cizluc
napsal(a):
Máte někdo nějaké informace o tomto hřebci ze stáje Mustang? Popř. fotky jeho potomků, něco o jeho charakteru, případných vadách? Děkuji
Mám doma hřebečka, rok a půl....je to nádherný konisko a myslím, že z něj roste opravdu koukavej koník....je to ale obrovskej temperament a proto ho ted posílám na pastevko mezi hřebce, aby se vyblbnul, nějak si s ním nevíme rady. Je to "mrkev" takže ho jen tak něco nevyděsí, ale na druhou stranu nemá moc trpělivosti, co se týče ošetřování, strouhání atd. Taky trochu netykavka, co se týče dotyků na choulostivých místech, ale to je taky mou vinou, že ho pořád neohmatávám. Ovšem velmi učenlivý a když udrží pozornost, pracuje se s ním velmi příjemně. Navíc Al Campo ted leze dost nahoru, co se týče popularity a výkonnosti.
takto vypadal vloni v prosinci po převozu (je narozen v červnu)
jenysimons
napsal(a):
Mám doma hřebečka, rok a půl....je to nádherný konisko a myslím, že z něj roste opravdu koukavej koník....je to ale obrovskej temperament a proto ho ted posílám na pastevko mezi hřebce, aby se vyblbnul, nějak si s ním nevíme rady. Je to "mrkev" takže ho jen tak něco nevyděsí, ale na druhou stranu nemá moc trpělivosti, co se týče ošetřování, strouhání atd. Taky trochu netykavka, co se týče dotyků na choulostivých místech, ale to je taky mou vinou, že ho pořád neohmatávám. Ovšem velmi učenlivý a když udrží pozornost, pracuje se s ním velmi příjemně. Navíc Al Campo ted leze dost nahoru, co se týče popularity a výkonnosti.
září letošního roku
jenysimons
napsal(a):
Vím Týno, dnes jsem ti ho chválila. :o) Roste do krásy. Já uvidím, jak to vlastně vše bude. Pořád přebírám, vybírám, zkoumám a zatím asi vždy vyšel on, s podmínkami, které mám. Musím bohužel trochu myslet i finančně, s prací to nevyšlo tak, jak jsem předpokládala. Takže musím sáhnout po něčem trochu levnějším než je Palisco. :o)
cizluc
napsal(a):
Vím Týno, dnes jsem ti ho chválila. :o) Roste do krásy. Já uvidím, jak to vlastně vše bude. Pořád přebírám, vybírám, zkoumám a zatím asi vždy vyšel on, s podmínkami, které mám. Musím bohužel trochu myslet i finančně, s prací to nevyšlo tak, jak jsem předpokládala. Takže musím sáhnout po něčem trochu levnějším než je Palisco. :o)
je, Luci, sorry..jsem si říkala, esli to nejsi ty..no to je fuk, tak si to můžou přečíst i ostatní..
jenysimons
napsal(a):
je, Luci, sorry..jsem si říkala, esli to nejsi ty..no to je fuk, tak si to můžou přečíst i ostatní..
V pohodě. Dovolím si sem hodit, co jsem našla já v inzerci
Jako první, skvostná ročka, otec Al Campo, matka Dixie po Dantes.
jenysimons
napsal(a):
Jako druhý rezatý hřebeček, odstávče, po Al Campo z matky po Burbon. :o)
jenysimons
napsal(a):
Jako třetí roček po otci Al Campo z matky Jersey. Hnědák :o)
jenysimons
napsal(a):
A jako poslední dvou a půl letý šimlík po Al Campo z matky Janeta po Belendek Mělnický. :o)
cizluc
napsal(a):
A jako poslední dvou a půl letý šimlík po Al Campo z matky Janeta po Belendek Mělnický. :o)
no a hnědáček vypadá, že se docela potatil....i hlavičkou a tak, to bude taky sakra kus koňa...hehe, vypadá to, že Al Campo dává moc pěkný exteriér.....aspon dle prozatimních znalostí...
jenysimons
napsal(a):
no a hnědáček vypadá, že se docela potatil....i hlavičkou a tak, to bude taky sakra kus koňa...hehe, vypadá to, že Al Campo dává moc pěkný exteriér.....aspon dle prozatimních znalostí...
Teda pro mě vyhrává ta ročka holky, vypadá vážně luxusně, až bych jí ten rok nevěřila....
sabina
napsal(a):
Jinak Týnuš....koník roste do krásy....fakt parádník
jo, Klárko, rok bych ji teda taky neřekla ani náhodou..vedle ni by demonek vypadal jak nedomrlej
Sabi, dík...
jenysimons
napsal(a):
Uvidíme... zatím docela slušné. A moje kobyla by snad mohla taky předávat dobrý exteriér (a doufám, že i hlavu...). Držím se toho, že matka dělá hříbě. Ovšem, kdo ví, jak to dopadne. Byl mi doporučen už před nějakou dobou a před pár dny jsem si na to vzpomněla. Ale ono uvidíme, jak to bude na jaře.
sabina
napsal(a):
Nevěš hlavu..takovejch nedomrlej koní je...a pak bum bác...a je z toho kůň jak hora. Jen chce koník asi víc času..už jen proto, že je to kluk
však taky hodně záleží na mamině, když jsem viděla stáj plnou kubištu, ale proporcema kladrubáka a jednoho dokonce i s hlavou klabonosou, nehcápala jsem že máme stejného tátu, Sahib vypadal jak chudej příbuznej, ale naše máti byla plnaska, jejich robustní teplaska po Tárlovi.
Neboj Týnuš, pastvina taky udělá svoje, a myslím, že pak mladýho nepoznáš,ale hlavou má nádhernou už ted...
jenysimons
napsal(a):
Jéé Týno to ráda slyším, že jsi ho přeci jen poslala do světa ke kámošům, byla by škoda ho kastrovat, jen ho nech pěkně narůst, bude to krasavec co jsi sehnala tady v našem kraji?
gituna
napsal(a):
Jéé Týno to ráda slyším, že jsi ho přeci jen poslala do světa ke kámošům, byla by škoda ho kastrovat, jen ho nech pěkně narůst, bude to krasavec co jsi sehnala tady v našem kraji?
šárko, je to až za Přeloučem, přes 90 km od Náchoda, ale stojí to za to...víc jak 60ha pastvin v kopcích a min. 10 hřebečků k němu... kastrovat jsem ho nechtěla a pastevko ve společnosti hřebců je víc jak nutností...
Klárko, já zase viděla po Sahibovi valacha a měl hlavičku totál stejnou jak tvůj Sahibek..milé oko, krásnou štičku, jen ryzák s lysinou..;)
Bronco

XXX.XXX.153.87
Ahoj,
přidávám se do klubu "Al Campáků". Mám dvouletou kobylku z maminky A1/1.
pro zájemce o přispění také na stránky
http://potomstvo.webnode.cz
Děkujem matka je Adiže po 2608 Bourbon
fotku maminy někde vyhrabu a dodám
děkujem za pochvalu .... futra snad zvětšovat nebudem zas tak velkej není a uvidíme jestli ještě poroste
Elissa

XXX.XXX.5.5
Tak Al Campo je ke smůle nás a celé ČR prodaný,ale i tak sem hodím fotku mé kobylky,na fotce je na zkouškách 3-lettých klisen kde se ji dostalo velké chvály :)
Tak to, že je prodaný není žádná novinka...je to tak a šel a nemalé peníze....hřebec se hodně vyšvihl nahoru s úspěchy ve VC s Zwingerem, tak ted si myslím, že dělá čest svému jménu v zahraničí...;)
Jinak my rosteme do krásy, už máme obsednuto a je hrozně šikovnej....jakej je to sprateček na ošetřování, tak mi to pak pod sedlem vrátí. Šikovnej, chytrej, učenlivej. Jsem na něho zvědavá a fakt mě baví..
Teda,koukám,vypadá krásně :) ! Celej táta.Nemáte ještě nějaká fota? a kolik mu je? co sním plánujete?
Ahoj...byli mu 3 v červnu, měl by to být skokan, tak uvidíme...kamarádka mi slíbila, že by s ním ráda přešla i nějaké drezurky, tak uvidíme, jak to bude....zatím je dost čerstvý....:)))
více fotek najdeš na www.demon.websnadno.cz
tahle je aktuální, foto Klawdie
Tak přidávám trochu aktuálnější foto z obsedání....Teď už jezdíme pravidelně a musím říct,že charakter super!!!!
___ ACHAB ___ *9.6.2008
To věřim
..... Vidím,že nikdo si nestěžuje na charakter,tak je to supr....Oni i o Al campovi říkaj že je charakterově skvělej....Ono je to i vidět na tom parkuru
tak já nemůžu říct, že si nemůžu stěžovat na charakter....fakt je to ted puberťák první třídy, ale pod sedlem je prostě skvělej no....doufám, že z toho časem vyroste....
foto Klawdie
To si myslim,že ho přejde.... oni to holt zkoušeji v tomhle věku,ale pokud je pod sedlem ok....tak si myslim,že ho to přestane bavit
Zdravím '' Al campáky'' Jak se vám všem vede???
Dejte nějaké nové fotečky ať se můžem zase pokochat pokroky
tak my jsme dnes absolvovali naše úplně první závody - hobbyka samozřejmě....naprostej salámista, na nic nekoukal, v prvním parkuru byl v první polovině rozhozenej z toho, že je od koní, v druhém šel s přehledem krásnej parkurek dokola s jednou mojí chybičkou....skákání ho opravdu baví, nemá s ničím problém a jen tak něčeho se nelekne, musím říct, že mě jednak děsně baví a druhak, že z něj roste opravdu do budoucna velmi dobrej kůň (tuk, tuk, snad si to nezakřiknu) - Al Campo v něm je hodně znát...
foto by Rocky
Rovnou se přidám k příspěvku o závodech :) S naší slečnou Campovou jsme absolvovaly troje závody z toho dvoje byly oficiální . Mám podobné pocity jako v předchozím příspěvku. Nekoukala,na cokoli jsem ji navedla šla. Byla klidná,ochotná. Nádherný pocit. Na posledních byla dokonce 3 v ZM pro mladé koně. Al Campo je prostě znát.Hodně úspěchů všem :) pište jak se daří :)
Tak jak se vám všem daří?? Posílejte zase aktuální fotečky,ať se máme čím pokochat
My už měsíc pravidelně trénujeme...zatím jen drezurku,ale už začneme skokovou gymnastiku,tak uvidíme,jak mu to půjde
Každopádně z něj vyrostlo charakterní zvíře,naprostej mazlík a pod sedlem je úžasnej...ne že by si občas nevyhodil z kopýtka,ale zase na to má věk
Přeji všem mnoho úspěchů a dejte sem svoje miláčky