mercus
napsal(a):
Ahoj, nevíte o někom kdo by hledal zaměstnance nebo brigádníka ke koním? Shánim práci v okruhu cca 30km od Protivína (jižní čechy). Auto mám takže se dopravím kamkoliv :)..Je mi 20, zkušenosti už jsem nějaké posbírala..Budu vděčná za každou informaci..Děkuji.
Kdyby někdo věděl o práci či brigádě pro mě budu také vděčná,mám jen pouhý rok zemědělky a jinak jsem dámská krejčí,u koní 11 let.Jen v DĚČÍNSKÉM OKRESE.Mohu:se postarat o koně od kydání až přes hřebelcování a vypohybování,ráda příjmu i práci v kravíně či v drůbežárně.Práce na turistické jízdárně.Šití,různé montáže a elektromontáže,uklizečka a další a další pokud ještě někde něco je
sheril
napsal(a):
Kdyby někdo věděl o práci či brigádě pro mě budu také vděčná,mám jen pouhý rok zemědělky a jinak jsem dámská krejčí,u koní 11 let.Jen v DĚČÍNSKÉM OKRESE.Mohu:se postarat o koně od kydání až přes hřebelcování a vypohybování,ráda příjmu i práci v kravíně či v drůbežárně.Práce na turistické jízdárně.Šití,různé montáže a elektromontáže,uklizečka a další a další pokud ještě někde něco je
A kdyby někdo věděl na Bruntálsku nebo Opavsku taky budu mocinky vděčná.
Sháním pro přítele, má zemědělku, licenci, skákal uspěšně a dělal i u dostiháků.
mercus
napsal(a):
Ahoj, nevíte o někom kdo by hledal zaměstnance nebo brigádníka ke koním? Shánim práci v okruhu cca 30km od Protivína (jižní čechy). Auto mám takže se dopravím kamkoliv :)..Je mi 20, zkušenosti už jsem nějaké posbírala..Budu vděčná za každou informaci..Děkuji.
Nedávno jsem byla na dovolené ve Štěticích a viděla jsem tam letáček, že hledají stájníka do stájí myslím v Humňanech. Nejsem si tím úplně jistá, ale zkus se tam pozeptat....
mojza
napsal(a):
Nedávno jsem byla na dovolené ve Štěticích a viděla jsem tam letáček, že hledají stájníka do stájí myslím v Humňanech. Nejsem si tím úplně jistá, ale zkus se tam pozeptat....
Ahoj, jak jste dopadli s tou praci? Nasli jste? Ja uz delsi dobu hledam v okoli Brna. Ale asi hledam spatne, nevite nekdo kde na jakych strankach se da najit pracicka? Diky
kamzík

XXX.XXX.161.94
mercus
napsal(a):
Mercus: Brigádka u protivína by se mi taky líbila.. :-D Ale nevidím to moc dobře..
mercus
napsal(a):
Já se taky přidám hledám práci u koní v Plzeňském kraji jezdím 9let mám ukončené SOU obor keramik s vyznamenáním.Dělám si řidičák na auto a plánuji i vlek za auto.Hledám práci stájníka,Popřípadě nějakou která se týká koní nebo Keramiky.
Kontak na mě je svagmo@seznam.cz Díky
134
napsal(a):
Já se taky přidám hledám práci u koní v Plzeňském kraji jezdím 9let mám ukončené SOU obor keramik s vyznamenáním.Dělám si řidičák na auto a plánuji i vlek za auto.Hledám práci stájníka,Popřípadě nějakou která se týká koní nebo Keramiky.
Kontak na mě je svagmo@seznam.cz Díky
mam pocit, ze jsem videla inzerat na tu Plzen na EQUICHANELLU, za hledaji ke konim
sheril
napsal(a):
SHERIL!Po tobě jako by se tady na ifauně zem slehla!Co v tom lese jaks pracovala??Mě ta práce ůplně fascinuje tak mě to zajmá.Ještě tam děláš,máš nějaký neobyčejný zážitky???Napííííš to sem,jsem naplá jak malý gaťky
kamzík

XXX.XXX.182.201
mercus
napsal(a):
Ahoj, dobrý to fakt není...už hledám 3 měsíce. V Humňanech jsem koncem srpna byla, ale přede mnou 15 zájemců ...Takže s prací kolem koní to fakt není snadný..
Mercus: Tak tos mě docela dostala s těma Humňanama!
Teď jsem si vzpomněla, že na Nových Dvorech koncem srpna taky někoho "sháněli".. Ale co vím, tak je to asi horší s penězmi.. možná jako skoro všude u koní.. KOnkrétně jsme se nebavili..
kamzík
napsal(a):
Mercus: Tak tos mě docela dostala s těma Humňanama!
Teď jsem si vzpomněla, že na Nových Dvorech koncem srpna taky někoho "sháněli".. Ale co vím, tak je to asi horší s penězmi.. možná jako skoro všude u koní.. KOnkrétně jsme se nebavili..
V Nových Dvorech hledali chlapa traktoristu, protože ten jejich šel do důchodu...Bohužel nejsem ani chlap ani traktorista....Je to bída..