Letní kurz přirozené komunikace :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2010 14:59
cheren

XXX.XXX.5.66

Již po druhé se bude v areálu JS Royal Liberty konat letní kurz PNH pod vedením Jirky Bendy a jeho přítelkyně. Tentokrát bude otevřen kurz A pro začátečníky zaměřený na práci ze země a kurz B pro pokročilejší zaměřený na práci ze sedla... Neměl by někdo zájem? Je to sice až v létě (červenec, srpn). Ale původně bylo otevřeno 40 míst pro účastníky (4 běhy) a už je volných jen 16... a to je to az za pul roku...

21.1.2010 15:09
remonek

XXX.XXX.162.107

cheren napsal(a):
Již po druhé se bude v areálu JS Royal Liberty konat letní kurz PNH pod vedením Jirky Bendy a jeho přítelkyně. Tentokrát bude otevřen kurz A pro začátečníky zaměřený na práci ze země a kurz B pro pokročilejší zaměřený na práci ze sedla... Neměl by někdo zájem? Je to sice až v létě (červenec, srpn). Ale původně bylo otevřeno 40 míst pro účastníky (4 běhy) a už je volných jen 16... a to je to az za pul roku...

Ahoj mohla bych se zeptat kde se ta stáj nachází. Ráda bych na něco takového jela,ale zas abych to neměla přez celou republiku. Tak díky za info

21.1.2010 15:10
ladys

XXX.XXX.45.106

remonek napsal(a):
Ahoj mohla bych se zeptat kde se ta stáj nachází. Ráda bych na něco takového jela,ale zas abych to neměla přez celou republiku. Tak díky za info

Taky bch ráda věděla, kde to je.... Díky :-)

21.1.2010 15:27
cheren

XXX.XXX.5.66

remonek napsal(a):

Ahojky.
Je to v Ústí nad Labem. Dopravu pro účastníky z dálky zajišťují... A je možné třeba přijet s koníkem i na delší dobu jako na dovču, jsou tam k dispozici velké pastviny... Ať se zas netáhnete přes celou republiku kvůli 3 dnům...

21.1.2010 15:30
remonek

XXX.XXX.162.107

cheren napsal(a):
Ahojky.
Je to v Ústí nad Labem. Dopravu pro účastníky z dálky zajišťují... A je možné třeba přijet s koníkem i na delší dobu jako na dovču, jsou tam k dispozici velké pastviny... Ať se zas netáhnete přes celou republiku kvůli 3 dnům...

Tak Ústí ode mě není tak daleko. Mohla by jsi mi prosím poslat odkaz nebo ještě nějaký info o tom kurzu. Cenu, kdy a možná i info o tý dopravě :-). Buď sem a nebo na mail sarka-francova@seznam.cz. Díky moc :-)

21.1.2010 15:32
remonek

XXX.XXX.162.107

remonek napsal(a):
Tak Ústí ode mě není tak daleko. Mohla by jsi mi prosím poslat odkaz nebo ještě nějaký info o tom kurzu. Cenu, kdy a možná i info o tý dopravě :-). Buď sem a nebo na mail sarka-francova@seznam.cz. Díky moc :-)

jen doplním, že bych se zůčastnila toho pro začátečníky a možná by jel i přítel

21.1.2010 15:33
cheren

XXX.XXX.5.66

remonek napsal(a):
jen doplním, že bych se zůčastnila toho pro začátečníky a možná by jel i přítel

Všechny informace jsou na webu... www.royal-liberty.cz

21.1.2010 17:35
remonek

XXX.XXX.82.124

cheren napsal(a):
Všechny informace jsou na webu... www.royal-liberty.cz

Jj, díky, mrknu na to

21.1.2010 18:50
jurasek

XXX.XXX.112.250

remonek napsal(a):
Jj, díky, mrknu na to

a jak jste byli spokojení s 1 kurzem?U mě byl 2x a poté jsem musela zvolit někoho jiného

21.1.2010 18:51
jurasek

XXX.XXX.112.250

jurasek napsal(a):
a jak jste byli spokojení s 1 kurzem?U mě byl 2x a poté jsem musela zvolit někoho jiného

je to ten z Hradce

21.1.2010 18:52
cheren

XXX.XXX.5.66

jurasek napsal(a):

Mno u nas byl loni dvakrat delat kurz a vsichni byli nadseni...

21.1.2010 19:21
jurasek

XXX.XXX.112.250

cheren napsal(a):
Mno u nas byl loni dvakrat delat kurz a vsichni byli nadseni...

hm tak jo no

Přidejte reakci

Přidat smajlík