletka horší prďola vezoucí se na hřbetě či tah ve stejném věku. Kavalety, brázdy - je sranda srovnávat to s členitostí našeho výběhu a s tím, přes co a do jakých hrbů tam už hříbata běhají (kdo u nás ve výběhu byl, ten ví) a jak mají na nerovnostech srovnanou rovnováhu.
Taky se tu můžem přít o to, zda je správný odchov jednoho hříběte u kobyly na štontu anebo ve stádě s více hříbaty a s možností neomezeného pohybu .
Stejně když prodáš, neovlivníš nic dál, co se s koněm děje - a to víš sama nejlíp.
Takže je zbytečné pitvat, co kde kdo má a jak s tím zachází; stejně si každý dělá tak, jak uzná sám za správné. Podstatné je starat se, abychom sami neměli máslo na hlavě.

sally no já jenom říkám, že tomuto nefandím. Ikdyž lepší dítko cca 20kg + teda sedlo nebo teda do stejný váhy postroj. Než cca15ti letá dívenka na stejně starém koníkovi a tuším, že ještě bez sedla.
No rozhodně lepší dobrá pastva s hříbaty, ale každý nemá vlastní a dát k němu, je někdy o strach. Viděla jsem loni u známého hříbata stažená z pastvi, začervená chuďoučká, brr. Takže o dobrou odchovnu je nouze nebo spíš o dobrý a individuální přístup?
Ano vím neovlivním proto nechovám. A jeden problém vyřešen.
No ty kopyta nevím předek bych řekla dobrej, ale zadek na to že koník skoro nechodí mimo box moc vybranej hlavně venky.Osobně mi přišlo, že nechodí ideálně rovně a nožky se mu tím jak je má hodně vybrané vyvrací. On takovej asfalt není zrovna ideální povrch pro koňský kopýtka.Ale na to, že si majitel strouhá sám žádná hrůza.

17.8.2009 18:40
ambra

XXX.XXX.12.143

ruliks napsal(a):

ruliks no neřekla bych že za to může hřebec, ale kobyla. A sonu nevěřím. Vím od známejch co pouštěj jaká je to komedie, stejně to dopadne úplně jinak. TAkže radši překvapení bez zjištění(pokud neplatíš za březí kobylu poplatek) než si pokurvit kobču.

17.8.2009 18:51
olina30

XXX.XXX.6.101

ambra napsal(a):
ruliks no neřekla bych že za to může hřebec, ale kobyla. A sonu nevěřím. Vím od známejch co pouštěj jaká je to komedie, stejně to dopadne úplně jinak. TAkže radši překvapení bez zjištění(pokud neplatíš za březí kobylu poplatek) než si pokurvit kobču.

Zdravímz Plzně,dnes bylo parno, byla jsem se synátorem v zoo. Odpoledne veliká bouřka stěrače nebrali. Zítra mi dorazí sedlo z ameriky pro Babetku. Potom nafotím a pošlu Olina

17.8.2009 18:52
olina30

XXX.XXX.6.101

olina30 napsal(a):
Zdravímz Plzně,dnes bylo parno, byla jsem se synátorem v zoo. Odpoledne veliká bouřka stěrače nebrali. Zítra mi dorazí sedlo z ameriky pro Babetku. Potom nafotím a pošlu Olina

babeta

17.8.2009 18:54
olina30

XXX.XXX.6.101

olina30 napsal(a):
babeta

malej s Babetkou v nájemní stáji ale za 14dní už bude u nás doma

17.8.2009 19:18
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
sally no já jenom říkám, že tomuto nefandím. Ikdyž lepší dítko cca 20kg + teda sedlo nebo teda do stejný váhy postroj. Než cca15ti letá dívenka na stejně starém koníkovi a tuším, že ještě bez sedla.
No rozhodně lepší dobrá pastva s hříbaty, ale každý nemá vlastní a dát k němu, je někdy o strach. Viděla jsem loni u známého hříbata stažená z pastvi, začervená chuďoučká, brr. Takže o dobrou odchovnu je nouze nebo spíš o dobrý a individuální přístup?
Ano vím neovlivním proto nechovám. A jeden problém vyřešen.
No ty kopyta nevím předek bych řekla dobrej, ale zadek na to že koník skoro nechodí mimo box moc vybranej hlavně venky.Osobně mi přišlo, že nechodí ideálně rovně a nožky se mu tím jak je má hodně vybrané vyvrací. On takovej asfalt není zrovna ideální povrch pro koňský kopýtka.Ale na to, že si majitel strouhá sám žádná hrůza.

Já nefandím spoustě věcem, ale právě proto, že je neovlivním, nezabývám se kritikou. Ale to přijde až s věkem.
Ono totiž svět nějak moc nezajímá, co si myslíme a v co věříme, jediné co je důležité nakonec je jen naše čisté svědomí. Hledání souhlasných názorů a plácačů po rameni nikam neposouvá plácaného ani plácače.
Cca 15 letá dívenka je myslím letos čtrnáctiletá, jela na SN hřebci rok a 8 měsíců ( ne na dvaapůlletém, což je drobet rozdíl), jela tůru terénem a ne se vezla nějaký kilometr couravým krokem po městě. Tedy jestli debatujem o stejné věci.
Nejde o to, jestli kdo chová a nechová - jiný kupuje se a prodává, další připouští (takže taky množí) a koneckonců, když my co chováme chovat nebudem, co budou kupovat ti, co nechovají ?
Namnoží si sami pajdavým Ferdou od sousedů leda... třeba pak budou konečně spokojení s tím, co mají.

17.8.2009 21:39
ruliks

XXX.XXX.244.34

aluska napsal(a):

ambra, vím,že za to může kobyla. Toto je poslední pokus, jestli budou zase dvě, tak to nadobro vzdám. Předtím měla nádherného rezavého hřebečka, tak uvidíme.

17.8.2009 23:05
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Já nefandím spoustě věcem, ale právě proto, že je neovlivním, nezabývám se kritikou. Ale to přijde až s věkem.
Ono totiž svět nějak moc nezajímá, co si myslíme a v co věříme, jediné co je důležité nakonec je jen naše čisté svědomí. Hledání souhlasných názorů a plácačů po rameni nikam neposouvá plácaného ani plácače.
Cca 15 letá dívenka je myslím letos čtrnáctiletá, jela na SN hřebci rok a 8 měsíců ( ne na dvaapůlletém, což je drobet rozdíl), jela tůru terénem a ne se vezla nějaký kilometr couravým krokem po městě. Tedy jestli debatujem o stejné věci.
Nejde o to, jestli kdo chová a nechová - jiný kupuje se a prodává, další připouští (takže taky množí) a koneckonců, když my co chováme chovat nebudem, co budou kupovat ti, co nechovají ?
Namnoží si sami pajdavým Ferdou od sousedů leda... třeba pak budou konečně spokojení s tím, co mají.

Kritikou se taky nezabejvám pouze vyslovuji vlastní názor. Kdybych se zabejvala kritikou vyslovila bych ji vůdči očacení vodiče, jako správnému Hanákovi mu totiž chybí klobouk.
A mluvíme o stejném, ale ten čas kruciš nějak letí. Jsem si ani nevšimla a slečna teda vypadá vyspělejší, ale skoro jsem se trefila cca o dva roky.
No když vy nebudete chovat, tak budeme nejspíš chovat my ale pro vlastní dvorek

17.8.2009 23:18
ambra

XXX.XXX.12.143

ruliks napsal(a):
ambra, vím,že za to může kobyla. Toto je poslední pokus, jestli budou zase dvě, tak to nadobro vzdám. Předtím měla nádherného rezavého hřebečka, tak uvidíme.

ruliks no to jo, ale nebála bych se toho tolik. A nechala bych se překvapit matkou přírodou. My už měly u krav dvakrát dvojčata jednou pohoda dokonce samostatnej porod a po druhé hrůza, ale kravule normálně dál zabřezává a už má jenom po jednom. Hůř dopadla ta první skončila na jatkách, poprvé a dvojčata a pak už nic.
A ten hřebeček jak máš fotku je z těch dvojčat?
A pozor pozor tady foto mého velkého trhače, včera vyděsil jednu velkou jednou tak těžkou a jednou tak starou špicí slečnu. Dokonce tak moc až se utekla schovat ke svému páničkovi.

