Našě PRVNÍ koňské lásky ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2006 18:58

je možný, že teť máte koníka kterýho zbožňujete ze všech nejvíč, ale nemusí být vždy ten první, sem dávejte fotečky koní, vašich prvních lásek, né největších, ale prvních. přidávám fotku Popelky, Popelka a Šárka, to byli moji první miláčkové, popelka ještě je u nás ve stáji a je zároveň největší láskou, šárka už u nás boužel není

12.5.2006 19:01

johary napsal(a):
je možný, že teť máte koníka kterýho zbožňujete ze všech nejvíč, ale nemusí být vždy ten první, sem dávejte fotečky koní, vašich prvních lásek, né největších, ale prvních. přidávám fotku Popelky, Popelka a Šárka, to byli moji první miláčkové, popelka ještě je u nás ve stáji a je zároveň největší láskou, šárka už u nás boužel není

a tady je ještě jednou Popelka, milááášek můj !!

12.5.2006 20:29

johary napsal(a):

Shogaz

12.5.2006 20:31

johary napsal(a):

Můj první koníček Kathy......

12.5.2006 21:02

microfon napsal(a):
Shogaz

microfon:
To je achal-teke?Nebo co je to za plemeno?Přijde mi nějak vyhublý...Ale asi to bude plemenem...

12.5.2006 21:22

alisa napsal(a):
microfon:
To je achal-teke?Nebo co je to za plemeno?Přijde mi nějak vyhublý...Ale asi to bude plemenem...

Není to mé foto ale myslím že je to A1/1/anglický plnokrevník/ a asi byl používanej na závody...Takto vypadala moje kobylka když jsem jí dostala přiložím i foto prý takle koně na závody maji být.Nejsem nějaký odborník ale jen si to myslím!

12.5.2006 21:31

johary napsal(a):

Tohle není můj první koník,ale je to kůn kterýho jsme měli jako první....Patří mu velej dík,i když jsem s ním nemohla jet do přírody,páč by to se mnou někde zbalil...Byl to bývalej dostihák... Naučila jsem se na něm skoro všechno...A pak jsem se přeučovala na western...To bylo jako trest,ale teď jsem ráda,že jezdím western..
Dášenka

12.5.2006 21:36

sejtanek napsal(a):
Tohle není můj první koník,ale je to kůn kterýho jsme měli jako první....Patří mu velej dík,i když jsem s ním nemohla jet do přírody,páč by to se mnou někde zbalil...Byl to bývalej dostihák... Naučila jsem se na něm skoro všechno...A pak jsem se přeučovala na western...To bylo jako trest,ale teď jsem ráda,že jezdím western..
Dášenka

A můj první koník....Benoušek....Milášek můj maličkej... Ta fotka je focená dneska...Jela jsem s ním po 14 dnech ven jenom na parelce....Je to chrakter a i velcí koně někdy nemají takhle veliký srdíčko s takhle uprovým charakterem....Benouškovi patří ještě větší dík za to,co všechno mě naučil...Hlavně z westernu... Za to,že když sem udělala něco špatně,tak to dal hned najevo tím,že např vyhodil....Plostě můj učitel
Dášenka

12.5.2006 21:42

sejtanek napsal(a):
A můj první koník....Benoušek....Milášek můj maličkej... Ta fotka je focená dneska...Jela jsem s ním po 14 dnech ven jenom na parelce....Je to chrakter a i velcí koně někdy nemají takhle veliký srdíčko s takhle uprovým charakterem....Benouškovi patří ještě větší dík za to,co všechno mě naučil...Hlavně z westernu... Za to,že když sem udělala něco špatně,tak to dal hned najevo tím,že např vyhodil....Plostě můj učitel
Dášenka

A Šejtánek.....Na toho nesmím zapomenout...To je zase můj první velkej kůň

13.5.2006 08:33

alisa napsal(a):
microfon:

Alisa- hřebec Achal-teke, bejt to něco jiného, tak bych se o takového hubeňoura nikdy nedovolila ani opřít natož jezdit.

13.5.2006 11:42

sejtanek napsal(a):
A Šejtánek.....Na toho nesmím zapomenout...To je zase můj první velkej kůň

Mojí první koňskou láskou byla klisna Bornea, neřekla jsem jí jinak než Boruška. Začínala jako parkuračka a my jsme si ji přeučili na western a mě aučila jezdit. Poprvé jsem na ní šla krokem, klusem, cvalem, skoky a i jsem na ní poprvé v životě jela všemi chody bez sedla. Naučila mě jemnosti, protože když se na ní šlo tvrději, zvedla hlavu a nikdo s ní nehnul. Už není tam na tom ranči, kde sjem začínala, ale je kousek od mého domova i se svojí dcerou a je jako hobby koník pro staršího pána který dělal celý život s koňmi a chodí s ní na procházky a myslím, že eltos bude i připuštěná. Má se moc dobře:o)

13.5.2006 11:44

johary napsal(a):

Ještě jednou Boruška a kousek Lotynky hlavy. Lotynka mě sice nenaučila jezdit, ale naučila mě taky cennou věc-zacházet s koněm-byla první kůň na kterého jsem si troufla na ohlávce, po čase jen s vodítkem okolo krku a několikrát i na louce jsme jezdily úplně bez ničeho. První kník, kterého jsem položila nenásilnou metodou... Byla první koník kterého jsem si opravdu pěkně vycvičila

13.5.2006 11:44

johary napsal(a):

Ještě jednou Lotynka a Billy-toho jsem si chtěla koupit, bohužel to nebylo možné. I když jsem ho znaal jenom jeden rok jeho života, takový hříbě už nikdy nepotkám.

15.5.2006 11:38

kunicek napsal(a):
Mojí první koňskou láskou byla klisna Bornea, neřekla jsem jí jinak než Boruška. Začínala jako parkuračka a my jsme si ji přeučili na western a mě aučila jezdit. Poprvé jsem na ní šla krokem, klusem, cvalem, skoky a i jsem na ní poprvé v životě jela všemi chody bez sedla. Naučila mě jemnosti, protože když se na ní šlo tvrději, zvedla hlavu a nikdo s ní nehnul. Už není tam na tom ranči, kde sjem začínala, ale je kousek od mého domova i se svojí dcerou a je jako hobby koník pro staršího pána který dělal celý život s koňmi a chodí s ní na procházky a myslím, že eltos bude i připuštěná. Má se moc dobře:o)

No, že bych zrovna na Borušce chtěla jezdit bez sedla, to se říct nedá. Ten její kohoutek sis musela užít.

16.5.2006 08:23

impact napsal(a):
No, že bych zrovna na Borušce chtěla jezdit bez sedla, to se říct nedá. Ten její kohoutek sis musela užít.

jo, to máš pravdu:o)

16.5.2006 19:43

kunicek napsal(a):
Ještě jednou Lotynka a Billy-toho jsem si chtěla koupit, bohužel to nebylo možné. I když jsem ho znaal jenom jeden rok jeho života, takový hříbě už nikdy nepotkám.

1. koník kterého jsem měla nejvíc ráda byl andy, nebyl můj, ale měla jsem ho mooc ráda, bohužel už umřel...nemam jeho fotku tak vkládám fotku mého 2.nejoblíbenějšího poníka..Jmenuje se Prcek a je super!!Bohužel jsem ho už dlouho neviděla, páč jsem si koupila svého poníka...

16.5.2006 19:43

monca1112 napsal(a):
1. koník kterého jsem měla nejvíc ráda byl andy, nebyl můj, ale měla jsem ho mooc ráda, bohužel už umřel...nemam jeho fotku tak vkládám fotku mého 2.nejoblíbenějšího poníka..Jmenuje se Prcek a je super!!Bohužel jsem ho už dlouho neviděla, páč jsem si koupila svého poníka...

Zase Prcek

16.5.2006 19:49

johary napsal(a):

Moje první láska Ambra - ČT, suprová kobylka, která už se prohání po nebeských pastvinách. Bohužel...

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.5.2006 08:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

skippka napsal(a):
Moje první láska Ambra - ČT, suprová kobylka, která už se prohání po nebeských pastvinách. Bohužel...

Své první koňské lásky nemám fotečku. Ale byla to plňaska Donasta.... Přeji ji napořád věčné pastviny!

17.5.2006 09:44

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Své první koňské lásky nemám fotečku. Ale byla to plňaska Donasta.... Přeji ji napořád věčné pastviny!

Mou první láskou je klisna NIFA, když jsem začínala jezdit bylo jí 17 let, nyní je tato kobyla v důchodu a užívá si pastvy a hýčkání dětmi, je jí nyní 28 let a je stále čilá a svěží a já doufám že jí to ještě dlouho vydrží. Za vše ti velice děkuji Nifo...přikládám foto, když mě bylo 9 let

sadzi saj

18.5.2006 14:06
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Mou první láskou je klisna NIFA, když jsem začínala jezdit bylo jí 17 let, nyní je tato kobyla v důchodu a užívá si pastvy a hýčkání dětmi, je jí nyní 28 let a je stále čilá a svěží a já doufám že jí to ještě dlouho vydrží. Za vše ti velice děkuji Nifo...přikládám foto, když mě bylo 9 let

Můj první koník byl poník Lucinka, která mě naučila všechno a dala dvě nádherná hříbátka, ale pro její dušnost se teď prohání někde u Ústní nad Labem na pastvině a užívá si spokojeného koňského důchodu a má tam prý velkou kamarádku slepou kobylku, kterou všude vodí, tak Lucinko, krásný a dlouhý důchod, ale bohužel nemám její fotku, tak vkládám svého prvního vlastního koníka a vlastně první lásku mezi velkými koňmi kobylku Elí - ČT

24.5.2006 18:12

sadzi saj napsal(a):
Můj první koník byl poník Lucinka, která mě naučila všechno a dala dvě nádherná hříbátka, ale pro její dušnost se teď prohání někde u Ústní nad Labem na pastvině a užívá si spokojeného koňského důchodu a má tam prý velkou kamarádku slepou kobylku, kterou všude vodí, tak Lucinko, krásný a dlouhý důchod, ale bohužel nemám její fotku, tak vkládám svého prvního vlastního koníka a vlastně první lásku mezi velkými koňmi kobylku Elí - ČT

mooc pěkný....

29.8.2006 07:56

johary napsal(a):

Tohle je Šarm, byl ustájen v JK Lazce Olomouc, kam jsem chodila. Šarm je kříženec 25% Hucul a 75% Arab. Byl to mladý koníček, který se právě obsedal. Já jsem ale nebyla ještě dost zkušená, tak jsem na něm jen většinou krokovala atd... byl to můj miláček... oddíl se potom rozprodal, naštěstí Šarm s novou majitelkou tam zůstali... po čase jsme se tam jeli podívat, teď je hrozně bachratej a vypadá fakt jak Hucul... předtím to byl takovej Arábek...

29.8.2006 11:00

johary napsal(a):

ELBUSKA, MOJE KLISNA CT, UZ JI MAM 6 LET A STALE JI MAM NEJRADSI NA FOTCE S LETOŠNÍM HŘÍBĚTEM

29.8.2006 13:32

johary napsal(a):

Kobylka Katuše, začala jsem na ní jezdit když mi bylo kolem 10 let, Katuši bylo asi 21. teď je jí téměř 25. učila jsem se na ní základy skákání a ještě teď když jí obča vezmeme na projíž´ďku s ostatníma mladejma koníkama je schopná všechny předhonit. mám jí moc ráda, je to miláášek

29.8.2006 13:53

johary napsal(a):

Můj první koník byl Viking, nyní je moje největší lásečka Kesinka. Foto Vikinga se mnou :

2.9.2006 16:02

johary napsal(a):

Nebyl první, ale ze všech nejlepší. Holandský kočárový kůň. Letos se už pase v nebesích :...( dožil se, ale krásných 29 let

2.9.2006 20:36

racina napsal(a):
Nebyl první, ale ze všech nejlepší. Holandský kočárový kůň. Letos se už pase v nebesích :...( dožil se, ale krásných 29 let

Má první koňská láska Hvězda

2.9.2006 20:37

divkanakoni napsal(a):
Má první koňská láska Hvězda

A další Sonička!

18.9.2006 15:21

racina napsal(a):

Ahojky tady taky přidávám mojí největší koňskou lásku(teda uplně první!!)

18.9.2006 15:26

jeffik napsal(a):
Ahojky tady taky přidávám mojí největší koňskou lásku(teda uplně první!!)

Tak tady vkládám fotočku mojí neoblíbenější a taky mojí první lásky kobči Belví její 12 let a je březí.Ona trošku vypadá srandovně ale ta šíťka jí pomáhá proti mouchám.TAk proto ji má.A samozdžejmě přidám i další fotečky -

18.9.2006 15:28

jeffik napsal(a):
Tak tady vkládám fotočku mojí neoblíbenější a taky mojí první lásky kobči Belví její 12 let a je březí.Ona trošku vypadá srandovně ale ta šíťka jí pomáhá proti mouchám.TAk proto ji má.A samozdžejmě přidám i další fotečky -

Tak tady je další fotka Belvinky -

18.9.2006 15:54

jeffik napsal(a):
Tak tady je další fotka Belvinky -

to je koníček o ktereho jsem se poprvé starala:-*pusinka mojeee TOMINKÁ:-)

18.9.2006 20:26

nicynka napsal(a):
to je koníček o ktereho jsem se poprvé starala:-*pusinka mojeee TOMINKÁ:-)

moje nej lasečka, ale uz neni jedina taky ankousek

18.9.2006 20:28

ankie napsal(a):
moje nej lasečka, ale uz neni jedina taky ankousek

& Anka Clark, bo li Anký, Ankoušek, miláček a taak

Přidejte reakci

Přidat smajlík