monca993
napsal(a):
Nebude ted ještě někdy nějaká pony výstava?... kde se dá najít nějaký kalendář? předem děkuji
čauvec. takový tip, vcelku zcestný. včera jsem zrovna čučela na stránky aslan.estranky.cz do odkazů na jiné stáje a cosi tam, jenže už nevím kde, bylo. jo a pak zkus ještě juknout na aschk.cz k velšákům. já bych ti to zjistila, ale už mi doždímala pračka, tak mažu věšet
lapata
napsal(a):
čauvec. takový tip, vcelku zcestný. včera jsem zrovna čučela na stránky aslan.estranky.cz do odkazů na jiné stáje a cosi tam, jenže už nevím kde, bylo. jo a pak zkus ještě juknout na aschk.cz k velšákům. já bych ti to zjistila, ale už mi doždímala pračka, tak mažu věšet
taky mě to zajímá a ještě dotaz, jsou i výstavy pro pony bez vypsaného původu?
sajma
napsal(a):
taky mě to zajímá a ještě dotaz, jsou i výstavy pro pony bez vypsaného původu?
tak mi to nedalo a trochu jsem pátrala. našla jsem jen jednu výstavu a to prodejní velšů a cobů. Pořádá hřebčín Thokala. 20.9. jinak nikde ni zmínka o bezpůvodových koních (jeden by čekal nějakou PK českého pony nebo tak něco. ale český množič "chovatel" by ji stejně asi nerespektoval). bohužel jsem nenašla ani výstavní řády. uspěla jsem pouze u šeltendů, ti mají. předpokládám, že pro ostatní budou pravidla podobná. takže budete se muset asi obrátit přímo na nějaký velš hřebčín s případnými dotazy. hodně zdaru