Kdo pronajme koně do sportu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2009 12:54
kuklovska

XXX.XXX.156.16

Dobrý den, máte doma někdo talentovaného koně, který by sportoval a chybí vám na něj jezdec. Moje kobylka jde do chovu a než se mi vrátí hřebec z testační odchovny, nemám na čem sportovat. Jsem zkušený jezdec, skok S, drezura L a cros country Z. Jezdecké zázemí, celodení péče, společnost koní, pastva. Trénink pod vedením zkušených trenérů.

6.11.2009 17:09
shantal88

XXX.XXX.250.238

kuklovska napsal(a):
Dobrý den, máte doma někdo talentovaného koně, který by sportoval a chybí vám na něj jezdec. Moje kobylka jde do chovu a než se mi vrátí hřebec z testační odchovny, nemám na čem sportovat. Jsem zkušený jezdec, skok S, drezura L a cros country Z. Jezdecké zázemí, celodení péče, společnost koní, pastva. Trénink pod vedením zkušených trenérů.

Máme kobylku do sportu,ale ta bude z jara začínat od píky a v květnu se nám hřebí
Přes zimu toho moc dělat nebude-nejsou podmínky i když by klido hned makat mohla(hala ani jízdárna není)Ale asi spíš hledáš už zaskákaného koně.

6.11.2009 19:15
kuklovska

XXX.XXX.156.16

shantal88 napsal(a):
Máme kobylku do sportu,ale ta bude z jara začínat od píky a v květnu se nám hřebí
Přes zimu toho moc dělat nebude-nejsou podmínky i když by klido hned makat mohla(hala ani jízdárna není)Ale asi spíš hledáš už zaskákaného koně.

Ne nehledám, ani jsem nepředpokládala, že mi někdo nabídne koně a S výkonností. Ale nějak jsem to nepochopila s tím hřebením. V květnu se hřebila nebo teprve bude. Teď nesmí kobyly na závody pokud mají sající hříbě.

6.11.2009 20:31
shantal88

XXX.XXX.250.238

kuklovska napsal(a):
Ne nehledám, ani jsem nepředpokládala, že mi někdo nabídne koně a S výkonností. Ale nějak jsem to nepochopila s tím hřebením. V květnu se hřebila nebo teprve bude. Teď nesmí kobyly na závody pokud mají sající hříbě.

Hřebí se v květnu/červnu.To jsem ani nevěděla že nemůžou

6.11.2009 22:18
brontosaur

XXX.XXX.58.212

kuklovska napsal(a):

mohu zapůjčit valacha ČT,8 let.Jestli by si měla zájem,ozvi se na mail.

17.11.2009 18:53
shantal88

XXX.XXX.250.238

brontosaur napsal(a):
mohu zapůjčit valacha ČT,8 let.Jestli by si měla zájem,ozvi se na mail.

Ahoj, jestli ještě sháníš,tak nám mladá zmetala a od unora by byla k mání.

17.11.2009 19:07
dominika

XXX.XXX.224.12

shantal88 napsal(a):
Ahoj, jestli ještě sháníš,tak nám mladá zmetala a od unora by byla k mání.

A Evči mladá, je šikovná mladá!

17.11.2009 20:26
shantal88

XXX.XXX.250.238

dominika napsal(a):
A Evči mladá, je šikovná mladá!

šekují
Bohužel jsme přišli o hříbě,takže asi něco s mladou začneme dělat, když už není březí,a na jaro jsme plánovali že by se připravila na nějaké hobbíky než si zařídím duplikát licence
Na kavaletách je to teda dábel,to se musí nechat, už se docela těším jak to bude pokračovat.Jen nevím, jestli bude místo na tu sebranku

Přidejte reakci

Přidat smajlík