Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2009 18:14
k2vesela

XXX.XXX.4.6

Ahoj lidi, tak jsem se dnes konečně dostala na net. Posílejte fotky svých miláčků českých teplokrevníků ať už miminek nebo dospěláků. A pokud máte někdo ČT x A 1/1 napište jak je koník jezditelný. A pokud někdo máte koníka taky po Beneaglovi nebo po Majálesovi sem s fotkama docela by mě zajímalo jak vypadají?

9.10.2009 10:44
shantal88

XXX.XXX.250.238

k2vesela napsal(a):
Ahoj lidi, tak jsem se dnes konečně dostala na net. Posílejte fotky svých miláčků českých teplokrevníků ať už miminek nebo dospěláků. A pokud máte někdo ČT x A 1/1 napište jak je koník jezditelný. A pokud někdo máte koníka taky po Beneaglovi nebo po Majálesovi sem s fotkama docela by mě zajímalo jak vypadají?

Ahoj, tak já teda začnu jestli můžu.
Máme celkem 4koníky plemene ČT.
Tady je první, strůjce všeho zla a zakladatel našeho stáda, moje první klisna Shani, letos 5-ti letá. Poprvé letos maminou, a začíná znovu pracovat pod sedlem. Je to moc velké zlatíčko a je moc šikovná.

9.10.2009 10:46
shantal88

XXX.XXX.250.238

k2vesela napsal(a):

Tady její prcek Wabisuke po Werbespotovi. Je to takový malý rošták,ale už s ním začínáme vycházet. Tento měsíc mu budou 4.měsíce.

9.10.2009 10:48
shantal88

XXX.XXX.250.238

k2vesela napsal(a):

Tady naše druhá zasloužilá mamina, Bonye po Watergatte a máma po korok, takže snad velké naděje v prckovi které je po Paliscovi.
Bonye je mrzutá starší dáma,ale na krokové vycházky pro ty nejmenší.Její životní krédo-žrádlo.

9.10.2009 10:49
shantal88

XXX.XXX.250.238

k2vesela napsal(a):

A tady její potomek Lovelly Mist. Je to náš malý plyšáček, a můžeme si s ní dělat cokoli se nám zamane
Všichni koníci jsou vedeni jako ČT.

9.10.2009 12:22
axl

XXX.XXX.16.37

shantal88 napsal(a):
A tady její potomek Lovelly Mist. Je to náš malý plyšáček, a můžeme si s ní dělat cokoli se nám zamane
Všichni koníci jsou vedeni jako ČT.

ARTEX O:Gottward po Gotthard, m:Argenta po Genius Je to nejvetsi mazel pro lidi kone zase okousava

9.10.2009 13:25
evush2010

XXX.XXX.132.236

axl napsal(a):
ARTEX O:Gottward po Gotthard, m:Argenta po Genius Je to nejvetsi mazel pro lidi kone zase okousava

Shantal ta první kobylka je nádherná ! Tady moje 9 letá Ela, CT -KK

9.10.2009 13:26
evush2010

XXX.XXX.132.236

evush2010 napsal(a):
Shantal ta první kobylka je nádherná ! Tady moje 9 letá Ela, CT -KK

a celá

9.10.2009 13:40
monca

XXX.XXX.210.3

evush2010 napsal(a):
a celá

Tak já taky přispěji svoji troškou do mlýna,moje berušinka jménem Rosa(ČT)matka A1/1 a tatínek Sahib Kubišta,je to ten nejspolehlivější tvoreček co znám...

9.10.2009 13:48
monca

XXX.XXX.210.3

monca napsal(a):
Tak já taky přispěji svoji troškou do mlýna,moje berušinka jménem Rosa(ČT)matka A1/1 a tatínek Sahib Kubišta,je to ten nejspolehlivější tvoreček co znám...

Nemůžu si vůbec stěžovat,člověk by nevěřil,že maminka je plňaska,je naprosto spolehlivá a snaživá.Tím,že je tak obrovská tak se člověk musí trochu snažit-co se týče jízdárny,ale venku když to rozbalí.....stojí to za to a o5 by člověk nevěřil,že takové slůňátko to umí takhle rozbalit....

9.10.2009 14:51
shantal88

XXX.XXX.250.238

monca napsal(a):
Nemůžu si vůbec stěžovat,člověk by nevěřil,že maminka je plňaska,je naprosto spolehlivá a snaživá.Tím,že je tak obrovská tak se člověk musí trochu snažit-co se týče jízdárny,ale venku když to rozbalí.....stojí to za to a o5 by člověk nevěřil,že takové slůňátko to umí takhle rozbalit....

Evush : díky moc, mám v plánu ji do budoucna prodat,ale nevím jestli to moje srdíčko unese přece jen je to můj první koník, a konečně po třech letech na ni jezdím a rozplývám se, jaká to je pusinka. Ta tvoje je taky moc pěkná,třeba se nám na přes rok podobné mimi podaří po tatínko Aloisovi-poloviční kinský.

9.10.2009 14:52
shantal88

XXX.XXX.250.238

k2vesela napsal(a):

9.10.2009 15:26
evush2010

XXX.XXX.132.236

shantal88 napsal(a):

pouštěli jste Aloisem tuhle kobylku ? tak to si mrně zamlouvám
Také jsme letos pouštěli Aloise, ale kobyla bohužel nezůstala, ne tahle blondýnka, naše druhá kinská - bábuška 20 let. Tak přeji hodně štěstí s maminou ! a jedna neoficiální Aloise

buggyna

9.10.2009 15:44
buggyna

XXX.XXX.81.124

monca napsal(a):

"člověk by nevěřil,že maminka je plňaska,je naprosto spolehlivá a snaživá."

Z čehopak takto soudíš?
Ba naopak spolehlivost, snaživost, inteligence a chuť pracovat jsou hlavní charakteristické rysy plnokrevníka

9.10.2009 16:49
monca

XXX.XXX.210.3

buggyna napsal(a):
"člověk by nevěřil,že maminka je plňaska,je naprosto spolehlivá a snaživá."

Z čehopak takto soudíš?
Ba naopak spolehlivost, snaživost, inteligence a chuť pracovat jsou hlavní charakteristické rysy plnokrevníka

jj sory ja to tam blbě napsala,měla tam byt tečka mezi tim

buggyna

9.10.2009 16:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

monca napsal(a):
jj sory ja to tam blbě napsala,měla tam byt tečka mezi tim

omlouvat se mi nemusíš, jen mi příjde,že každej kdo toho koně nemá doma,tak je odsuzuje. "Plnokrevník?Ježiš pryč stim! Sviňa co umí jen běhat".
A on opak je pravdouMoc milá zvířata,co pro svého pána udělají první poslední a ještě s chutí a láskou

9.10.2009 17:00
monca

XXX.XXX.210.3

buggyna napsal(a):
omlouvat se mi nemusíš, jen mi příjde,že každej kdo toho koně nemá doma,tak je odsuzuje. "Plnokrevník?Ježiš pryč stim! Sviňa co umí jen běhat".
A on opak je pravdouMoc milá zvířata,co pro svého pána udělají první poslední a ještě s chutí a láskou

nene to u mě nehrozi....plnokrevníka jsem měla doma a hřebce a hodnějšího koně nebylo,ochotny,rozumny.Kamarádka má mladou plňasku a taky moc hodne zviře...tohle tim vubec nebylo myšleno,že by byli zli-chraň buh.Ono je to vše o lidech..

buggyna

9.10.2009 17:11
buggyna

XXX.XXX.81.124

monca napsal(a):
nene to u mě nehrozi....plnokrevníka jsem měla doma a hřebce a hodnějšího koně nebylo,ochotny,rozumny.Kamarádka má mladou plňasku a taky moc hodne zviře...tohle tim vubec nebylo myšleno,že by byli zli-chraň buh.Ono je to vše o lidech..

jasný
nejlepší je stejně kombinace plnokrevníka s teplokrevníkem,jen škoda že už vyšlo z módy pojem polokrevník

9.10.2009 17:47
shantal88

XXX.XXX.250.238

evush2010 napsal(a):
pouštěli jste Aloisem tuhle kobylku ? tak to si mrně zamlouvám
Také jsme letos pouštěli Aloise, ale kobyla bohužel nezůstala, ne tahle blondýnka, naše druhá kinská - bábuška 20 let. Tak přeji hodně štěstí s maminou ! a jedna neoficiální Aloise

jo jo, taková srdíčková záležitost, tak se těším, co to bude za barvičku, doufám, že mě nesklame jako letos s tmavým hnědákem a mrně bude plaváček nebo žluták
Takže taky čekáš jednoho možná žlutáčka? Tedáááá,se máš, já už se nemůže dočkat něčeho jiného než hnědáka, nevím jestli to od porodu vydržím
Alois je moc pěkný kůn, a původem ještě zajímavější

9.10.2009 18:14
k2vesela

XXX.XXX.4.6

k2vesela napsal(a):

Ahoj tak taky přispěju. Tohle je můj miláček 9 let starý valášek ČT (maminka je ČT a tatínek je A 1/1). Co se týče povahy je to bezproblémový koník moc hodný,horší je to na jezditelnost. Bohužel zdědil všechny negativní jezdecké vlastnosti angličanů. Jinak je moc šikovný na skoky.

9.10.2009 18:15
k2vesela

XXX.XXX.4.6

k2vesela napsal(a):

ještě jedna

9.10.2009 18:16
k2vesela

XXX.XXX.4.6

k2vesela napsal(a):

A poslední foto

9.10.2009 19:21
atlanta

XXX.XXX.164.155

monca napsal(a):

Moni Rosa je fakt krasavice

9.10.2009 19:25
atlanta

XXX.XXX.164.155

k2vesela napsal(a):
A poslední foto

Atlanta 14let

9.10.2009 19:30
atlanta

XXX.XXX.164.155

atlanta napsal(a):
Atlanta 14let

9.10.2009 19:57
bonbonka

XXX.XXX.40.213

atlanta napsal(a):

skoro 27 ročná Gomba ( po Diktant II - K z matky Quoniam )

9.10.2009 20:13
monca

XXX.XXX.210.3

atlanta napsal(a):
Moni Rosa je fakt krasavice

děkuji,je to moje srdičko.....

10.10.2009 11:12
agak

XXX.XXX.168.184

bonbonka napsal(a):
skoro 27 ročná Gomba ( po Diktant II - K z matky Quoniam )

Ahoj všem, nabízím k prodeji ČT, ryzka s odznaky, 11 let, po Artist. Vhodna na rekreaci občasne jizdárny a vyjížďky. Spolehlivá, nelekavá lehce jezditelná, zvyklá chodit i sama. Pro více info se prosím ozvěte na mail.

Přidejte reakci

Přidat smajlík