Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2009 07:05
memmory

XXX.XXX.66.227

No tak si založím nové jak se tak dívám na to minulé , tak asi sama pro sebe .
Pejsánka začínají bolet zubínky - padly za vlast první boty
Koníci už mají na zimu vystaráno - konečně se jim dovezlo seno - to brzo že

12.9.2009 21:11
radule

XXX.XXX.105.14

memmory napsal(a):
No tak si založím nové jak se tak dívám na to minulé , tak asi sama pro sebe .
Pejsánka začínají bolet zubínky - padly za vlast první boty
Koníci už mají na zimu vystaráno - konečně se jim dovezlo seno - to brzo že

Ahojky, tak já taky něco málo písnu, ať tu nejsi sama Sluníčko přijeď se podívat a nepracuj pořád!!!

18.9.2009 18:26
memmory

XXX.XXX.252.35

radule napsal(a):
Ahojky, tak já taky něco málo písnu, ať tu nejsi sama Sluníčko přijeď se podívat a nepracuj pořád!!!

POSOUVÁM

20.9.2009 14:39
red and white

XXX.XXX.125.26

memmory napsal(a):
POSOUVÁM

Zdravím vás děvčátka
Jak se tady máte?? Omlouvám se ale nějak mi v poslední době nezbývá čas na internetovou diskuzi, mám docela fičák
My hlásíme pokrok - budoucí koňská mamina už se mi začíná pěkně kulatit, a apetit jí značně vzrostl Měli jsme teť trošku rozepře, valášek byl na ní pěkně hnusnej takže jsem byla nucena rozdělit ohradu a na noc jsou rozdělení, když jsem ve škole tak též zůstává ohrada napůl, k sobě je pouštím jen když jsem doma abych je měla pod dohledem...minule totiž jejich "kopačka" dopadla tak, že Omar měl celý nohy zbouchaný krvácel, kulhal .. popy z toho vyvázla celkem bez šrámu... takže Adiéé ale dobře mu tak valachovi namá si začínat na těhulku
Doma mám nový skvostný přístřešek - fakt luxus Tatík se přez prázdniny činil
Tak to jen ztručný výtah z posledních týdnů... jinak prázniny výborné, pracovní jako vždy Ale letos, co se koníků týče i celkem katasrofální .. no, co vám budu vyprávět... to bych tady mohla rovnou napsat pomalu celej román.... Jen mě štve, že mi odřekli září a říjen výkendy... takže už nebrigádničím Ono na jednu stranu se to hodí páč toho mám dost, navíc jsem zdatně začala dělat autoškolu .. ale uvidíme, možná, možnááá se začíná blískat i na dobrý časy

PS: Fotečky momentálně nedostupné, fotomašinka to má za sebou, Peťulka omylem demolovala Takže nějaké ty snímky se dostaví - možná - až časem

Tak povidejte, přehánějte .. jsem jedno ucho
Nerčí

10.11.2009 16:48
memmory

XXX.XXX.66.227

red and white napsal(a):
Zdravím vás děvčátka
Jak se tady máte?? Omlouvám se ale nějak mi v poslední době nezbývá čas na internetovou diskuzi, mám docela fičák
My hlásíme pokrok - budoucí koňská mamina už se mi začíná pěkně kulatit, a apetit jí značně vzrostl Měli jsme teť trošku rozepře, valášek byl na ní pěkně hnusnej takže jsem byla nucena rozdělit ohradu a na noc jsou rozdělení, když jsem ve škole tak též zůstává ohrada napůl, k sobě je pouštím jen když jsem doma abych je měla pod dohledem...minule totiž jejich "kopačka" dopadla tak, že Omar měl celý nohy zbouchaný krvácel, kulhal .. popy z toho vyvázla celkem bez šrámu... takže Adiéé ale dobře mu tak valachovi namá si začínat na těhulku
Doma mám nový skvostný přístřešek - fakt luxus Tatík se přez prázdniny činil
Tak to jen ztručný výtah z posledních týdnů... jinak prázniny výborné, pracovní jako vždy Ale letos, co se koníků týče i celkem katasrofální .. no, co vám budu vyprávět... to bych tady mohla rovnou napsat pomalu celej román.... Jen mě štve, že mi odřekli září a říjen výkendy... takže už nebrigádničím Ono na jednu stranu se to hodí páč toho mám dost, navíc jsem zdatně začala dělat autoškolu .. ale uvidíme, možná, možnááá se začíná blískat i na dobrý časy

PS: Fotečky momentálně nedostupné, fotomašinka to má za sebou, Peťulka omylem demolovala Takže nějaké ty snímky se dostaví - možná - až časem

Tak povidejte, přehánějte .. jsem jedno ucho
Nerčí

JSME HAMBY

12.11.2009 07:46
memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
JSME HAMBY

OSTUDY

17.1.2014 15:47
radule

XXX.XXX.24.183

Ahoj holky, dnes se Olga na fcb ptala odkud ji lidi znají a tak jsem si vzpomněla na tyto fajn stránky :) smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík