Máte někdo nějakou povedenou?Nebo i nepovedenou...stejně je to krásný...já s Korinthem(Mazlikem)
kajushka
napsal(a):
Máte někdo nějakou povedenou?Nebo i nepovedenou...stejně je to krásný...já s Korinthem(Mazlikem)
a Belda na drezurce
kajushka
napsal(a):
S koníkem, na kterém jsem jezdila cca měsíc a pak jsme s ním jela na drezury, takže žádná sláva..
kajushka
napsal(a):
Já se s svým koníkem
kajushka
napsal(a):
Na závodech.
Jinak pro kajushku Korinth je krásnej koník :)
dalajlama
napsal(a):
Na závodech.
Jinak pro kajushku Korinth je krásnej koník :)
A poslední z dekorování I Anglický plnokrevník může být drezurní kůň
kajushka
napsal(a):
Tak já se ještě přidávám s druhým koníkem z tréninku.
kajushka
napsal(a):
a ještě jednou a tím končím :)
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
monchess
napsal(a):
a ještě jednou a tím končím :)
Tak já taky přidám z tréninku s mojí kobylušou
buggyna

XXX.XXX.81.124
kajushka
napsal(a):
Pár jich taky mám. Bohužel sem netušila že kobyla bude na obdélníku tlačivá (jindy je to naopak) a tak sem měla co dělat,abych jí vůbec "dotlačila" do konce úlohy
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Pár jich taky mám. Bohužel sem netušila že kobyla bude na obdélníku tlačivá (jindy je to naopak) a tak sem měla co dělat,abych jí vůbec "dotlačila" do konce úlohy
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Jj a taktéž něco ze ZZVJ
Byli jsme na tom stejně jako Adi, v obdélníku je z ní tlačilka
kajushka
napsal(a):
Tak to vám sem přidám taky dvě fotečky drezurního arábka...
fota: Terka Sobková
lesterka
napsal(a):
Tak to vám sem přidám taky dvě fotečky drezurního arábka...
fota: Terka Sobková
a druhá
lesterka
napsal(a):
a druhá
To je krásný drezurní arábek. Jen Leni už se asi nikde nepotkáme, když já sedlám ten western. Tohle byl jen pokus, jak dopadne kůň, co jezdí westernovou drezuru v konkurenci koní, co jezdí klasickou drezuru.
ghajariy
napsal(a):
To je krásný drezurní arábek. Jen Leni už se asi nikde nepotkáme, když já sedlám ten western. Tohle byl jen pokus, jak dopadne kůň, co jezdí westernovou drezuru v konkurenci koní, co jezdí klasickou drezuru.
Peti a vsadím se, že dopadl líp, jak my na první drezuře My už vjezdem do drezurního obdélníku (cval místo klus, místo zastavení ukázková piaff...) atakovali rekord na nejnižší počet procent, co kdy kdo dostal :))
Je pravda, že já na western asi nepřesedlám, tak se asi fakt nepotkáme...leda že bysme opravdu příští rok měli výkonnostky a měli je dohromady se ShA a ty ses tam náhodou jela podívat A ještě jsem zapoměla...ještě bych já nesměla mít zrovna zrasovaného koně (při jeho šikovnosti
)
lesterka
napsal(a):
Peti a vsadím se, že dopadl líp, jak my na první drezuře My už vjezdem do drezurního obdélníku (cval místo klus, místo zastavení ukázková piaff...) atakovali rekord na nejnižší počet procent, co kdy kdo dostal :))
Je pravda, že já na western asi nepřesedlám, tak se asi fakt nepotkáme...leda že bysme opravdu příští rok měli výkonnostky a měli je dohromady se ShA a ty ses tam náhodou jela podívat A ještě jsem zapoměla...ještě bych já nesměla mít zrovna zrasovaného koně (při jeho šikovnosti
)
Tak já se taky přidám,náš první VT drezury,Persival A1/1.
kati
napsal(a):
Tak já se taky přidám,náš první VT drezury,Persival A1/1.
A třetí VT Drezury
kati
napsal(a):
A třetí VT Drezury
Tak já taky něco přispěju.Snaha o drezuru s mýma hajtrama
saja
napsal(a):
Tak já taky něco přispěju.Snaha o drezuru s mýma hajtrama
Ještě jedna.
kajushka
napsal(a):
Ballantines (Lombard -2). Kobyla je na prodej! Tel. 774 906 009
jarca
napsal(a):
Ballantines (Lombard -2). Kobyla je na prodej! Tel. 774 906 009
Také se přidám...
dominika
napsal(a):
Marilyn
ještě za starých dob-drezurní soutředění v Kladrubech..dnes již spí pod westernem...
klawdie
napsal(a):
ještě za starých dob-drezurní soutředění v Kladrubech..dnes již spí pod westernem...
klawdie
napsal(a):
pro dalajlama (Martina) : děkuju, Vám to taky moc sluší....tyyy jo..takovejch krásnejch foteček...všem Vám to moc sluší...na 2.fotce to je taky plňásek a bez problému..
ještě s Korinthem;-)
kajushka
napsal(a):
Nechtěla jsem, ale nakonec se teda taky přidám... My na ZZVJ dokonale předvedli, jak to nemá vypadat. Ale zkoušky jsme i tak kupodivu naporpvé zvládli. Aspoň že teoretickou část jsme měli za plný počet bodů!
agnes
napsal(a):
Nechtěla jsem, ale nakonec se teda taky přidám... My na ZZVJ dokonale předvedli, jak to nemá vypadat. Ale zkoušky jsme i tak kupodivu naporpvé zvládli. Aspoň že teoretickou část jsme měli za plný počet bodů!
Tak když je vás tu tolik, tak my nemůžeme chybět
janulka
napsal(a):
Tak když je vás tu tolik, tak my nemůžeme chybět
A ještě jedna