17.8.2009 23:30
ruliks

XXX.XXX.244.34

ambra napsal(a):
ruliks no to jo, ale nebála bych se toho tolik. A nechala bych se překvapit matkou přírodou. My už měly u krav dvakrát dvojčata jednou pohoda dokonce samostatnej porod a po druhé hrůza, ale kravule normálně dál zabřezává a už má jenom po jednom. Hůř dopadla ta první skončila na jatkách, poprvé a dvojčata a pak už nic.
A ten hřebeček jak máš fotku je z těch dvojčat?
A pozor pozor tady foto mého velkého trhače, včera vyděsil jednu velkou jednou tak těžkou a jednou tak starou špicí slečnu. Dokonce tak moc až se utekla schovat ke svému páničkovi.

jj,ten hnědáček je z dvojčat. Chovala jsem si ho, ale rychle vyrostl.druhý bylo mumifikovaný. Dělala jsem u zemědělce a u krav jsme měli dvojčata pravidelně. Většinou byly OK. Nechávám to na kobyle,snad si s tím poradí a budu doufat, že bude jen jedno. Chtěla bych si ho nechat....
tady má asi týden...

18.8.2009 00:36
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
Kritikou se taky nezabejvám pouze vyslovuji vlastní názor. Kdybych se zabejvala kritikou vyslovila bych ji vůdči očacení vodiče, jako správnému Hanákovi mu totiž chybí klobouk.
A mluvíme o stejném, ale ten čas kruciš nějak letí. Jsem si ani nevšimla a slečna teda vypadá vyspělejší, ale skoro jsem se trefila cca o dva roky.
No když vy nebudete chovat, tak budeme nejspíš chovat my ale pro vlastní dvorek

V chovu pro vlastní dvorek vám nikdo nebrání bez ohledu na ostatní chovatele.
Na ty brát zřetel není třeba .

18.8.2009 09:24

bonita napsal(a):
aaaaaa

Dobrý den Bonito, viděla jsme zde fotečku Vašeho koníka. Chtěla jsem se zeptat, zda je to čistý shire a zda je ještě hřebeček - Sháníme pro naší shirskou slečnu nějakého ženicha, tak koukám, kde by nějaký byl. Naše klisna je stejného zbarvení jako Váš drobeček. Děkuji za odpověď

18.8.2009 09:35
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

AQUA: ja som vam uz odpovedalahned na prvy raz. No nevadi, ano je zrebcom, licentovanym v Anglicku a do polky septembra pripusta na tento rok, to aby som do konca septembra stihla poslat pripustacie listky do Anglicka

18.8.2009 09:36
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

tu este raz dvaja kovboji

18.8.2009 09:45
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

este dom zabudla email: fairbaanth@aol.com

18.8.2009 12:02
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
este dom zabudla email: fairbaanth@aol.com

přidám pár fotek odstavených hříbat -obě po Brys Slezský

18.8.2009 12:02
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
přidám pár fotek odstavených hříbat -obě po Brys Slezský

18.8.2009 12:03
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):

A jedna pro zasmání

18.8.2009 13:43
aluska

XXX.XXX.196.7

m i s i c k a napsal(a):
A jedna pro zasmání

tahle fotka je teda úplná bomba

já mám takovou menší starost, byla jsem v pátek s Wendulkou u doktora na kastraci.
Když jsem si pro ní po necelé hodince přišla, povídal doktro v čekárně, že to má menší zádrhel. Operace se nepovedla, protože Wendule má menší anomálii, kterou viděl podruhé za 30 let praxe. Má posunutou slezinu o kus níž a ta zakrývá vaječníky a ještě jsou k ní nějak přirostlý.Prostě Wendy má na bříšku díru 3x větší než normálně, aby pan doktor našel a nenašel. Prej by jí moh znovu operovat tak za dva roky, ale musel by řezat na boku u tý sleziny a není jisté, že se vaječníky odloučí. Takže budu píchat injekce proti hárání a už jí nechám na pokoji.

18.8.2009 13:53
bonita

XXX.XXX.121.107

aluska napsal(a):

jezisku, chudinecka mala...snad teda bude OK! My sme zasa vcera rodili, mame tri macence a k tomu obrovsku dilemu, staci nam stara macka, male nechceme a este k tomu na zimu...moj to zabit odmieta, tak aby som teraz zhanala dobrovolnika

18.8.2009 13:58
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
jezisku, chudinecka mala...snad teda bude OK! My sme zasa vcera rodili, mame tri macence a k tomu obrovsku dilemu, staci nam stara macka, male nechceme a este k tomu na zimu...moj to zabit odmieta, tak aby som teraz zhanala dobrovolnika

tak to bonita nezávidím, koťátka jsou takový slaďoučký a vyrostou z nich potom velký kočky, viď. Ale zabij to, já bych to nedokázala. Nevzal by si je někdo? Já mám kočku už 13ti letou, ale je taky vykastrovaná

Přidejte reakci

Přidat smajlík