Koupím westernové sedlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2009 14:17
skippy

XXX.XXX.42.202

Zdravím Vás. Ráda bych koupila westernové sedlo na ČMB se širokou komorou. Raději starší kvalitu, než novou Natowu... Nejlépe kraj Vysočina. Díky za nabídky

14.9.2009 18:19
rozi

XXX.XXX.12.6

skippy napsal(a):
Zdravím Vás. Ráda bych koupila westernové sedlo na ČMB se širokou komorou. Raději starší kvalitu, než novou Natowu... Nejlépe kraj Vysočina. Díky za nabídky

Já prodávám Zajac, reining, super jak na jízdár.práci, tak na vyjížďky, s hlubokým posedlím, tm.hnědé. Ježděné 2,5 let, ale je na starší kostře. Když jsem ho kupovala, tak bylo téměř neježděné. Ale jsem ze Zl. Cena 18tis.dohoda možná. Ale jsme ze Zlína

14.9.2009 22:30
mojza

XXX.XXX.8.126

rozi napsal(a):
Já prodávám Zajac, reining, super jak na jízdár.práci, tak na vyjížďky, s hlubokým posedlím, tm.hnědé. Ježděné 2,5 let, ale je na starší kostře. Když jsem ho kupovala, tak bylo téměř neježděné. Ale jsem ze Zl. Cena 18tis.dohoda možná. Ale jsme ze Zlína

Já také prodávám sedlo, je to sice natowa, kterou říkáš že spíš nechceš, ale zato jsem z vysočiny. Sedlo je starší ale naprosto v pořádku. Cena kolem 4 tis, dohoda možná.

15.9.2009 13:34
iveth

XXX.XXX.161.66

rozi napsal(a):

Bylo by i na Hafloše???

15.9.2009 15:53
mojza

XXX.XXX.8.126

iveth napsal(a):
Bylo by i na Hafloše???

Jestli to bylo na mě tak ano, v sedle jsme jezdili i na haflošovi a sedlo mu

15.9.2009 16:06
karwen

XXX.XXX.99.162

mojza napsal(a):
Jestli to bylo na mě tak ano, v sedle jsme jezdili i na haflošovi a sedlo mu

Ale jak tak koukám, spíš má úzkou komoru, takže ten koník musel mít užší záda

15.9.2009 16:59
iveth

XXX.XXX.161.66

karwen napsal(a):
Ale jak tak koukám, spíš má úzkou komoru, takže ten koník musel mít užší záda

Je užší záda nemá, je to pořádnej macek

15.9.2009 17:09
iveth

XXX.XXX.161.66

rozi napsal(a):

A jinak reaguju na rozi: bylo by tohle na hafloše???hlavně tou dýlkou.

15.9.2009 22:12
rozi

XXX.XXX.12.6

iveth napsal(a):
A jinak reaguju na rozi: bylo by tohle na hafloše???hlavně tou dýlkou.

Poslala jsem maila i s fotem, na jaké kobyle to sedlo bylo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík