Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2009 10:57
madow

XXX.XXX.121.112

tak budu pokračovat

bonita...tolik koníků za jeden den????
ale moc to holčině sluší a jak je u toho vážná

8.9.2009 11:04
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

jj moc vazna, to by clovek ani neveril, dokonca je taka dobra, ze aj ked jej kobyla slapla na nohu, tak nemala ani jednu kosticku zlamanu, iba modrinu mala...ja som uz hororovala, ze noha bude musiet ist minimalne do sadry, vsak shir je shir, ale nie, zachranila ju nasa pieskova zem, cize noha sa pod naporom ponorila do piesku a tym dokazali kosti udrzat pokope

8.9.2009 11:08
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

no a tu je aj so sestrickou a zasa inym ponikom Pejom, ktory je moc pekny ako fjordik

8.9.2009 14:39
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
no a tu je aj so sestrickou a zasa inym ponikom Pejom, ktory je moc pekny ako fjordik

bonita o jakém chlaďasovi je řeč a o jakém pádu? Myslíš o víkendu v těch Pardubicích? NO vyjádření k tomu je na EQCH, ale není tam řeč o chlaďasovi, pouze že se jednalo o hřebce, jestli tedy myslíš toto. JInak o ničem nevím ale možná si nerozumíme

8.9.2009 18:35
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

no zevraj to bol chladas, tak sa pytam

8.9.2009 19:26
olina30

XXX.XXX.7.16

bonita napsal(a):
no zevraj to bol chladas, tak sa pytam

Přidávám také prcka, dostat ho z babetky dolů je umění pořád by se vozil..Olina

8.9.2009 19:33
olina30

XXX.XXX.7.16

olina30 napsal(a):
Přidávám také prcka, dostat ho z babetky dolů je umění pořád by se vozil..Olina

a pokračuju fotky boxu... ještě nás čeká spouuuustu práce dodělat druhý boxík pro koňokamaráda..

8.9.2009 19:37
olina30

XXX.XXX.7.16

olina30 napsal(a):
a pokračuju fotky boxu... ještě nás čeká spouuuustu práce dodělat druhý boxík pro koňokamaráda..

jiný pohled...

8.9.2009 19:43
olina30

XXX.XXX.7.16

olina30 napsal(a):
jiný pohled...

omluvte nepořádek kolem stále jsme ve stavu rozestavěnosti, dneska jsem volala kopytnáře, měl přijet v sobotu to bylo 1Otýdnů od posledního strouhání a prej přijede až koncem září kopýtka jsou prý ok, tak nevím na levé přední noze má trošku hnilobu u střelky to má měkčí a zapáchá nacpala jsem jí tam dehet budu muse urgovat aby přijel dřív sama si netroufám to seříznout, ale budu koukat a učit se..je fakt že na to že měla těžké podkovy do lesa (byly jí sundány v červnu) tak kopyta vypadají vcelku dobře.

9.9.2009 08:32
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

Oli, krasa, my este budeme musiet urobit vrata na boxy, teraz tam maju iba dva hranoly, ale ked bude viat snehom, bude tam treba vrat. A co to mas za podlahu?

9.9.2009 09:02
olina30

XXX.XXX.7.16

bonita napsal(a):
Oli, krasa, my este budeme musiet urobit vrata na boxy, teraz tam maju iba dva hranoly, ale ked bude viat snehom, bude tam treba vrat. A co to mas za podlahu?

Ahoj, podlaha je z gumy 120cmx90cm silné 5cm vyrábí firma replast tady v plzni, guma má po stranách zámky tak se to dobře poskládá, mají dva druhy tenčí asi 3cm ale ta je vhodná spíš do stájí na beton, já vzala tu silnější mám pod tím jen jemný štěrk. jedna stojí kolem 38Okč ale já sehnala přes známého druhou jakost za 1OOkč kus, je to fajn na údržbu zametu nebo vystříkám hadicí, neklouže a nestudí. Jsem ráda že se líbí, ale máme ještě hodně práce před sebou, oba boxy nás vyjdou na necelých 5Otis což je slušný, ale těch mozolů co mám na ruce, ale co bych pro moji čtyřnohou kámošku neudělala....

9.9.2009 09:16
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

jasne, ze to mas super! jj ja by som do ineho nez chladasa uz nesla

9.9.2009 12:54
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

toto sa mi paci

9.9.2009 13:58
monikafris

XXX.XXX.141.166

bonita napsal(a):
toto sa mi paci

Mně taky!!!

9.9.2009 14:09
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

dik

10.9.2009 09:03
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

tak zasa nieco nove

10.9.2009 09:04
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

10.9.2009 09:05
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

10.9.2009 09:55
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

bonita: krásné stádečko.....kásný koníci...

10.9.2009 10:48
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

bola som im teraz zvacsit ohradu, lebo sused zahlasil, ze kukuricu uz pozberal, tak nech mu idu vypast rolu, kde mal v lete obilie, tak sa pasu na trave, co tam je uz ale pol metrova

11.9.2009 07:39
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

hurá včera mi přišlo anglické sedlo na rozárku....chtěla jsem ted něco lehčího na mojí těhulku a tohle to je uplně super....má snad čtyři kila s celou výbavou a sedí se v něm jak na polštáři....není to teda žádná špičková výroba....ale kobče sedí...to je ted pro mě hlavní.....

11.9.2009 08:26
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

o sedle mi ani nehovor, zrebec sa pomaly nasvaluje a vyrasta zo svojho anglickehoto aby som sa poobzerala po nejakom novom, ale momentalne nemam na to vyclenene financie

11.9.2009 09:44
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

to ti věřím...ono sehnat hlavně pak sedlo aby těm chladáskům sedělo je umění....vše je bud úzké nebo drahé

11.9.2009 09:45
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

ještě si musím dokoupit deku pod angličáka....zatím mám složenou fleesovou deku co měla rozárka přes sebe než jsem jí koupila odpocku

11.9.2009 09:47
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

a mas nejaku predstavu o farbe? a sedlo ma aku farbu?

11.9.2009 09:48
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
a mas nejaku predstavu o farbe? a sedlo ma aku farbu?

je černé

11.9.2009 10:11
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

je tak to by chcelo nejake peknu vyraznu podsedlovku, nie?ja som teda sialena do podsedloviek, mam bordovu, dve tmavomodre s farebnym lemovanim, potom zelenu, tmavomodru, bielu, krasnu bledomodru s farebnym lemovanim a taku vyraznu modru s bielociernym lemovanim a este hnedu so zlatym lemovanim a este by som strasne chcela bezovu s nejakym peknym lemovanim alemo svetlozltu, popripade ruzovu pre kobus, a k tomu i taky podbrusak

11.9.2009 10:13
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
je tak to by chcelo nejake peknu vyraznu podsedlovku, nie?ja som teda sialena do podsedloviek, mam bordovu, dve tmavomodre s farebnym lemovanim, potom zelenu, tmavomodru, bielu, krasnu bledomodru s farebnym lemovanim a taku vyraznu modru s bielociernym lemovanim a este hnedu so zlatym lemovanim a este by som strasne chcela bezovu s nejakym peknym lemovanim alemo svetlozltu, popripade ruzovu pre kobus, a k tomu i taky podbrusak

sakra...to je výběr
po něčem musím kouknout, ale také chci něco výrazného....

11.9.2009 10:38
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

hele dve supici sane

11.9.2009 10:43
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

plachta? no probleeem

11.9.2009 13:38
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

mám vybráno...suprově oranžovou

11.9.2009 14:26
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
mám vybráno...suprově oranžovou

Tak dámy už se nám to blíží zítra začíná ME a jak jsem koukala na eqch tak to letos bude online přenos asi se neodlepím od pc zítra
Už máte vybrané favority? Já jo hnedka tři, tak se snad aspoň do jednoho trefím.

11.9.2009 14:31

ambra napsal(a):
Tak dámy už se nám to blíží zítra začíná ME a jak jsem koukala na eqch tak to letos bude online přenos asi se neodlepím od pc zítra
Už máte vybrané favority? Já jo hnedka tři, tak se snad aspoň do jednoho trefím.

tak píšu znovu sem...zapojila jsem se za strší téma na druhé stránce....Ahojte holky, ještě že jsem se sem podívala, jak jsem pochopial Sára není u Ambry ale někde u nějakého pána na dožití???? Bylo to přesně tak, rozešla jsem se s přítelem, ale Sára byla napaná na něho, tak mi ji just prodal, říkal že půjde schválně na maso, aby mě potrápil, tak jsem strašně ráda, že žije a má se dobře... můžu se zeptat v jaké vesnici je na Přerovsku?? děkuji

11.9.2009 15:17
michaldu

XXX.XXX.214.118

siringa napsal(a):
tak píšu znovu sem...zapojila jsem se za strší téma na druhé stránce....Ahojte holky, ještě že jsem se sem podívala, jak jsem pochopial Sára není u Ambry ale někde u nějakého pána na dožití???? Bylo to přesně tak, rozešla jsem se s přítelem, ale Sára byla napaná na něho, tak mi ji just prodal, říkal že půjde schválně na maso, aby mě potrápil, tak jsem strašně ráda, že žije a má se dobře... můžu se zeptat v jaké vesnici je na Přerovsku?? děkuji

Zdravim,jedete někdo zítra na ME do Klokokočova? P5ípadně v kolik je začátek?

11.9.2009 15:40
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

a sakra, ja zabudla totalne na ME a to uz na zajtra chystam vylet do Pezinka na Malokarpatsky skokovy strapec...

11.9.2009 15:41
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

Siringa/Hanka/ a co ty, ako vobec teraz zijes? mas nejakeho konucha? JJ preberali sme tu tvoju kobus a ano dobre si pochopila, nema ju Ambra

11.9.2009 15:42
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

Michaldu, co to mas za koniky a hlavne za mimiska na zozratie???

11.9.2009 16:21
ambra

XXX.XXX.12.143

siringa napsal(a):

siringa ano dobře jsi pochopila kobylka není u mě, ale u jednoho pána určitě byla určená na maso koupil ji od tvého bejvalého Švestka určitě znáš, ale jelikož toto je jeho známej kterej potřebuje pohodového koníka na obdělání si zahrádky tak skončila u něj. A ten ji nikomu pod 20tis nedá a to mu poláci nedaj, oni by už nenatržili
Kobylku najdeš u p. Žižlavského v Korýčanech, je to starší pán v důchodu. Pokud bys chtěla vědět víc napiš mail.

11.9.2009 16:22
ambra

XXX.XXX.12.143

michaldu napsal(a):
Zdravim,jedete někdo zítra na ME do Klokokočova? P5ípadně v kolik je začátek?

michaldu tuším že začítek v 9hod. jukni na eqch najdeš tam víc, samozřejmě i ostatní.

11.9.2009 20:44
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

no este ze tak, mna by asi porazilo, keby to spravil chlap mne, asi by som mu nasypala cyankalie do pivaaspon ju ma ten pan a ako hovoris, nic take po nej nechce

11.9.2009 22:06
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
no este ze tak, mna by asi porazilo, keby to spravil chlap mne, asi by som mu nasypala cyankalie do pivaaspon ju ma ten pan a ako hovoris, nic take po nej nechce

bonita, ale co naděláš, když by kůň nebyl tvůj Ikdyž kdyby si ji teď Hanka od toho pána koupila a měla by kupní smlouvu, tak ji může vklidu bez ptaní přepsat na sebe.
No ale dámy jak se tak dívám, tak ještě že mám(měla jsem) tři favority, protože mi z toho tak nějak vyplynulo, že ani jeden z nich nevyhraje, jeden se nedostavil, druhej nesoutěží se párou s kterou vloni vyhrál a třetí bude nejspíš překvapení ale vzhledem k ostatním soutěžicím, kteří můžou a nemusí překvapit tak nevím nevím, ale nevidím to na první místo. ASi zase vyhraje Bližňák, ale jak to tak vidím budu fandit zahraničním koním.

http://www.equichannel.cz/me- chladnokrevnych-koni-2009-aktualne (mezera)

12.9.2009 08:41
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

tak mým favoritem je od samého začátku..p.Blizňák...miluji jeho Salazara
a pak hodně fandím kobylkám p. Sněhoty

12.9.2009 10:22
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

a jake tam mate pocasie? My tu pod mrakom, celkom fajn, vecer sme opekali a nechali sme skocit zrebca na kobylu a dnes rano sme to zopakovaliSom naozaj zvedava, kto vyhra tie ME

12.9.2009 10:31
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

také zataženo, asi bude i pršet....
taky jsem na to mooooc zvědavá......jdu kouknout na online vysílání

12.9.2009 10:36
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

moj drahy obtlkaju stajnu aj s kamaratom, no a ja tu trcim a pozeram, co je novetak kto z koho, kobylky alebo zrebce? tos to je dilema

12.9.2009 10:42
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

beeee ono mi to online nefunguje....beeeee

12.9.2009 10:56
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
beeee ono mi to online nefunguje....beeeee

ani mne a to mam player na PC

12.9.2009 11:19
sally

XXX.XXX.70.138

madow napsal(a):
tak mým favoritem je od samého začátku..p.Blizňák...miluji jeho Salazara
a pak hodně fandím kobylkám p. Sněhoty

Oskar Sněhota soutěží s polským valachem Buntekem a ČMB hřebcem Aron , ne s kobylkama. Ikdyž škoda, dřívější sestava Buntek a Nar se zdál být mnohem více spolupracující pár s mnohem větší nadějí na vítězství.

12.9.2009 11:30
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Oskar Sněhota soutěží s polským valachem Buntekem a ČMB hřebcem Aron , ne s kobylkama. Ikdyž škoda, dřívější sestava Buntek a Nar se zdál být mnohem více spolupracující pár s mnohem větší nadějí na vítězství.

tak tak sally má zase pravdu, no Bližňák ještě že má toho Nacha, jinak by byl v ř***, lae už nemá pár co mýval, takže taky nevidím velký naděje. Na Klokočově je zima a prší, podle mojich info se slibně jeví slovenští účastníci.
Jinak mi to online taky nejede, krám hnusnej maj tam někde chybu.

12.9.2009 11:36
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
tak tak sally má zase pravdu, no Bližňák ještě že má toho Nacha, jinak by byl v ř***, lae už nemá pár co mýval, takže taky nevidím velký naděje. Na Klokočově je zima a prší, podle mojich info se slibně jeví slovenští účastníci.
Jinak mi to online taky nejede, krám hnusnej maj tam někde chybu.

Jestli to nebude Klokočovem, to je díra, kde často nemám ani signál na mobil a to je to na kopci. No a počasí k tomu.
Doufám, že vyhraje někdo z té férové části české osádky.

12.9.2009 12:02
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Jestli to nebude Klokočovem, to je díra, kde často nemám ani signál na mobil a to je to na kopci. No a počasí k tomu.
Doufám, že vyhraje někdo z té férové části české osádky.

NO já tam signál má v pohodě, ale myslím, že už na tom samotným webu je někde chyba včera se mi vůbec nenačetla a odkaz jsem přeposílala několika lidem z čeho jenom jednomu to jelo ostatním to samé co mě.

12.9.2009 17:58
siringa

XXX.XXX.29.114

bonita napsal(a):
ani mne a to mam player na PC

Holky děkuji moc, že jste na mě nezapomněly, koníky už nemám, ale občas pomůžu známým s jejich....po Sáře už nechci jiného, asi jsem takový jojo, že si beru všechny zvířátka moc k srdci a potom se moc trápím. Nejvíc dík Ambře, ----hned píšu na mail

12.9.2009 18:15
ambra

XXX.XXX.12.143

siringa napsal(a):
Holky děkuji moc, že jste na mě nezapomněly, koníky už nemám, ale občas pomůžu známým s jejich....po Sáře už nechci jiného, asi jsem takový jojo, že si beru všechny zvířátka moc k srdci a potom se moc trápím. Nejvíc dík Ambře, ----hned píšu na mail

No vůbec nemáš za co Hani děkovat, na mail odepíšu a pošlu i podrobnosti. MOžná by ti ju ten pán i prodal.

13.9.2009 08:58
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

no tak vidite vyhral pan Bliznak

13.9.2009 14:26
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

no ale halo halo, kde ste kto???

13.9.2009 21:49
lerry

XXX.XXX.217.215

olina30 napsal(a):
omluvte nepořádek kolem stále jsme ve stavu rozestavěnosti, dneska jsem volala kopytnáře, měl přijet v sobotu to bylo 1Otýdnů od posledního strouhání a prej přijede až koncem září kopýtka jsou prý ok, tak nevím na levé přední noze má trošku hnilobu u střelky to má měkčí a zapáchá nacpala jsem jí tam dehet budu muse urgovat aby přijel dřív sama si netroufám to seříznout, ale budu koukat a učit se..je fakt že na to že měla těžké podkovy do lesa (byly jí sundány v červnu) tak kopyta vypadají vcelku dobře.

Jéé, Oli ona se dá sehnat i druhá jakost? Taky o gumě uvažuju, ale těch 380 je hodně :-(. Chtěla bych ji do přístřešku 3x5m a případně i kousek venku kde dávám seno. Je to moc nereálné se k té druhé jakosti dostat? To už by bylo cenově přijatelné. Díky

13.9.2009 21:54
bonita

XXX.XXX.16.135

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

no, u nas yo bolo uplne nerealne, ta cena, tak maju iba beton a piliny

13.9.2009 21:56
madow

XXX.XXX.20.105

lerry napsal(a):
Jéé, Oli ona se dá sehnat i druhá jakost? Taky o gumě uvažuju, ale těch 380 je hodně :-(. Chtěla bych ji do přístřešku 3x5m a případně i kousek venku kde dávám seno. Je to moc nereálné se k té druhé jakosti dostat? To už by bylo cenově přijatelné. Díky

no jo máš pravdu jsem se překoukla....měla jsem ale namysli pana Mišáka...ten tam jel s kobylkama...ale to už je jedno vyhrál nejlepší.....

dnes jsem byla na vandru s Rozárkou a jsem moc ráda že jsem už doma a chystám se do pelechu....udělaly jsme si půl denní výlet...ale udělalo se tak hrozný vedro že to mezi těma sklizenýma polema bylo a vypadalo jak na sahaře.....
ale rozárka to zvádla...cestou domu jsme se zastavily v řece zchladit bolavé plouvičky a hurá na poslední půl hodinový usek domů.....

15.9.2009 23:01
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
no jo máš pravdu jsem se překoukla....měla jsem ale namysli pana Mišáka...ten tam jel s kobylkama...ale to už je jedno vyhrál nejlepší.....

dnes jsem byla na vandru s Rozárkou a jsem moc ráda že jsem už doma a chystám se do pelechu....udělaly jsme si půl denní výlet...ale udělalo se tak hrozný vedro že to mezi těma sklizenýma polema bylo a vypadalo jak na sahaře.....
ale rozárka to zvádla...cestou domu jsme se zastavily v řece zchladit bolavé plouvičky a hurá na poslední půl hodinový usek domů.....

No dámy je útery a my zapadáme a upadáme, kde jste?
Hani doufám, že ti dorazil mailík projistotu jsem ho poslala na oba dva maily.

16.9.2009 08:12
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

hmm, ja ti neviem, ale nejak to tu viazne...

16.9.2009 08:18
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
hmm, ja ti neviem, ale nejak to tu viazne...

ahoj holky, hlásím se z návratu z dovolené . Bylo super, vyležená jsem až až. Cipísek nekulhá, zřejmě to schvácení nebylo, chodí jako by se nic nestalo. Zato kulhám já, včera mi nechtěně šlápnul na nohu a povedlo se mu rozmáčknout mi malíček. Tak jsme si to vyměnili.

16.9.2009 08:35
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

ajajaaaj...stupol mi konicek na malicek...jak to boli..nananana...pesnicka nasa slovenska

16.9.2009 08:44
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
ajajaaaj...stupol mi konicek na malicek...jak to boli..nananana...pesnicka nasa slovenska

aluska: to znám...bolí to při každým šlápnutí jako když ti bodají jehlu do toho malíčku...nejhorší je že ani dokroři s tím nic neudělají.....mě bylo řčeno...bud sádru nebo to vydržet (měla jsem malíček naštípnutý) a kvůli malíčku na noze si na 6 týdnů fakt nenechám dát sádru po koleno.
at se ti to rychle zahojí a moc to nebolí

16.9.2009 09:30
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

aspon nejake foto

16.9.2009 09:38
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
aspon nejake foto

jj, bolí jako blázen, k doktorovi jsem ani nešla, když měl kluk zlomenej palec na noze, akorát mu ho náplastí přilepili k druhýmu prstu a že nic jinýho s tím stejně nejde. Do práce jsem musela jít v teniskách, do lodiček se nenasoukám. Mám teda dneska nějaký pochůzky po městě, asi na dvě hodiny, asi mi to bude trvat trošku dýl. Ale jezdit jdu, Cípa musí hubnout, makáme na kopečkách.

16.9.2009 09:39
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
jj, bolí jako blázen, k doktorovi jsem ani nešla, když měl kluk zlomenej palec na noze, akorát mu ho náplastí přilepili k druhýmu prstu a že nic jinýho s tím stejně nejde. Do práce jsem musela jít v teniskách, do lodiček se nenasoukám. Mám teda dneska nějaký pochůzky po městě, asi na dvě hodiny, asi mi to bude trvat trošku dýl. Ale jezdit jdu, Cípa musí hubnout, makáme na kopečkách.

malíček je oteklej, fialovej a placatej

16.9.2009 09:43
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

no, vcelku sa viem do teba vcitit, mala som take uz na oboch nohach a zhodou okolnosti mi to urobili ti vacsi ponici, khv 148 cm a obaja mali podkovy

16.9.2009 10:14
misamarincova

XXX.XXX.210.251

bonita napsal(a):
no, vcelku sa viem do teba vcitit, mala som take uz na oboch nohach a zhodou okolnosti mi to urobili ti vacsi ponici, khv 148 cm a obaja mali podkovy

Ahoj, tak šlápnutí na nohu ještě jde.To já jsem se před dvěma lety na krásné podvečerní vyjížďce solidně zranila.Kobyla zakopla a udělala semnou na hřbetě kotrmelec přes hlavu.Kobyla mě zavalila a zůstala na mně ležet.Já jsem jezdec,co se drží nač mu síly stačí a taky to tak dopadlo.Silný otřes mozku a tříštivé zlomeniny obou rukou.2 1/2 měsíce ruce v gipsu.Ještě, že mám hodného chlapa, který se o mě staral se vším šudy.Bez rukou jsem byla namydlená.(Mytí, záchod, oblékání, krmení...).No a kobyla taky prodělala lehký otřes mozku.Když přijela záchranka, kobylu v bezvědomí ze mě převalovali..Naštěstí to dopadlo jak to dopadlo.V začátku se báli doktoři, že jsem ochrnutá..Fuj!To zní hnusně.

16.9.2009 10:28
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

fiha, Miso, myslim, ze si jasny sampion! na teba tu u nas v chladaskoch asi nikto mat nebude...to muselo byt fakt strasne!!

16.9.2009 10:39
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

senicko sa vezie

16.9.2009 10:39
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

aj orat treba

16.9.2009 10:40
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

zasluzena odmena v piveckovej podobe

16.9.2009 10:43
misamarincova

XXX.XXX.210.251

bonita napsal(a):
fiha, Miso, myslim, ze si jasny sampion! na teba tu u nas v chladaskoch asi nikto mat nebude...to muselo byt fakt strasne!!

Bylo to strašné, nikomu bych to nepřála.40 min po pádu jsem neviděla, jen mlhu..V té chvíli si člověk říká, co s ním bude.Co mu vlasně je.Chtělo se mi spát a nikdo mi to nechtěl dovolit.Pleskali do mě.Taky jsem se ptala pořád na kobylu, co jí je.Když jsem odjížděla, kobyla ležela bezvládně na zemi...

16.9.2009 10:47
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

fakt horor, nocna mora, ktoru si si nazivo presla, brrr

16.9.2009 10:59
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

nieco na odlahcenie

16.9.2009 11:00
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

toto je milene

16.9.2009 11:00
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

chladsci

17.9.2009 06:40

bonita napsal(a):
chladsci

Pro Ambru: písla jsi mi prosím na ohledně Sáry na mail osobní? Protože na pracovním nic nemám Už jsem nedočkavá viď

17.9.2009 09:50
ambra

XXX.XXX.12.143

siringa napsal(a):
Pro Ambru: písla jsi mi prosím na ohledně Sáry na mail osobní? Protože na pracovním nic nemám Už jsem nedočkavá viď

Hani posílala jsem to projistotu na oba dva, tuším že až v neděli, protože nějak nestíhám opravujeme barák, tak panuje chaos. Zkusím ti to ještě jednou přeposlat na oba dva.

17.9.2009 11:16
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

ahojte, tak moj drahy si vcera vecer vymyslel vecerny trening, tak sme za tmy strasili v areneale bolo fajn, ani komare nekusali, tak konule neprotestovali

17.9.2009 13:25
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
ahojte, tak moj drahy si vcera vecer vymyslel vecerny trening, tak sme za tmy strasili v areneale bolo fajn, ani komare nekusali, tak konule neprotestovali

bonita, a jak jste na ten trénink viděli? Cipísek pořád nekulhá, hurá, jsem šťastná jak blecha. Dneska tady prší, tak bude mít volno.

17.9.2009 15:44
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

kone sli uz po pamatialuska, to je dobre, ze Cipisek nekulha, asi to bolo len nieco "minor"

17.9.2009 20:05
olina30

XXX.XXX.7.85

bonita napsal(a):
kone sli uz po pamatialuska, to je dobre, ze Cipisek nekulha, asi to bolo len nieco "minor"

Zdravím z Plzně, tak jsme si včera odřeli nožičku tak léčím betadinou, má jen sedřené chlupy ale má to tak blbě že to mokvalo chjo ... Taky nám prasknul třmen, a to je to ruční práce, tak budu muset koupit jinej pár třmenů, jelikož reklamovat do ameriky a čekat půl roku se mi mooc nechce... Našla jsem u nás holčinu ke kobylce, takže si můžu občas ráno přispat. Jezdí aktivně 8let tak nemá problém a ještě mě občas potrénuje, jelikož se dost bojím a kobucha to vycítí a nechce poslouchat potvůrka. Čím je člověk starší tak tím víc se o to svoje tělo bojí..

17.9.2009 20:09
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

ojojooj, to ta nasa kobud je velka chytrolina a po 15 sekundach mi ukaze, kto je jazdec a kto nie je to sa niekedy aj nasmejem. Jejda a akoze ti mohol na westerne prasknut remen? Ja ma westerna z Floridy, a ked na to teraz tak pozeram, to by musel byt jooo tlak, aby rupol.

17.9.2009 20:15
olina30

XXX.XXX.7.85

bonita napsal(a):
ojojooj, to ta nasa kobud je velka chytrolina a po 15 sekundach mi ukaze, kto je jazdec a kto nie je to sa niekedy aj nasmejem. Jejda a akoze ti mohol na westerne prasknut remen? Ja ma westerna z Floridy, a ked na to teraz tak pozeram, to by musel byt jooo tlak, aby rupol.

musí to být vada materiálu, mám tam takový ten bílý plast nebo co to je obšitý kůži a zdobený a pod kůži to prasklo, známá co nám sedýlko objednávala taky koukala jak blázen jak je to možné přeci jenom to je sedlo za 27tis šunt to nejni.

17.9.2009 21:20
petra136

XXX.XXX.166.36

bonita napsal(a):

Zdravím spřízněné dušičky!!!
Můžu se k vám občas připojit? Jsem taky blázen do chlaďásků - konkrétně do slezských noriků. Mám 2 - 17letého valacha Vaška a 2letou Sabinku. Potřebovala bych sem tam nějakou radu, co se zaučování v tahu týče a připravit Sábku na VZ.

17.9.2009 21:22
petra136

XXX.XXX.166.36

petra136 napsal(a):
Zdravím spřízněné dušičky!!!
Můžu se k vám občas připojit? Jsem taky blázen do chlaďásků - konkrétně do slezských noriků. Mám 2 - 17letého valacha Vaška a 2letou Sabinku. Potřebovala bych sem tam nějakou radu, co se zaučování v tahu týče a připravit Sábku na VZ.

Vašek

17.9.2009 21:25
petra136

XXX.XXX.166.36

petra136 napsal(a):
Vašek

a zlatíčko Sabina a poníček Piškotek - David a Goliáš

17.9.2009 21:58
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

hmm, ja by som do USA predsa len napisala a spytala sa, kde nastala chyba, ked to ruplo.

17.9.2009 22:00
bonita

XXX.XXX.105.240

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

vitame noveho clena mas peknych norikov, obochno a ponicek tiez nema chybu, taky maly pacholiceksu tu medzi nami aj odbornici na skusky, tak snad sa ti ozvu, ja teda musim mlcat, ja mam "cudzincov"

18.9.2009 08:03
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

také zdravím nově příchozí .. vítej mezi námi

18.9.2009 10:11
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
také zdravím nově příchozí .. vítej mezi námi

Taky vítám nově příchozího.

18.9.2009 10:50
olina30

XXX.XXX.7.33

ambra napsal(a):
Taky vítám nově příchozího.

Prasklý třmen si opravíme doma pomocí železného plíšku a sešroubujeme vidět to nebude, musíme rozplést celou tu kůži, tak snad se nám to podaří. Reklamace do ameriky trvá více než 4měsíce. Musela tam být vzduchová bublinka v tom plastu, ale jsem prý první u koho se to stalo, no holt smůla.

18.9.2009 11:16
bonita

XXX.XXX.63.234

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

co sa da robit, ze...tak snad vam to pojde opravit, moj drahy muzicek si tiez robi opravy sam, ked si zrebec pristupil oprate, tak mu to vyrvalo na uzdecke ten remen, co drzi zubadlo, tak muz mu to pekne zosil, ale zasa musim priznat, ze ma par nastrojov na to, si ich zohnal

18.9.2009 11:38
olina30

XXX.XXX.7.33

bonita napsal(a):
co sa da robit, ze...tak snad vam to pojde opravit, moj drahy muzicek si tiez robi opravy sam, ked si zrebec pristupil oprate, tak mu to vyrvalo na uzdecke ten remen, co drzi zubadlo, tak muz mu to pekne zosil, ale zasa musim priznat, ze ma par nastrojov na to, si ich zohnal

Babetka má vedle ohrady 15malých kachniček ta kouká, ještě jsou malinkaté a štěbetají a kobylka tam stojí a kouká na ně, dneska jim uděláme ohrádku at se taky kachničky popasou. Můžu se zeptat kolik u vás stojí omelkové granule (oves.slupky-otruby)? Já sehnala 5Okg za 1OOkč, kamarádka mi to nevěřila a jela si hned také koupit 5pytlů (a to to má hnedle 8Okm od domova).. Olina PS: na téhle fotce jsou vidět i ty malé zlobivé mušky..

18.9.2009 19:36
bonita

XXX.XXX.63.234

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

hrabem sa v starych CD

18.9.2009 19:37
bonita

XXX.XXX.63.234

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

20.9.2009 07:43
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):

Přidám pár fotek půlročních prcků :-)

20.9.2009 07:43
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Přidám pár fotek půlročních prcků :-)

20.9.2009 09:46
petra136

XXX.XXX.166.36

bonita napsal(a):
vitame noveho clena mas peknych norikov, obochno a ponicek tiez nema chybu, taky maly pacholiceksu tu medzi nami aj odbornici na skusky, tak snad sa ti ozvu, ja teda musim mlcat, ja mam "cudzincov"

Moc děkuji za milé přivítání. Snad se mi někdo krz ty zkoušky ozve - já jsem v tomhle ohledu laik, tak nevím, zda by se nám povedlo se dobře připravit.

20.9.2009 10:42
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

petra136 napsal(a):
Moc děkuji za milé přivítání. Snad se mi někdo krz ty zkoušky ozve - já jsem v tomhle ohledu laik, tak nevím, zda by se nám povedlo se dobře připravit.

Pro Petru :
Nejlíp uděláš, když se na nějaké vykonnostní zkoušky zajedeš podívat. Přece jen když vidíš na vlastní oči, co se po koních chce, tak je to lepší.
Hodnotí se i celkový dojem - klid a pohoda..
Výkonnostní zkoušky obsahují drezurní úlohu -(krok, klus a prodloužený klus - jazdí se na obdélníku předem určená trasa )
vozatajský parkur (průjezd kuželů - - hodnotí se mechanika pohybu) + tah saní - 300kg ( kde se 3x na pokyn rozhodčího zastaví a je důležité, aby kůň nepovolil pobočky - tz. aby při zastavení necouvnul z napnutých pobočku. To je dobré koně naučit)
Tak si to pamatuju já, co jsem dělala výkon.zkoušky s kobylou před dvěma roky..

20.9.2009 13:07
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

jj no vidis, misicka robila VSja som uz zabudlaale teda prcci su strasne zlati, a ake maju pekne ohlavky

20.9.2009 18:08
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

nebol nikto z vas v Lysej?

20.9.2009 22:42
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
nebol nikto z vas v Lysej?

Míšo ahoj tak koukám, že prckové rostou. Já sem tedy taky hodím pár fotek sice ne z Lysé, ale přece....
bonita jinak jestli tě zajímá odkoho je letos hřebeček jako hlavní cena tak od p. Calty, hřebeček po Brysovi z matky Ketty (N).... vrabci štěbetali

Když přijede kovář.. mimochodem můj nějakej šíleně vzdálenej příbuznej a bratránek mojí nej kámošky ze základky.

20.9.2009 22:42
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
Míšo ahoj tak koukám, že prckové rostou. Já sem tedy taky hodím pár fotek sice ne z Lysé, ale přece....
bonita jinak jestli tě zajímá odkoho je letos hřebeček jako hlavní cena tak od p. Calty, hřebeček po Brysovi z matky Ketty (N).... vrabci štěbetali

Když přijede kovář.. mimochodem můj nějakej šíleně vzdálenej příbuznej a bratránek mojí nej kámošky ze základky.

Tak se na to podíváme....

20.9.2009 22:43
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
Tak se na to podíváme....

.. a ťukneme tam hřebíček....

20.9.2009 22:47
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
.. a ťukneme tam hřebíček....

..... a ještě to trošku zarašplujeme.
A doufám, že si všímnete neodmyslitelného asistenta Amanta, samozřejmě i ti dva Teryk s Dudlou taky asistovali, ale nejsou tolik vidět. Samozřejmě, že Amant dneska na tu asistenci dneska večer dojel, když ho týdenní jalovička nakopla do hlavy. Ale nebojte už je okej jenom trošku rychlej vyjel ze chlíva, nastěstí.

20.9.2009 22:56
ambra

XXX.XXX.12.143

petra136 napsal(a):

Petro já sice ZV s koníkem nedělala, ale jak radí Míša je dobré si zajet kouknout na nějaké a nejlíp na místo kde je budeš s kobylkou dělat, protože co vím tak někdy se tahaj ty saně jak píše Míša ale někde tahaj třeba kládu za stejnejch podmínek jak u saní. NO a před samotnejma ZV snad jenom bacha na míry, ale ty by jako norička myslím měla splňovat s těma se šachovalo jenom u ČMB.
No a pak hlavně mít na Zv dobře najezdíno a když bude těžko nacvičišti bude lehko na bojišti.
Jinak na ZV v určitejch oblasetech je krásný to, že si ty doma koně nějak připravít a pak si na ZV a její odježdění zaplatíš profíka A když ti to klapne tak se ožereš i s tím profíkem.

21.9.2009 08:18
bonita

XXX.XXX.91.241

ambra napsal(a):
Petro já sice ZV s koníkem nedělala, ale jak radí Míša je dobré si zajet kouknout na nějaké a nejlíp na místo kde je budeš s kobylkou dělat, protože co vím tak někdy se tahaj ty saně jak píše Míša ale někde tahaj třeba kládu za stejnejch podmínek jak u saní. NO a před samotnejma ZV snad jenom bacha na míry, ale ty by jako norička myslím měla splňovat s těma se šachovalo jenom u ČMB.
No a pak hlavně mít na Zv dobře najezdíno a když bude těžko nacvičišti bude lehko na bojišti.
Jinak na ZV v určitejch oblasetech je krásný to, že si ty doma koně nějak připravít a pak si na ZV a její odježdění zaplatíš profíka A když ti to klapne tak se ožereš i s tím profíkem.

21.9.2009 09:41
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

dnes vyzera byt nadherne, skoda, ze nikto z vas nebol v Lysej, chcela som vediet, ake to tam bolo...ja vcera zatvarala konule, uz okolo 6 sa cpu do boxov, nechcu byt ani vonku, cely den iba zeru a na nasom chlapkovi to je uz pekne poznat, pribera

21.9.2009 13:56
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
dnes vyzera byt nadherne, skoda, ze nikto z vas nebol v Lysej, chcela som vediet, ake to tam bolo...ja vcera zatvarala konule, uz okolo 6 sa cpu do boxov, nechcu byt ani vonku, cely den iba zeru a na nasom chlapkovi to je uz pekne poznat, pribera

No tak hříbatarostou, to jo. Mě to tak ani nepříjde, jak je s něma člověk každý den... Ale už mají větší spotřebu sena, trávy a hnoje po nich taky přibývá

21.9.2009 13:58
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
No tak hříbatarostou, to jo. Mě to tak ani nepříjde, jak je s něma člověk každý den... Ale už mají větší spotřebu sena, trávy a hnoje po nich taky přibývá

21.9.2009 14:08
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

misicka

21.9.2009 14:16
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
misicka

holky, a co říkáte na tohohle krasavce? Našla jsem na bazoši a jsem z něho úplně unešená. 2,5 letej norickej hřebeček

21.9.2009 14:16
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

vuaaaaaa, to je ale kusanecslintam, ze uz tu mam jazero

21.9.2009 14:19
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
vuaaaaaa, to je ale kusanecslintam, ze uz tu mam jazero

což kusanec, ale šiml , já slintám už 4 dny, co jsem ho objevila, že je na prodej

21.9.2009 14:21
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
což kusanec, ale šiml , já slintám už 4 dny, co jsem ho objevila, že je na prodej

mít tu možnost koní u mýho baráku, už mi stojí v ohradě. Ale u nás ve vsi to nejde, nejsou pozemky na louky, jenom na výstavbu, takže škoda. Ale bude se mi oněm zdát dlouuuuhoooo

21.9.2009 14:51
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

nestras s vystavbou, ked zacnu aj tu za nami, mam dokonovane

21.9.2009 14:53
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

zasa jedna stara

21.9.2009 14:53
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

tam nie je nic vidietno, mala by som to byt ja na kobus v diali

22.9.2009 01:16
sally

XXX.XXX.70.138

aluska napsal(a):
mít tu možnost koní u mýho baráku, už mi stojí v ohradě. Ale u nás ve vsi to nejde, nejsou pozemky na louky, jenom na výstavbu, takže škoda. Ale bude se mi oněm zdát dlouuuuhoooo

Šiml už byl na prodej vloni jako roček i s ryzákem, oba po Henem. Pamatuju si ho kvůli té "nenorické " barvě .

22.9.2009 08:06
aluska

XXX.XXX.196.7

sally napsal(a):
Šiml už byl na prodej vloni jako roček i s ryzákem, oba po Henem. Pamatuju si ho kvůli té "nenorické " barvě .

ahoj Lído, mě právě tou barvou uchvátil, moc mu sluší. Znáš i matku? Po kom má tu barvu?

22.9.2009 09:02
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

hele na slovenskom bazosi sa vyskytuju takyto belusimne sa paci aj biela kava s ciernou hrivou

22.9.2009 09:05
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

no a este fotecka zo vcerajsieho treninku, takto sa jazdi na chladnokrvnom zrebcovi

22.9.2009 13:23
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
no a este fotecka zo vcerajsieho treninku, takto sa jazdi na chladnokrvnom zrebcovi

hojky chladomilky.....tak ten noriček je úžasný,......taky jsme včera s rozou trochu trénovaly a zjistila jsem že je tak hrozně pohodlná že ani přes 40cm vysokou překážku neudělá malý skok...zbourá jí jak baráček z karet

22.9.2009 13:52
bonita

XXX.XXX.91.241

madow napsal(a):
tak budu pokračovat

to zasa nasi zasadne prekracuju, ale ked su na luke a maju preskocit brazdu, tak to su zrazu olympijski parkuracihruza s nimi...

22.9.2009 13:54
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
hojky chladomilky.....tak ten noriček je úžasný,......taky jsme včera s rozou trochu trénovaly a zjistila jsem že je tak hrozně pohodlná že ani přes 40cm vysokou překážku neudělá malý skok...zbourá jí jak baráček z karet

viď, Markét, já se na něj pořád nemůžu vynadívat. Cípa malý skoky taky moc neřeší, nebourá je, ale spíš je jakoby přeběhne. Skáče až trochu vyšší. V neděli jsem se učila upravovat plošší kopýtka, Cípa má trošku plošší předky a moc dlouhý rozpěrky . 2 hodiny jsme dělali ředky. Málem mi upadly záda, ale stojí to za to. Příští týden budu mít výuku na zadních.Tam má taky dlouhý rozpěrky a trošku sbíhavej postoj. Uf, je to náročný.

23.9.2009 00:22
sally

XXX.XXX.70.138

aluska napsal(a):
ahoj Lído, mě právě tou barvou uchvátil, moc mu sluší. Znáš i matku? Po kom má tu barvu?

Ahoj Ali, matku nevím ( tu tam nepsali tehdy), ale protože je vybělující šiml, a Hene ryzák, musela být máma šimla. Tipuju nějakou polskou kříženku, tam je ta barva běžná. Tady jeden vedle z vesnice měl taky před lety bílou polku, pouštěl ji SN hřebci z okolí a docela solidně tu svou barvu předávala. Byli ti koně takoví udělaní a krásně grošatí. Prodával to taky jako noriky

Přidejte reakci

Přidat smajlík