Zimní vysoké boty HKM Elegance

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2009 18:56
134

XXX.XXX.90.7

Ahoj máte někdo zkušenost s těmito botami?Díky za odpovědi.

21.12.2009 19:35
agnes

XXX.XXX.22.102

134 napsal(a):

Tak o nich uvažuju... Vypadají dobře a ta cena je taky docela příznivá!

21.12.2009 19:37
mireckkka

XXX.XXX.106.146

134 napsal(a):

mam hodne podobne taky od HKM aale kozene a cena byla nejake 3tisice a musim rict ze super ...

21.12.2009 20:16
134

XXX.XXX.90.7

mireckkka napsal(a):
mam hodne podobne taky od HKM aale kozene a cena byla nejake 3tisice a musim rict ze super ...

No já už jsem je objednala tak doufám že budou dobré.

21.12.2009 20:26
parley

XXX.XXX.167.53

134 napsal(a):

Tak tyhle botky mam, asi vas zklamu ale v techto mrazech mi v nich nohy mrznou tak i tak. Takze uvazuju o koupi jeste nejakych termovlozek do bot.
Jinak na jezdeni sou super pohodlne, akorat mi vadi ze na lytku neni zadny "pruzny" pruh jak to u chapsu a podobne byva takze mam obcas problem boty dopnout kdyz mam rajtky, puncochy a podkolenky.
Asi je lepsi si je napred vyzkouset. Tak ted uz jen doufam ze se snad otepli, kdyz bylo okolo minus 5 bylo v nich fajn.

21.12.2009 21:14
zazika

XXX.XXX.174.165

parley napsal(a):
Tak tyhle botky mam, asi vas zklamu ale v techto mrazech mi v nich nohy mrznou tak i tak. Takze uvazuju o koupi jeste nejakych termovlozek do bot.
Jinak na jezdeni sou super pohodlne, akorat mi vadi ze na lytku neni zadny "pruzny" pruh jak to u chapsu a podobne byva takze mam obcas problem boty dopnout kdyz mam rajtky, puncochy a podkolenky.
Asi je lepsi si je napred vyzkouset. Tak ted uz jen doufam ze se snad otepli, kdyz bylo okolo minus 5 bylo v nich fajn.

Mám stejnou zkušenost. Ale při mírných mrazech je teplo.

21.12.2009 21:30
kathey

XXX.XXX.100.91

134 napsal(a):

Vypadaji docela dobre, ono zalezi na vic vecech...ja treba k nam na Vysocinu, kde se normalne brodivam pro kone po kolena ve snehu asi s temito neobstala. Bala bych se, ze mi tam tim zipem nekde "zatece".. i kdyz, treba ne. Ja termoboty pouzivam i na podzim, bahno, mokro...to same na jare...a osvedcily se mi tyhle http://www.obluk.cz/ zbozi_detail.php?sid=109&skz=1&kid=2188. Jsou v provozu uz druhou sezonu a prestaly i vcerejsich -19stupnu jen s jednema tlustyma fusaklema :-D

22.12.2009 14:31
amanite

XXX.XXX.142.34

kathey napsal(a):
Vypadaji docela dobre, ono zalezi na vic vecech...ja treba k nam na Vysocinu, kde se normalne brodivam pro kone po kolena ve snehu asi s temito neobstala. Bala bych se, ze mi tam tim zipem nekde "zatece".. i kdyz, treba ne. Ja termoboty pouzivam i na podzim, bahno, mokro...to same na jare...a osvedcily se mi tyhle http://www.obluk.cz/ zbozi_detail.php?sid=109&skz=1&kid=2188. Jsou v provozu uz druhou sezonu a prestaly i vcerejsich -19stupnu jen s jednema tlustyma fusaklema :-D

Vcera mi dorazily poštou, příště bych určitě volila o číslo větší...přes ty lýtka...jak už někdo psal je to dost nafest-..myslim při klasickém zimním vrstvení (punčocháče, podkolenky, rajtky...)....a teplý určitě taky nebudou ..jak jsem si představovala...jinak sedí hezky....pokud ale hledáte boty do velkého mrazu, tak tyhle určitě neobstojí....

22.12.2009 15:19
parley

XXX.XXX.167.53

amanite napsal(a):
Vcera mi dorazily poštou, příště bych určitě volila o číslo větší...přes ty lýtka...jak už někdo psal je to dost nafest-..myslim při klasickém zimním vrstvení (punčocháče, podkolenky, rajtky...)....a teplý určitě taky nebudou ..jak jsem si představovala...jinak sedí hezky....pokud ale hledáte boty do velkého mrazu, tak tyhle určitě neobstojí....

Jo a ještě jedna nevýhoda... pokud dáváte seno nebo slámu a ta vám zapadne za botu (tam jak je to vykrojení u kolene) tak materiál vevnitř to opravdu slušně drží a nepustí. Na ježdění v hale super, ven jen při mírných mrazech a lýtko si před koupí opravdu přeměřit a nedoufat, že centak sem centak tam

22.12.2009 16:21
darsalam

XXX.XXX.224.18

parley napsal(a):
Jo a ještě jedna nevýhoda... pokud dáváte seno nebo slámu a ta vám zapadne za botu (tam jak je to vykrojení u kolene) tak materiál vevnitř to opravdu slušně drží a nepustí. Na ježdění v hale super, ven jen při mírných mrazech a lýtko si před koupí opravdu přeměřit a nedoufat, že centak sem centak tam

Mám je taky, ale žádnej zázrak , teplo v tom moc není, ale aspoň nemám onrzliny jako v gumovejch pérkách. Dneska když bylo kolem nuly tak byly ale fajn. Horší zimu to moc nezvlánou. Taky mám problém je dopnout a to mám přes lýtko jen termopunčochy, rajtky si stahuju přes vnějšek boty, jinak bych je nezapla vůbec. Jedna bota mi jde zapnout hůř než druhá. Radši sem měla zainvestovat o pár stovek víc a koupit si lepší. Ale když už je mám, tak holt musí dosloužit, pak teprva přijdou nový. Jinak větší číslo nepomůže, přes lýtka mi byly stějně všechny velikosti.

22.12.2009 17:47
petraj

XXX.XXX.221.138

134 napsal(a):

Vipadají pěkně, ale s termobotami, které jsou řešny na zip nemám moc dobré zkušenosti. Minulý rok jsem si koupila Termoboty Alegance. Byla to horká novinka a botky vipadaly pěkně, nebyly ani tak "mohutné" jako jiné termoboty. Ve větší zimě ale nešel pořádně rozepínat zip a navíc rozepínat zip s prokřehlými prsty, byla fakt síla.
Zhruba po měsíci se mi zip urval a taky šly na reklamačku. A teplo v nich taky zrovna dvakrát nebylo.
Na letošní zimu jsem si koupila prověřené klasické boty (Kodiak) a jsem spokojená. Když je extrém. zima, tak do nich šupnu termoponožky a to pak teplem chrochtám. Navíc mají takové jakoby reflexní pásky, takže další plus.

22.12.2009 17:49
petraj

XXX.XXX.221.138

petraj napsal(a):
Vipadají pěkně, ale s termobotami, které jsou řešny na zip nemám moc dobré zkušenosti. Minulý rok jsem si koupila Termoboty Alegance. Byla to horká novinka a botky vipadaly pěkně, nebyly ani tak "mohutné" jako jiné termoboty. Ve větší zimě ale nešel pořádně rozepínat zip a navíc rozepínat zip s prokřehlými prsty, byla fakt síla.
Zhruba po měsíci se mi zip urval a taky šly na reklamačku. A teplo v nich taky zrovna dvakrát nebylo.
Na letošní zimu jsem si koupila prověřené klasické boty (Kodiak) a jsem spokojená. Když je extrém. zima, tak do nich šupnu termoponožky a to pak teplem chrochtám. Navíc mají takové jakoby reflexní pásky, takže další plus.

A ještě ty letošní. Na to jak jsou super, nejsou ani drahé. Já je kupovala za 800, v equiservisu je mají za 890

22.12.2009 18:37
134

XXX.XXX.90.7

petraj napsal(a):
A ještě ty letošní. Na to jak jsou super, nejsou ani drahé. Já je kupovala za 800, v equiservisu je mají za 890

No já mám extra štíhlé lýtko a velikost nohy 42 tak mám spíš většinou problém s tím aby mi nebyli široké.Zítra by mi měli dorazit tak uvidím snad mi budou.

23.12.2009 20:06
134

XXX.XXX.90.7

134 napsal(a):
No já mám extra štíhlé lýtko a velikost nohy 42 tak mám spíš většinou problém s tím aby mi nebyli široké.Zítra by mi měli dorazit tak uvidím snad mi budou.

Tak mi dneska přišli na noze vypadají hezky a krásně sedí.

22.7.2010 15:51
zazika

XXX.XXX.174.165

Teda jedna poznámka. Vydžely cca 4 měsíce a jsou na odpis! smajlíksmajlík

23.7.2010 22:38
darsalam

XXX.XXX.36.175

Nápodobně, urval se mi zip. Vrátili se mi sice z reklamace opravený, ale obávám se, že se stějně zase urve zip. A kromě toho skvěle nasíkají vodou, takže, když se brodím na pastvině pro koně sněhem, tak to abych měla ještě jedny náhradní :-(. Naštěstí mi odešli až po zimě, tak sem je prostě jen vyměnila za perka.

2.8.2010 07:41
janiik

XXX.XXX.254.212

Nápodobně, boty nebrat !:-( Koupila jsem si je minulou zimu. Za prvé jsem je horkotěžko zapínala přes lýtko a za druhé mi v nich byla ve velkých mrazech zima. Po 2 měsících nošení se mi úplně urvala ta koženková pata od thermolátky. Takže jsem je vracela. Jediné pozitivní, že vypadaly na noze opravdu elegantně. :-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík