Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2009 19:07
nowera

XXX.XXX.183.187

Cauky, slysela jsem, ze hodne lidi, kteri nesezenou piliny, nebo hobliny, davaji pod podestylku naskartovany papir.... Co o tom vite a co si o tom myslite??? Dekuji za radu!!! javascript:insertAtCursor('');

19.11.2009 19:33
jurasek

XXX.XXX.112.250

nowera napsal(a):
Cauky, slysela jsem, ze hodne lidi, kteri nesezenou piliny, nebo hobliny, davaji pod podestylku naskartovany papir.... Co o tom vite a co si o tom myslite??? Dekuji za radu!!! javascript:insertAtCursor('');

no tak já bych se obávala aby mi z toho papíru nebouch ,pochybuju že by se nenažral a jinak nežli tvořit pilinové Hymaláje které pak nikdo nechce,navíc zdroj dýchacích problémů koní ,tak podestýlat slámou jak jednoduché

19.11.2009 19:34
pilgrisek

XXX.XXX.242.97

nowera napsal(a):

nevím jak koním ale já to dávám potkanům... a je to fajn aspon to nedělá bordel a saje to stejně jak piliny (bych řekla)... jen to více smrdí ale když se to vyklízí denně jak koním tak pohoda snad

19.11.2009 21:02
zviratkova

XXX.XXX.42.14

pilgrisek napsal(a):
nevím jak koním ale já to dávám potkanům... a je to fajn aspon to nedělá bordel a saje to stejně jak piliny (bych řekla)... jen to více smrdí ale když se to vyklízí denně jak koním tak pohoda snad

Jeden čas jsem to zkoušela (dočetla jsem se o tom v knížce o koních), z kanceláře toho byly mraky, tak jsem myslela, že by to mohla být dobrá úspora podestýlky. Dávala jsem to teda pod slámu, kůň nežral ani tu. Ale po pár dnech jsem přestala, jednak oproti slámě, hoblinám, pilinám a podobného se to rozplácne na placku, takže z velkého nastlaného pelechu nezbyte téměř nic. Plus to, že se to musí vybrat komplet, to se přebírat fakt nedá, je to jeden mokrej zmáčklej placatej cumel. A za třetí byla otázka, jak to vyhazovat, bylo mi blbé to házet na hromadu s hnojem, papírky lítají, dělají nepořádek po dalekém okolí hnojiště, navíc než se to rozloží, není to jako klasické podestýlky, které na hnojišti přijdou jako normální.

Přidejte reakci

Přidat smajlík